Firme de constructii - Acoperisuri

  OFENSIV ADVERTISING

  Firma are doua departamente: agentie de publicitate si departament industrial distribuitor abrazive si scule industriale, distribuitor spuma poliuretanica, produse etansare, pentru acoperis, pentru lemn si adezivi.

  IVACONS SRL

  Toata gama de constructii civile, industriale si agricole, instalatii, aer conditionat, centrale termice si telefonice, acoperisuri si sarpante clasice si noi. Asigura materiale la pret minim si calitate maxima.

  ISOLPACK ROMANIA SRL

  Firma activeaza in sectorul constructiilor metalice si isi propune a fi un modern centru de servicii. Distribuim panouri metalice termoizolante si table cutate pentru pereti si acoperisuri hale.

  www.isolpack.com

  GENERAL PRODCOM IMPEX

  Firma noastra este infiintata in anul 1993 si are ca domeniu de activitate comercializarea, punerea in opera a materialelor termo si hidroizolatoare, precum si a celor pentru amenajari interioare. Mansarde, pardoseli, pereti exteriori, acoperisuri plate, izolatii telurice.

  www.izolrom.ro

  ARABESQUE

  Materiale de constructii (betoniere, materiale metalurgice), sisteme pentru amenajari (adezivi, chituri, gips-carton, placi speciale), dispersii, alchidice, mortare, adezivi, silicoane, spume, parchet, lambriuri, glafuri, usi, hidroizolatii si sisteme de acoperisuri, instalatii sanitare si termice, echipamente electrice si corpuri de iluminat, produse lemnoase, feronerie.

  www.arabesque.ro

  COMMET CAR

  COMMETCAR SA va ofera: profile usoare, mijlocii si grele, otel carbon, otel aliat. Tabla neagra, subtire, mijlocie, var, ciment, tigle si diverse produse din mase plastice. Tabla decapata, tabla zincata si tabla de aluminiu. Benzi laminate la cald, teava instalatii si constructii neagra si galvanizata. Sarma neagra si zincata, produs din sarma neagra si zincata (impletitura, cuie, sarma ghimpata, electrozi etc.). Ingrasaminte chimice si alte produse necesare agriculturii.

  ISOMAT

  ISOMAT este o companie producatoare de materiale pentru constructii: aditivi pentru imbunatatirea betoanelor si mortarelor, materiale hidroizolante pentru subsoluri si bazine, materiale hidroizolante pentru terase si ziduri, tencuieli si mortare gata preparate, pardoseli epoxidice pentru spatii industriale, sisteme epoxidice pentru reparatii, adezivi si chituri pentru rostuirea placilor ceramice, vopsele pentru constructii, membrane hidroizolante pentru acoperisuri, membrane de drenaj.

  www.isomat.ro

  NARCOM INT'L

  NARCOM INTERNATIONAL comercializeaza urmatoarele categorii de produse din domeniul sistemelor si tehnologiilor in constructii: sisteme de invelitori pentru acoperisuri inclinate, sisteme de hidroizolatii pentru bai, terase si fundatii, pereti de compartimentare, tencuieli uscate si plafoane false rigips, sistem termoizolant, tencuieli decorative, sape si mortare aditivate BAUMIT, materiale termoizolatoare, fonoizolatoare si de impermeabilizare, materale pentru zidarie, tamplarie din lemn si PVC, ferestre pentru mansarda, lacuri, vopsele, rasini si coloranti.

  www.narcom.ro

  SECOND GENERATION TRADING SRL

  Vanzare si distributie materiale de constructii: caramida porotherm, cosuri de fum, tigla metalica si beton, sindrila bituminoasa, ferestre de mansarda, hidroizolatii, termoizolatii, sistem termoizolant fatada, finisaje interior / exterior, sisteme rigole prefabricate, port sticle din lut ceramic, pavele si borduri.

  www.secondgeneration.ro

  ARHINSTAL srl

  Furnizori de solutii complete pentru structura constructiilor civile si industriale. Produse metalurgice pentru constructii metalice si industriale: profile laminate, europrofile, tevi patrate si rectangulare, instalatii. Materiale pentru constructii: ciment, pavaj, BCA, zidarie, caramida Porotherm Ungaria, caramida Cemacom. Invelitori acoperisuri: tigla rosie, coama, tigla aerisire, tigla laterala, tigla parazapada, tigla creasta.

  www.arhinstal.ro

  ELMECO srl

  ELMECO este firma cu traditie in domeniul acoperisuri usoare. Va aducem cele mai noi tehnologii si materiale pentru acoperisuri si mansarde. Acoperisul ELMECO confera personalitate, eleganta, stil si valoare casei in care vei locui cu mare placere.

  www.tiglemetalicecluj.ro

  ATLAS LM

  Invelitori pe Baza de Bitum. Sisteme de acoperisuri din placi ondulate bitumate "Guttanit K12", sindrile bitumate "IKO", tigle metalice "Isola", tigle ceramice "Toza Markovic". Protectia peretilor de fundatie: Membrana cu crampoane guttabeta pentru protectia fundatiilor, drenaj, protectia pardoselilor si strat intermediar pentru terase gradina. Materiale Plastice Transparente: placi ondulate, placi celulare, panouri celulare, materiale netede. Folii si prelate: folii sub acoperis, bariere de vapori, prelate, hidroizolatie cu crampoane, folii si prelate. Produse pentru gradina: Membrana cu crampoane guttabeta pentru protectia fundatiilor, drenaj, protectia pardoselilor si strat intermediar pentru terase gradina. Materiale Plastice Transparente: placi ondulate, placi celulare, panouri Celulare, materiale netede. Folii si prelate: folii sub acoperis, bariere de vapori, prelate.

  www.e-acoperis.ro

  ECHILIBRU IMPEX srl

  Amenajari interioare, pereti cortina, sticla. Mobilier la comanda din PAL, lemn. Confectii din INOX etc.

  AMUR COMPANY

  Amur Company este o societate comerciala cu capital integral privat care si-a inceput activitatea in anul 2000 in domeniul productiei de tamplarie PVC Trocal, aluminiu si a peretilor cortina. Servicii: consultanta / ofertare, montaj, management proiect, transport, aervice, proiectare. Incepand cu anul 2002 societatea si-a extins activitatea in domeniul constructiei de hale metalice tip Lindab si montarea de acoperisuri. Principala piata de afaceri: Iasi, Botosani, Suceava, Vaslui, Bacau, Brasov, Galati, Constanta si Bucuresti.

  www.amur.ro

  HOLMANN & HOLMANN CONSTRUCT

  Fabrica de tigla, pavele si boltari (se asigura 30 de ani garantie); statie de betoane; furnizeaza utilaje si agregate pentru betoniere. La cerere, realizeaza montaj pentru pavaje si invelitori din tigla: placi decorative tip caramida aparenta 330 x 420 x 13 mm, tigla antica in trei nuante, tigla antica din ciment alb, toate purtand marca si garantia Holmann. Importator al caramizii decorative flexibile "Desert Deco-Bricks", produse de Tambour Ltd. Israel.

  www.holmann.ro

  Europal Construct S.R.L.

  Importator tigle metalice si sisteme de invelitoare KAMI AB Suedia. Executia lucrarilor de instalare invelitoare cu personal specializat si CERTIFICAT de catre partenerul SUEDEZ. Executie sarpante din lemn si metal

  www.plegel.ro

  LIDER C.M.C. S.R.L

  Distribuitor materiale de constructii (Invelitori; termo sisteme; folii sub acoperis; vata minerala; structurii gipscarton; hidroizolatii; cimenturi; gleturi si mortare) in jud. Suceava, Botosani, Iasi si Neamt.

  Lintop Constructii SRL

  LINTOP CONSTRUCTII SRL, dealer autorizat LINDAB, ofera solutii verificate pentru toate detaliile, va ajuta de la momentul inceperii proiectului pana la finalizarea executiei cu servicii de caliatate. Tigle metalice, sistem de jgheaburi si burlane, tabla cutata, grinzi usoare, sipci metalice, sistem de hale, tabla plana, porti industriale, elemente de tinichigerie, elemente de siguranta pentru acoperisuri.

  www.lintop.ro

  Mark-Co Group S.R.L

  Balustrade, confectii metalice, tubulatura, grinzi, acoperisuri, etc.

  DGL Industrial

  Amenajari exterioare si interioare: balustrade, maini curente, scari metalice, mobilier inox, placari suprafete, tabla din aluminiu vopsit, alucobond, etalbond, tavane false inox. Echipamente din inox pentru utilizari diverse, confectii metalice.

  www.dgl.ro

  Energo

  ENERGO proiecteaza, executa, livreaza si monteaza structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis (confectii metalice, profile sudate, grinzi).

  www.energobv.ro

  Tropy-Com

  Constructii din lemn, case de locuit, case de vacanta, mansardari, acoperisuri, usi si ferestre din lemn.

  www.tropycom.ro

  MPA Sistem Construct srl

  Furnizarea de servicii si produse in domeniul constructiilor. Solutii in vederea realizarii unor etape specifice constructiilor. Sisteme de preluare si evacuare a apelor pluviale, microstatii de epurare a apelor uzate menajere. Sisteme de pardoseli profesionale, linoleumul 100% natural. Sisteme de invelitori din tabla tip tigla.

  www.mpaconstruct.ro

  Metrom Import-Export

  Importator acoperisuri din tabla acoperita cu granulatie de roca din Belgia; calitate, frumusete, durabilitate.

  www.metrotile.ro

  VILAROM srl

  Suntem Dealer Autorizat LINDAB care produce la cel mai inalt nivel al calitatii sisteme de acoperisuri, jgheaburi si burlane, hale metalice, aer conditionat precum si IMPORTATORI ai produselor NOVABRICK caramizi aparente productie americana.

  TRADECO IMPEX

  Producator trape de fum si luminatoare.

  ALTICON COMPANY srl

  Amenajari interioare, alpinism utilitar, timplarie Al/PVC, acoperisuri, izolatii, constructii de la A la Z.

  TURN CONSTRUCTII srl

  Executam la standarde occidentale si in timp record cu o echipa de profesionisti amenajari interioare, acoperisuri, constructii, finisaje, gresie, faianta, parchet, mansardari, renovari, montaj.

  ALPINISHA INTERNATIONAL srl

  Societate de alpinism utilitar, oferim o gama larga de servicii: renovarea fatadelor cladirilor, spalarea suprafetelor vitrate, montarea confectiilor din tabla si PVC, toaletarea arborilor, hidroizolare, alte lucrari la inaltime (salvare de animale).

  www.alpinisha.ro

  IMOB CONSTRUCT SRL

  Constructii, zidarie, renovari, sarpante, armari, consolidari, finisaje, instalatii electrice, mansardari, amenajari interioare.

  ISOBAU ROM GRUP srl

  Reprezentanta companiei ISOBAU Hellas din Grecia, producatori de panouri din poliuretan tip sandwich pentru pereti si acoperisuri. Accesorii si profile zincate.

  www.isobau.ro

  ANMIR SRL

  Producator de tabla tip tigla. Acoperisul din tabla tip tigla, ALFAPRIM, ofera durabilitate, eleganta la un pret accesibil.

  www.anmir.ro

  BORGA Construct

  Prin unitatile de productie si desfacere în domeniul sistemelor metalice pentru constructii idustriale si civile, Grupul Borga Suedia faciliteaza accesul la gama de produse Borga-cu acord de reprezentanta în românia prin Borga Construct srl. Experienta asimilata din 1973 în procesul de productie, serviciile de asistenta tehnica si consiliere acordate clientilor de catre borga suedia, bazate pe precizia caracteristicilor tehnice si exigentelor de calitate impuse de standardele suedeze, asigura garantia constanta a produselor oferite de producator - conform certificat de conformitate pentru sisteme si produse “iso 9002”. Caracteristicile principale de calitate ale materialelor componente si metodele de fabricare au fost examinate de institutele specializate din suedia si confirmate în românia de "incerc". Va propunem participarea activa într-un parteneriat borga, pentru dezvoltarea unui program în managementul constructiilor metalice, prin adaptarea unor solutii tehnologice moderne, eficiente si rapide, orientate catre cerintele pentru construirea unor obiective reprezentative, prevazute în activitatile de investitii ale clientilor : - hale de productie si depozitare - spatii frigorifice si abatoare - complexe sportive si agrement - reprezentante, service-uri si spalatorii auto - saloane de prezentare-expozitie - locuinte private

  www.borga.com.ro

  ALF PRO INVESTsrl

  Hidroizolatie, termoizolatie, termosistem.

  PLANNJA CONSTRUCTII S.R.L.

  Acoperisuri, tigle metalice, tabla de fatuit, accesorii pentru acoperisuri. Sistemul pluvial Plannja: jgheaburi, burlane, carlige. Acoperire de protecţie formată dintr-un poliester de tipul High Build si stratul de culoare dorit.

  www.plannja.ro

  Dennis-Mob S.R.L.

  Tamplarie pvc si aluminiu, inchideri balcoane, acoperisuri, instalatii electrice de inalta si joasa tensiune, amenajari interioare, hote ventilatie, camere frigo, terase, inchideri terase, gradini de vara, plase pentru tantari.

  www.dennis-mob.go.ro

  HorexSA

  Date Generale ale Societătii: (*câmpurile în rosu sunt obligatorii) Societate fara sa scrieti SC., Folositi majuscule nu

  www.casting.ro

  MICORS srl

  Constructii civile, proiectare, finisari, instalatii, renovari, acoperisuri.

  MANROOF SRL

  Sisteme complete de invelitori acoperisuri. Tigle metalice BONA , JOKER SI PERLA, accesorii metalice la 2 si 3 m, ferestre de mansarda VELUX si FAKRO, sisteme de jgheaburi si burlane din tabla 0,7 mm si PVC. DISTRIBUTIE SI MONTAJ

  Multielement Construct S.R.L.

  Importator tigle metalice KAMI AB Suedia. Instalare invelitoare cu personal specializat si CERTIFICAT de catre partenerul SUEDEZ. Executie sarpante din lemn si metal. Ferestre de mansarda Schindler, case pe structura usoara MULTIELEMENT Norvegia

  www.multielement.ro

  CONGIPS S.A. ORADEA

  Congips S.A. Oradea- producator materiale de constructii. Produce si comercializeaza: -Tigle din beton tip "Dublu Roman" -Placi ondulate din azbociment, Carton azbest -Ipsos modelaj, pavaje, Boltari -adezivi pentru faianta si gresie -Fier forjat, Otel

  IDEAL CASA CONSTRUCT SRL

  Constructii case "la rosu" si "la cheie", lucrari de amenajari interioare si exterioare, modernizari, termoizolatii, gresie, faianta, parchet, placari cu polistiren, acoperisuri cu tigla ceramica si metalica.

  www.idealcasa.go.ro

  SEUSAN SRL

  Lucrari in constructi tencuieli fatade, vopsitorii acoperisuri, instalati sanitare, zugreveli interioare, electrice montari si demontari la inaltime, hidroizolatii si termoizolatii.

  DRAGOS TRADING SRL

  IMPORTATOR TIGLE METALICE SUEDEZE KAMI. Vanzari si montaj tigle metalice suedeze KAMI. Confectionari si montaj tamplarie PVC KOMMERLING - Germania. Importator sistem complet de jgheaburi si burlane metalice RYDAB - Suedia. Montaj in toata tara.

  www.dragostrading.ro

  AMICOM IMPEX SERV SRL

  Executam hidroizolatii clasice si ultra moderne conform standardelor UE la preturi accesibile. Avem 12 ani de experienta. Oferim garantie si consultanta de specialitate. Acordam gratuitati si acceptam plata in rate. Folosim materiale de calitate.

  Bog Design&Concept S.R.L.

  Pardoseli. Acoperiri piscine. Acoperiri terase. Pereti cortina. Tamplarie aluminiu, lemn stratificat, PVC. Usi interioare, antiefractie, Antifoc. Finisaje: placari HPL/siding, tavane false. Scari din lemn/sticla/metal.Parchet masiv/laminat/stratificat. Covor PVC/linoleum/cauciuc. Docuri Modulare.

  www.bogdesign.ro

  Davo industries SRL

  Fabrica producatoare de cherestea. Executam panouri pentru cofraje din lemn (rasinoase si fag) si material pentru sarpante.

  NEXUS GROUP S.A.

  Oferim sisteme de acoperisuri de cea mai buna calitate (Lindab, Tondach, Tegola) la preturi fara concurenta. Asiguram si montajul sistemelor de acoperis. Ferestre de mansarda VELUX

  www.nexus-group.ro

  EUROOLI ION CONSTRUCT

  Constructii la rosu, finisaje, instalatii, acoperisuri, tot ceea ce va doriti sa fie de calitate in casa dumneavoastra, noi facem posibil acest vis. Calitatea in constructii este ceea ce noi facem.

  TIMBERMADE CONSTRUCTII

  Case din lemn lamelat incleiat. Posibilitati de exprimare arhitecturale deosebite atat pentru cladiri civile cat si industriale. Solutii complete - consulting in alegerea produselor, proiectare (arhitectura si rezistenta) si montaj. Panouri sandwich.

  Alubel expo

  - producatori panouri sandwich de acoperis si perete - importatori tabla cutata, ondulata - importatori tigla metalica si tigla metalica izolata - importatori cadre pentru usi glisante - importatori de cosuri de fum din otel-inox - importatori panour

  www.alubel.it

  TEGOLA ROMANIA

  TEGOLA Romania, ofera clientilor nu doar o invelitoare ci un sistem complex de acoperire si protectie, un acoperis modern si inteligent, inovator, ca rezultat al unei tehnologii de avangarda, dezvoltata exclusiv in Italia

  www.tegola.ro

  OFFICE CONSTRUCT INVEST srl

  Panouri izolante cu spuma poliuretanica pentru acoperis pentru perete. Panouri izolante cu vata minerala pentru acoperis pentru perete. Panouri de frig pentru industria alimentara. Panouri pentru luminatoare Accesorii de montaj.

  www.2c.ro

  BAUDER srl

  Filiala pe Romania a firmei Paul Bauder GmbH din Germania, producatoare de membrane bituminoase si membrane PVC, de panouri termoizolante rigide din spuma poliuretanica, precum si de sisteme de acoperis cu vegetatie. Cautam colaboratori in toata tara.

  www.bauder.ro

  ABIES PRELUCRAREA LEMNULUI

  Grinzi lamelare, lemn lamelat incleiat, glulam, Proiectare, productie, montaj. - Certificare CE Lungimi - 30 m, inaltime 2.5 m

  www.abiesromania.ro

  SPEED MOLDYMAR SRL

  Comercializam: Placi Ondulate Azbociment import Ucraina. Dimensiuni 115x175. Ciment import Ukraina as400, as500.

  www.speed-moldymar.uv.ro

  AGE I.C. srl

  Montam si reparam acoperisuri din tigla clasica, beton sau metalica, sindrila bituminoasa etc. Executam si HIDROIZOLATII. PROCURAM MATERIALE.! GARANTIE manopera 1 an.

  SCHROT AUTO SRL

  Firma noastra realizeaza montaj tabla tigla import Belgia cat si produce si comercializeaza accesorii pentru invelit acoperisuri (frontoane, dolii, opritoare de zapada si altele).

  East Art Construct

  Suntem unicii alpinisti utilitari care ajung acolo unde tu vrei sa ajungem, suntem cei care iti ridica casa sau sediul de firma de la A la Z.

  eastconstruct.ro

  VATAMANIUC TRADING GRUP srl

  Fie ca este vorba de refacerea unui acoperis deteriorat sau constructia unei case noi, tigla NOVA adauga o nota de originalitate si rafinament constructiei dumneavoastra.

  www.tigla-vtg.ro

  DABORA

  Vanzare si montaj tigla metalica RUUKI si GERARD (cu textura din roca vulcanica). Garantie 30-50 ani.

  www.tigle-metalice.ro

  AGEMAT EXIM s.r.l.

  Sisteme de acoperisuri vanzari - montaj tigle metalice, sindrila bituminoasa, ferestre de mansarda, sisteme de jgheaburi si burlane, hidroizolatii sarpante cu sau fara astereala, ofertare gratuita dupa plan invelitoare sau masuratorile clientului

  MEDIA-IMAGE DISTRIBUTION

  Executam constructii case, finisari, placari, faianta, gresie, marmura, granit, rigips, poliestiren, tavan fals, pavaj, vopsitorii, mansardari, izolatii, acoperisuri, garduri, porti, usi metal, balustrade, confectii metalice, fier forjat, mobila din metal, copertine, sapa, beton.

  CMC INTERGROUP SRL

  Reprezentam producatori de renume in domeniul sistemelor de acoperisuri.(Lindab-tigla metalica, Tondach-tigla ceramica, Tegola-sindrila bituminoasa, Bramac-tigla din beton). PRETURI FARA CONCURENTA. LA CERERE EFECTUAM SI MONTAJUL.

  VALCON ROOFS srl

  Firma specializata ofera servicii de montaj si distributie invelitori acoperisuri Bramac, Tegola, Tondach, tigle metalice Lindab, jgheaburi, burlane, sarpante, executa amenajari interioare, mansardari cu ferestre Velux.

  www.valconroofs.ro

  INTERCONSTRUCT 2001

  Constructii acoperisuri, livrari tigla, tabla, fatade, termosisteme, polistiren, ferestre de mansarda velux, sindrila bituminoasa, preturi extrem de mici, garantie de pana la 20 de ani.

  www.interconstruct2001.ro

  PLUVITECH

  Producator membrane, polistiren expandat/distributie, lucrari de hidroizolatii, membrane speciale hidroizolatii poduri viaducte.

  COILPROFIL srl

  Coilprofil produce tigla metalica-Metigla, gama completa de piese de finisaj pt. acoperis, tabla cutata - ondulata si trapezoidala, profile galvanizate Z si C, casete de fatada si panouri sandwich cu miez de polistiren si vata mineral

  www.coilprofil.ro

  CARMARIONE

  Dealer MEGA PROFIL, vinde si monteaza tabla tigla, cutata, ondulata, panouri SDW, jgheaburi si burlane PVC si metal

  TECNO MONTAGGI S.R.L.

  Furnizam si montam dulgherie metalica zincata pana la 12m lungime. Lucram cu masini cu verificare numerica, taiere laser. Furnizam si montam tabla de fier si panouri sandwich pentru acoperisuri si fatade. Lucram in colaborare cu firme italiene.

  EFFE2TERMOTECNICA srl

  Cele mai competitive cosuri de fum ceramice certificate CE. Efe2termtecnica ofera sistemul de cosuri de fum ceramice marca Effe2, cosuri impermeable si anticorozive, materiale concepute de un inalt standard profesional. La acestea se adauga materiale ceramice speciale, marca Unieco: LISTELLO -caramida de placare si ceramice speciale pentru decoratiuni.

  www.cosdefum.ro

  ELCOMET 2000 SA

  Societatea noastra vinde din stoc cherestea uscata/ verde, placaj cofraj, grinzi stratificate, tirani metalici, lambriu, podele, elemente pentru sarpante.

  Tanase Vasile si Cristrina international.s.r.l

  CONSTRUCTII CIVILE INDUSTRIALE AGRICOLE BLOC HALA VILA,AMENAJARI DESIGN MANSARDARI,STUCATURI TAPET FOITA DE AUR ZUGRAVELI STUCO VENETIAN,DULGHERIE FIERARIE INSTALATI ELECTRICA INSTALATI SANITARA,ARHITECTURA PROIECTARE,FORARI SILOZURI,RESTAURAM MONUMENTE

  www.tanaseconstruct.ro

  CONFORTRO SRL

  Montaj autorizat si vanzare tabla cutata, tabla tip tigla, hale metalice import Finlanda, marmura si granit import Italia sau autohton.

  SELIRON

  Producator de profile si elemente de etansare pentru tigla metalica si tabla cutata, benzi expandabile si solutii etansare. Produse: elemente de etansare, suruburi si saibe, benzi, distantiere, silicon, ambalaje pentru transport. Distribuitor SOUDAL.

  www.seliron.ro

  MERCURIO 4S s.r.l.

  Societatea executa lucrari de fundatii, structuri, acoperisuri, invelitori, hidroizolatii, termosistem, finisaje, placari, tencuieli.

  www.mercurio.ro

  M-LUCIANO srl

  Comercializam tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgeaburi, burlane si accesorii. Materiale pot fi folosite atat in domeniu civil cat si in cel industrial. PACHET PROMOTIONAL: Oferim GRATUIT masurarea si proiectarea invelitorii cat si transportul la beneficiar in judetul Timis. Dealer autorizat MEGAPROFIL. PRETURI DE PRODUCATOR Orice comanda se onoreaza in termen maxim de 10 zile de la plata avansului.

  NOUS SRL

  Furnizam tabla tip tigla si accesorii pentru acoperis (pazii, dolii, sort streasina, coame, jgheab, burlane etc.) Preturi competitive si atragatoare.

  NASTYANY SRL

  -constructii "la rosu" sau "la cheie" din bca, caramida, cofraje din polistiren tip Amvic ; -montare pavele si amenajari exterioare si interioare ; - lucrari din fier forjat - balustrade, garduri, porti de acces, grilaje ; - termoizolatii

  COMO SRL

  Constructii civile si industriale, acoperisuri, renovari, instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajari interioare si exterioare, design, proiectare, investitii imobiliare

  WISE SRL

  Suntem producatori agrementati pentru elemente din beton vibro-presat marca WISE (pavele, borduri, boltari) si tigla marca WISE din beton colorat in masa, profil Dublu Roman. Produsele sunt livrate paletizat cu posibilitatea descarcarii mecanizate in santier.

  www.wise.ro

  ERGOND-TUR srl

  Firma ProKoncept comercializeaza un sistem de constructii, (cofraj pierdut) sistem Lego cu termoizolatie de K=0.24, fara punte termica din Neopor, materie a carei furnizor este firma BASF. Elementele componente ale peretilor Prokoncept se îmbina fara nici un liant, doar prin apasare cu mâna. Betonul se poate turna în cofrajul format din aceste elemente atât manual aât si mecanic. Se recomanda turnarea betonului la fiecare al treilea rand de elemente. Peretele obtinut are 5 cm de izolatie interioara si 6 cm de izolatie exterioara(NEOPOR). Grosimea totala a peretelui e de 25 cm. Sistemul Prokoncept (cofraj pierdut) contine toate elementele pentru realizarea peretilor fara punti termice: coltari, boiandrugi, elemente de centura, capete de închidere, elemente pentru unghiuri si elemente drepte. Peretii se pot tencui sau placa pe interior cu placi de gips-carton, cu placaje decorative, faianta. Pentru conducte si cabluri, se executa jgheaburi în polistirol cu ajutorul unui cutit termic. Procedeul permite executie rapida, silentioasa si estetica. Exteriorul peretului poate fi finisat cu tencuiala uscata tip „Dryvit ", cu tencuiala traditionala pe plasa de otel, respectiv placat cu caramizi decorative, piatra sau lemn. Planseul poate fi realizat conform cerintelor individuale ale beneficiarului. Planseul Prokoncept permite distante de pâna la 12 m între zidurile portante, transportul nu necesita utilaje speciale si montajul se face fara macara. Planseul se sprijina pe schela de lemn sau schela metalica reglabila. Greutatea specifica a planseului- 250 kg/mp - permite utilizarea sa la reconditionarea si ranforsarea unor plansee. Structura planseului Prokoncept, la fel ca si a celorlalte elemente ale tehnologiei, e lipsita de punti termice. Elementele acoperisului Prokoncept permit ca, dupa ridicarea scheletului traditional din grinzi si capriori, într-o singura etapa de lucru sa se realizeze trei etape: - montajul tiglelor (elementele de acoperis Prokoncept dispun de profile speciale pentru sustinerea tiglelor) Rezistenta deosebit de buna la sarcina a elementelor de acoperis permit si utilizarea tiglelor de beton. - montajul foliei ( Elementele se îmbina perfect si materialul lor izoleaza perfect atât la apa cât si la vapori ) - montajul izolatiei ( Polistirolul având grosimea de 14 cm asigura izolatia impecabila a acoperisului.)

  www.prokoncept.ro

  GAVALDA srl

  Montam tabla tip tigla, jgheaburi si burlane, hale metalice, hale usoare, panouri sandwich, tabla cutata, hidroizolatie, izolatii la acoperisuri! Montam casete pentru hale metalice!

  www.acoperisurimetalice.ro

  INTER BUILDING srl

  Distribuim toata gama de produse LINDAB: tigla metalica, tabla cutata trapezoidala, tabla lisa, jgheaburi si burlane, porti de garaj, porti industriale, case pe structura usoara, constructii usoare, hale industriale.

  www.interbuilding.ro

  CANALOS 2003 srl

  Executam lucrari: zidarie, tencuiala, acoperisuri, faiantare, gresie, zugraveli.

  UCA CONS srl

  Constructii la rosu si la cheie, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, faiantari, acoperisuri, Lindab etc.

  www.ucacons.go.ro

  TOLEANIS SRL

  Constructii civile si industriale, acoperisuri, fatade, termo/hidro izolatii, amenajari interioare, diverse

  www.toleanis.3x.ro

  ERVIN PREST. SRL.

  Executam lucrari de constructii, finisaje, rigips, izolatii, acoperisuri, parchet, amenajari curti, pavaje, instalatii sanitare.

  PRIORICONSTRUCT srl

  Constructii civile, lucrari de geniu, lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, instalatii tehnico-sanitare, lucrari de ipsoserie, tamplarie si dulgherie, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, zugraveli, montari de geamuri etc.

  GALUM FEROMETAL S.R.L.

  Comercializarea de: materiale de constructii, instalatii sanitare, instalatii termice, amenajari interioare, izolatii termice, acoperisuri.

  BRACONS INSTAL srl

  Oferim la preturi negociabile: Constructii, finisaje, reparatii, amenajari interioare, instalatii electrice - sanitare si incalzire, sarpante, invelitori, compartimentari cu gipscarton, tavane false, tehnologie LINDAB (module, invelitori)

  www.bracons.ro

  CORSIM srl

  Lucrar hidroizolatii si protectie anticoroziva, acoperisuri tabla orice tip, amenajari interioare-exterioare, izolatii termice, sanitare ppr, cupru, centrale termice.

  TERRAMAR AMBIENT s.r.l

  Executam constructii civile si industriale, consolidari, amenajari interioare, finisaje si instalatii sanitare. Comercializeam produse siderurgice (tabla laminata, tabla zincata, tabla expandata, tabla groasa), profile metalice, teava sudata.

  ACOLEMN GRAPHICS

  Executam sarpante, acoperisuri, mansardari, reparatii acoperisuri vechi, cabane, pavilioane, mobilier de gradina, scari interioare si exterioare din lemn, cofrari si decofrari, finisaje din lemn, alte lucrari de lemn in constructii.

  PERFECT GRUP

  Suntem reprezentanti COILPROFIL, companie belgiana, important producator de tabla cutata, profile galvanizate, piese de finisaj si elemente de izolatie de cea mai buna calitate, precum si ai Petroflax, producator de folii PEE pentru izolatii.

  DANILEO CONSTRUCT SA

  Producator si montator acoperis dublu faltuit, placari fatade cu casete ornamentale metalice, producator de profile gips-carton, producator de tamplarie Aluminiu si PVC.

  danileoconstruct.idilis.ro

  DEITER TECHNIK srl

  Deiter Technik este unic distribuitor in Romania al producatorilor germani Deitermann / Maxit - lideri pe piata materialelor de constructii in Europa. Solutii rapide si eficiente: - FILLCOAT: etansare rapida terase, chiar si pe ploaie sau ninsoare - SUPERFLEX MORE: hidroizolatie rapida si usoara pentru fundatii, bai, subsoluri - oprirea ascensiunii apei prin capilaritate (anti igrasie) - hidroizolatii piscine, rezervoare de apa potabila - reparatii terase vechi - fatade - pardoseli si sape

  www.deitermann.ro

  VITEN CONSTRUCT SRL

  Comercializam tabla tip tigla PLANNJA - 100% SUEDEZA, cu acoperiri moderne si rezistente (matt poliester, HARD COAT - matt poliester cu adaos ceramic). Asiguram montaj de calitate.

  ZypGroup

  Vinzari si Montaj Tigle Metalice, Ferestre de Mansarda, Timplarie PVC, Calculatoare si Softuri web hosting internet si site-uri pentru firme retele de calculatoare prin cablu sau wirless.

  www.zypgroup.ro

  EUROART CONSTRUCT SRL

  Oferim montaj de calitate al celor mai importanti furnizori de materiale pentru invelitori.

  TICON

  Produsele noastre sunt constructii metalice si utilaje pentru constructii, Produse din tabla perforata si tabla expandata: mobilier metalic, cuptoare electrice pentru arderea ceramicii, dulapuri electrice, panouri si pupitre pentru automatizari. Utilaje si dispozitive pentru agricultura, containere pentru depozitare, precum si alte confectii metalice in functie de comenzi. Confectii metalice din teava profile, confectii metalice din tabla subtire. Vopsire in camp electrostatic.

  www.ticon.ro

  NEW CONSTRUCT SRL

  Sistem complet TEGOLA (sindrila bituminoasa), Sistem complet LINDAB (tigle metalice), Sistem complet METROBOND (tigle metalice acoperite cu un strat de piatra naturala), Sistem complet Bramac, Sistem ferestre de mansarda VELUX.

  www.newconstruct.ro

  O T E GRUP

  Vinde acoperisuri din tabla tip Tigla, tabla tip tigla, Panouri Sandwich, Structuri Metalice, invelitori, jgheaburi, ferestre de mansarda, accesorii. Solutii complete pentru acoperiri si invelitori constructii civile si Industriale.

  www.otegrup.ro

  ABELARO COM SRL

  Importam si distribuim materiale de constructii: role si placi ondulate din poliester armate cu fibra de sticla, placi ondulate bitumate, sindrila bituminoasa, plasa de fibra sticla si coltare de aluminiu, profile si accesorii pentru gips-carton si termoizolatii: vata minerala si polistiren.

  www.abelaro.ro

  PERFECT HOUSE srl

  Comercializam tabla tip tigla (GERARD, LINDAB, SAFIR - din import, grosime 0.5 mm, disponibila in 10 culori), parchet exotic masiv, parchet masiv indigen. Oferim consultanta de specialitate, asiguram montaj cu echipe de profesionisti, transport gratuit, garantie.

  LEMPROCIRC SRL

  Producem case si constructii din lemn, structuri acoperis, mansarde, terase, garduri. Montaj aproximativ 60 zile de la data contractului. Material de calitate garantat.

  NORA CONSTRUCT srl

  Executam invelitori cu tabla tip tigla, tabla ondulata, sarpante, acoperisuri, lucrari de dulgherie.

  MONVERA s.r.l.

  Finisaje, reparatii fatade blocuri, vopsit acoperisuri, igienizare ferestre, montaj schele, bannere.....comod, ieftin, eficient, sigur!

  GRESTROOF SRL

  PRODUCEM si comercializam tigle metalice GRESTROOF -realizate dintr-un otel special tratat cu zinc avand o mare rezistenta la coroziune. Calitatea Grestroof este garantata de materia prima superioara - Corus Anglia si utilaje moderne - Samesor Finlanda.

  MACON SRL

  FASONARE OTEL BETON; FASONAM OB si PC, livrare prompta la domiciliu; Distributie produse metalurgice, materiale de constructii, instalatii si finisaje de zidarie, acoperisuri, izolatii, gips carton, vopsele si tencuieli decorative. Livrare oriunde in tara!!!

  www.ma-con.ro

  RONOR 2002 srl

  Constructii civile, amenajari, acoperisuri, fundatii, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice.

  Thermototal

  Ferestre - Geamuri termopan cu tamplarie PVC, aluminiu, amenajari, acoperisuri si mansarde (Rehau, Lindab, Velux).

  www.thermototal.ro

  EDYCONSTRUCT

  Executam montaj tigla metalica: Gerard, Ruukki, etc. Amenajari interioare: gresie, faianta, parchet, rigips, tencuieli, instalatii sanitare si electrice. Fatade exterioare: tencueli, finisaje.

  www.edyconstruct.esrl.ro

  Avantaj Exim

  Producem si comercializam tigle si accesori din material compozit termoplast. Invelitorile din materialul compozit termoplast au o serie de avantaje fata de invelitorile din materiale traditionale.

  Pro Line Construct srl

  Constructii civile si industriale, lucrari de reconsolidare, amenajari, decoratiuni, finisaje interioare si exteroare. Lucrari sub antrepriza.

  www.prolineconstruct.ro

  Onofrei Construct SRL

  Constructii civile, constructii industriale, materiale constructii, mansarde, acoperisuri, tabla tip tigla, Korra.

  www.onofrei-construct.ro

  MONDO STYLE SRL

  Producatori de tamplarie PVC si aluminiu, importatori HEROAL. Distribuim: Tamplarie aluminiu, tamplarie PVC, pereti cortina, grile aerisire, parasolare, rulouri suprapuse, rulouri aplicate, plase de insecte, usi de interior, usi metlice de intrare, usi metalice multifunctionale, vitralii, usi din sticla calita, sisteme pentru tratarea aerului, usi pentru garaje, jgheaburi, burlane, tabla cutata, ferestre pentru mansarda, trape si luminatoare.

  www.mondo.ro

  BZR NORD CONSTRUCT

  Societatea noastra executa constructii civile si industriale, la rosu sau la cheie, instalatii electrice, termice, sanitare, acoperisuri, inprejmuiri, gresie, faianta, tamplarie aluminiu si PVC.

  S.A.D. ENGINEER CONSULTING S.R.L.

  Montaj panouri termoizolante, tabla cutata, casete vata minerala, structura metalica usoara, acoperisuri si pereti hale industriale, experienta. Oferim garantie. Vanzari panouri termoizolante tip sandwich si structura metalica si structura usoara zincata.

  Master Cons

  Vindem urmatoarele materiale de constructii: sindrila Tegola, polistiren, membrane protectie. fundatii.

  www.tegola.ro

  CRIS-CRISCO srl

  Constructii civile. Structuri de rezistenta de orice tip, din zidarie, beton armat monolit sau metalice. Finisaje simple sau complexe, interioare sau exterioare, cu materiale traditionale sau moderne. Amenajari si sisteme uscate (betonyp, gipscarton). Reparatii capitale, consolidari si amenajari. Termo si hidroizolatii. Canalizari, canale termice si sistematizari. Instalatii electrice si sanitare. Instalatii de încalzire si climatizare. Sarpante si învelitori. Tamplarie, pardoseli, placaje.

  www.cris-crisco.ro

  NORA CONSTRUCT S.R.L

  S.C.Nora Construct S.R.L cu sediul in Ploiesti, vinde si monteaza, la preturi avnatajoase, tabla tip tigla si ferestre de mansarda. Oferim montaj cu personal autorizat!

  MCF LEADER CONSTRUCT srl

  Societatea noastra executa amenajari interioare si exterioare, executam caprioreala si invelire cu tabla cat si cu tigla metalica Lindab, deasemenea asiguram servicii de proiectare si design. Va oferim o gama larga de servicii.

  www.mcfleaderconstruct.ro

  ONDUROM SRL

  Importator si distribuitor al firmelor GUTTA Germania si FIRST PLAST Italia: acoperisuri din Polim-cryl, ciment, elemente de zidarie BCU, fatde ventilate Vintylit, fibre de sticla, finisaje interioare, folii si prelate, gips-carton, invelitori, produse pentru gradina, protectii pentru peretii de fundatie, sisteme de drnaj HAURATON, termoizolatii, usi, vopsele lavabile Savana.

  www.ondurom.ro

  COMPANIA DE DISTRIBUTIE IN CONSTRUCTII srl

  Producator, importator si distribuitor materiale de constructii: tigla metalica, membrane hidroizolatoare (bituminoase, PVC, EPDM), mortare speciale de impermeabilizare, reparare si renovare, rigole colectoare din beton compozit. Consultanta tehnica gratuita.

  www.cdc.ro

  PROFILMET BAC srl

  Produce: tabla cutata, plana, confectii metalice. Executam lucrari de renovari fatade cladiri. Comercializam: produse siderurgice, vopsele si echipamente de protectie.

  METAL PROFILE ROMANIA

  Distributie de panouri de tabla cutata sau ondulata din otel pentru pereti sau acoperisuri, panouri sandwich din otel cu spuma poliuretanica sau vata minerala, profile usoare din otel zincat pentru structuri.

  www.metalprofile.ro

  AUSTRODACH TRADING SRL

  Importator al produselor VILLAS Austria GMBH. Accesorii pentru acoperis: membrane bituminoase, sindrile bituminoase, amorse, tabla la rola aluminiu, cupru, titan zinc, zincata, otel zincat vopsit. Scurgeri si accesorii: bratari, burlane, capace, carlige pentru jgheaburi colectoare, coltare, coturi, elemente de evacuare, elemente speciale, jgheaburi, racorduri. Executie acoperisuri speciale. Aparate leister pentru folii pvc. Extrudere manuale. Generatoare externe de aer. Scule automate. Scule automate pentru sudura combinata. Scule de mana - tip stationar. Scule manuale tip compact. Scule semiautomate. Fatade si acoperisuri pentru hale metalice, casete, tabla trapezoidala. Hidroizolatii Sika, Impermeabilizarea fundatiilor si suprafetelor in contact cu solul. Membrane Lichide. Membrane pentru acoperisuri si produse auxiliare. Sigilari si lipiri. Hidroizolatii Villas Austria: amorse, bariere anticondens, hidroizolatii antiradacina, hidroizolatii autoadezive, hidroizolatii pentru acoperisuri plane, hidroizolatii pentru poduri parcari tunele. Sindirile in diferite culori. Luminatoare si Cupole Aco. Cupolete - Luminatoare. Scule de mana: aparate, arzatoare, burghie, capsatoare, ciocane, clesti, cutie, cuttere, dalti, fierastraie, foarfece, masini, patente, pensule, pistoale, prisme, recipiente, reductoare, rulete, seturi, sfori, trepte, vincluri. Sisteme de fixare Ejot: acoperisuri plane, ancore, dibluri, dibluri polistiren, nituri, scule si accesorii. Sisteme de placare terase. Sisteme de pardoseli suparainaltate. Sisteme de rigole Aco. Rigole. Tabla plana din aluminiu, cupru sau zinc. Termoizolatii.

  ZENINA AMA COMPANY SRL

  Amenajari interioare, instalatii sanitare, termice, izolatii, renovari cladiri la exterior, interior, executii acoperisuri cladiri.

  GERO ELECTRONIC GROUP srl

  Scule profesioniste de mana marca UNIOR: chei fixe, chei cu articulatii fixe sau mobile, clesti, clesti specializati pentru aplicatii electronice, scule VDE pentru inalta presiune, chei tubulare, cuttere, seturi de tubulare, surubelnite profesionale cu toate tipurile de capete existente, ciocane, dalti, unelte pentru masurat lungimi si cupluri de forta, produse pentru depozitarea uneltelor, seturi de unelte, bancuri de scule. Membrane bituminoase si accesorii de aplicare. Lucrari de hidroizolatii pentru terase blocuri, acoperisuri, hale industriale. Lucrari de inox: balustade.

  www.geroelectronic.ro

  Iancusor

  Echipa specializata in tinichigerie de acoperisuri, mansarde, tubulaturi, hote de bucatarie, diferite lucrari de renovari in domeniul acoperisurilor de tabla zincata, cupru etc., jgheaburi si burlane. Executam lucrarile rapede si bine, ca sa dureze o viata!

  ZOPIMEX SRL

  Invelitori tabla, jgheaburi, burlane, cosuri de fum, tubulatura ventilatie etc. Reparatii confectii metalice: acoperisuri (inclusiv Lindab), jgheaburi, burlane.

  RAV CONSTRUCT COMPANY srl

  RAV CONSTRUCT COMPANY este o firma specializata in comercializarea si montajul acoperisurilor tip tigla metalica , a ferestrelor de mansarda si a sistemelor de jgheaburi si burlane metalice. Comercializam si montam urmatoarele marci de produse : - GERARD – tigla metalica cu roca naturala - VIKINGPROFIL – tigla metalica cu polyester - FAKRO – ferestre de mansarda - KEYLITE – ferestre de mansarda - VELUX – ferestre de mansarda - DELTA – folie anticondens si bariere de vapori

  www.tiglametalica.ro

  METRONOM

  Distributie de materiale pentru invelitori: tigle Bramac, Mediterran, Tondach, tigle metalice Ruuki, Tegola, ferestre de mansarda Fakro, asiguram montaj specializat.

  ROOF EXPERT srl

  Dealer autorizat tabla tip tigla PLANNJA SUEDIA, tamplarie PVC si Aluminiu, cosuri de fum, ferestre de mansarda.

  www.acoperisexpert.ro

  G&I PREBA srl

  Constructii drumuri, exploatari forestiere, comercializare material lemnos, acoperisuri, vanzari autocamioane 6x6, inchirieri utilaje de constructii, consructii case si vile. Executam santuri si terasamente drumuri, transport piatra si nisip. Vand lemn.

  SCG CONSTRUCT srl

  Societatea noastra executa lucrari de hidroizolatii, termoizolatii, acoperisuri, lucrari de amenajari interioare, finisaje, gresie, faianta, rigips.

  STEEL GROUP FOUR srl

  Comercializam sisteme complete de acoperisuri (RUUKKI, GERARD) si executam montaj de calitate. Oferim consultanta, proiectare, transport si garantie gratuit.

  PedroAlpin srl

  Firma de constructii si alpinism utilitar, executa lucrari de reabilitare fatade, hidroizolatii, termoizolatii, vopsitorii, reparat acoperisuri, spalari pereti cortina, estetizare arbori etc.

  Magic Cleaner & Ozon SRL

  Comercializare si montaj, in Bucuresti si Prahova, a sistemelor de invelitori din tabla tip tigla si ferestre de mansarda. Termoizolatii ultramoderne si ultrarapide. Foisoare din lemn pentru gradini si terase. Piscine cu aparatura de filtrare monobloc.

  www.casa-acoperisurilor.ro

  Georgi Cons

  Constructii sau reconditionari acoperisuri din tabla zincata cu ermetizare,acoperisuri din orice tip de invelitori si bonus pentru acoperisurile din tabla tip Lindab executam toate accesoriile gratis(coame,dolii,etc.),hidroizolatii si case de orice tip.

  VIO&CRI AMBIENT SRL

  Executam case la cheie, constructii industriale, de geniu izolatii, amenajari, acoperisuri, reparatii, echipament si utilaje profesionale si experienta in domeniul constructiilor.

  TERMOCRIS 2004 srl

  Constructii civile la rosu si la cheie, acoperisuri, sarpante, invelitori cu tigla metalica, tamplarie aluminiu, tamplarie pvc cu geam termopan de toate tipurile, finisaje interioare si exterioare.

  H.F.L.CO. DESING

  Oferim o gama larga de servicii din domeniu amenajarilor interioare si exterioare, reparatii acoperisuri. Montaj invelitoare acoperis tigla, ondulina, sindrila bituminoasa. Amenajari interioae amenajari exterioare, reparatii acoperisuri, montaj invelitoare. Izolari polestiren, aplicat tencuieli decorative, termosistem. Alicare tencuiala decorativa termosistem, montat ardezie, gresie, faianta. Montaj placi policarbonat, placi cutate pvc, gresie, faianta, parchet. Deplasari si in afara localitati Cluj-Napoca.

  hflaci.neosite.ro

  MDS ELITE CONSTRUCT

  Acoperisuri (invelitori) - livram si montam acoperisuri din tabla tip tigla, cutata (industriala), dublu faltuibila sau prefaltuita. Ferestre de mansarda - o gama completa de produse destinate incaperilor amenajate la mansarda. Sarpante

  www.roofexpert.ro

  MARNO TRADE S.R.L.

  Dealer autorizat pentru sisteme de invelitori din tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica "GERARD" - 50 ANI Garantie, tigla metalica PRUSZYNSKI, sisteme de drenaj HUNTER, RUUKI si PRUSZYNSKI, hidroizolatii si materiale constructii.

  www.marnotrade.ro

  NEXUS DISTRIBUTION SRL

  Dealer Lindab, Velux. Vindem si montam acoperisuri Lindab, feresre de mansarda Velux cu echipe specializate.

  www.nexus-group.ro

  ANCHOR PLUS srl

  Comercializeaza tigla tip Lindab, pret de producator, durata mare de viata, rezistenta maxima la schimbarile de temperatura, greutate redusa, gama completa de accesorii. Pret 7,60 euro/mp. Asiguram motaj la cerere.

  MARCOS CONSTRUCT DECOR

  Distribuitori de tabla tip tigla Gerard, Megaprofil, asiguram montaj cu echipe de profesionisti. Oferim garantie, ofertare, asistenta tehnica si transport - gratuit.

  Tigla Stal Prest SRL

  Reprezentant pe zona de vest a invelitorilor Gerard -Acoperisuri metalice cu roca vulcanica Importator a sistemelor de jgheaburi si burlane Hunter Anglia Diverse materiale de constructii de calitate. Ferestre de mansarda.

  www.tiglastal.ro

  AM CONSTRUCTCOM IMPEX SRL

  Executam constructii civile si industriale, renovari, refaceri acoperisuri, sarpante, izolatii hiro si termo.

  www.am-constructcom.com

  KADIMA AMBIENT

  Placari gips-carton. Placari fatade cu polistiren, lucrari de dulgherie, constructie si montare acoperisuri, placi, stalpi, grinzi, centuri etc.

  SAVINSON PRINCIPAL INVESTsrl

  Echipa serioasa executa lucrari de constructii, fundatii, zidarie, tencuieli interioare exterioare, acoperisuri sarpante, instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare: montat gresie, faianta, tavane false, parchet laminat etc.

  ERS TOP CONSULTING SRL

  Firma de constructii, distribuim materiale de constructii, executam montaje termosistem, hidrosistem, amenajari interioare si exterioare, montaj acoperisuri tigla, tabla zincata etc. Oferim profesionalism, certificat de garantie materiale, livrare gratuita, pret atractiv.

  Hidro Group Expres

  Hidro Group Expres SRL pune in opera a produse pentru termo-hidroizolatii : hidroizolarea teraselor, fundatiilor, podurilor, bazinelor, termoizolarea cladirilor cu destinatii diverse, reparatii acoperisuri si constructii de acoperisuri noi.

  www.hidrogroup.ro

  ORBITAL SDI

  Acoperisuri, sisteme de invelitori, tigle, jgheaburi si burlane. Montaj acoperisuri, distributie, transpost, renovare sisteme de invelitori.

  www.orbitalsdi.ro

  KOPERSIM SRL

  Distribuitor autorizat zona de vest pentru tigle metalice KOPER. Disponibilitate intr-o gama variata de culori. La cerere executam si montajul.

  LINE-COMPREST S.R.L.

  Societatea Line-Comprest infiintata in anul 2005 executa amenajari interioare si exterioare, acoperisuri, tencuieli, gleturi, rigipsuri, montaj gresie-faianta etc. Garantam calitate si seriozitate.

  OMEGAVEST EXIM SRL

  Executam constructii civile, amenajari interioare, fatade, instalatii sanitare si de incalzire, instalatii electrice, acoperisuri etc.

  http://www.omegavest.ro

  FORESTA srl

  Producem case din lemn masiv, case pe structura de lemn, mansardari, acoperisuri, constructii din lemn. Lucram cu lemnul din 1992.

  www.foresta.go.ro

  KASTA METAL

  Asiguram proiectarea, instalarea, montajul tuturor produselor comercializate: piscine, saune, spa, fantani, cascade, umbrele si mobilier de gradina. In plus, beneficiati de consultanta gratuita pentru constructie, instalare si intretinere. Termenele de garantie pe care le acordam se bazeaza pe calitatea produselor si a prestatiei noastre si sunt de pana la 20 de ani.

  www.kasta.com

  Ceramexpert srl

  Comert produse metalurgice, tabla zincata (LBZ), tabla neagra laminata la rece (LBR,) tabla laminata la cald LBC, tabla lisa si tabla cutata, rulou/banda tabla; tabla acoperis, tabla zincata cutata, panouri cutate, teava rectangulara, teava patrata, teava

  www.metale-tabla.ro

  Regata Construct srl

  Executam fundatii, zidarii, tencuieli, faianta, gresie, sapa, zugraveli, acoperisuri, betoane, pardoseli si placari din polistiren.

  LAVEDIL DI IVAN LAVRENTE

  Constructii civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, acoperisuri, finisari exterioare si interioare.

  www.lavedil.eu

  ADY MAR COMPANY srl

  HIDROIZOLATIE: firma specializata cu vasta experienta executa hidroizolatii terase, hale, suprafete inclinate,subsoluri de bloc sau case. Executam si sape. Asiguram calitatea lucrarilor cu o garantie de 12 ani.Preturi reduse pt. asociatii de locatari.

  MARGEMI COMMERCE S.R.L.

  Suntem lideri zonali in executarea lucrarilor de invelitori metalice (panouri sandwich de perete si acoperis), tinichigerie industriala, amenajari interioare (gisp carton), montam luminatoare fixe, mobile, trape de fum.

  www.margemi.com

  MADRA CONSTRUCT srl

  Vanzare si montaj tigle metalice si sisteme complete de invelitori metalice Gerard. Acoperire cu piatra naturala. Garantie 50 ani in sistem New Zeeland.

  www.tigla-gerard.ro

  PAVING IMPEX SRL

  Producatori de boltari, pavaje vibropresate, diferite elemente din beton, tigla din beton, diferite culori. Executam si montajul.

  POLNEBO srl

  POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich folii anticondens, jgheaburi si burlane, cat si ferestre de mansarda.

  www.polnebo.ro

  TOLFER Romania

  Societatea TOLFER are placerea sa va prezinte gama de materiale din tabla de otel. Puteti consulta catalogul nostru atasat, care contine gama de produse si accessorii oferite.

  www.tolfer.be

  Ideal Construct SRL

  SC Ideal Construct este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, sisteme de drenaj, folii anticondens, amenajarea mansardelor, placarea cu termoizolatie. Va oferim solutia perfecta tigla metalica Gerard !

  www.ideal-construct.ro

  COLMO IND S.R.L.

  Executam lucrari de tinichigerie industriala, montaj de panouri sandwich (perete, acoperis), luminatoare fixe, mobile (policarbonat alveolar)si amenajari interioare industriale.

  Alpin Max SRL

  Societatea noastra este specializata in lucrari de constructii la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar. Executam urmatoarele tipuri de lucrari: reparatii tencuieli, termoizolatii, vopsitorie, zugraveli, aplicatii conducte, jgheaburi, burlane, reparatii si intretinere acoperisuri inalte sau cu acces dificil, diverse montaje in pereti si structuri de beton, inchidere rosturi intre blocuri, lucrari de intretinere silozuri, furnale.

  www.alpinism-utilitar.eu

  KUNST UND IDEEN DESIGN

  Montaj fatade exterioare hale metalice, acoperisuri. Profesionalism si preturi avantajoase. Servicii de antreprenoriat: montaj si aprovizionarea cu materiale. Proiectare si avizare constructii metalice.

  www.sistemehale.ro

  FINAL DISTRIBUTION SRL

  Importator exclusiv tigla metalica cu acoperire de roca naturala - Gerard - învelitori metalice acoperite cu piatra naturală. Membrane si folii anticondens, bariera de vapori - Delta.

  www.finaldistribution.ro

  Lindasan Srl

  Dealar autorizat Lindab, vinde si monteaza acoperisuri la un nivel ridicat de calitate. Ferestre de mansarda Fakro.

  ORIZONT ALPIN srl

  Realizam montaj/intretinere geamuri termopan (pereti cortina), termoizolatii, reparatii fatade si acoperisuri, etc. Garantam calitatea lucrarilor.

  www.orizontalpin.eu

  Grup Cara Cons srl

  Producator accesorii metalice de finisaj pentru constructii civile si industriale, producator fatade ventilate cu prindere ascunsa sau la vedere. Furnizor-tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice.

  www.grupcaracons.ro

  GRIRO S.A. BUCURESTI

  Producator de tabla expandata rombica din luna septembrie 2007. Putem expanda tabla din otel carbon, decapata, galvanizata, zincata, inox sau aluminiu cu grosimi cuprinse intre 0.5-7 MM, pana la 1500 MM latime maxima de foaie. livrarea se face sub forma de baloti de 20 de foi uleiate, dimensiuni maxime: 1500X3000 mm.

  www.griro.ro

  FILCONSTRUCT

  Firma FILCONSTRUCT din Sibiu are ca obiecte de activitate urmatoarele:pardoseli industriale elicopterizate cu cuartz sau rasini epoxidice, parcari din beton sau pavele, dale beton, constructii civile si industriale, izolatii termice

  www.filconstruct.com

  GRESTINCOM SRL

  PRODUCATOR de tigla metalica GRESTROOF, tabla cutata vopsita si zincata si accesorii metalice. Calitatea GRESTROOF este asigurata de materia prima superioara si de folosirea utilajelor ultramoderne.

  www.grestincom.ro

  BIGSERV CONSTRUCT S.R.L.

  Distribuitor - montator tigle metalice, tabla plana, sistem de jgheaburi si burlane , accesorii acoperis Ruukki / Arcelor, acoperisuri metalice, sarpante, tigle, precum si ferestre de mansarda si accesorii pod Fakro.

  www.bigserv.ro

  GEOVLAD srl

  SC Geo & Vlad Com SRL - Materiale de constructii la cele mai mici preturi. Oferta firmei noastre include o gama variata de produse, precum urmeaza: hidro-termoizolatii, caramida constructii, caramida sticla, glafuri, pardoseli, acoperisuri, travertin.

  www.geovlad.com

  ALTEPRO

  Suntem producatori de tigla dintr-un material compozit (plastic, nisip) cu o greutate de numai 20kg/mp, foarte greu de spart, cu un aspect foarte placut, foarte usor de montat si un pret competitiv.

  MIDO COMIMPEX 94 SRL

  Oferta noastra acopera un segment important de produse. Suntem distribuitori BRAMAC, TONDACH, ESCANDELLA, POROTHERM, FAKRO, KLINKER Pavaj din beton. Produse sunt agrementate.

  www.mido94.ro

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT GEOSINTETICE

  Materiale geosintetice: - geomembrane HDPE - geotextile tesute si netesute - geogrile uniaxiale, biaxiale - geocelule - saltele bidegradabile preinsamantate - Sistemul Sensor (pentru detectarea scurgerilor accidentale la depozitele de deseuri) - Trisoplast (sistem de impermeabilizare) - geocompozite pentru armare asfalt - geocompozite bentonitice - geocompozite de drenaj - saltele umplute cu beton - gabioane Asiguram asistenta la proiectare si instalare

  www.iridexcons.ro

  NEREIDA-EXIM S.R.L.

  Producator tabla ALFA tip: TIGLA, CUTATA, LISA. Sistem pluvial si accesorii. Solutia pentru acoperisul dvs. Promtitudine, calitate, seriozitate! Producator polistiren expandat ignifugat

  www.tablaalfa.ro

  NECULA PROD SRL

  Constructii din lemn, scari interioare, modele pt. turnatorie, mobilier, mansardari, parchet, lambriu, acoperisuri.

  Jordache Art SRL

  Comert tabla zincata (LBZ), tabla neagra (LBR, LBC): tabla laminata la rece, tabla laminata la cald, rulouri tabla, tabla cutata, panouri cutate Prestari servicii: debitare, planare si cutare tabla din rulou la H 12, H35 si H 60.

  RZA EXPERT CONSTRUCT srl

  Firma specializata vinde si monteaza sisteme de invelitori acoperisuri din tigla metalica Lindab, Ruukki, Durako, Plannja, tigla de beton si ceramica, jgheaburi, burlane, sarpante, membrane si hidroizolatii, executa mansardari cu ferestre Velux .

  www.acoperisuri1.ro

  PRO CAD-COM srl

  Distribuitor: Tabla tip tigla, tabla cutata, tabla plana, accesorii, jgheaburi si burlane, suruburi, folie anticondens, ferestre de mansarda, scari acces pod.

  ADMA METAL

  Vanzari si montaj tigla metalica. Executam montaj cu echipe profesioniste in domeniu. Suntem distribuitori de tigla metalica Viking profil.

  Multiter srl

  Constructii si lucrari de geniu. Executam la comanda min 100mp, schela modulara, confectii metalice de orice tip, lucrarii c+m la cheie. Oferim solutii pentru clientii grabiti.

  MIFENI GROUP

  Fier forjat (porti, garduri, balustrade, mobilier). Inox (balustrade, mobilier). Sisteme de invelitoare si scurgere (tigla metalica, tabla cutata, jgheaburi si burlane, etc). Automatizari (porti, usi de garaj sectionale, bariere de acces).

  Biina

  Ambiental.

  ELENVIC TRANS srl

  Executam lucrari de constructii de la A la Z. Structuri, zidarii, tencuieli, gletuieli, zugraveli, lucrari de gips carton (inclusiv artistice), instalatii (electrice si sanitare), acoperisuri si mansardari.

  MONICA CONSTRUCT SRL

  Executam case, vile "la rosu", acoperisuri, amenajari interioare si exterioare, lambriuri, pardoseli, garduri, sape, consolidari, zugraveli, gleturi. Acceptam sa lucram si in antepriza de la firme mari, suntem echipa serioasa si responsabila, lucram numai pe baza de contract.

  PRODIGI CONSTRUCT SRL

  Efectuam lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, acoperisuri, lucrari interioare si exterioare.

  CANTU SERV CORPORATION SRL

  Comercilizare si montaj sisteme de invelitori din tabla tip tigla. Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan. Executie hale metalice, pereti cortina, garduri din fier forjat, balustrade etc.

  Top Profil Sistem SRL

  Compania Top Profil Sistem comercializeaza: tigle metalica, table cutate, placi pentru fatade, accesorii pentru tigle metalice, folii anticondens, sisteme pluviale metalice (zincate si prevopsite), sisteme pluviale din PVC. Reduceri, transport.

  www.topsistem.ro

  HIDRO TOP CONSTRUCT

  Hidro top construct comercializeaza si executa lucrati de: Aplicarea tuturor tipurilor de hidroizolatie la cele mai mici preturi pentru: fose, rigole, statii epurare. Montaj specializat pentru acoperisuri din tabla ondulata. Tamplarie PVC si aluminiu. Constructii case si asigurarea materialelor.

  www.hidrotopconstruct.ro

  CITYCONSTRUCT

  Servicii complete de o calitate superioara, la un pret convenabil. Construim case la rosu sau la cheie, renovam case si apartamente, amenajam spatii de birouri si spatii comerciale ( restaurante, pub-uri, club-uri ): Constructii civile ( la rosu sau la cheie ) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora cu sau fara materialele clientului. Demolari. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Zidarie. Fundatii si sapaturi. Lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Tencuieli. Lucrari de instalatii sanitare si electrice. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Amenajare interioare si exterioare. Placari polistiren si rigips. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Montat gresie, faianta, parchet. Compartimentari, mansarde. Acoperisuri. Piscine. Design interior si exterior. Decoratiuni exterioare pentru curte. Amenajare interioare si exterioare Feng Shui. Gradini. Cu City Construct puteti beneficia de urmatoarele servicii: Consultanta si evaluare. Proiecte case. Certificate de urbanism. Autorizatii de construire. Avize. Studii geotehnice. Executie.

  www.cityconstruct.ro

  ADECRIS CONSTRUCT srl

  Comercializam si montam tigla metalica tip Wetterbest, tabla cutata, ferestre de mansarda si sisteme de drenaj metalice, elemente de fixare, membrane si folii anticondens, panouri sandwich la preturi fara concurenta pe piata.

  www.adecrisconstruct.ro

  Theis-Böger Produktion Export

  Gresia Argiloasa ofera protectie si siguranta. Gresia argiloasa rezista o mare perioada de timp, Gresia argiloasa este un material de constructie natural, ecologic. Gresia argiloasa este un material foarte frumos si individualizat.

  www.schieferland.eu/romania-import-ardezie.html

  AF MALACHIA

  A.F MALACHIA executa constructii acoperisuri dispunand de materiale de calitate superioara. Primul obiectiv pe care vrem sa-l atingem este acela de a oferi casei tale acoperisul de care are nevoie, tinand cont de necesitatile si dorintele tale.

  www.constructiiacoperisuri.cabanova.ro

  ALFA GLOBAL CONFORT

  Curatenie generala, curatenie dupa constructor, Amenajari interioare si exterioare: montaj pereti rigips si tavane false, placari marmura, placari cu gresie si faianta, turnare sape, executie tencuieli si zugraveli, zidarii BCA, gleturi, montaj parchet laminat, raschetat parchet, montaj lambriu, montaj izolatii exterioare.

  www.alfa-services.com

  Bel Profile S.R.L

  Sistemele de acoperis metalic Bel Profile: tigla metalica, accesorii pentru tigla metalica. Sisteme de scurgere Bel Profile, zincat, din PVC. Sisteme complementare pentru acoperisuri usoare si luminatoare din policarbona, acril, PVC.

  www.belprofile.ro

  EXPO TEST CONSTRUCT

  Comercializarea unui sistem complet de acoperis din tigla metalica GERARD – acoperita cu piatra naturala si sistem de drenaj adecvat (in functie de configuratia sarpantei), brand fara concurenta pe piata romaneasca. Oferim servicii complete: servicii de montaj acoperis - GERARD; servicii de montaj ferestre de mansarda FAKRO; servicii de mansardare (realizarea termoizolatiei mansardelor locuibile); tratament ignifugare si fungicid; servicii de refacere sistem complet acoperis (reparatii, modificari, intretinere sistem dulgherie, invelitoare, acesorii, sistem drenaj); Servicii de transport.

  www.testconstruct.ro

  ThyssenKrupp Sisteme pentru Constructii S.R.L.

  Sisteme pentru Constructii. Acoperisuri: profile trapezoidale, profile arcuite, profile poligonale arcuite, profile sinusoidale, sistem pentru acoperisuri. Pereti: profile trapezoidale, arcuite, poligonale arcuite, sinusoidale, casete structurale, elemente pentru usi metalice. Plansee. Accesorii.

  www.tk-hoesch.ro

  Multihouse srl

  Suntem specializati in constructia de case la rosu si la cheie, cu materialul nostru sau al clientului, precum si in distributie si montaj tigla metalica si accesorii la preturi rezonabile.

  www.multihouse.ro

  STEMA DESIGN SRL

  Copertine fixe, copertine mobile, panouri publicitare, casete luminoase, litere volumetrice, structuri metalice.

  www.copertinefixe.ro

  ROM TECH INTERNATIONAL srl

  Unici distribuitori Magma Olanda si Danemarca pentru tratamente profesionale ale lemnului pentru constructii, solutii insecto fungicide (mucegai, carii, termite) si tratament avizat pompieri de ignifugare a lemnului. Livrarea comenzilor se face la dumneavoastra acasa in maxim 24 ore.

  www.romtecgrup.ro

  UNIC DESIGN CONSTRUCT

  Firma de finisaje interioare si exterioare in Alba si judetele invecinate. Servicii: tencuieli, zugraveli, instalatii, montari acoperisuri, faianta, gresie, parchet, placari fatade, mansardari, renovari.

  www.finisaje-unice.ro

  TOP PROFIL SISTEM srl

  Producator tigle metalice pentru acoperis, table cutate, panouri pentru fatade tip saiding. Accesorii pentru acoperis: folie anticondens, jgheaburi, burlane, suruburi autoforante

  www.topsistem.ro

  TRANSLAND TOUR S.R.L.

  SOCIETATEA A FOST INFIINTATA IN 2004, ARE UN SINGUR ASOCIAT ROMAN, SE OCUPA DE TRANSPORT PERSOANE SI COLETARIE IN REGIM DE RENTA CAR, IAR DIN 2007 SI DE CONSTRUCTII

  I&S IDEAL WEDDING

  Montaj si vanzare tigla metalica si sistem de jgheaburi si burlane. Oferim calitatea lucrarii, garantie, atentie la detalii, deviz materiale dupa plan sau masuratori.

  www.montajtigla.ro

  SARMIS GRUP CONSTRUCT srl

  Domeniul de activitate acopera practic intreaga gama de constructii, pornind de la lucrari de terasamente si amenajare teren, structuri de rezistenta, pana la partea de climatizare si automatizari.

  MITEK INDUSTRIES GROUP srl

  MiTek furnizeaza cel mai avansat sistem in domeniul sarpantelor industrializate, cel mai adaptat si cel mai inovant software pentru ferme (grinzi cu zabrele) si panouri din lemn pentru calcul structural si productie.

  www.mitek.ro

  RAMMI KONCEPT SRL

  Solutii complete pentru Acoperisul Dvs:TIGLA METALICA, Tabla plana si cutata; Panouri Sandwich si Accesorii pentru acestea :-Suruburi Autoforante colorate RAL, -Suruburi pentru fixari Speciale, -Vopsele Retus, -Chei magnetice -Benzi si Profile de Etansare.La cere asiguram si montaj.

  rammi

  CRIVEANU CONSTRUCT srl

  * Constructii de cladiri; * Lucrari de învelitori, sarpante si terase la constructii; * Lucrari speciale de constructii; * Lucrari de instalatii electrice; * Lucrari de instalatii tehnico-sanitare; * Lucrari de pardosire si placare a peretilor;

  SC CONFAN CONSTRUCT SRL

  Comercializam toata gama de acoperisuri (Rova, Ruukki, MBS, Megaprofil), panouri sandwich, tabla cutata, case pe structura usoara, robinete industriale, europrofile.

  acoperis best particular

  particular confectionez si montez profile,accesorii pentru acoperisuri:dolii,coame,aticuri,sorturi,glafuri,jgheaburi,burlane,orice model,culoare,material:cupru,inox,al,zinc,de asemenea executam si:reparatii pentru acoperisuri din tigla,sindrila,tabla!!!

  NORDING CONSTRUCT srl

  S.C. NORDING CONSTRUCT srl executa lucrari de orice tip legat de domeniul constructiilor pe toata raza judetului Vaslui. Nu ne laudam dar suntem cei mai buni.

  BETCIF S.R.L.

  BETCIF s.r.l. - primul distribuitor al invelitorilor metalice de acoperis cu acoperire de piatra naturala marca Gerard va ofera servicii de montaj pentru: tigla metalica Gerard cu acoperire de piatra naturala, membrane Delta pentru acoperisuri, jgheaburi.

  www.betcif.ro

  AUTONOM CONSTRUCT Srl

  Produse comercializate: sisteme de garduri si porti industriale DIRICKX(panouri,stalpi,role),acoperisuri,fatade,ornamente,jgheaburi din zinc VMZINC,sindrile bituminoase Shinglas, membrane bituminoase ,accesorii pentru acoperis,amorse bituminoase SOPRO

  www.autonomconstruct.ro

  Zion Network Srl

  Tabla tip tigla import Grecia doar 24,9 Ron /mp Tva inclus. Preturi fara concurenta la accesorii si sisteme pluviale!

  www.tablatiptigla.ro

  sc fam roofs invest srl

  Firma vanzare montaj lindab scane bel profile ruukki velux oferim garantie factura la preturi bune transport gratuit consultanta la domiciliu venim masuram si se va face o oferta avantajoasa persoana contact luchian stefan 0729358640

  sc DORAMI BRAND srl

  Executam constructii civile, industriale, hale, spalatorii auto,service-uri auto, spatii comerciale. Vindem panouri sandwich pentru perete si acoperis, tigla metalica (lindab), tabla lisa, tabla cutata, profile zincate c, u, z,sigma,omega ,sisteme pluviale, accesorii de inchidere si finisare.

  www.doramibrand.bizoo.ro

  IULMET SERVICII srl

  Suntem o firma autorizata in confectionarea si montarea produselor de tinichigerie: jgheaburi, burlane, atice, glafuri, tubulatura ghena si multe alte produse de tinichigerie. Executam si invelitori cu tabla zincata.

  ALM CONSTRUCT SRL

  Montam acoperisuri de orice tip: tabla, tigla, tigla metalica, sindrila bituminoasa. Montam si livram jgheaburi si burlane. Montam si livram tubulatura de orice fel: tubulatura pt ghene, tubulatura de inox pt diferite tipuri de evacuari.

  acoperisuri bucuresti

  echipa serioasa executam toata gama de lucrari de tinichigerie si dulgherie acoperisuri,reparatii,vopsit etc,executam lucrari urgenta pt casa dvs.:tabla luata de vant,tigle coame cazute,infiltratii etc

  TABKA

  Tabka SRL vinde tigla metalica pret 4,7 eur /mp, pretul valabil luna ferbruarie - martie, accesorii aferente sisteme pluviale, culori: rosu Ral 3011 si maro 8017, livrare imediata

  www.tabka.ro

  OTE GRUP srl

  Comercializare tigle metalice, table cutate, panouri sandwich, profile inalte, elemente tinichigerie, hale industriale, profile z, c, omega,tabla tip tigle, jgheaburi si burlane, velux, sistem complet hala si acoperis.

  Pretab

  Confectionare, montare jgheaburi, burlane, dolie,tabla profilat la diferite dimenisuni din orice material.

  www.pretab.ro

  ROOF TILES DISTRIBUTION SRL

  Avem ca principal obiect de activitate comercializarea si montajul sistemelor de invelitoare tip tigla (metalica, ceramic si din beton), a ferestrelor de mansarda si a diferitelor accesorii si profile pentru etansarea acoperisurilor. Asiguram montajul

  www.tigle-accesorii.ro

  Eradon impex srl

  Zol-Steel depozit de jgheaburi burlane, profile pentru acoperis ( dolie, pazie, glafuri), suruburi autoforante. La cerere asiguram si montaj.

  www.jgheaburi.cabanova.ro

  dorimia srl

  particular/firma

  efectuam de la mici reparatii la inlocuire totala acoperisuri,probleme legate de infiltratia apei pluviale prin acoperis,etc,in buc/ilfov deplasarea+estimarea gratuite

  www.constructor.ro

  EMBITEH GRUP REVE

  Executie si proiectare pentru piscine modulare din otel, piscine din beton, piscine private, piscine publice, saune, bai de aburi si spa-uri personalizate.

  www.reve.ro

  dorel a.f.

  tinichigiu produc-montez jgheaburi burlane invelitori tabla,lindab.sorturi.si acoperis-dulgherie.experienta si seriozitate garantie cele mai mici preturi

  IANCUT

  Echipa specializata in dulgheria acoperisului,mansardarii si invelitoarei de toate tipurile. Cu o experinta in domeniul acoperisului de peste 12 ani si cu 2 montatori autorizati (Lindab si Bell Profile)oferim garantie pt invelitoare tip tabla tigla !

  rombak srl

  FEBEKS srl

  execut coperise si mansardari pana in 300 mp la preturi atractive experienta de lucru peste 8 ani in germania

  ASTEK CONCEPT CONSTRUCT

  Firma specializata in sisteme de acoperisuri si hidroizolatii.

  www.pecasa.ro

  ApolloCons srl

  Apollocons srl este o firma de constructii si renovari. Experienta in domeniul restaurarii si a constructiilor civile cu angajati autorizati si calificati. Referinte atat pe site cat si pe hartie.

  www.apollocons.5mp.eu

  HYPER SRL

  Import si montaj tigle metalice cu acoperire piatra naturala, furnizor Decra Belgia, garantie 30 ani.Tel 0723332592,fax 0244261289

  www.decra.com.ro

  CLABUCET Srl

  Comercializare si montaj tigla metalica lucioasa, mata, tigla metalica cu piatra naturala Metrotile, tabla cutata, panouri sandwich, sistem pluvial, vopseluri decorative, parchet masiv si stratificat, seminee, cosuri de fum, centrale peleti, panouri solar

  www.clabucet.wgz.ro

  RAIKKO GROUP MONTAGE srl

  Comercializamtabla tip tigla la pret de importator,intr-un sortiment variat de culori,impreuna cu sistemul complet de scurgere a apei cat si accesoriile necesare pentru obtinerea unui rezultat bun.

  S&S FULL TRADING

  izolator reflectiv isolair thermo este un produs inovativ care permite economia energetica superioara celorlalti izolatori.

  www.isolairthermo.eu

  SC Lena Decor SRL

  Compania LENA DECOR activeaza cu succes pe piata constructiilor din Romania, principala activitate fiind comercializarea si montarea sistemelor complete de acoperis Gerard, Wetterbest a ferestrelor de mansarda Keylite si a foliei anticondens Delta.

  www.lenadecor.ro

  rete constructii montajk

  executam montaj tabla plana SI TIGLA METALIA EFECTUAM REPARATII ACOPERIS TABLA JGHEBURI BURLANE SI ALTE ACCESORII

  AUSTRODACH

  Austrodach Traiding este cel mai mare magazin on-line dar si cel mai mare showroom din Bucuresti dedicat exclusiv sistemelor pentru acoperisuri, sistemelor pluviale,accesoriilor...etc, propri-zis la noi gasiti totul sub un singur acoperis.

  www.austrodach.ro

  RUFY ROOF ENGINEERING

  Proiectam, executam si montam structuri metalice hale, sere, structuri panouri fotovoltaice, aoperisuri verzi pe cladiri noi.Sistemul Riverclack pentru acoperisuri etanse cu panouri fotovoltaice integrate in foaia de tabla.Http://www.sistemehale.ro

  http://www.sistemehale.ro

  SISTEMAT QUALITY SRL

  Sistemat Quality SRL este o companie care comercializeaza sisteme de materiale de constructii, de la producatori cu nume de rezonanta europeana, sau mondiala, cum ar fi: Ruukki, Gerard, Impro, Tegola, Creaton, Velux, Keylite , Dorken, Plewa, Effe2, Hirsch

  www.sistemat.ro

  RUFY ROOF ENGINEERING SRL

  Furnizam solutii pentru acoperisuri verzi la constructii comerciale de tip : Mall, Supermarket, Cladiri Birouri, Business Centers, terase suspendate si nu numai. Mai multe detalii gasiti pe www.natura-roof.com

  www.natura-roof.com

  Creaton & Eternit

  Reprezentantii oficiali ai companiei Creaton in Romania. Distribuim tigla ceramica de cea mai mare calitate pentru acoperisuri care dureaza.

  www.creaton.com.ro

  SANDEANU CONSTANTIN ADRIAN I.I

  suntem profesionisti si calitatea se poate vedea. ne desfasuram activitatea peste tot in tara si calitatea este punctul nostru forte.

  www.belprofile.ro

  HAMEI EXIM

  Producator TIGLA METALICA, orice cantitate, orice culoare; IMPORT USI de interior de lemn si exterior de metal din China

  SC BUDMAT EUROPA SUD srl

  Socitatea noastra produce si distributie tigla metalica, sisteme de jgheaburi, profile metalice trapezoidale si gips carton la cele mai bune preturi de pe piata

  www.budmat.ro

  LADARU COMPANY SRL

  comercializam si montam orice sistem de invelitoare acoperisuri din:Tigla Metalica,Tigla Ceramica,Tabla Galvanizata,Sindrila Bituminoasa,solzi tabla,etc ,ferestre de mansarda. Va oferim garantie+factura,garantia fiind cuprinsa intre 5-15 ani

  www.acoperisuri-design.ro

  SARAH WOOD EXIM S.R.L.

  S.C Sarah Wood Exim este o firma de constructii care are ca principal obiect de activitate comercializarea si montajul sistemelor de invelitoare tip tigla metalica, a ferestrelor de mansarda tabla faltuita, folie anticondens , panouri solare, 0723062850

  www.sarahwoodexim.com

  Karat Metal Industries SRL

  Karat Metal Industries este o societate noua, fondata in 2010 , avind ca obiect de activitate producerea si distributia sistemelor de invelitori metalice, tip tigla metalica. Specialistii Karat Metal Industries au o bogata experienta in domeniu, acumulata de-a lungul timpului. Karat Metal Industries inseamna calitate, promptitudine, excelent raport calitate-pret. Intr-un cuvant tot ceea ce ii trebuie unui client pentru a avea UN ACOPERIS GARANTAT.

  www.karatmetal.ro

  CMC INTERGROUP

  acoperisuri Lindab, Velux, Inox , tevi si accesorii, balustrade,Hidroizolatii cu cea mai noua metoda PAFS

  www.cmcintergroup.com

  Fodor Construct SRL

  Fodor Construct SRL executa lucrari de hidroizolatii , termoizolatii si amenajari interioare. Executam toata gama de hidroizolatii atat pentru terase de bloc cat si pentru hale industriale , case si vile. Intra pe www.fodorconstruct.ro si afla mai multe.

  www.fodorconstruct.ro

  <%Firma%>