Firme de constructii - Amenajari Interioare

  EXPRESCONSTRUCT ANK SRL

  Executie obiective civile si industriale, reparatii capitale, amenajari interioare, lucrari "la cheie", zidarie, zugraveli, lucrari gresie si faianta, lucrari instalatii.

  www.expresconstruct.ro

  IMMOBILIAR GROUP SRL

  Investitii imobiliare, constructii, amenajari interioare, finisaje, renovari, proiectare, expertize imobiliare, case de vacanta.

  www.imobiliargroup.ro

  LEVENT srl

  Amenajari interioare si exterioare, placari exterioare alucobond, pereti gips carton, productie obiecte.

  Saftescu Maria Corina AF

  Amenajari interioare "cu suflet". Amenajari interioare, design mobila. Imobiliare. In decursul lucrarilor, numerosi clienti ne-au solicitat nu numai urmarirea lucrarilor de design, ci si organizarea si urmarirea completa a lucrarii, astfel incat am dezvoltat si partea de project management. Astfel, impreuna cu clientii, participam activ la organizarea proiectului, de la faza de fezabilitate, licitatie, negocieri, terminand cu punerea in practica a ideilor care au stat la baza demararii unui proiect, fie el restaurant, bar, hotel sau pensiune. In felul acesta se asigura coerenta lucrarilor,avand in permanenta o viziune globala asupra momentului actual al lucrarilor, precum si al punctului unde dorim sa ajungem, eliminandu-se greseli care costa bani si timp, un lux de multe ori greu de permis.Pentru partea de structura, rezistenta si autorizatii colaboram cu cateva studiouri de arhitectura, putand astfel sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii.

  www.saftescu.com

  INSTALGAZ SRL.

  Proiectare, executie instalatii (sanitare, incalzire, gaze, si electrice) si constructii (reparatii, finisaje, amenajari interioare).

  www.instalgaz.ro

  CASS Design SRL

  In Timisoara si in restul tarii oferim aranjamente interioare, proiectari de gradini, aranjamente birouri, vile, agentii de voiaj, restaurante, pizzerii, vitrine, totul computerizat, cu proiectii 3D ale interioarelor.

  www.saftescu.com

  SIBGAL IMPEX SRL

  Montam produse ale tehnicii de umbrire (jaluzele verticale/orizontale, rulouri exterioare/interioare storuri, parasolare, plase tintari, usi de garaj) produse de firma WAREMA-GERMANIA !!!24 luni garantie!!

  www.rollotec.ro

  COSINA

  Parchet, usi de interior, servicii gratuite de montare parchet stratificat si parchet laminat.

  MARI-VILA COM SRL

  MARI VILA executa urmatoarele tipuri de lucrari: constructii civile si industriale, constructii metalice, tamplarie de aluminiu si P.V.C., consolidari la cladiri, pardoseli industriale, lucrari edilitare, amenajari interioare. Toate tipurile de lucrari se executa in conditii optime, pe baza unei documentatii, conform cerintelor beneficiarului.

  www.marivila.ro

  ArtKdeco pfa

  Firma A-MED este unic importator al concernului american SWIFF-TRAIN COMPANY in Romania. Produse din gama "do-it-yourself" (bricolage). Pardoseli autoadezive pentru trafic mediu si intens. Montaj curat, fara materiale auxiliare si manopera. Pardoseli autoadezive pentru trafic mediu si trafic intens. Prezenti pe piata romaneasca din 1994 cu retea de distributie in 30 de judete. Produse agrementate tehnic in Romania de S.C. A-MED S.R.L. Bucuresti.

  www.a-med.ro

  Natilus exim arca srl

  Instalatii electrice la cheie de la proiect pina la punere in functiune fara ca beneficiarul sa alerge dupa aprobari, autorizatii etc amenajari interioare pereti de rigips, plafoane false, zugraveli, instalatii.

  ELECTROMETAL SRL

  Depozit de materiale de constructii (instalatii electrice, amenajari, hidroizolatii, scari si schele din aluminiu etc). Distributie de materiale pentru instalatii electrice si corpuri de iluminat. Reprezentanta: PHILIPS; ELBA; HAGER; ABB; ICME; EL-CO; ELECTROAPARATAJ; ELECTROALFA; BETAK; UNIMEC; ROMTOROID. Preturi de distribuitor pentru 80% din produse. Oferta completa.

  www.electro-metal.ro

  ENTITY srl

  Executie si proiectare in domeniul constructiilor civile. Amenajari si finisaje interioare si exterioare. Constructii usoare si din lemn.

  Ambasador serv srl

  firma de constructii si amenajari interioare si exterioare , cu experienta capatata in italia , executa toate lucrarile de finisare si amenajare de la tencuiala pana la cheie in mana executam si izolatii exterioare cu polistiren

  Nobili Interior Design

  Nobili Interior Design ofera servicii premium de design interior,amenajari interioare,proiectare mobilier pentru case,vile,apartamente si spatii comerciale.Mobilier clasic la comanda,parchet din lemn,mozaic,ceramica,corpuri de iluminat,profile decorative.

  www.nobili-interior-design.ro

  GENERAL PRODCOM IMPEX

  Firma noastra este infiintata in anul 1993 si are ca domeniu de activitate comercializarea, punerea in opera a materialelor termo si hidroizolatoare, precum si a celor pentru amenajari interioare. Mansarde, pardoseli, pereti exteriori, acoperisuri plate, izolatii telurice.

  www.izolrom.ro

  CONVAS CONSTRUCT SRL

  Firma noastra executa lucrari de constructii civile, industriale, hidrotehnice, reparatii poduri si drumuri. Proiecteaza si executa amenajari interioare cu ultimele tipuri de materiale.

  www.convas.ro

  ARHISIGN

  Arhisign. Arhitectura, design, amenajari interioare, promovare de materiale si tehnologii moderne pentru constructii. Importator autorizat pentru Romania al renumitelor firme specializate in pardoseli de lemn, ARHISIGN ofera cea mai buna CALITATE recunoscuta mondial!

  www.arhisign.ro

  AXIS GRUP

  AXIS Grup a fost fondata în anul 1994. Firma a avut la început drept principal obiect de activitate Arhitectura de interior "la cheie". A realizat amenajari complete pentru birouri, spatii comerciale, hoteluri, sali de sport, restaurante, locuinte, utilizând în acest scop cele mai moderne materiale de constructie si finisare

  www.axis-sibiu.ro

  BLACK SEA SUPPLIERS

  Comercializare de produse si echipamente pentru: sisteme si echipamente de incalzire, alimentari cu apa, articole sanitare, aer conditionat, instalatii de gaz, materiale de constructii si amenajari, industria alimentara. Service pentru produsele comercializate. Consultanta tehnica pentru instalatii

  www.blackseasuppliers.ro

  CIVIDINI PROIECT

  Proiectare si coordonare: arhitectura, rezistenta, instalatii pentru constructii civile (locuinte si in toate celelalte domenii: cultural, sportiv, sanitar) si industriale, arhitectura-rezistenta pentru amenajari interioare (apartamente, spatii comerciale); design, urbanism (documentatii tehnice in faza PUD si PUZ); consultanta-arhitectura si structura; lucrari peisagistice.

  www.cividiniproiect.ro

  COMPREST EXIM

  Amenajari interioare si exterioare.

  CONSMARK CONSTRUCT

  Lucrari de constructii civile si industriale, gresie, faianta, amenajari interioare, consolidari, renovari, instalatii sanitare si termice, consultanta.

  DECOVIL

  S.C. DECOVIL GRUP SRL este o societate comerciala înfiintata în 1999, specializata în comercializarea materialelor necesare finisajelor în constructii si amenajari interioare.

  ECAS CONSTRUCT

  Amenajari interioare, reparatii, modernizari.

  www.ecasconstruct.ro

  IZOSTIL

  Amenajari - gips carton tavane suspendate. Amenajari - materiale de finisaj. Amenajari interioare si exterioare, hidroizolatii, pardoseli epoxidice flotante, pardoseli industriale, pardoseli PVC.

  KETIX

  Confectioneaza si monteaza vitralii, modele dupa catalog, corpuri de iluminat din sticla, amenajari si decoratiuni.

  PASCONMAT

  Pentru mobilier si amenajari interioare. Produse THERMOPAL: pal thermopal, blaturi de bucatarie thermopal, duplo thermopal (material compact obtinut din foi de hartie impregnate in masa cu melamina), melacart (hpl) thermopal, pal placat cu melacart thermopal, mdf placat cu melacart thermopal, materiale rezistente la foc materiale usoare pentru decoratiuni interioare, pal falco, lambri de interior si exterior moco, dusumele de interior si pt. piscine moco pal kronospan, pal wodego.

  www.pasconmatcomimpex.ro

  Grupul KŐBER

  Firma KÖBER este, dupa 1989 primul mare producator cu capital integral privat din domeniul produselor peliculogene (chituri, grunduri, vopsele, emailuri, lacuri, diluanti) si rasinilor sintetice, cu cea mai dinamica dezvoltare in segmentul produselor decorative, pe care detine o cota importanta. Dispunand de o fabrica moderna de produse peliculogene cu 341 angajati, grupul KŐBER, axat initial doar pe obtinerea si comercializarea grundurilor si vopselelor alchidice, si-a extins activitatea, ajungand ca in prezent produsele firmei să vizeze următoarele domenii: - lucrari de constructii locuinte, cladiri publice; - confectii metalice, drumuri si poduri; - industria electronica si electrotehnica, - revizii si reparatii linii electrice; - utilaje si echipamente industriale; - constructii hidroenergetice; - industria navala; - constructii masini, - industria chimica; - industria mobilei.

  www.kober.ro

  TOTAL CONFORT

  Executia lucrarilor de constructii civile sau industriale, amenajeri interioare si exterioare, consolidari si reparatii la constructii.

  www.totalconfort.ro

  TECTON TRUST

  Structuri civile si industriale (hale metalice si infrastructuri), amenajari interioare si exterioare pentru sedii administrative, vile la cheie, reparatii capitale, pardoseli industriale si decorative, instalatii termice si sanitare.

  www.tectontrust.ro

  Alexsi Asy Construct Impex

  Constructii si depozit materiale de constructii. Realizam in conditii superioare de calitate si de o mare complexitate: Lucrari edilitare. Constructii locuinte cu predare la cheie. Finisaje amenajari interioare si exterioare. Instalatii termice, sanitare, electrice. Reparatii la toate genurile de constructii. Proiectare tehnologica in constructii. Import-export materiale de constructii. Comert en-gros si en-detail cu materiale de constructii.

  www.alexsi-asy.ro

  TELECON COMIMPEX srl

  Executam constructii noi - rezistenta (sapaturi, cofraje, armuri, turnari balcoane, sarpante, zidarii) la cladiri cu maxim 4 nivele. Extinderi, consolidari a structurilor de rezistenta existente. Reparatii capitale si reparatii curente. Constructii si confectii metalice diverse. Amenajari interioare la constructii existente: compartimentari din gips carton, tencuiala, sape, tavane false, placari faiante, gresie, gletuiri, zugraveli, instalatii sanitare si canalizare, instalatii incalzire. Constructii - rezistenta + finisaje pentru piscine si instalatiile aferente. Termo hidroizolatii la cladiri, fatadizari, restaurari - indiferent de complexitatea lor. Pentru lucrarile contractate de societatea noastra, asiguram si servicii de proiectare si consultanta tehnica în alegerea solutiilor.

  www.telecon.ro

  Zsozo Prodsercom srl

  Produse si tehnica de umbrire: jaluzele, rulouri interioare si exterioare, plase de tantari, parasolare, storuri. Usi de garaj rezidential si industrial, usi interioare, exterioare, antifoc, rampe, burduf, usi cu deschidere rapida, automatizari.

  www.zsozo.ro

  IL-MAR Electro srl

  IL-MAR Electro srl, executa urmatoarea gama de lucrari in domeniul electro-energetice si al tehnologiei informatiei : Lucrari de constructii montaj electro-energetice. Instalatii electrice interioare si exterioare. Amenajari interioare si finisaje. Confectii metalice. Instalatii de paratrasnet si legare la pamant. Masuratori electrice. Tablouri electrice de distributie si automatizare. Depanare IT hardware si software. Instalarea si intretinerea retelelor de calculatoare. Comercializarea unei game largi de produse electrice si de tehnica de calcul. Consultanta si asistenta tehnica. Service in garantie si postgarantie.

  MAGIC SIGN IMPEX S.R.L.

  Scopul dumneavoastra principal: sa realizati investitii in constructii! Scopul nostru principal: sa va ajutam sa investiti profitabil! Un singur interlocutor - un singur dialog * Consultanta pentru proiectul dumneavoastra de amenajare a spatiului dorit. * Asiguram importul/exportul marfii spre santier. * Executie si montaj in cele mai bune conditii, conform contractelor, reglemetarilor si termenelor prevazute. * Produsele noastre prezinta avantaje si sunt garantate intre 12-24 luni. * Oferim norme de utilizare si exploatare a produselor. Si nu uitati ! CONTROL = SUCCES

  www.magicsign.ro

  OMNITECH TRADING SA

  OMNITECH TRADING SA, grup de companii private de comert si servicii, furnizeaza servicii de consultanta in importul de tehnologii industriale, echipamente pentru constructii si solutii pentru amenajari interioare.

  www.omnitechgroup.ro

  CONDOR PADURARU SRL

  SC CONDOR PADURARU SRL este societate cu capital integral privat, care are ca principala activitate toata gama de lucrari din domeniul constructiilor si instalatiilor la obiective civile si industriale, oferind cu promptitudine garantie si calitate la lucrarile executate. Proiectare, constructii si instalatii, amenajari spatii existente: inchideri, compartimentari, finisaje moderne cu materiale romanesti sau de import (zugraveli lavabile, plafoane si pereti din materiale usoare, pardoseli parchet, gresie, marmura, placaje faianta, instalatii sanitare moderne).

  www.condorpad.ro

  EDIL CONSTRUCT SRL

  Societate comerciala de constructii civile si industriale cu capital integral privat. Executam: constructii civile, industriale, edilitare, consolidari si modernizari de cladiri, constructii din lemn si mansardari, instalatii pentru constructii, hidro si termoizolatii, cai de acces, pardoseli industriale, finisaje, amenajari interioare-exterioare, amenajare si intretinere gradini.

  www.edilconstruct.com.ro

  Florsilv srl

  Executa confectii aluminiu: ferestre, usi interioare, exterioare, glisante, balcoane, pereti cortina, despartitori, rafturi, fatade, amenajari interioare.

  Continental srl

  Amenajari interioare. Depozit materiale constructii Tg Jiu, Severin.

  ECHILIBRU IMPEX srl

  Amenajari interioare, pereti cortina, sticla. Mobilier la comanda din PAL, lemn. Confectii din INOX etc.

  Accent Design

  Amenajari interioare & arhitectura, mobilier pe comanda, web-design & CD-uri de prezentare, design grafic, publicitate, cadouri personalizate. Accentul pe creativitate!

  www.accentdesign.ro

  EUROCONSTRUCT srl

  Firma noastra se ocupa cu comercializarea si transportul majoritatii produselor din gama materialelor de constructii. La unele (ciment, adezivi), suntem distribuitori exclusivi in zona noastra: Covasna, Harghita, Brasov.

  www.euroconstruct.ro

  CONIMEX srl

  Constructii civile, industriale si agricole, Reabilitari cladiri. Finisaje interoare si exterioare. Instalatii sanitare, incalzire, electrice. Executa produse din mase plastice.

  KnoX Design

  Amenajari interoare si exterioare - proiectare si executie (gresie, faianta, rigips, zugraveli, pictura pe zid, servicii complete). Cream arta pentru tine intr-un stil care sa te reprezinte si sa te defineasca! Solutii originale pentru orice buget!

  www.knoxdesign.ro

  KMA - MAZALTOV. srl.

  Constructii la cheie, amenajari interioare. Finisaje interioare si exterioare complexe, placari.Producator rezervore lichide potabile,rezervoare apa santier,hoteluri locuinta etc. capacitate mai mare de 1500litri

  www.kma.ro

  CESAROM SA

  CESAROM este unul dintre cei mai importanti producatori din Romania de placi ceramice pentru pardoseli (gresie), placi ceramice pentru pereti (faianta) si obiecte sanitare.

  ACT Konstruct Servicii Petroliere SRL-D

  Cu o vasta experienta in dimaniu ca oferim urmatoarele servicii: - amenajari interioare - instalatii termice - instalatii sanitare - glet, rigips, var lavabil Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati la nr de tel: 0762800836

  Geo.co.m International S.A

  Scari spiralate din lemn si metal, scari de zi din lemn masiv, scari retractabile din lemn si metal, mocheta, geosintetice, bentonitice, geogrile.

  www.geocom-sa.ro

  Macha Constructii

  Amenajari, finisaje, materiale de constructii, proiectare, urbanism, arhitectura, constructii, confectii si structuri metalice, izolatii, materiale izolatoare, acoperiri speciale, antreprenoriat, constructii civile si industriale, restaurari, renovari.

  www.macha.ro

  PLADUR CONSTRUCT srl

  Amenajari interioare de orice tip, insonorizari acustice cu rigips si vata minerala pt. discoteci si localuri de noapte, orice tip de tavane ARMSTRONG, gresie, faianta, marmura etc. Oferim calitate si seriozitate.

  ATELIER ARHITECTURA AXA

  Imobile Rezidentiale, Cladiri Pentru Birouri, Spatii Comerciale, Cladiri Industriale. Proiectare de arhitectura, structuri, instalatii. Design interior. Amenajari exterioare. Consultanta.

  www.axa.ro

  ARhit - Birou de arhitectura

  Membri O.A.R. Conceptie de proiecte si programe de arhitectura. Prezentari perspective 3d - Proiectare Constructii civile, Amenajari interioare si exterioare, design. Redactarea documentatiei pentru obtinerea certificatului de urbanism, avize si autorizatii de constructii.

  www.arhit.go.ro

  DICO si TIGANAS birou de proiectare SRL

  Proiectare si consultanta in constructii; Asistenta tehnica si urmarire executie; Sistem de management a calitatii certificat ISO 9001. Planuri urbanistice, conceptie proiecte de arhitectura, proiectare structuri, proiectare instalatii electrice si instalatii sanitare, ventilatie si aer conditionat, amenajari interioare.

  www.dicositiganas.ro

  R 68 COMPANY SRL

  Granit, marmura, gresie portelanata, parchet masiv lustruit, adezivi, panouri ISOPAN, faianta, gresie, mocheta.

  www.casalgrandepadana.com

  Victor&Sons Group Srl

  Grupul Construim.ro s-a adaptat tendintei actuale de executie a lucrarilor contractate in cel mai scurt timp. Tipurile de constructii pe care le executam sunt in special case particulare, vile si cabane in zone de munte sau la mare. Executam tot ceea ce tine de partea lemnoasa in cadrul unei constructii: lucrari de tamplarie, mobilier si decorari interioare (ferestre, usi, lambrisari, piese de mobilier, mobila inserata in pereti, parchetari, scari interioare si exterioare, mansardarea podurilor nefolosite) si exterioare (imprejmuirea locuintelor cu garduri de diverse forme si stiluri). Suntem disponibili pentru deplasari oriunde in tara si in strainatate. Deasemenea puteti apela la noi pentru executarea unor hambare sau depozite; lazi de diferite marimi pentru pastrarea produselor, paleti destinati transportarii marfurilor, sisteme de pachetizat si ambalat din lemn. Comertul cu lemn de brad si fag este o importanta activitate a grupului nostru.

  www.construim.ro

  COREMO-CONST srl

  Proiectare, executie, montaj: Constructii civile, comerciale si industriale (reparatii, renovari). Lucrari de izolatii hidrofuge si termice cu tehnologii moderne. Lucrari de aplicare vopsele si protectii anticorozive pentru suprafetele de metal. Amenajari si design interior, finisaje interioare cu materiale moderne, marmura si lemn. Instalatii sanitate si instalatii electrice. Confectii metalice, structuri din metal. Compartimentari, placari fatade, tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, pereti cortina.

  IZOLATEX srl

  Firma noastra infiintata in 1991 executa lucrari de hidroizolatii cu membrane elastice performante, lucrari de constructii si amenajari interioare. CU NOI NU INTRATI LA APA! NOI MIZAM PE PROFESIONALISMUL ALEGERII DUMNEAVOASTRA

  www.izolatex.ro

  Alfa Con SRL

  Constructii civile, amenajari interioare, constructii industriale, constructii hidrotehnice, constructii de drumuri, poduri si cai de comunicatii, retele de alimentare cu apa si canalizari, inchirieri utilaje de constructii.

  www.alfacon.ro

  ELA DESIGN S.R.L.

  Arhitectura si Rezistenta, Amenajari interioare, Proiectare mobilier.

  www.eladesign.ro

  Ectus Grafic Design

  Ectus Grafic Design este o firma care ofera solutii ideale pentru decorarea spatiilor interioare cu lucrari grafice. Pentru birouri, hoteluri sau localuri.

  AEC Grup Construct srl

  Servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta in domeniul constructiilor. Montaje diverse: electrice si sanitare; parchet clasic, laminat si lambriu; tapet; mochete si covoare cu plinte; profile de imbinare; caramida sticla tip nevada; placari uscate gips carton; pereti despartitori din zidarii sau tip rigips; tavane false; panouri sandwich cu izolatie de polistiren, poliuretan si vata minerala; finisaje interioare si exterioare; tencuieli; gleturi; vopsitorie si zugraveli; placari interioare si exterioare cu gresie, faianta, granit si marmura.

  www.aecgrup.ro

  R&M Dacica Construct SRL

  Firma ofera servicii de amenajarii interior si exterior, cat si constructii civile si industriale. Experienta acumulata de inginerii firmei care au lucrat in strainatate, mai ales in Israel, vorbeste de la sine.

  ARCHITEL srl

  Proiectare si constructii: arhitectura civila, industriale, urbanism, amenajari interioare, amenajari sedii firme, birouri, banci, lacase de cult, unitati industriale, statii de combustibil. Documentatii de urbanism, amenajari exterioare, mobilier urban.

  www.architel.ro

  CONIMET

  Constructii civile si industriale, amenajari, finisaje interioare si exterioare, instalatii electrice, termice, sanitare, tamplarie Al si PVC cu geam termopan, hidroizolatii, ignifugari etc.

  www.conimet.ro

  CAZACUCONSTRUCT

  Proiectare in constructii si instalatii, antrepenoriat, dirigentie santier. Constructii civile, constructii industriale, confectii metalice. Instalatii sanitare, termice. Pardoseli industriale. Amenajari interioare. Inchirieri utilaje.

  www.cazacuconstruct.ro

  Alfa Proiect SRL

  Alfa Proiect executa lucrari de amenajare interioara pentru apartamente, birouri, spatii comerciale. Predare la cheie. Contactati-ne si un reprezentant va veni la Dvs gratuit pentru eventuale consultari, masuratori si oferte.

  www.alfaproiect.ro

  ROTOMOTOR srl

  Amenajari interioare, constructii,

  91 COSTYON CONSTRUCTII srl

  Servicii profesionale in domeniul constructiilor civile si industriale. Constructii cladiri. Restaurari, renovari, consolidari. Amenajari interioare. Lucrari de izolatii. Confectii metalice. Instalatii termice, electrice, sanitare si de gaze.

  www.costyon.ro

  Art International Construct srl

  Firma noastra executa lucrarii de amenajari interioare si exterioare: montaj gips carton, zugraveli lavabile, gresie, faianta, sape, tencuieli si lucrari in alpinism utilitar.

  Casimo S.R.L.

  Pardoseli din lemn masiv de exterior si pardoseli de interior. Furnizam servicii de: montaj parchet masiv de exterior, finisaj de lemn pentru piscina, amenajari gradina, pergole, mobilier stadal, turnare de sape simple, epoxidice, cu un finisaj pentru trafic inalt. Servicii de cadastru: dezmembrari, parcelari, lotizari alipiri, scoateri din circuitul agricol, identificari limite cadastrale, trasari constructii, trasari cai rutiere, retele edilitare, rdicari topografice pentru proiectare, expertize extrajudiciare, cadastru si intabulare, comasari.

  www.casimo.ro

  Media House Construct

  Constructii civile si industriale, renovari, consolidari, amenajari interioare, finisaje, instalatii termice, electrice si sanitare etc.

  Tempus S.R.L.

  Firma noastra comercializeaza produse hidro-termo-sanitare, pentru instalatii cat si materiale pentru amenajari interioare, scule si aparataj electric de uz casnic si de joasa tensiune. Centrale si cazane termice pe combustibil gazos, lichid, solid. Radiatoare otel, aluminiu, fonta. Tevi si fitinguri. Pompe de circularie, hidrofoare, pompe submersibile. Tevi si fitinguri pentru alimentarile cu apa si instalatii sanitare Obiecte sanitare: cazi, chiuvete, WC-uri, baterii sanitare, mobilier si accesorii baie si bucatarie. Materiale pentru amenajari (Gresie, faianta, varuri si vopsele, tencuieli, adezivi, gleturi, chituri Usi). Aparataj electric si corpuri de iluminat, feronerie, scule pentru zugravit, tapet, autocolant, sisteme gips carton.

  www.grupartera.ro

  Petcu Construct

  Structuri din beton armat, structuri metalice, consolidari, restaurari, instalatii, amenajari interioare etc.

  www.petcuconstruct.ro

  Acasa

  Amenajari interioare, zugravali gips carton, tencuieli zidarii, mansardari, suprainaltari tavane false, gresie, faianta, compartimentari.

  ELECTRIC GRUP SA

  Instalatii electrice, ventilatie, canalizare, constructii metalice, amenajari interioare, proiectare si consultanta, productie materiale - distributie

  www.romil.ro

  Construma Design

  Mocheta de serie si personalizata, dale de mocheta, pardoseli PVC si linoleum natural DLW AMSTRONG, stergatoare profesionale de interior si exterior. Reprezentant al firmei Halbmond Germania.

  www.construma.ro

  IRON DESIGN SRL

  Produse din fier forjat de inalta calitate si design deosebit: porti, garduri, grilaje geam, usi, copertine, balustrade, balcoane, mobilier: paturi, mese, scaune, decoratiuni interioare: sfesnice, accesorii seminee, rafturi, suporti -silduri, balamale decorative.

  www.irondesign.ro

  BINOM COMPANY

  Amenajari interioare locuinte, sedii firme, de lux, proiectare, executie complexa si completa: electric, date-voce, TV, alarme, tencuiala, gletuire, zugravire, gresie, faianta, scafe, arcade, sanitare. Constructii complete in rosu sau la cheie.

  Absolut srl

  Executam constructii civile la cheie si amenajari exterioare si interioare cu cele mai moderne tehnologii si materiale.

  INSTAL MESTERUL CASEI srl

  Constructii, renovari, instalatii de climatizare, incalziri si aer conditionat, canalizare, instalatii sanitare, jacuzzi, piscine, amenajari interioare. Sistemele REHAU de incalzire prin pereti, incalzire prin pardoseala, sisteme pentru instalatii electrice.

  www.instalmc.ro

  PRO DECO GENERAL CONSTRUCT

  Constructii civile si industriale. Amenajari interioare. Finisaje pentru fatade si interioare. Expertiza tehnica. Materiale termo si fonoizolante din vata minerala si poliestiren expandat. Tamplarie P.V.C., aluminiu si lemn cu geam termoizolant...ETC!!!!

  www.prodeco.ro

  ALGABETH srl

  Algabeth doreste sa straluceasca in domeniul rocilor naturale si vine cu o oferta de sortimente foarte bogata (roci naturale-marmura, granit, travertin, onyx, calcar) si o serie de servicii care sa faciliteze drumul rocii din cariera pana la punerea ei in opera la obiectivul dumneavoastra: - furnizarea de pietre naturale, - prelucrare marmura si granit in toate formatele si punerea in opera a materialului furnizat impreuna cu solutii estetice si tehnice, - servicii speciale pentru constructori, arhitecti si antreprenori.

  www.algabeth.ro

  PAVONE IMPEX S.R.L

  Amenajari interioare, instalatii, confectii metalice.

  COSTY GRUP

  Instalatii sanitare si termice de orice tip si complexitate (gauri beton), electrice, zugraveli si amenajari interioare.

  Imperial Star SRL

  Proiectare, executie instalatii sanitare, termice, electrice. Contoare de apa rece/calda, contoare energie termica, repartitoare de costuri. Centrale termice, aer Conditionat si ventilatie. Hidroizolatii si amenajari interioare.

  www.lamborghini-constanta.ro

  TAVI srl

  Distribuitor feronerie: feronerie pentru mobilier, feronerie pentru usi si ferestre, feronerie pentru binale, organe de asamblare, accesorii si materiale pentru tapiterie, accesorii pentru usi si ferestre, accesorii pentru amenajari interioare, accesorii functionale pentru mobila, accesorii decorative pentru mobila.

  www.sctavi.ro

  ENORAD CONSTRUCT srl

  Proiectare si executie in constructii civile, industriale si agricole, consolidari, renovari, amenajari interioare, finisaje de calitate. Echipa si scule profesioniste.

  www.case-hale.ro

  PRO INTER CASA srl

  Aer conditionat, instalare si service. Galanz 12000 btu/h 10,499,000 lei, include tva transport si instalare. Centrale termice. Amenajari interioare.

  www.prointercasa.ro

  TUDOR TRANS SRL

  Marmura - prelucrare si comercializare. Confectionam: glafuri, blaturi, trepte, cruci din marmura, decoratiuni, seminee, placaje, masute, fantani arteziene etc.

  www.marmura-granit.com

  CRISMI INVESTMENT GRUP SRL

  Societatea Crismi comercializeaza si instaleaza urmatorele pardoseli:covoare PVC destinate spatiilor medicale,instituiilor publice, salilor de sport, camerelor de servere,mocheta rola si dale, parchet laminat,stratificat si lemn masiv,rasini epoxidice

  ALTICON COMPANY srl

  Amenajari interioare, alpinism utilitar, timplarie Al/PVC, acoperisuri, izolatii, constructii de la A la Z.

  GLOBAL BUSINESS SUPPORT

  Global Business Support executa lucrari de constructii civile sau industriale, amenajari interioare si exterioare, izolatii si termoizolatii, consolidari si reparatii la constructii, instalatii electrice. Consultanta judiciara de specialitate in diverse domenii de activitate. Asistenta completa pentru oameni de afaceri straini. Consultanta in domeniul electronicii si telecomunicatiilor. Consultanta in domeniul constructiilor civile.

  www.gbs-group.ro

  HELOPAL ROMANIA S.R.L.

  Firma helopal romania, beneficiind de o experienta europeana de peste 30 de ani, a inovat domeniul glafurilor de fereastra in romania, propunand solutii si materiale moderne care ofera clientilor sai sisteme profesionale de glafuri de fereastra.

  www.helopal.ro

  IMOB CONSTRUCT SRL

  Constructii, zidarie, renovari, sarpante, armari, consolidari, finisaje, instalatii electrice, mansardari, amenajari interioare.

  PICIOREA CONS

  Societatea noastra executa, cu materiale extractie proprie, lucrari de placare cu piatra ornamentala interior si exterior, amenajari de gradini, alei, trotuare, borduri, fantani arteziene, piscine, iazuri, cascade.

  www.piciorea-cons.home.ro

  Milaci Design SRL

  Amenajari interioare, case de vacanta, case de locuit, lucrari de constructii, proiectare si arhitectura. Este suficient sa ne contactati !

  DRAGOS CONSTRUCT GRUP srl

  Constructii civile si industriale. Consolidari fundatii si structuri. Modernizari, extinderi si amenajari: recompartimentarea functionala a spatiilor, modernizarea sistemelor, dotarea cu tamplarie din aluminiu cu geam termopan, refaceri acoperisuri. Executie finisaje: pardoseli din gresie, parchet, granit, tavane false si tavane din rigle clipsate, zugraveli lavabile, tencuieli sistem termoizolant. Confectii metalice. Executie si montaj tamplarie de aluminiu cu geam termopan. Dotari cladiri cu instalatii de climatizare centralizata, instalatii supraveghere, acces control, voce date. Constructii hidrotehnice si de alimentari cu apa. Reparatii si amenajari arhitecturale la centralele hidroelectrice, reabilitari si consolidari baraje. Constructii de drumuri si poduri. Reabilitari pasaje rutiere vechi cu mortare speciale. Amenajare baze sportive, gradini si spatii verzi. Productie si comercializare agregate minerale, statii de sortare.

  www.dcg.com.ro

  LD EDIL SRL

  Importator si furnizor de solutii profesionale, inovative si de design. Distribuim o gama variata de produse profesionale in domeniul materialelor speciale pentru constructii: izolatii si hidroizolatii pentru terase subsoluri, fundatii, piscine, rezervoare de apa, aditivi pentru betoane, adezivi profesionali, pardoseli industriale, sigilanti siliconici, sisteme de reconditionare, asanare, vopselurile decorative atat pentru interior cat si pentru exterior, sabloane decoratiuni, scule si accesorii pentru vopsit.

  www.ldedil.ro

  Isihia impex s.r.l.

  Constructii civile, industriale, amenajari interioare, mansardari. Comercializam materiale de constructii, gresie, faianta, adezivi, vopseluri.

  EMET S.R.L.

  Lucrari de amenajari interioare si exterioare complexe, instalatii sanitare, termice si electrice, operatiuni de coordonare santiere, alte lucrari de constructii.

  MOBISTIL S.R.L.

  Specialisti in: sculptura lemn, mobila stil si corp, arhitectura interioara si exterioara, tamplarie interioara si exterioara, clasica si artistica. Executam: reconditionari, finisaje pentru mobila, artizanat, sculptura pentru mobilier, amenajari interioare si exterioare (scari, lambriuri, balustrade). Asiguram garantie.

  www.mobistil.ro

  Dennis-Mob S.R.L.

  Tamplarie pvc si aluminiu, inchideri balcoane, acoperisuri, instalatii electrice de inalta si joasa tensiune, amenajari interioare, hote ventilatie, camere frigo, terase, inchideri terase, gradini de vara, plase pentru tantari.

  www.dennis-mob.go.ro

  M.A. Zegrea Birou de Arhitectura

  Arhitectura, proiectare in constructii, amenajari interioare, design, urbanism.

  www.zegrea.ro

  NEMROM SRL

  Oferim servicii complete de amenajari interioare(zugraveli, vopsitorii, gresie, faianta, parchet laminat, gips-carton, etc.), curatenie profesionala, termoizolatii, izolatii si hidroizolatii la standarde europene pe tot cuprinsul tarii.

  www.servicii-nemrom.ro

  General Data Service srl

  Amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice si sanitare, constructii civile

  EUROTOTAL EXPERT srl

  Antreprenor general. Construim case, vile crame, terase, alte anexe. Lucrari de amenajari interioare si exterioare, glet, zugraveli, parchet, gips carton, tencuieli decorative speciale. Curatenie spatii comerciale, industriale, birouri, hale, hoteluri, restaurante.

  PRO CONFORT SRL

  SC PRO CONFORT are ca principal obiect de activitate importul de mocheta linoleum PVC si covoare. Treptat societatea noastra si-a indreptat atentia si spre alte domenii de activitate cum ar fi productia de usi, termopan si costructii civile.

  www.proconfort.home.ro

  ALIZO PRODIMPEX srl

  Constructii, renovari, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, termice si sanitare. Atenti la detalii!

  CONSTRUCT srl

  Executii lucrari civile, industriale si agricole. Amenajari spatii interioare si exterioare. Constructii case, vile, hale industriale, depozite. Canalizari, instalatii electrice, instalatii sanitare. Faiantari, gresie, parchetari. Design ambiental.

  Interior Design Constructing

  Amenajari interioare: proiectare, consultanta, executie, mobilier lux, decoratiuni interiore, spa.

  www.interiorstore.ro

  ASIRA INTER SRL

  Alpinism utilitar, amenajari interioare, reparatii tencuieli si renovari blocuri de locuinte si institutii fara schela, hidroizolatii.

  www.asira.ro

  AQUADOX SRL

  Productie lacuri, grunduri, vopsele marca Aquadox. vopsele acrilice, poliuretanice, epoxidice.

  aquadox.ro

  LIBERTA

  Oferim solutii utile si rafinate pentru mobilarea dormitoarelor, sufrageriilor sau camerelor de zi.

  www.mobilalibertatea.ro

  IDEAL CASA CONSTRUCT SRL

  Constructii case "la rosu" si "la cheie", lucrari de amenajari interioare si exterioare, modernizari, termoizolatii, gresie, faianta, parchet, placari cu polistiren, acoperisuri cu tigla ceramica si metalica.

  www.idealcasa.go.ro

  FEERIA DESIGN srl

  Mobilier pentru laboratoare. Mobilier de uz casnic (bucatarii, biblioteci, dormitoare), personalizat. Mobilier pentru magazine. Reconditionari mobilier stil.

  www.feeria-design.ro

  IC GRUP

  Producem la comanda articole de mobilier din fier forjat pentru interior si exterior (mese, scaune, paturi, galerii, suporturi de flori, garduri, porti, balustrade, grilaje). Constructii, amenajari interioare, gresie, faianta, parchet.

  www.forjat.3x.ro

  POLICOLOR S.A.

  Producator de lacuri si vopsele, tencuieli, sisteme de termoizolatie, sisteme de hidroizolatie, pardoseli epoxidice, adezivi si alte materiale pentru constructii si amenajari.

  www.deko-professional.ro

  Geocad Construct

  Importator - Producator de jaluzele verticale si orizontale. Avand o gama variata de modele si culori. Montajul si transportul la domiciliu este GRATUIT.

  BELLA-M srl

  SC Bella - M SRL, producator de marmura compozita, va ofera: – glafuri tip BELLA interior/exterior si placari pereti interior/exterior - in domeniul amenajarii/constructiei, blaturi pentru piese de mobilier bucatarie si baie.

  MARBARI COM srl

  Constructii case, amenajari interioare, izolatii si hidroizolatii, instalatii termice, electrice si sanitare, orice lucrari din lemn, mansardari, case din lemn cu diverse finisaje, usi, ferestre, mobila, lambriuri dusumele etc.

  Vlasia Construct srl

  Amenajari interioare, constructii clasice (beton, BCA, caramida), tencuieli, gleturi, zugraveli, faianta, gresie, parchet, rigipsuri.

  ELIDO srl

  PROIECTARE si CONSTRUCTII: locuinte individulale si colective, case de vacanta, spatii comerciale, cladiri birouri, hoteluri, constructii industriale, amenajari interioare, Proiecte pt obtinerea Autorizatiei de Construire-PAC, PAD, PUD, PUZ. (toata tara)

  AMELIAN DESIGN

  Constructii civile, decoratii, arhitectura, placaje gresie portelan elvetiana import propriu, case lemn, vile, sedii firma, localuri alimentatie publica, etc.

  PORIME CONSTRUCT srl

  Proiectare constructii, case, vile, sedii de birouri sau alte constructii cu programe complexe, hale industriale, amenajari interioare pentru diverse functiuni, amenajarea teritoriului.

  PLUS CONFORT srl

  Producator de tamplarie termoizolanta din Pvc - Rehau si aluminiu - Alumil. Placari fatade si pereti cortina. Rulouri, glafuri si accesorii pentru tamplaria termopan. Amenajari interioare.

  www.plusconfort.ro

  RAZVAN POP pf

  Execut lucrari de amenajari interioare: compartimentari / placari cu ghips-carton, tavane suspendate, placari cu gresie si faianta, parchet laminat, izolari termice, ferestre velux, vopsiri/zugraveli.

  S.C. Alda Design Interior S.R.L.

  Tapetul din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix, produs de Johns Manville Suedia (lider mondial in domeniu) este importat pe piata balcanica de firma noastra.

  www.aldadesign.ro

  PAVCONSTRUCT

  Amenajari interioare, cladiri de locuinte si de birouri, montaj tigla, hidroizolatii, cladiri industriale. Distributie materiale de constructii.

  www.pavconstruct.ro

  GHEMARK IMPEX srl

  Executam orice lucrare de amenajare interioara, instalatii sanitare, constructii, montam hale industriale. Experienta in domeniu de 7 ani, portofoliu important de lucrari (verificabil).

  Marmura Sim

  Marmura Sim va sta la dispozitie cu un magazin propriu si online, unde puteti vedea toate produsele ofertante. Executam pentru dumneavoastra: balustrii, blaturi, glafuri, placaje, cruci marmura, cruci granit, monumente funerare, Detalii: 0756.521.283

  www.marmura-sim.ro

  DYNAMIC AMG GROUP srl

  Import si reprezentanta firme producatoare din USA - materiale amenajari interioare. Partitionari birouri, partitionari cabine sanitare si cabine dusuri model USA, pardoseli flotante, panouri fonoizolante pentru tavane false si pereti.

  MARINOVA

  Lucrari de constructii si amenajari interioare la hale industriale, sedii de firma si case (turnare betoane, faiantari, rigipsari, tencuieli, zugravit, consolidari case, instalatii electrice, instalatii sanitare etc.)

  ATELIER IF srl

  Proiectare, design interior si exterior, arhitectura, amenajari interioare si exterioare, signaletica.

  www.atelierif.ro

  BENATI srl

  Producator si distribuitor in Romania cat si in Strainatate:Seria DECO - usi finisaj melaminat (birouri, spatii comerciale, design minimalist); - Seria Resident - usi finisaj antichizat (case, vile, ansambluri rezidentiale); - Seria Expert - usi de top finisaj furnir natural lacuit (locuinte de lux, birouri Clasa A;Usi SERIA MATRIX:furnir tehnic embosat;Usi Seria DECO PAINT:finisaj elegant alb sau coduri Ral;Usi/ferestre de exterior din lemn triplustratificat;Usi Metalice de apartament sau vile

  www.benati.ro

  EMIAN GROUP srl

  Import si comercializarea de materiale textile si componente pentru jaluzele verticale: jaluzele textile, jaluze PVC, rolete, usi armonice din aluminiu, rulouri exterioare, accesorii. Masini si utilaje pentru accesorii: masinai de taiat, perforat si indoit manuale sau pneumatice.

  www.jaluzeleverticale.ro

  Alf Construct Impex

  Firma din Bucuresti care ofera productie si montaj in domeniile: tamplarie PVC, geam termopan, tamplarie de aluminiu, pereti cortina, jaluzele, glafuri, plase contra insectelor.

  www.alfconstruct.ro

  SASOIA 2003

  Executie hidroizolatii cu cimenturi osmotice vandex pentru: fundatii, infiltratii subsoluri, rezervoare de apa potabila, statii de epurare a apei. Executie hidroizolatii cu membrane hidroizolante, Executie pardoseli industriale.

  COSMONIC SRL

  Executam instalatii electrice, instalatii termice, canalizare, instalatii sanitare, placari cu gresie, faianta, marmura, sape, tencuieli, gleturi, zugraveli, lucrari rigips, montaj parchet, mocheta lambriuri.

  Decormar srl

  Servicii de calitate in domeniul decoratiunilor interioare: zugraveli decorative, design ambiental, restaurari, pardoseli decorative. Stucco venetian: o multitudine de moduri de aplicare si avand la indemana o gama variata de culori care se pot combina practic la nesfarsit. Kimera: Este o zugraveala care, daca stii sa o combini cu un mobilier de bun gust si plante de interior bine alese, plus alte elemente decorative, da o nota de eleganta interiorului.

  www.decormar.ro

  VILA HOUSE SRL

  Birou de arhitectura, urbanism, amenajari interioare. Proiecte tip si unicat pt. case si vile, comerciale, etc Consultanta .

  www.vila-house.ro

  Idealprompt construct srl

  Constructii edilitare, industriale, civile, inchirieri utilaje constructii, excavari fundatii, santuri apa, canalizari, bransamente apa, hidroizolatii, amenajari inerioare, pavaje.

  MYHOUSE srl

  Proiectare case/vile - cu proiecte tip, incluzind proiect arhitectura, rezistenta, instalatii, design, la preturi extrem de avantajoase, si executie

  Johny Construct srl

  Executam amenajari interioare si exterioare, placari pardoseli. Montam toate tipurile de parchet. Executie termosisteme. Oferim consultanta de specialitate la achizitionarea materialelor si solutii avantajoase tuturor categoriilor de persoane.

  AXCON srl

  Constructii case, vile, case de vacanta, pensiuni, hoteluri-din lemn sau zidarie-pe baza de contract- la cele mai mici preturi si cea mai inalta calitate- in toata tara. Portofoliu lucrari. Amenajari, mansardari, termoizolatii. www.axcon.ro

  www.axcon.ro

  Dumir Prim

  Zugraveli, gletuieli, placari gresie, faianta, rigips, montari instalatii sanitare, instalatii electrice.

  www.amenajari-locuinte.ro

  DECO CERAMIC srl

  Firma noastra produce si comercializeaza vase ceramice pictate si decorate manual. In functie de nevoile clientilor executam decorari de interior precum si vase si elemente de ceramica la formele si culorile dorite.

  PEMIRA TRADE

  Reprezentanta si comert cu: Furnir flexibil pentru arhitectura si design, furnir pentru mobilier, tapet din furnir exotic, panouri multistrat furniruite, parchet, piele naturala, canapele, marochinarie de lux din furnir flexibil si piele.

  www.albeflex.lx.ro

  NEMESIS STIL SRL

  PROTECTIE LA INCENDIU (trape de fum, echipamente de stingere, usi RF). AMENAJARI INTERIOARE (termopan, zugraveli, rigips, parchet, gresie). VILE LA CHEIE (PROIECTARE + EXECUTIE). ISO 9001 - consultanta pentru firme de constructii.

  www.nemesisstil.ro

  SUPER RAUM-HAUS srl

  Executam avantajos lucrari de amenajari interioare si exterioare. Asiguram calitate, seriozitate, promtitudine si garantia lucrarilor.Tel 0751 200505

  FINESSE srl

  Magazin virtual pentru distributia electrice, corpuri de iluminat, intrerupatoare, prize

  www.theshop.ro

  ECO GRUP ACTIV S.R.L

  Executa lucrari de constructii de orice amploare, hidroizolatii, alpinism utilitar, la preturi avantajoase, de buna calitate si in termen scurt. Executam si lucrari de amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, lambriu etc. CELE MAI MICI PRETURI.

  RAUM-HAUS srl

  Executam amenajari interioare si exterioare complete sau partiale asigurand calitate, seriozitate si garantia lucarii.

  SF CONSTRUCT 2000 SRL

  Constructii case si vile, amenajari interioare, amenajari exterioare, tamplarie aluminiu, tamplarie PVC, instalatii, confectii metalice.

  www.sfconstruct.ro

  BARCONING S.R.L.

  Executam finisaje interioare si exterioare, tencuieli interioare si exterioare, termoizolari fatade, sape, amenajari interioare, placari gips-carton, pereti despartitori, izolari interioare fonice/termice, vanzari cu amanuntul de materiale de constructii, distributie marfa, structuri de rezistenta, fundatii cladiri, constructii de zidarie, case la cheie.

  THE NEW YORKER SRL

  Inchirieri utilaje constructii, constructii civile, industriale, hidroizolatii, reparatii drumuri, case la cheie, demolari, amenajari interioare si exterioare.

  www.thenewyorker.ro

  THESO S.R.L

  Producator de parchet masiv din stejar cu lungimi variabile de la 250mm la 2100 mm, disponibil in doua latimi 57mm si 83mm cu o grosime de 19,5mm.Preturi de producator incepand cu 60,4 RON fara TVA.

  www.theso.ro

  EUROGRES DESIGN

  Solutii complete pentru amenajari de calitate, modele placi ceramice de diferite dimensiuni si nuante. EuroGres Design - Gresia de care ai nevoie.

  www.eurogres.ro

  MATCONS MATERIALE

  Magazin electronic de materiale pentru constructii si amenajari, cu livrare direct la santier. Profesionistii din domeniu vor gasi in noi un partener serios si intotdeauna la dispozitia lor.

  www.matcons.ro

  SUD EST CONSTRUCT

  Constructii case, constructii vile, constructii blocuri, constructii hoteluri Amenajari interioare, amenajari exterioare. Compartimentari gips-carton, montaj tavane casetate, tavane rigips. Executie glet, zugraveli, glafuri.

  www.sudestconstruct.ro

  aba. S.C. ISPAM ARHITECTURAL CONSULT S.R.L.

  aba. Elaborare proiecte (S.F., D.A.L.I., P.Th., D.T.A.C., C.S. D.E.), studii, avize, amenajari interioare.

  Gotika Euro Construct

  Amenajari ambient pentru restaurante, cafenele, baruri, locuinte, birouri. Profesionalismul si seriozitatea sunt calitatile care ne definesc.

  www.gotika-ambient.ro

  FINAL GRUP srl

  Decoratiuni interioare, ceramica, accesorii sanitare, mobilier, obiecte termico-sanitare, tamplarie aluminiu, parchet, consultanta, catalog cu peste 10.000 repere.

  SOMAR IMPEX SRL

  Producator pavele vibrate si vibropresate, borduri, garduri, BCU, confectii metalice. Executam amenajari interioare: rigips, tavane false, gresie, faianta.

  GMC PROIECT CONSTRUCT srl

  GMC PROIECT CONSTRUCT executa: constructii case, vile, amenajari interioare, finisaje de calitate, instalatii electrice, sanitare, gaze, termice, aer conditionat, terase de blocuri, mansardari etc.

  www.gmc-construct.ro

  Tanase Vasile si Cristrina international.s.r.l

  CONSTRUCTII CIVILE INDUSTRIALE AGRICOLE BLOC HALA VILA,AMENAJARI DESIGN MANSARDARI,STUCATURI TAPET FOITA DE AUR ZUGRAVELI STUCO VENETIAN,DULGHERIE FIERARIE INSTALATI ELECTRICA INSTALATI SANITARA,ARHITECTURA PROIECTARE,FORARI SILOZURI,RESTAURAM MONUMENTE

  www.tanaseconstruct.ro

  BILDCONS

  Executam lucrari de constructii civile si industriale, case, vile hale metalice, amenajari interioare. La cerere putem asigura si servicii de proiectare. Dispunem si de echipe specializate pt diverse lucrari de demolare.

  www.bildcons.ro

  ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.

  Comercializam toata gama de materiale de constructii; montaj autorizat invelitori; confectii inox si fier la comanda; echipe de amenajari interioare si exterioare; GARANTIE pentru toate lucrarile noastre; transport si consultanta gratuita.

  www.alvvimar.ro

  INSTACOM

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, consolidari, sarpante si hidroizolatii.

  NADIR TOTAL srl

  Amenajari artistice. Consultanta in amenajari interioare si exterioare. Executare lucrari in amenajari (mosaic, fresca, pictura murala, "you name it - we'll do it"). Restaurari. Creatie si comert cu arta si articole profesionale pentru artisti plastici.

  CARO DESIGN srl

  Va oferim toata gama de amenajari interioare, placari si compartimentari gipscarton, gresie-faianta, zugraveli lavabile, plafoane false cu diferite sisteme de iluminare, design interior si proiectare 3D.

  CONFORT CONSULTING

  Sc Confort Consulting Srl realizeaza tamplarie din PVC, usi de garaj, usi interioare, plase importiva insectelor, jaluzele verticale, pervaze, glafuri, rulouri exterioare si amenajari interioare. Beneficiati gratuit de: proiectare, transport si montaj.

  MCM GROUP INVEST SRL

  Firma MCM GROUP INVEST SRL executa lucrari de constructii si amenajari interioare si exterioare zidarie, tencuiala, zugraveli, faianta, gresie, sapa izolatii la cele mai bune preturi.

  mcmemil@yahoo.com

  ETERN GRUP

  Montaj aer conditionat, amenajari exterioare interioare, faianta, gresie, parchet, rigips, tavane casetate, gleturi, zugraveli, izolatii, tencuieli, zidarii, sape, seminee, instalatii electrice, instalatii sanitare.

  www.eterngrup.ro

  MARI-JI COM

  Amenajari interioare si exterioare, renovari, modernizari, restauarari stucaturi, integrare cromatica, foita.

  Mobelvira

  Plase de sarma cu ochiuri foarte mici, galvanizate sau nu, pentru amenajari interioare, gradini, custi mari, voliere ornamentale pasari de apartament si animale; mascote.

  http://custi-colivii.mobelvira.ro

  BAUTEN GRUP S.R.L.

  Bauten Grup executa lucrari de amenajari interioare/exterioare de orice tip, alaturi de o echipa numeroasa de specialisti, la cele mai inalte standarde de calitate, cu preturi competitionale. Constructii civile, editlitare si inchiriere utilaje.

  www.bauten.ro

  BELL HOUSE CONSTRUCTsrl

  Firma specializata in constructia de case la rosu sau la cheie, amenajari interioare, renovari, consolidari.

  NASTYANY SRL

  -constructii "la rosu" sau "la cheie" din bca, caramida, cofraje din polistiren tip Amvic ; -montare pavele si amenajari exterioare si interioare ; - lucrari din fier forjat - balustrade, garduri, porti de acces, grilaje ; - termoizolatii

  Arhi Atelier

  Atelier de proiectare pentru toate specialitatile (arhitectura, rezistenta, instalatii, amenajari, peisagistica). Atelier de executie machete de nivel expozitional.

  www.arhi.ro

  COMO SRL

  Constructii civile si industriale, acoperisuri, renovari, instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajari interioare si exterioare, design, proiectare, investitii imobiliare

  OLYMPIA marble&ceramica&granite srl

  Importator si distribuitor de mozaic: sticla, ceramica, portelan, piatra, marmura, travertin, granit.

  www.topmosaic.com

  2005 vik wass construct

  Amenajari interioare, profesionalism si seriozitate. Executam lucrari: gips carton, plafon gips carton, plafon casetat, zugraveli, parchet etc.

  Betacons

  SC Betacons srl efectueaza orice lucrare in domeniul constructiilor si a amenajarilor interioare cu personal cu experienta dobandita in strainatate. Satisfacem orice moft in domeniul constructiilor.

  Q&Q CONSTRUCT

  S.C. Q&Q CONSTRUCT S.R.L., firma specializata în finisaje interioare si exterioare, aplicare de materiale decorative. Vopsim, zugravim hale industriale, cladiri, birouri etc cu scule si materiale profesionale. Suntem unici distribuitori de vopsele ASTEK

  KERATECH - FABSERV srl

  Servicii de consultanta in constructii (constructii cai ferate, drumuri, poduri, civile, industriale, amenajari interioare-exterioare), urbanism, proiectare si alte servicii tehnice. Reprezentanta de vanzari si asistenta in executie in toata tara.

  DANPLAST SERV srl

  Tamplarie pvc GEALAN cu o reducere de pana la 10% si plase de tantari GRATUIT. Plase de tantari, jaluzele verticale, glafuri de interior si exterior, rulouri exterioare, amenajari interioare.

  www.danplastserv.ro

  Ena Design Construct S.r.l

  Constructia de cladiri si lucrarii de geniu, constructia de cladiri din structuri usoare, montaj, instalatii, amenajari.

  www.ena-group.ro

  VIK WASS CONSTRUCT

  Firma Vik Wass Construct specializata in amenajari interioare cu experienta nationala si internationala in domeniu. Executam lucrari de calitate si profesionalism: tavan gips carton, tavan casetat.

  ADY CRIS XXL

  Suntem o echipa prompta si serioasa in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare-exterioare, vile apartamente la cheie: gresie, faianta, parchet, rigips ultimele modele, instalatii, izolatii, termopan, transport materiale.

  ARTA MONUMENTALA srl

  Distribuitor materiale pentru VITRALII si MOZAIC, film, sticla colorata in masa, plumb autoadeziv si profile plumb H, cristale fatetate, adezivi pentru sticla, mozaic, scule si accesorii pentru lucrari de vitralii si mozaic.

  www.arta-monumentala.ro

  LORIPLEX srl

  Case din lemn, mobilier gradina, foisoare, pavilioane, scari din lemn Lambriuri, dusumele Amenajari pub-uri, restaurante, baruri si pensiuni rustice Amenajari ambarcatiuni, nave, salupe, hoteluri plutitoare.

  www.loriplex.com

  MARCRIMIS PAS

  Producator de tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termopan, parchet laminat german accesorii, montaj profesionist, garantie la montaj si produs, transport gratuit.

  Real Construct

  Executa toata gama de constructii civile, amenajari si finisaje in constructii, având ca obiectiv sporirea confortului estetic, fonic si termic al spatiilor utilitare si de odihna prin folosirea celor mai noi materiale si tehnologii.

  UCA CONS srl

  Constructii la rosu si la cheie, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, faiantari, acoperisuri, Lindab etc.

  www.ucacons.go.ro

  GALUM FEROMETAL S.R.L.

  Comercializarea de: materiale de constructii, instalatii sanitare, instalatii termice, amenajari interioare, izolatii termice, acoperisuri.

  Sean Partener

  Intr-o lume separata de interese, avem nevoie de un partener. Parteneriatul insemna buna credinta, sinceritate si sustinere bazata pe informatie data de experienta si pe dorinta de a impartasi in mod constructiv informatiile pe care le-am acumulat in timp. Serviciile pe care vi le oferim: montaj parchet, montaj parchet bambus, montaj lambriuri, acoperire trepte cu parchet, turnare sapa autonivelenta.

  www.vreauparchet.ro

  BRACONS INSTAL srl

  Oferim la preturi negociabile: Constructii, finisaje, reparatii, amenajari interioare, instalatii electrice - sanitare si incalzire, sarpante, invelitori, compartimentari cu gipscarton, tavane false, tehnologie LINDAB (module, invelitori)

  www.bracons.ro

  ITALIAN STYLE CONSTRUCT srl

  Executam tamplarie de aluminiu-Grecia si pvc-Germania, usi de garaj, amenajari interioare, la preturi foarte avantajoase.

  ALL-CONSTRUCT SERVICES

  Constructii civile si constructii industriale, instalatii, renovari, amenajari, reparatii, precum si toata gama de lucrari partiale sau totale in constructii.

  MagazinMobila.Ro

  Distributie de mobila, canapele, saltele, scaune, usi, mobilier scolar, comercial, hotelier si amenajari decorative de interior prin cel mai mare magazin virtual din Romania.

  www.magazinmobila.ro

  Navaho-Pid srl

  Montaje publicitate, spalat geamuri, zugraveli, vopsitorii la inaltime, constructii-montaj in locuri greu accesibile, montari statii GSM, intretinerea – curatarea cladirilor inalte, amenajari interioare de oice tip.

  www.navaho.ro

  23 DESIGN STUDIO srl

  Design de interior pentru spatii de firme, baruri, case. Proiectare, asistenta tehnica si consultanta pentru: mobila, design interior, amenajari interioare, modelare 3D, amenajare si intretinere de spatii verzi.

  PHI Solutions

  CLIPSO/CLIPSO DESIGN un nou material pentru invelirea sau executia tavanelor si peretilor. Pereti, Tavane false cu cele mai noi materiale. Amenajari interioare. Design interior

  www.phi-solutions.ro

  SANN HOUSE srl

  Amenajari interioare. Principiul nostru de baza este ca, "Clientul sa fie multumit de lucrarile noastre", iar pretul lucrarilor este un pret omenesc.

  ASIS SRL

  Proiectare constructii civile, agricole, industriale, desen, schite, arhitectura, amenajari interioare, documentatii tehnice pentru obtinerea de avize si acorduri, cadastru imobiliar, ridicari topo, P.U.D.-uri.

  LIV ROM-TEC

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii electrice si termice, case la cheie.

  STANDARD DESIGN CONSTRUCT srl

  Standard Design Construct executa la rosu, consolideaza, renoveaza imobile p 1+10 etaje. Montam lifturi electrice import Finlanda. Executa: Tamplarie PVC, Hale Industriale, Pardoseli Industriale, Amenajari Interioare, Reamenajari Fatade Imobile P 1+10, Instalatii Electrice, Instalatii Sanitare, Piscine din beton armat. Comercializeaza: Echipamente, Accesorii, Substante Intretinere Piscine. Executa si: Hidroizolatii profesionale, Mansardari, Amenajari Apatamente.

  www.piscine.com.ro

  CORSIM srl

  Lucrar hidroizolatii si protectie anticoroziva, acoperisuri tabla orice tip, amenajari interioare-exterioare, izolatii termice, sanitare ppr, cupru, centrale termice.

  ALPROM S.A. Pitesti

  Alprom S.A. Pitesti unul dintre liderii industriei de mobila din Romania cu o gama variata de produse de calitate: Living-uri, Dormitoare, Sufrageri Bucatarii, mic mobilier si produse semifinite din lemn. Cifra de afaceri anuala este de peste 20 mil Eur.

  www.alprom-sa.ro

  VB REAL CONSTRUCT

  Executie de lucrari de Amenajari interioare, Instalatii electrice/sanitare, Tamplarie PVC/AL, Mobilier. Servicii de calitate, promptitudine si seriozitate. Personal calificat.

  TERRAMAR AMBIENT s.r.l

  Executam constructii civile si industriale, consolidari, amenajari interioare, finisaje si instalatii sanitare. Comercializeam produse siderurgice (tabla laminata, tabla zincata, tabla expandata, tabla groasa), profile metalice, teava sudata.

  DAFCONSTRUCT S.R.L.

  Societate comerciala specializata in constructii civile, amenajari interioare si hidroizolatii. Acordam garantii la toate lucrarile executate, iar raportl calitate/pret este exceptional.

  COMECODEXIM srl

  Proiecte, amenajari, utilari, consultanta in vederea obtinerii autorizatiilor de functionare in unitati turistice si industria alimentara. implementarea sistemelor de management iso si haccp, dezvoltare afaceri. Intermedieri.

  www.enterprices.ro

  CON CONSTRUCT SOLUTION srl

  Diriginte santier autorizat de inspectoratul in constructii, asigur dirigentie, intocmire carte tehnica, urmarire tehnica. Executam amenajari interioare, structuri.

  DIMA TRADING

  Suntem importator si comerciant de linoleum pentru amenejari interioare, preturi avantajoase, calitatea sigura.

  GREEN TIME

  Green Time - scurta descriere a companiei si a produselor deosebite pe care vi le oferim (jaluzele, verticale, textile, pvc, orizontale, aluminiu, plisate, plisee, rolete textile).

  www.green-t.ro

  DESIGN CONSTRUCT srl

  Executam constrctii civile si industriale, amenajari interioare la cele mai mici preturi din Moldova.

  www.dorinconstruct.ro

  Corina Company mg srl

  Executam constructii civile si industriale, constructii metalice, amenajari interioare, instalatii electrice, automatizare, securizare.

  MAGDE DESIGN CONSTRUCT SRL

  Montam, comercializam si reglam antene satelit si terestre. Construim retele CATV, MATV, IT si electrice pentru case, vile sau s.c. Executam toate tipurile de amenajari interioare si instalatii.

  Grand Confort

  Executam lucrari rigips. Pretul mediu 3 euro mp. Amenajam mansarde, pardoseli, gresie, faianta, zugraveli interioare si exterioare, finisaje de lux.

  DANIEL TRIFU - birou de arhitectura

  Proiectare de arhitectura si amenajari interioare, locuinte, birouri, spatii comerciale; autorizatii si proiecte tehnice.

  IMOB LUX CONSTRUCT SRL

  Lucrari de constructii (structura + arhitectura), amenajari interioare, sistematizari verticale, hidroizolatii, confectii metalice.

  EUROCONDOR S.R.L

  Firma noastra este specializata in amenajari Interioare si Exterioare din Rigips: partitionari, tavane, pereti, spoturi etc. Efectuam servicii de inalta calitate, oferim garantia lucrarilor si asiguram consultanta de specialitate tuturor clientilor nostri.

  C.A.M. HOME DESIGN SRL

  Specialitatea noastra este mobilierul unicat, la comanda care va ofera libertatea neingradita de alegere a culorilor si formelor: mobilier de casa (bucatarii, biblioteci, dormitoare, camere de tineret, dressing-uri, mobilier birou, receptii, vitrine maga.

  www.camhomedesign.ro

  OMD CONS

  Orice fel de lucrari de constructii, amenajari si finisaje. Renovari de locuinte, constructii noi, renovari monumente si cladiri vechi.

  www.omd.uv.ro

  Urban Division s.r.l.

  Nu suntem unici importatori, nici nu avem preturile cele mai mici, dar va oferim: tamplarie PVC; amenajari interioare; servicii de curatenie la domiciliu, web design, makeup...

  Tascomi srl

  Amenajari interioare, restaurari, instalatii electrice - sanitare, mobilier casnic si comercial. Deviz si consultanta.

  ADEST Architecture

  Birou de proiectare si consultanta in arhitectura, urbanism, design interior, amenajare peisajera, specializat in constructii civile, comerciale si industriale, inclusiv obtinere avize necesare. ADEST este membru al "Equator European Architects".

  www.adest.ro

  DIALY COM DORIN SRL

  Societatea noastra executa lucrari de amenajari interioare, renovari, placari gresie si faianta, scafe si pereti din gips carton, izolatii fonice si termice, instalatii sanitare. Executam lucrari de calitate la preturi acceptabile. Oferim garantie la lucrari.

  CREATIVE VISION ADVERTISING srl

  Amenajari interioare la cheie, instalatii sanitare si electrice cu preturi fara concurenta, concept design si deviz de lucrari. Publicitate de la A la Z Panouri publicitare, inscriptionari auto si serigrafice, print digital, etc.

  www.cva.ro

  STRES 2003 SRL

  Detinem atelier confectii metalice, garduri, grilaje, porti, amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, plafoane false, hidroizolatii cu membrane bituminoase, instalatii polipropilena, termosisteme fatada. Distribuim fitinguri polipropilena.

  www.stres2003.cabanova.ro

  COLOSSEUM ART SRL

  Unic distribuitor de sticlarie decorativa, realizata manual de artisti plastici romani. In magazinul nostru on line com puteti gasi si achizitiona articole din sticla, deosebite, potrivite amenajarii tuturor tipurilor de decor.

  www.glassware-shop.com

  Violi Grup srl

  Firma specializata in constructii si amenajari interioare. Putem oferi preturi foarte bune pe diverse stadii de executie, iar pentru lucrarile executate la cheie putem oferi gratuitati.

  RIM COMSERV 2000

  Daca veti dori o schimbare minora cu un efect absolut major, MagicGlass va sta la dispozitie, prin artistii sai, cu o gama de produse suficient de variata. Speram ca putem fi solutia optima pentru dumneavoastra.

  www.magicglass.ro

  PERFECT HOUSE srl

  Comercializam tabla tip tigla (GERARD, LINDAB, SAFIR - din import, grosime 0.5 mm, disponibila in 10 culori), parchet exotic masiv, parchet masiv indigen. Oferim consultanta de specialitate, asiguram montaj cu echipe de profesionisti, transport gratuit, garantie.

  TUOTALO

  Amenajari si igienizari de interioare si exterioare complete.Amenajari curti si gradini, mobilier personalizat. Societatea nostra ofera garantie la toate tipurile de lucrari executate.

  Amenajari-Matey

  Renovam apartamente chiar si cu materialele noastre: zugravit, izolatii, glafuri, glet, gresie-faianta, instalatii sanitare-electrice, parchet, moblia (pal), montam usi interior-exterior.

  www.creativeambient.ro

  DASPA Romtiles srl

  Importator direct si distribuitor placi ceramice (gresie si faianta)- Italia, Portugalia, Franta. Promotii lunare.

  IDI CONSTRUCT

  Proiecte si executie amenajari interioare, design mobilier. Colaborand cu noi puteti beneficia de experienta unui arhitect si de profesionalismul unei echipe de meseriasi. Amenajam case, vile, apartamente, baruri, spatii comerciale, birouri, standuri expozitionale.

  DLG INTERNATIONAL IMPEX SRL

  Construim: case, vile, blocuri, case de vacanta, sedii de firme, hale industriale, fabrici. Executam amenajari interioare si exterioare si proiectare in constructii.

  www.dlgconstructii.ro

  BTD GROUP srl

  BTD Group are ca domeniu principal de activitate constructii civile si industriale. Pe langa acesta firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice.

  www.btdgroup.ro

  GAMENCONSTRUCT srl

  La preturi accesibile va construim si amenajam/finisam locuinta sau sediul firmei dvs. Calitatea si seriozitatea sunt cheia succesului nostru. Va stam la dispozitie in orice colt al tarii.

  Promobila Romania srl

  Productie mobilier la comanda (bucatarie, living, dinning, dormitor, hol, baie, camere tineret). Reprezentant Dural: vopsele, adezivi, produse pentru lemn.

  www.promobila.ro

  ANDRESIN srl

  Societatea executa constructii civile si industriale, produce cherestea, tamplarie din lemn masiv si stratificat, termopan din lemn, amenajari interioare si exterioare, confectii metalice, fier forjat si alte lucrari de constructii.

  MACRO ROMANIA srl

  Elemente de iluminare cu LED-uri de mare intensitate: becuri, spoturi, proiectoare, tuburi, etc. Utile in iluminari arhitecturale, constructia de firme luminoase, decoratiuni si amenajari interioare si exterioare. Importator exclusiv Energy Bright.

  www.macroromania.ro

  MACON SRL

  FASONARE OTEL BETON; FASONAM OB si PC, livrare prompta la domiciliu; Distributie produse metalurgice, materiale de constructii, instalatii si finisaje de zidarie, acoperisuri, izolatii, gips carton, vopsele si tencuieli decorative. Livrare oriunde in tara!!!

  www.ma-con.ro

  TRANSPORTER IMPEX

  Firma noastra executa la comanda orice tip de confectie sau structura metalica, garduri, porti de acces, grilaje, balustrade, copertine, mobilier, acoperiri policarbonat din profile metalice scari rafturi carucioare.....

  www.confectiimetal.ro

  REAL-INSTALL SRL

  Executam lucrari de instalatii, centrale termice, climatizare, gaze in apartamente, instalatii canalizare, sanitare, proiectare instalatii, climatizare, montaj aer conditionat, montare repartitoare de costuri, calorifere, boilere, bai, amenajari interioare.

  www.instalatii.srv.ro

  Abaque - Interior Design Studio

  Proiectare design interior, consultanta, executie, dirigentie.

  www.abaque.ro

  VATRA srl

  Firma specializata in constructii si amenajari interioare, design interior pentru case, apartamente, birouri si spatii publice. Restaurari si renovari constructii. Design mobilier. Finisaje speciale: stucco marmura, stucaturi, ceramica. Consultanta in constructii.

  COLEST CONSTRUCT srl

  Constructii civile si industriale, renovari, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni. La un pret fara concurenta! Calitate si confort asigurat!

  http://colestconstruct.cabanova.ro

  AVANTGARDE SRL

  Lucrari constructii civile si industraiale, drumuri, poduri, aeroporturi, orice fel de amenajari interioare.

  BIA-BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURA

  Proiectare de Arhitectura, Urbanism si Amenajari interioare. Relevee cladiri monumente, documentatii in faze conforn Legii 50 cu modificarile ulterioare, la cerere client obtinere de avize si alte aprobari conform legislatiei in vigoare.

  EDYCONSTRUCT

  Executam montaj tigla metalica: Gerard, Ruukki, etc. Amenajari interioare: gresie, faianta, parchet, rigips, tencuieli, instalatii sanitare si electrice. Fatade exterioare: tencueli, finisaje.

  www.edyconstruct.esrl.ro

  TIPU CONSULTING srl

  Reprezentanti "Casa noastra" alaturi de o echipa tanara va putem oferi: tamplarie pvc Roplasto pentacameral, plase tantari, glafuri exterioare si interioare, usi mdf, hdf, usi exterior, parchet laminat si servicii de amenajari interioare si exterioare.

  STEDRA CONS GROUP.SRL

  Constructii si amenajari interioare case, vile spatii comerciale, apartamente; zugraveli, gresie, faianta, parchet, instalatii electrice si sanitare, rigips, izolatii, zidarie, totul la cheie.

  Anghel srl

  Amenajari interioare cu sisteme de gips-carton si sisteme termoizolante, distributie si montaj materiale de constructii, servicii de consultanta tehnica si comerciala de specialitate, evaluartea costurilor de executie.

  www.anghel-amh.ro

  Pro Line Construct srl

  Constructii civile si industriale, lucrari de reconsolidare, amenajari, decoratiuni, finisaje interioare si exteroare. Lucrari sub antrepriza.

  www.prolineconstruct.ro

  VALMI CONSTRUCT SRL

  Executa lucrari de amenajari interioare, constructii civile si industriale de calitate la cele mai bune preturi.

  AMBIENT CONSTRUCT DESIGN & ADVERTISING

  Firma noastra comercializeaza materiale de constructii si amenajari interioare, Livrarea la domiciliu, se acorda discounturi la cantitati mai mari. Asiguram consultanta si executam lucrari de amenajari interioare: finisaje, instalatii sanitare si electrice, placari cu gresie si faianta, montam parchet, zugraveli, izolatii terase.

  PHI Energy srl

  Materiale de Constructii la pret de depozit cu Transport Gratuit si Vanzare in Rate, Instalatii Termice, Apa, Canal, Electrice,Centrale Termice, Calorifere, Tamplarie PVC+ Aluminiu+ lemn stratificat cu Geam Termopan, Amenajari Interioare, Decoratiuni.

  www.constructiiro.ro

  JADORE DESIGN SRL

  Firma de proiectare: consultanta arhitectura, documentatii complete pentru avizare proiecte constructii de case (certificat de urbanism, autorizatii de desfiintare, autorizatii de construire, de extindere), amenajari si recompartimentari apartamente.

  www.jadoredesign.ro

  Add PROXIM

  Constructii case, vile, blocuri la rosu si la cheie. Antreprenoriat constructii. Consultanta constructii. Executie conform proiect si caiet de sarcini. Executie conform normative si legislatie in vigoare. Lucrarile de constructii pe care le putem realiza sunt urmatoarele: Constructii case la rosu. Constructii case la cheie. Constructii vile la rosu. Constructii vile la cheie. Constructii blocuri (apartamente, birouri) la rosu. Constructii blocuri (apartamente, birouri) la cheie. Constructii ansambluri locuinte la rosu. Constructii ansambluri locuinte la cheie.

  www.addproxim.com

  LIMO AZUL srl

  Importator materiale de constructii, gresie si faianta, marmura, granit, piatra de cultura, mobila, amenajari interioare. Oferim servicii de intermediere pe piata chineza.

  Duena Home Design

  Renovari, amenajari si decoratiuni, placari gresie, faianta, sisteme gips-carton.

  Building Design Invest

  Echipa de profesionisti executam lucrari de amenajari interioare complete preferabil de medie si mare anvergura. Asiguram si furnizare de materiale.

  DNC CONSTRUSCTsrl

  Executa amenajari interioare cu Stucco Veneziano, Stucco Anttico, Marmurino Classico, Grasselo di'calce. Efectueaza lucrari de hidroizolatii pentru terase oferind garantie de 15 ani si COMISION pentru intermedieri.

  TRANSCONSTRUCT ENIDE SRL

  Societatea comerciala TRANSCONSTRUCT ENIDE GRUP, este o societate ce are ca obiect de activitate constructii civile. Infintata in anul 2005, societatea a participat subantepriza sau prin colaborare la mai multe lucrari de amenajari interioare si exterioare.

  Anghel Distribution

  Firma Anghel, cu domeniul de activitate amenajari interioare, distributie materiale de constructie, sistemele gips-carton si termoizolatii, ofera servicii de consultanta tehnica si comerciala de specialitate. Orice problema legata de locuinta dumneavoastra!

  www.anghel-amh.ro

  MCF LEADER CONSTRUCT srl

  Societatea noastra executa amenajari interioare si exterioare, executam caprioreala si invelire cu tabla cat si cu tigla metalica Lindab, deasemenea asiguram servicii de proiectare si design. Va oferim o gama larga de servicii.

  www.mcfleaderconstruct.ro

  TECHNOFLOOR SRL

  Firma Technofloor distribuie si monteaza urmatoarele produse: pardoseli pvc,tapet pvc,mochete,tavane casetate aluminiu,pardoseala flotanta,pereti despartitori pentru birouri,parchet laminat,rasini epoxidice si poliuretanice,etc.

  www.technofloor.ro

  ONDUROM SRL

  Importator si distribuitor al firmelor GUTTA Germania si FIRST PLAST Italia: acoperisuri din Polim-cryl, ciment, elemente de zidarie BCU, fatde ventilate Vintylit, fibre de sticla, finisaje interioare, folii si prelate, gips-carton, invelitori, produse pentru gradina, protectii pentru peretii de fundatie, sisteme de drnaj HAURATON, termoizolatii, usi, vopsele lavabile Savana.

  www.ondurom.ro

  KOBALTI CONSTRUCT S.R.L.

  Executam toate lucrarile de amenajari interioare si exterioare, oferim calitate, seriozitate si precizie in lucrarile contractate. Lucram cu o echipa tanara coordonata de oameni cu experienta de peste 30 de ani in domeniu. Suntem deschisi si stapanim bine tehnici noi si moderne de executare a lucrarilor, suntem bine utilati si CEL MAI IMPORTANT oferim calitate la preturi exceptionale.

  TUAL CONSTRUCT srl

  Executam constructii civile la cheie sau la rosu, amenajari interioare si exterioare la cele mai avantajoase preturi.

  EDIL AS srl

  Amenajari interioare: zugraveli, vopsitorie, aplicare tapet, placari gresie si faianta compartimentari gips-carton, montaj parchet, montaj tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare, consultanta instalatii electrice si sanitare.

  www.edil-as.ro

  A.Z.I.R.A

  Firma noastra se ocupa cu amenajarile interioare, de la gleturi si pereti/tavane din rigips pina la mobila pal si geamuri tip termopan. De asemena, in colaborare cu alte firme, putem construi case, vile, hale industriale, etc.

  ASDESIGN95

  Proiectare complexa in constructii, arhitectura, design interior: imobile rezidentiale, birouri, cladiri industriale si comerciale. Proiecte de referinta : Mario Plaza /Bucuresti, Orange birouri, Central Plaza /Pitesti.

  www.asdesign95.ro

  DOL INSTAL SRL

  Constructii civile, amenajari interioare si exterioare, orice tip de lucrari, inclusiv subantrepriza. Fundatii, garduri, zidarie, tencuieli, reparatii exterioare, varuit, montat gresie, faianta, instalatii.

  COZUMEL srl

  Firma noastra executa servicii complete in constructii: constructii civile de la proiect la cheie, amenajari interioare si exterioare, geamuri si usi din lemn stratificat, tinichigerie de constructii, piscine si multe alte lucrari din acest domeniu.

  www.profconst.com

  Casatony s.r.l.

  Reamenajari de interioare, instalatii electrice, sanitare, placari de rigips, gresie, faianta. Constructii civile si industriale. De asemeni importam gresie si faianta Spania. Detinem personal calificat.

  PEPCON CONCRETE SRL

  Pardoseli arhitecturale intr-o gama variata de culori, nuante si texturi.

  www.pardoseliarhitecturale.ro

  ILISCONSULT srl

  Executa lucrari de amenajari interioare aceasta incluzand montaj parchet laminat, gresie faianta si zugraveli in var sau vopsea lavabila. Intermedieri cu materiale de constructii si alte materiale.

  COMPAGNIA ITALIANA S.r.l.

  Constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare. Profesionalitate si seriozitate.

  DESARISON SRL

  Amenajari interioare si exterioare, rigips, placari gresie faianta, lavabila, parchet, fundatii, hidroizolatii, termosisteme, mansardari, zidarie, tencuieli clasice si decorative.

  DAMAS INVEST SRL

  Executam lucrari de amenajari interioare sau constructii la cheie.

  www.damasinvest.ro

  SUPERCONSTRUCT2000

  Firma specializata in executarea de constructii "case la cheie", instalatii sanitare si termice, instalatii electrice, amenajari interioare. Executam lucrari in domeniile amintite. Raport Calitate-Pret excelent! Oferim garantie pentru lucrarile executate!

  ITELS sa

  Societate specializata in: lucrari de constructii, lucrari de izolatii, pardoseli speciale din materiale epoxidice, modernizari, amenajari interioare, tamplarie PVC, lucrari de tinichigerie si confectii metalice, protectii anticorozive. Distribuitor al membranelor hidroizolante Pluvitec.

  www.itels.ro

  Disbev SRL

  Firma de constructii si amenajari interioare DisBev Ploiesti Prahova. Firma executa lucrari de constructii, amenajari interioare, lucrari de gaze si lucrari de geniu. Activitati secundare: fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, intretinerea si curatarea cladirilor, transporturi teresre de calatori, arhitectura, inginerie tehnica si consultanta, agentie imobiliara.

  www.disbev.ro

  COSTA RIGIPS Srl

  Amenajari interioare gips-carton (pereti, tavane gips-carton si casetate, scafe, gresie, faianta, glet, lavabil etc). Avem personal specializat in marea britanie si oferim garantia lucrari la preturi avantajoase. Nu ezitati sa ne contactati.

  www.costarigips.ro

  SANTECON PROMO SISTEM srl

  Proiectare de arhitectura. Urbanism. Amenajari interioare. Management de proiect. Dirigentie de santier. Reprezentanta tehnica a firmei BACHL ce livreaza sisteme de izolare cu panouri poliuretanice tip sandwich cu diferite suprafete (exclusiv metalice) cu accesorii si o gama mare de tipuri de placi din polistiren.

  ALCOR IRIS MSE srl

  Constructii, placari (rigips, gresie, faianta), montaj parchet, executie zugraveli, tavan casetat, zid rigips, izolatii exterioare cu polistiren, tencuieli decorative, mozaicate, clasice, marmurina (stuk venetian), turnari planseuri, sape beton, pavaje, design rigips, modificari interioare.

  MAC CONSTRUCT

  Executam constuctii industriale, civile cheie sau numai partiale. Amenajari si finisaje interioare cit si exterioare. Mansardari si renovari.

  Raveli Design Romania

  Tamplarie PVC rehau, amenajari interioare, centrale termice, decoratiuni, mobilier, fier forjat. Se ofera discount-uri atractive + certificat garantie pentru toata lucrarea certificat iso9001.

  www.raveli-design.ro

  MANADI CONSTRUCT srl.

  Santem o societate din Timisoara, specializata in constructii civile. Avand un bogat portofoliu de clienti multumiti si angajati calificati construim case in rosu, executam amenajari interioare dupa un design occidental. Calitate ireprosabila si garantie.

  ON OFF GROUP

  ON OFF GROUP, executia conform normelor de calitate in contructii. Proiectare (arhitectura, structura si rezistenta instalatii electrice, termice, sanitare), Executie instalatii (termice, ventilatie, sanitare, canalizare, electrice, curenti slabi, automatizari tablouri electrice), Lucrari complete de constructii, Design profesional in amenajari interioare si iluminat spatii comerciale si localuri.

  www.onoffgroup.ro

  GELU TRADING COMPANY

  Accesorii si materiale pentru industria mobilei, materiale pentru amenajari si decoratiuni interioare (impletituri din miez rattan sau nuia de ratan, bambus, hartie, loom, plastic, folii decorative Sibu Design, panouri perforate Locatelli, policarbonat).

  www.gelutrade.com

  Eco Grup Activ S.R.L

  Executam lucrari de constructii la rosu si la cheie de foarte buna calitate si la preturi avntajoase. Lucrari de amenajari interioare, lucrari de hidroizolatie si lucrari de alpinism utilitar.

  Mar srl

  Hidroizolatii, zugraveli si gleturi, gresie si faianta, zidarii si tencuieli, montari rigips. Mobilier la comanda. Oferim garantie si seriozitate.

  SILIVAN srl

  Constructii civile finisaje, amenajari interioare, gresie, faianta, mobilier, amenajari curti, hidroizolatii, termoizolatii.

  PROFILUX SA

  PROFILUX S.A. este primul si cel mai important distribuitor national de sisteme si accesorii profesionale de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare: unicul importator si distribuitor al marcilor PROLUX™ - GENESIS™ (finisaje pentru pardoseala si pereti din eloxALUM20®, alama regala®, steelINOX5® si PVC) in Romania: baghete din PVC si metalice, protectii pentru trepte, etansatoare, treceri de pardoseala, corniere, plinte, glafuri, stergatoare profesionale.

  www.profilux.ro

  CREATIV STUDIO

  Firma noastra este unic distribuitor al unui sistem de materiale de constructii pentru finisaje orizontale si verticale, interioare si exterioare. Produsul finit este un ciment flexibil rezistent la inghet, dezghet, flacara deschisa.

  www.creativstudio.ro

  HERCULES INTERNATIONAL S.A.

  Constructii civile, industriale, edilitare, renovari, amenajari, consultanta, dirigentie santier, comert cu materiale de constructii.

  DOHOTAR N&V snc

  Executam lucrari de placare pereti si pardosirea precum si lucrari de amenajari interioare-exterioare in regim propriu sau colaborare cu anteprize. In asociere cu firma germana executam lucrari de modernizare a spitalelor precum si mobilier de specialitate.

  ANDRALEX GRUP S.R.L.

  Unic distribuitor al produselor "Duro"-Suedia (tapet de lux pe suport celulozic si fibra de sticla, Easy-cover = inlocuieste gletul, fara praf, rapid), adezivi pentru tapet, scule tapet.

  www.durosweden.se

  ANTARES GROUP

  Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare, constructii case, instalatii sanitare si canalizare, electrice

  www.antaresgroup,ro

  CYPCONSTRUCT srl

  Executam la comanda orce fel de piscina din beton armat la cele mai avantajoase preturi. Construim piscine unicat avand o garantei de 50 de ani. Amenajari interioare, lucrari de termoizolatie exterioara.

  www.cypconstruct.ro

  S&C CONSTRUCT SRL

  Toate amenajarile interioare posibile (inclusiv picturi si tehnici speciale murale), amenajari exterioare cladiri, peisagistica. Intr-un cuvant tot ceea ce tine de amenajari de interior si de exterior.

  www.snc-construct.ro

  ANO BUSINESS s.r.l.

  Amenajari interioare, profesionalism si seriozitate. Exzecutam lucrari: gips carton, pafon gips carton, plafon casetat, zugraveli, parchet.

  AC Leo Design

  Preturi corecte la case la rosu sau la cheie. Amenajari interioare si exterioare, renovari, finisaje. Amenajam case, vile, birouri, spatii comerciale, apartamente de la zero pana la ultimul detaliu. Placari si compartimentari rigips, polistiren, gresie, faianta, parchet, glet, zugravit lavabil. Asiguram calitate si un timp de executie cat mai mic. Echipe de profesionisti care au lucrat pe santierele din Spania si Italia. Pentru o lista completa de preturi, vizitati site-ul nostru.

  www.leodesign.ro

  HOCO BAU ELEMENTE srl

  Producator de tamplarie PVC: Ferestre, usi si rulouri HOCO sisteme cu 6 camere, clasa A si design modern. Ferestre din lemn stratificat simple sau placate cu aluminiu. Usi de intrare din aluminiu-colectii. Sisteme de umbrire pentru interior si exterior: rulouri, jaluzele, rolete, markize etc.

  www.hoco.ro

  RUADY

  Executam urmatoarele servicii: instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajarii interioare (zugravelii, vopsiotorii), reparatii articole personale si gospodaresti, servicii curierat, servicii curatenie.

  www.ruady-service.ro

  CASACOLOR

  Reprezentant la nivel national Kober profesional pentru constructori. Producator nuantari computerizate Kober. CASACOLOR are o relatie bine inchegata cu grupul de firme KOBER, care dupa 1989 este primul mare producator din domeniul peliculogene: chituri, vopsele, emailuri, lacuri, diluanti si a rasinilor sintetice si are posibilitatea sa va ofere o gama completa de materiale profesionale pentru zidarie, lemn, metal si pardoseli.

  www.casacolor.ro

  RAMADISAR CONST SRL

  Domeniul principal de activitate constructiile din lemn si finisarea lemnului, din zidarie si beton armat, amenajari interioare, placari cu termosistem, instalatii sanitare, termice, electrice, tv cablu, telefon, IN TOATA TARA.

  www.ramadisar.aaz.ro

  ALPAAD SRL

  Constructii case, vile, amenajari interioare si exterioare, sarpante si orice alt tip de constructie in termene scurte. Garantie in judetul Ilfov si Bucuresti.

  ELCONI PREST

  Oferim si realizam o gama larga de servicii profesionale integrate de constructii, instalatii, administrare si mentenanta, de la interventii mai mici, renovari, consolidari, pana la amenajari de cladiri rezidentiale, birouri, spatii comerciale, scoli,s.a.

  www.elconiprest.ro

  VIO&CRI AMBIENT SRL

  Executam case la cheie, constructii industriale, de geniu izolatii, amenajari, acoperisuri, reparatii, echipament si utilaje profesionale si experienta in domeniul constructiilor.

  H.F.L.CO. DESING

  Oferim o gama larga de servicii din domeniu amenajarilor interioare si exterioare, reparatii acoperisuri. Montaj invelitoare acoperis tigla, ondulina, sindrila bituminoasa. Amenajari interioae amenajari exterioare, reparatii acoperisuri, montaj invelitoare. Izolari polestiren, aplicat tencuieli decorative, termosistem. Alicare tencuiala decorativa termosistem, montat ardezie, gresie, faianta. Montaj placi policarbonat, placi cutate pvc, gresie, faianta, parchet. Deplasari si in afara localitati Cluj-Napoca.

  hflaci.neosite.ro

  STAR GRUP

  Amenajari interioare si exterioare, constructii civile, pardoseli epoxidice, proiectare, arhitectura, realizarea de devize.

  ELCOSTIO srl

  Amenajari interioare, tavane false, placari, pardoseli, tapete, tencuieli speciale. Proiectare si realizare instalatii electrice: instalatii de joasa tensiune, tablouri electrice, cablare structurata, corpuri de iluminat. Instalatii sanitare: obiecte sanitare si seturi de baie, instalatii apa, ceramica (gresie, faianta). Pardoseli calde: montaj profesional de mocheta, parchet si linoleum.

  www.elconi.ro

  GEPLAR COMPANY srl

  Amenajari spatii comerciale, productie de mobilier comercial de tip EXPO WALL, slat-wall, gondole, mobilier din PAL melaminat, orice tip de mobilier din PAL si metal, accesorii din sticla, plexic, metal cromat, metal vopsit in camp electrostatic.

  www.geplar-company.ro

  ECONIM PRODINVEST

  Producem la comanda: mese, masute, scaune, scari interioare, mobilier bucatarie, camere hotel, sali conferinta. Toate produsele din lemn masiv (stejar si fag), in orice nuanta de finisaj. Tapiteria poate fi: stofa, piele, imitatie piele (orice culoare).

  Nipo Construct s.r.l.

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare, consolidari, renovari, constructii la rosu si la cheie.

  4DIMENSIONS SRL

  Proiectare arhitectura civila, amenajari interioare si exterioare. Restaurare monumente istorice. Grafica si animatie 3D. Consultanta de specialitate- arhitectura, restaurare monumente. Publicitate si materiale publicitare. Caiete de imagine si consultanta.

  www.4dimensions.ro

  Emma Studio srl

  Balustrade Inox: executam confectii metalice din inox pentru amenajari interioare si exterioare: balustrade, scari, copertine, porti si garduri.

  www.marinox.ro

  CONSMANU srl

  Firma autorizata, executam amenajari interioare, gresie/faianta, rigips, tencuieli, case in rosu, case la cheie, instalatii electrice, izolatii. Oferim seriozitate, rapiditae in executie, calitate.

  PIXELMEDIA SRL- Divizia Office

  PIXELMEDIA SRL - Divizia Office. Sisteme de pereti divizori din sticla sau conglomerat lemnos placat in functie de cerintele clientului. Cross Storage: reprezinta un sistem combinat de perete divizor format din dulapuri cu inaltime variata.

  www.pixelmedia.ro

  GIMAR-CONREP

  Executam: hidroizolatii, amenajari interioare exterioare. Comercializam menbrane bituminoase, polistiren, adeziv, plase, dibluri. Asiguram transport.

  ARHITECTURAL CONCEPT

  Suntem o societate cu capital privat ce are ca principale domenii de activitate proiectarea si realizarea constructiilor de locuinte, amenajari interioare, amenajari peisagere si elaborarea studiilor de fezabilitate si urbanistice.

  www.arhitectural.uv.ro

  AUSTROCASA Srl

  Constructii rapide de locuinte moderne si economice, folosind cofraje din polistiren. Pretul per locuinta construita este mai mic prin reducerea substantiala a manoperei de executie, a cantitatii de materiale si a numarului de utilaje necesare.

  www.austrocasa.ro

  EL & MI PROD COM srl

  Oferim finisajele pe care le cautati (PENTRU INTERIOARE), gleturi, zugraveli, gresie, faianta, rigips cu sau fara scafe, zidarie, tencuieli etc.

  finisaje.ondapc.com

  SAVINSON PRINCIPAL INVESTsrl

  Echipa serioasa executa lucrari de constructii, fundatii, zidarie, tencuieli interioare exterioare, acoperisuri sarpante, instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare: montat gresie, faianta, tavane false, parchet laminat etc.

  ERS TOP CONSULTING SRL

  Firma de constructii, distribuim materiale de constructii, executam montaje termosistem, hidrosistem, amenajari interioare si exterioare, montaj acoperisuri tigla, tabla zincata etc. Oferim profesionalism, certificat de garantie materiale, livrare gratuita, pret atractiv.

  Niko Construct Impex

  Societatea SC Niko Construct Impex SRL a fost infintata in anul 2004 avand activitate de baza, constructii civile si industriale. Societatea este specializata in: amenajari interioare si exterioare, sapaturi manuale sau mecanizate, termo si hidroizolatii.

  www.nikoconstruct.ro

  CONSTRUCTSTAR srl

  Executie lucrari de constructii si instalatii electrice, sanitare, incalzire, ventilatie la cladiri civile si industriale, amenajari interioare si exterioare.

  www.constructstar.ro

  LINE-COMPREST S.R.L.

  Societatea Line-Comprest infiintata in anul 2005 executa amenajari interioare si exterioare, acoperisuri, tencuieli, gleturi, rigipsuri, montaj gresie-faianta etc. Garantam calitate si seriozitate.

  BCD CONSTRUCT EXPERT SRL

  Suntem o firma de constructii tanara si dinamica infiintata in anul 2005, fiind specializati in orice tip de constructii: constructii si instalatii, constructii metalice, amenajari interioare, drumuri si poduri, consultanta, proiectare.

  www.bcdconstructexpert.ro

  OMEGAVEST EXIM SRL

  Executam constructii civile, amenajari interioare, fatade, instalatii sanitare si de incalzire, instalatii electrice, acoperisuri etc.

  http://www.omegavest.ro

  INTERHOUSE DESIGN srl

  Frima specializata in lucrari amenajari interioare, ce activeaza in orasele Bucuresti si Slobozia. Executam lucrari de: placare faianta/gresie, gips-carton, parchet lemn masiv/laminat, gletuiri, zidarii, zugraveli, vopsitorii, izolatii interioare, sape.

  Agrieco Trust

  Unic distribuitor vopsele decorative Adicolor Italia. Cel mai nou produs al Adicolor Italia, prin care se obtine efectul de Stucco Veneziano. Inovatia o reprezinta sistemul de aplicare facil.

  INNER CONSTRUCT srl

  Firma specializata in constructii civile si industriale, amenajari interioare (placari rigips, vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet etc), instalatii electrice, sanitare, pavaje, totul la cel mai inalt nivel de profesionism.

  GRAND GRUP SRL

  Executam toata gama de constructii civile si industriale si amenajari interioare. Putem oferi spre inchiriere utilaje de constructii: automacara, excavatoare, incarcator frontal.

  LAMAR TRUST

  Firma de tamplarie pvc si aluminiu executam si montam tamplarie cu geam termopan. De asemenea firma Lamar Trust va pune la dispozitie si o serie de accesorii.

  www.lamar.ro

  SWISS GLASS INVEST

  Firma SWISS GLASS INVEST are o prezenta activa in domeniul amenajarilor interioare, prelucrarea sticlei si mobilier. Principalul obiect de activitate il constituie prelucrarea si finisarea sticlei cu aplicatii in constructii, industria mobilei, amenajari interioare etc.

  www.swissglass.ro

  LAVEDIL DI IVAN LAVRENTE

  Constructii civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, acoperisuri, finisari exterioare si interioare.

  www.lavedil.eu

  Art Land

  Firma Art Land proiecteaza si produce: panouri sandwich cu polistiren, plafoane false din benzi de aluminiu, tamplarie din aluminiu, PVC, lemn lamelar, lemn-aluminiu, geamuri termopan, usi armonice, usi de siguranta, usi de interior. Realizeaza si structuri metalice, executa lucrari de amenajari interioare, lucrari de hidroizolare si termoizolare sau lucrari la cheie.

  www.artland.ro

  MARGEMI COMMERCE S.R.L.

  Suntem lideri zonali in executarea lucrarilor de invelitori metalice (panouri sandwich de perete si acoperis), tinichigerie industriala, amenajari interioare (gisp carton), montam luminatoare fixe, mobile, trape de fum.

  www.margemi.com

  PIPENET SRL, AMENAJARI INTERIOARE

  In functie de cerintele beneficiarilor, executam mai multe tipuri de lucrari: montare rigips, tencuieli, zugraveli, pardoseli, sape clasice sau usoare, gresie si faianta, tavane false, scafe, nise. Oferim si consultanta in aprovizionarea materialelor, consiliere design, dirigentie de santier (supravegere lucrari).

  www.pipenet.ro

  RODOS CONSTRUCT SRL

  Firma de constructii executam amenajari interioare, exterioare, case, vile spatii comerciale, apartamente; zugraveli, gresie, faianta, parchet, instalatii electrice si sanitare, rigips, izolatii, zidarie, fatade totul la cheie.

  CIVIL BUILDING SYSTEM SRL

  O echipa specializata in finisaje, amenajari interioare (zugraveli, gresie, rigips, parchet), intretinere si reparatii, garantand pentru toate serviciile prestate. Firma C B S va asigura un arhitect specializat in design interior. Preturi avantajoase.

  www.cbsdesign.ro

  Tehnologic Grup

  Sisteme pentru acoperirea ferestrei la interior si exterior: jaluzele orizontale & verticale, panelo, plisse, rollo, skylight, rulouri textile, draperii romane, winter garten, perdele, draperii, plase insecte, jaluzele exterioare, rulouri exterioare.

  www.tehnologic.com

  Teva Windows Covering

  Luxaflex® creeaza pentru acoperirea ferestrei produse la moda, tinand pasul cu ultimele tendinte in domeniu.

  www.luxaflex.ro

  ZYP Consulting SRL

  Birou proiectare arhitectura, proiecte arhitectura, vile, hoteluri, case vacanta, cladiri birouri, amenajari interioare, certificat urbanism, autorizatie constructie.

  www.zyp-consulting.com

  ROMSERVICE CONSTRUCT SRL

  Executam case la rosu sau la cheie. Amenajari interioare si exterioare, finisaje. Placari si compartimentari rigips, polistiren, gresie, faianta, etc.

  C B S srl

  Echipa specializata realizam amenajari interioare si exterioare, case la rosu, zugraveli, gleturi, izolatii, tencuieli, zidarii, sape, montari faianta, gresie, rigips, parchet, etc. Calitate, seriozitate, preturi avantajoase.

  www.cbs-construct.ro

  Cris Construct

  Suntem profesionisti avem o experiente acumulata in Europa tot ce tine de amenajari interioare la preturi negociabile. Seriosi, harnici si de cuvant facem termo izolatii + tencuiala decorativa. Executam renovari de case, vile, apartamente birouri, scari de bloc si fatade cu termosistem de cea mai buna calitate.

  PLANERA CONS

  Proiectare constructii, amenajari interioare si exterioare, instalatii. Planurile devin realitate cu Planera.

  www.planera.ro

  Burn Construct Impex srl

  Eexecutam amenajari interioare si exterioare. Pentru frumusetea casei dumneavoastra.

  Cris SMC Grup

  Executam: constructii civile la "rosu" sau "la gata", amenajari interioare, compartimentari si lucrari mecanizate in constructii. Preturi avantajoase timp de executie redus.

  OZICON S.A.

  Constructii si instalatii, tamplarie Al si PVC, amenajari interioare, gresie si faianta, parchet.

  Harold gips-amenajari srl

  Echipa completa, executam lucrari de constructii. Case la rosu, pavaje si borduri, amenajari interioare si exterioare. SERIOZITATE.

  COLMO IND S.R.L.

  Executam lucrari de tinichigerie industriala, montaj de panouri sandwich (perete, acoperis), luminatoare fixe, mobile (policarbonat alveolar)si amenajari interioare industriale.

  LYNNE VIS SRL

  Firma noastra asigura construirea, extinderea sau reamenajarea casei dumneavoastra. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este foarte bun, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

  lynnevis.lx.ro

  TEOHARI SERV srl

  Amenajari interioare in Bucuresti si imprejurimi - modificari instalatii sanitare si electrice, recompartimentari incaperi, remodelari tavane, finisaje

  www.amenajariinterioarebucuresti.ro

  Acum Com srl

  Firma distributie materiale de constructie pentru amenajari interioare exterioare si mansarde: lacuri, vopsele, parchet, gresie, faianta, termosistem si nu numai.

  www.culorileacum.ro

  Edil 2007 Srl

  Constructii civile la cheie, amenajari interioare, proiecte, fundatii, tencuieli mecanizate, mansarde, izolatii, alpinisti utilitari.

  www.edil2007.ro

  MODANY SERVICES SRL

  Constructii civile si amenajari interioare, executam consolidari, structuri de beton armat, rigips, zugraveli in lavabile, tavane casetate.

  DOMINO C&M DESIGN SRL

  Societate specializata in producerea de jaluzele verticale si distributia de componente si materiale pentru inceperea aestei afaceri. De asemenea vindem masini pentru termosudura si materiale pentru jaluzele verticale.

  DIGMA SRL

  Executam amenajari si finisaje interioare, exterioare, decoratiuni deosebite (stuco venetian), termoizolatii.

  MIH.ART CONSTRUCT

  Echipa de oameni tineri cu experienta in constructii executa toata gama de lucrari de la fundatie pana la acoperis. Interioare rigips, parchet, gresie, faianta, gleturi si lavabile, placari marmura si granit, invelitori Lindab, etc. Oriunde in tara. Negociabil.

  ARHINOVA s.r.l.

  Proiectare complexa pentru constructii civile si industriale, amenajari si reabilitari, design interior, proiecte de urbanism, consultanta de specialitate.

  www.arhinova.ro

  RIGIPS TEAM

  Compartimentari (pereti despartitori din gips-carton-rigips), tavane false, tavane casetate, scafe, bolte, oferim calitate, seriozitate si preturi negociabile.

  HOUSE RELAX

  Amenajari interioare garsoniere, apartamente, case, vile, magazine, birouri, spati comerciale particulare. Rigipss si stucco venezian, glet, zugraveli, parchet, faianta, gresie, isolatii.

  GRUP AWO CON

  Constructii de cladiri, piscine si amenajari interioare si exterioare la preturi avantajoase !Va multumim!

  www.grup-awocon.piczo.com

  MACS SOLUTIONS

  Vitralii. Vitraliul este din ce în ce mai prezent astazi, transformandu-se într-un element decorativ la indemana iubitorilor de frumos. Progresul tehnologic si atractia catre arta au condus la aparitia unei noi tehnici în domeniu - vitraliul de film.

  vitraldesign.weblog.ro

  FILCONSTRUCT

  Firma FILCONSTRUCT din Sibiu are ca obiecte de activitate urmatoarele:pardoseli industriale elicopterizate cu cuartz sau rasini epoxidice, parcari din beton sau pavele, dale beton, constructii civile si industriale, izolatii termice

  www.filconstruct.com

  Particular

  Constructii, zidarie, fierarie, dulgherie, amenajari interioare, montaj instalatii sanitare si electrice, fundatii, construiesc case la rosu sau la cheie, montaj gresie, faianta, rigips.

  CALIN&FLORIN SRL

  Amenajari interioare si exterioare. Lucrari de timplarie si dulgherie. Constructii de cladiri si lucrari de geniu.

  GELUS COMPANY CONSTRUCT

  Constructii, amenajari, instalatii, amenajare peisagistica, termosisteme, hidrosisteme, consolidari si renovari. Consultanta recrutare personal, curetenie.

  www.gelus-construct.ro

  PETERSON srl

  Constructii civile si industriale. Amenajari exterioare si interioare. Instalatii electrice. Instalatii sanitare. Instalatii de incalzire. Proiectare si design computerizat.

  www.peterson.as.ro

  SILVER METAL

  Amenajari interioare si exterioare, seminee, barbeque, piatra naturala de orice tip, fier forjat, confectii metalice, balustrade, scari de interior si exterior.

  ABLO Constructii Finisaje SRL

  Execut lucrari de finisaje in constructii: montaj tapet, montaj gresie, faianta, tapet, parchet, tencuieli, pereti despartitori, tavane false, seminee, instalatii sanitare, torn sapa, etc. Preturile actualizate si poze sunt pe www.constructiifinisaje.ro

  http://www.constructiifinisaje.ro

  R&T CONSTRUCT srl

  Executam amenajari interioare, termosisteme, constructii la rosu, hale industriale, tencuieli mecanizate, sape.

  TURUS&TURUS SRL

  Executam o gama variata de constructii civile si industriale, betoane amprentate, pavaje industriale si amenajari interioare si exterioare.

  Dibcras com srl

  Firma noastra importa direct toata gama de profile din aluminiu natur si eloxat, produse folosite pentru amenajari interioare.

  DECO PAN CONSTRUCT

  Venus Ceramica Hatz - materiale de constructii, amenajarii interioare, gresie si faianta de lux, mobiliere si instalatii sanitare, containere tip office pentru santier.

  www.decopan-construct.cabanova.ro

  SPAZIO srl

  Amenajari interioare - sedii de firme, banci, magazine - avem in portofoliu: - magazine si showroom-uri pentru grupul ALB SI NEGRU, - sedii de banci - ALPHA BANK, ING BANK, PIRAEUS BANK. - amenajare farmacii - grupul REMEDIO.

  TC ALSA CONSTRUCT SRL

  Firma noastra ofera servicii de amenajari, renovari si reconditionari la sugestia clientului sau cu ajutprul specialistilor nostri. Seriozitatea este punctul nostru forte. Rapiditatea este un atu.

  JMP Dekor Construct

  Design de ambient si arhitectonica interioara. Reamenajarea unui spatiu dintr-o vila, aprtament, magazin, hotel. Instaltii electrice si sanitare, placari cu gresie, marmura, faianta, rigips. Constructii scafe, seminee, usi glisante.

  EASY CREATIVE DESIGN SRL

  Executam lucrari de amenajari interioare (montat rigips, gresie si faianta, glet, lavabila, parchet).

  MIRCOST srl

  Constructii de case la rosu si la cheie, renovari, izolatii, hidroizolatii, placari cu gresie, faianta, rigips, polistiren, instalatii termice, sanitare, electrice, garduri din fier forjat, tremopane, pavaje.

  MARIO CONSTRUCT SRL

  Executam amenajari interioare si exterioare, finisaje de calitate, case la rosu si la cheie instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, canalizari, montaj pavele, geamuri termopan cu tamplarie aluminiu si pvc.

  Kaoma SRL

  Constructii, amenajari interioare - exterioare, compartimentari, rigips, glet, lavabil, tencuieli decorative, stuco venetian, vopsele decorative, tencuieli cu pompa, tencuieli clasice, mochetari, parchetari, lambrisari, termoizolatii, hidroizolatii, mansardari, reamenajari.

  COUNTING HOUSE SRL

  Executam diverse constructii modulare, hale industriale si agrotehnice, containere sanitare, birouri mobile si combinate, case americane cu pereti tip sandwich, mansardari si amenajari interioare.

  www.chtm.ro

  DALINA AMEROM srl

  Societate de constructii specializata, cu personal calificat numai in acest domeniu executa amenajari interioare si exterioare. Pentru mai multe informatii ne puteti vizita site-ul web.

  www.proserviceconstruct.ro

  EURO TOP CONSTRUCT srl

  Firma noastra se ocupa cu constructii, renovari, reparatii, amenajari interioare, amenajari cu gips carton, tavane suspendate, tavane casetate, izolatii termice si fonice, montare parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, vitrine si usi din sticla.

  eurotopconstruct.googlepages.com

  S.C. MASTER CONSTRUCT DESIGN S.R.L.

  Executam zugraveli, finisaje, compartimentari rigips, termoizolatii cu polistiren expandat, montaj gresie si faianta, montaj parchet si linoleum PVC, instalatii electrice si sanitare.

  www.masterconstructdesign.ro

  CONPREST DESIGN srl

  Constructii civile, amenajari interioare complete, zugraveli, montaj si modelaj gips-carton, motaj gresie si faianta, parchet, lambriuri, instalatii electrice si sanitare, zidarii, etc.

  www.cpdesign.tk

  ART CONSTRUCT DESIGN CO.

  Lucrari in domeniul constructii A-Z. (case la rosu, amenajari interioare si exterioare, placari termice si fonice, placari rigips, compartimentari, scafe, placari cu marmura, granit, gresie, faianta, servetele ceramice).

  FABY PLAST CONSTRUCT srl

  Este o companie specializata in productia si montajul de tamplarie din profile de pvc si geam termoizolant, precum si a unei intregi game de amenajari interioare. Pentru garantarea calitatii utilizam profile Rehau Germania, feronerie ROTO, sticla Pilkintong.

  www.fabyplast.ro

  GEMAR GLAS

  Tamplarie PVC Rehau Aluminiu Etem Balcan Grecia plasa contra insectelor jaluzele verticale si orizontale glafuri pervaze rulouri falduri rolete. PRETURI PROMOTIONALE.

  www.fereastra.ro

  LARAND GRUP srl

  Firma de constructii, executam lucrari de amenajari interioare si exterioare, case la rosu si la cheie, lucrari de instalatii sanitare si electrice, precum si alte lucrari legate de constructii.

  www.larandgrup.ro

  HELP DESK OFFICE CONSULTING SRL

  Firma de amenajari interioare, placari gresie -faianta, rigips, renovari integrale sau partiale cu plata in rate

  www.helpdeskoffice.ro

  IDEAL TEHNO INVEST srl

  IDEAL TEHNO INVEST srl se ocupa in exlusivitate de montajul de rigips (gips carton), cu o experienta in domeniu de peste 5 ani. Realizam la un nivel calitativ european tavane din rigips, metal, fibra minerala, scafe, arcade, pereti despartitori, contrapereti.

  Pobman Construct srl

  SC executa lucrari de constructii de la cota 0 pana la amenajari interioare, finisaje. Se executa si pergole, foisoare, balustrii pentru scari.

  lZOCONSTRUCT-TEAM S.R.L.

  Executa hidroizolatie cu tehnologie moderna italiana la terase (hale, blocuri). Executam si: zugraveli, amenajari interioare, instalatii sanitare si instalatii electrice.

  CONDOR MATCH

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, amenajari spatii birouri, instalatii sanitare si termice.

  www.condormatch.bizoo.ro

  GALAXY COMPANY LT

  Importator si distribuitor de panouri compozite din aluminiu marca WILLSTRONG. Executam placari fatade ventilate si placari interioare cu aluminiu compozit tip bond.

  www.galaxycompany.ro

  Sirbu PLASTSERV

  Amenajari interioare pereti gips carton.

  www.constructiiploiesti.ro

  Andiascons

  Constructii Civile (case la cheie s-au la rosu pana la P+4) si Industriale. Amenajari interoare si exterioare. Piscine si spa. Vopsitorie. Constructii metalice.

  CONSTRUCTII TOTALE SI RENOVARI SRL

  Din 2007 suntem un nou competitor pe piata constructiilor civile din judetul Iasi, prestand activitati de la renovari, amenajari interioare si exterioare, restructurari monumente socio-culturale pana la constructii de imobile la cheie sau la rosu.

  Izomar Compact srl

  Constructii de cladiri si lucrari de geniu, amenajari interioare si exterioare, hidroizolatii si termoizolatii, sisteme de alarma, electricitate.

  Color Home S.R.L.

  O noua abordare a amenajarilor interioare si exterioare cu ajutorul celor mai recunoscute brand-uri mondiale de la producatorii: Akzo Nobel, ICI, Titan, Revco si Mapei.

  www.colorhome.ro

  Edistar Mobilier Design

  Edistar inox executa si monteaza la comanda o gama variata de balustrade inox interioare si balustrade inox exterioare, scari inox, copertine inox, confectii ornamentale si accesorii din inox. Edistar Mobilier Design dispune de personal calificat.

  www.edistar.ro

  CT ADRIAINVEST SRL

  Echipe de montaj rafturi industriale cu experienta, cu actiune pe intreg teritoriul Romaniei.

  ELECTRO HOUSE CONSTRUCT

  Constructii "la rosu"-50 E/mp si "la cheie", instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare-calitate si seriozitate.

  www.electro house construct.ro

  Hillinterplast

  Firma importator direct vinde la preturi fara concurenta: Produse destinate acoperirii pardoselilor: covoare PVC, mocheta trafic intens, parchet triplu stratificat, bariere de praf. Materiale pentru montaj si finisaj. Asiguram montaj si service pentru toate produsele comercializate pe intreg teritoriul tarii. Oferim solutii complete. Asistenta post-montaj, service.

  www.hillinterplast.ro

  LEONARD DESIGN s.r.l.

  Societatea comerciala LEONARD DESIGN S.R.L. are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de jaluzele verticale. Catalogul nostru cuprinde peste 820 de tipuri de modele si peste 680 de culori si nuante - de la materiale semitransparen

  www.leonard-design.ro

  RGC Group srl

  Excutam: amenajari interioare, amenajari exterioare, faianta, gresie, parchet, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii termice, glet, glafuri, sape, zugraveli, constructii civile la cheie, constructii industriale.

  www.rgcgroup.ro

  WORKLINE INTERNATIONAL srl

  Amenajari interioare, amenajari exterioare (montaj gresie, faianta, marmura, pereti rigips, tavane rigips casetate, tencuieli, placaje piatra, vopsea lavabila, parchet masiv si laminat.

  DETALLES CERAMICA S.R.L

  Importator DIRESC IATALIA de placi ceramice, obiecte sanitare, mobilier baie. Oferim si consultanta in amenajarea locuintei dumneavoastra.

  PEGE-IMPEX SRL

  Polistiren decorativ de interior si exterior.Profile,baghete,tavan fals (5-10mm),iluminat de tavan,invelitori de stalp toate din polistiren.Glafuri colorate pentru ferestre din fibra de sticla.Plinte pentru parchet,gresie..etc.cu locas pentru cablu.

  Multiter srl

  Constructii si lucrari de geniu. Executam la comanda min 100mp, schela modulara, confectii metalice de orice tip, lucrarii c+m la cheie. Oferim solutii pentru clientii grabiti.

  STAR CLEAN SERVICES SRL

  Vitralii lucrate in tehnica overlay, mozaic roman, amenajari interioare (placari cu rigips, pereti despartitori din rigips, zugraveli, montaje cu gresie faianta marmura parchet).

  www.vitralii.arts.ro

  MTM IDEAL DESIGN SRL

  SC MTM IDEAL DESIGN SRL executa mobila la comanda din pal melaminat, bucatarii, dormitoare, birouri, mobile de sufragerie, dresinguri etc.

  www.mobila.amenajari-locuinte.ro

  ATRACTIV SERV SRL

  Oferim servicii complete de amenajari interioare si exterioare, renovari, reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale.

  NGC Construct S.R.L.

  S.C. NGC Construct S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate constructiile civile si industriale. Executie: cofraje, decofraje, pavele, dale, tamplarie aluminiu / PVC. Inchirieri de utilaje pentru constructii. Montaj: tavane false, pardoseli industriale diverse, instalatii termice, instalatii sanitare, venitlatie, instalatii electrice, izolatii termice, fonice, hidroizolatii. Amenajari interioare, amenajari sedii firme si spatii comerciale. Pereti cortina. Lucrari de invelitori, sarpante, acoperisuri si terase la constructii, amenajari spatii de depozitare. Amenajari exterioare. Constructii case, case de vacanta. Constructii lemn, structuri lemn. Hale de productie, renovari, restaurari, reparatii, consolidari, lucrari de alimentare cu apa, canalizari.

  www.ngcconstruct.ro

  VALSIR

  Societatea VALSIR executa in conditii de maxim profesionalism, urmatoarele tipuri de amenajari: Amenajari interioare: aplicarea de gleturi, vopsele lavabile si lambriuri, placarea pardoselilor cu gresie, marmura, parchet, placarea peretilor cu faianta, plinta, brauri si profile de colt, aplicarea tapetului si tencuielilor decorative pe pereti, montarea de sisteme de gips carton pentru pereti si tavane, montarea tavanelor casetate, montarea sistemelor termo si fonoizolante pentru cladiri, aplicarea vopselelor si tencuielilor speciale. Amenajari exterioare: aplicarea acoperirilor lavabile rezistente la intemperii, aplicarea tencuielilor decorative pentru exterior, tencuieli de fatada, tencuieli reibe, tencuieli mozaicate, montarea sistemelor termoizolante pentru cladiri, placarea cu elemente dure si adezivi speciali a teraselor, curtilor, aleilor, gardurilor si a altor subunitati constructive, montarea pavelelor in curti si gradini, diverse alte amenajari specifice.

  valsir.cabanova.ro

  BERCOM CONSTRUCT

  Constructii la rosu sau la cheie de case, vile. Amenajari inerioare si exterioare de spatii industriale, de Birou si locuinte.

  PAROCONST srl

  Lucrari in domeniul constructii A-Z. (case la rosu, case la cheie, amenajari interioare si exterioare, placari termice si fonice, placari rigips, compartimentari, placari cu marmura, gresie, faianta)

  SOFROM EXIM

  Fabrica de parchet masiv. Vindem parchet masiv din stejar. Grosime 21 mm. Latimi 35-180 mm. Inclusiv stil dusumea. Pret: de la 14 Euro/mp fara TVA Stoc permanent aprox. 20000 mp

  www.shelman-sofianos.gr

  ELCRIS SERVICE srl

  Montaj profesional inchideri interioare si exterioare cu sisteme gips carton. Tavane casetate. Confectii-montaj balustrade, porti si garduri din inox.

  www.elcrisservice.ro

  ART arhitecture&design

  s.c. ART Architecture & Design s.r.l. ofera servicii de Consultanta specializata si proiectare: Proiectare urbanism documentatii autorizatie de construire, Proiectare arhitectura, orice tip de program p.u.d., p.u.z., Cadastru, Restaurare, Etapizare proiec

  www.art-proiect.ro

  Procas Expert Construct S.R.L.

  Constructii civile si industriale edilitare. Lucrari de hidroizolatii la constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare, placari fatade, renovari, tencuieli exterioare, zidarii si zugraveli, finisaje. Compartimentari cu pereti rigips si executie tavane false din rigips.

  Top Distribution

  Executam placari cu rgips, zugraveli, placari cu faianta, gresie, parchet, finisaje, tencuieli. Executam aprovizionarea cu materiale si predam lucrarea la cheie.

  MONICA CONSTRUCT SRL

  Executam case, vile "la rosu", acoperisuri, amenajari interioare si exterioare, lambriuri, pardoseli, garduri, sape, consolidari, zugraveli, gleturi. Acceptam sa lucram si in antepriza de la firme mari, suntem echipa serioasa si responsabila, lucram numai pe baza de contract.

  Sabina Construct srl

  Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, hidroizolatii, termoizolatii, demolari.

  PRODIGI CONSTRUCT SRL

  Efectuam lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, acoperisuri, lucrari interioare si exterioare.

  Lucica Marcu P.F.

  Echipa de zidari efectuate la cele mai mici preturi toate categoriile de lucrari: betoane, sape, zidarii, tencuieli, driscuieli, gleturi, fatade, garduri.

  FINEART SRL

  Fineart realizeaza vitralii, mozaic, mobilier artistic, obiecte decorative. Firma Fineart ofera consultanta in amenajari interioare.

  www.fine-art.ro

  Casa & Gradina

  Materiale de constructii, decoratiuni interioare si exterioare, amenajare gradini, plante decorative, terase, placi pavaj.

  www.casasigradina.com

  Tifco SRL

  Constructii civile si industriale, amenajari la rosu si la cheie. Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale. Finisaje locuinte: compartimentari, placari rigips, vopsitorii si zugraveli, parchet, gresie, faianta. Lucrari de instalatii electrice si sanitare. Lucrari de termo si hidroizolatii la acoperisuri, fundatii si constructii subterane. Montaj de echipamente, utilaje tehnologice la cladiri si constructii speciale. Restaurari si amenajari speciale in constructii. Inchiriere utilaje specifice in constructii.

  www.tifco.ro

  Iosif Dumitru pf

  Montaj orice tip: parchet, dusumele, lambriuri, raschetat paluxat parchet, placat mansarde. Calitate si profesionalism.

  Interior Store

  Interior Store - Case la cheie. Peste 50000 de produse comercializate in Romania, a peste 200 de branduri internationale. Arhitectura. Design interior:Proiectare si consultanta. Mobilier de lux si decoratiuni high class. Amenajari interioare. Case la cheie.

  www.interiorstore.ro

  ONBILLD COM

  Constructii civile si industriale, sarpante, mansarde, fundatii, stalpi, placari, amenajari interioare.

  CITYCONSTRUCT

  Servicii complete de o calitate superioara, la un pret convenabil. Construim case la rosu sau la cheie, renovam case si apartamente, amenajam spatii de birouri si spatii comerciale ( restaurante, pub-uri, club-uri ): Constructii civile ( la rosu sau la cheie ) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora cu sau fara materialele clientului. Demolari. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Zidarie. Fundatii si sapaturi. Lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Tencuieli. Lucrari de instalatii sanitare si electrice. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Amenajare interioare si exterioare. Placari polistiren si rigips. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Montat gresie, faianta, parchet. Compartimentari, mansarde. Acoperisuri. Piscine. Design interior si exterior. Decoratiuni exterioare pentru curte. Amenajare interioare si exterioare Feng Shui. Gradini. Cu City Construct puteti beneficia de urmatoarele servicii: Consultanta si evaluare. Proiecte case. Certificate de urbanism. Autorizatii de construire. Avize. Studii geotehnice. Executie.

  www.cityconstruct.ro

  NORD ARIN INTERNATIONAL

  Activam in domeniul productiei si comercializarii de mobilier din lemn masiv pentru interior, scari si pardoseli din lemn masiv (fag, stejar, molid), mobilier pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, pub-uri, baruri, institutii publice (scoli, tribunale, judecatorii).

  www.mobilamagazin.ro

  AGECON SRL

  Constructii civile, industriale si de geniu. Instalatii sanitare, termice si electrice. Compartimentari si amenajari interioare. Inchirieri utilaje pentru constructii.

  MAR COMPANY

  Societate de constructii civile si industriale. Executam la rosu si la cheie constructii de cladiri, vile. Consolidari. Izolari. Amenajari interioare si exterioare.

  Azteca Grup

  Producem la comanda orice tip de mobilier din pal melaminat, furniruit, mdf, posforming. Oferim servicii complete si de calitate: proiectare, executie, transport si montaj, ultimele doua fiind gratuite.

  www.tamplariemobilier.com

  CAUSERVICE SRL

  Echipament industrial. Articole tehnice din cauciuc: Covor electroizolant. Covor rulant cu insertie textila. Covor rulant fara insertie textila, orice dimensiuni. Curea lata de transmisie elevator, cu insertii si la diferite grosimi. Placa tehnica cauciuc. Covor rulant ripsat, striat, pentru trafic. Covor rulant rezistent la produse petroliere si uleiuri. Banda transportoare, pentru uz general, cu insertie textila, orice dimensiune. Covoare din cauciuc pentru gradini de vara, piscine, alei, terase, terenuri de sport, hipodrom.

  www.causervice.home.ro

  UNIQUE CONSTRUCT S.R.L.

  Servicii de un inalt nivel profesional, lucrari de rezistenta, consolidari, subzidiri, zidarie, tencuieli, finisaje, montaje de pereti despartitori si tavan fals, hidroizolatii si termoizolatii, platforme betonate, montaj instalatii sanitare, electrice, termice.

  www.uniconstruct.ro

  ARENA HOUSE

  Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale, marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule epoxhidrice rasinoase autonivelante colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, pentru trafic lejer piedonal.

  COLLOSS HOUSE SRL

  Daca vrei costuri mici si calitate pentru ceea ce ai de facut noi iti oferim: constructii civile la cheie, finisaje interioare si exterioare (gips-carton, gresie, faianta), consultanta, supraveghere, executie, proiectare.

  Pres Com SRL

  Multipoll este numele retelei de hypermarket-uri de materiale de constructii. Acesta va ofera produse din domeniul materialelor de constructii precum si cel al amenajarilor interioare precum si o fabrica de fasonat fier beton.

  www.multipoll.ro

  RAVIAL CONSTRUCT DESIGN SRL

  Sape, renovari, zugraveli, faianta-gresie, rigips, parchet, lambriuri, p.v.c-termopan, la standard premium si deluxe.

  www.amenajarilocuinte.ro

  ALFA GLOBAL CONFORT

  Curatenie generala, curatenie dupa constructor, Amenajari interioare si exterioare: montaj pereti rigips si tavane false, placari marmura, placari cu gresie si faianta, turnare sape, executie tencuieli si zugraveli, zidarii BCA, gleturi, montaj parchet laminat, raschetat parchet, montaj lambriu, montaj izolatii exterioare.

  www.alfa-services.com

  AGI Total Construct S.R.L

  Crearea de planuri case si case la cheie. Consultanta: proiecte case, certificate de urbanism, autorizatii de construire, avize, studii geotehnice. Executie intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe: constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora, lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Amenajari interioare: lucrari de instalatii sanitare si electrice, lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie. Pentru a obtine o oferta estimativa pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case si amenajari interioare), nu ezitati sa ne contactati

  www.agitc.ro

  Constructii case S.R.L

  Constructii case este o firma de constructii specializata in constructii case la cheie sau case la rosu, proiecte case, consolidari imobile, renovari si amenajari interioare.

  www.constructii-case.net

  MAKIDA srl

  Makida este o societate de constructii civile si industriale, amenajari interioare, exterioare si reabilitari termice. Firma noastra poate realiza urmatoarele lucrari pentru dumneavoastra: sapaturi manuale sau mecanizate, cofrari, fasonat si montat armaturi, turnari betoane, protectii hidro pentru fundatii, cadre din beton, scari interioare, turnari plansee, lucrari de zidarie, lucrari de dulgherie si tamplarie, acoperisuri sarpante sau terase, sisteme de invelitori clasice sau moderne, termo si hidroizolatii la terase, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, instalatii si sisteme de supraveghere, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, zugraveli, lucrari de vopsitorie, placari cu gresie, faianta, marmura, granit, piatra, gips-carton si pereti despartitori, tavane casetate, aplicare tencuieli decorative la interior si exterior, reabilitari termice, tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina, extinderi si renovari, consolidari si reparatii structuri de rezistenta, confectii metalice, productie panouri de gard din fier forjat, productie elemente de decor din fier forjat.

  www.makida.ro

  DOMCONSTRUCT

  Proiectam si montam structuri "box type" sau geodezice (autoportante) pentru hale industriale, showroomuri, cladiri administrative, locuinte, vile etc., folosind mai multe tipuri de materiale: otel, compuse otel-lemn sau lemn. Structuri fabricate integral din otel. Structuri compuse. Structuri din lemn. Structuri GEODEZICE autoportante. Putem executa orice lucrari conexe investitiei dvs imobiliare, in calitate de antreprenor general, de la fundatii , pardoseli elicopterizate, instalatii, tamplarie, finisaje interioare, pana la mobilier.

  www.constructii.net

  Mond Max Serv SRL

  Administrare - intretinere cladiri. Constructii case: constructie din BCA, caramida Porotherm, caramida GVP, constructie caramida plina. Amenajari interioare: inchideri exterioare caramida, izolatie suplimentara polistiren, tencuiala, tamplarie, acoperis.

  www.administrare-constructii.ro

  Ralus Engin srl

  Executam la cele mai mici preturi existente pe piata constructii civile amenajari interioare si exterioare cu cei mai buni mesteri in domeniu. Firma serioasa cu oameni seriosi inspirata din occident.

  STEMA DESIGN SRL

  Copertine fixe, copertine mobile, panouri publicitare, casete luminoase, litere volumetrice, structuri metalice.

  www.copertinefixe.ro

  ALMA LHP SRL

  Lucrari de proiectare si executie constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare, compartimentari. Instalatii electrice, sanitare si de incalzire.

  HUBER SRL

  Firma HUBER are ca obiect de activitate importul, distributia si montajul de tapet. Obiectivul principal al firmei este de a oferi simultan clientilor atat materiale foarte bune, cat si un montaj de calitate.

  www.muraspec.ro

  PROSTAR CONSTRUCT SRL

  Comercializam pardoseli: mocheta (PERSONALIZATA), parchet, covor pvc, sape autonivelante, usi de interior, usi metalice, produse de cleaning, tratamente pardoseli, lavabile DIUFA (Executam montaje)

  Tavion.srl

  Experienta foarte mare in domeniul constructiilor executam lucrari in domeniul amenajarilor interioare, izolatii fonice si acustice. Montam Rigips, gresie, faianta, parchet.

  SC ANTO MARKETING & MANAGEMENT SRL

  www.perforaridiamantate.4t.com

  ADALIS DESIGN SRL

  Firma specializata in lucrari in domeniul constructiilor, amenajari interioare, placari gips-carton, compartimentari, termoizolatii, gresie, faianta, parchet, lambriuri, tencuieli decorative, instalatii sanitare si electrice, finisari lux. Garantie.

  AMENAJARI

  Echipa de profesionisti executa lucrari de recompartimentari, extensii, modificari apartamente, placari rigips, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, instalatii electrice si sanitare, finisaje de inalta calitate.

  ada&ady.srl

  Manopere constructii finisaje noiembrie 2012, Bucuresti, Ilfov NEGOCIABILE Montaj faianta si gresie 22 lei / mp. Montaj pavele 25 lei / mp. Montaj travertin si marmura 40 lei / mp. Montaj mozaic de sticla (vitroceramica), ceramica 40 lei/mp.

  JANINA ART DESIGN

  Solutii optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra, precum si o gama larga de servicii de amenajari interioare, pornind de la renovari si mergand pana la ultimul detaliu, toate facute in cel mai scurt timp si realizate la cele mai inalte standarde

  www.janinadesign.ro

  FLORIMAR CONSTRUCT TOTAL S.R.L.

  Comercializarea materialelor de constructii si a materialelor pentru amenajari interioare si exterioare. Servicii in domeniul constructiilor. Va stam la dispozitie oricand ca partener de incredere, client sau furnizor in zona Arges, Valcea, Dambovita, Bucuresti.

  CONSDANY DESIGN SRL

  Executam orice tipuri de lucrari la preturi incredibil de mici: montaj gresie, faianta, rigips, instalatii sanitare si instalatii de gaze etc.

  www.consdany-design.cifnet.ro

  NICOLADI CONSTRUCT SRL - ACTIVEAZA IN BUCURESTI

  Suntem o firma in plina ascensiune, serioasa, dornica de a cladi viitorul dumneavoastra. Prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare in Bucuresti

  www.nicoladiconstruct.ro

  WEST INVEST IMMOGROUP

  In orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde. Va oferim servicii de constructii, instalatii, amenajari interioare, hidroizolatii, termoizolati.

  www.immogroup.ro

  UNIQALPIN

  societate executa lucrari de intretinere, reabilitare termica folosind tehnica alpinismului utilitar cat si pe schela. Constructii civile la rosu sau la cheie, amenajari interioare

  BEST GROUP MEV SRL

  Amenajari interioare: rigips, zugraveli, faianta, gresie, sape, parchet, izolatii polistiren, instalatii electrice si sanitare.

  Amenajari interioare exim SRL

  Firma amenajari interioare si exterioare, apartamente, case, birouri, sape, zidarii, gresie, zugraveli, tencuieli decorative, parchet, izolari termice si fonice, placari rigips, finisaje superioare.

  www.amenajari-interioare.e5.ro

  YEDCONS S.R.L.

  executam lucrari de finisaj (gleturi. lavabila, faianta, gresie, parchet, lambriu) si exterioare (termosistem,fatade)

  Catalin Construct srl

  Executam lucrari ultra moderne de finisari interioare si exterioare, placari rigips, gresie, faianta, zugraveli, tencuieli, sape, sisteme de termoizolatie.

  DALIA DESIGN SRL

  Amenajari interioare, decoratiuni si design interior. Zugraveli, parchet, instalatii electrice, montaj si modelaj gips carton.

  ddol.eu

  Emis Construct srl

  Executam amenajari interioare, rigips, termosistem, gresie-faianta, parchet, tencuieli, glet, zugraveli.

  S.C. ARHI-CON-A S.R.L

  S.C. Arhi-Con-A S.R.L este o companie cu experienta in domeniul constructiilor. Serviciile pe care compania noastra le presteaza sunt urmatoarele: amenajari interioare, amenajari exterioare,amenajari cu pavaje,solutii urbane, consolidari si renovari.

  www.arhi-con-a.ro

  ANCESTRAL CONSTRUCT

  Executam manual, dupa metoda traditionala romana, mozaic din marmura. Dispunem de sute de modele care va pot pune in valoare interiorul sau exteriorul casei dumneavosara.

  www.ancestralart.ro

  TLM - TECHNOFLOOR SRL

  Importator direct si exclusiv a produselor TLM punem la dispozitie : TRAFICLINE DESTINATII : SALI CONFERINTE, SERVICE-URI AUTO, FABRICI, DEPOZITE , SUPERMARKETURI, CENTRE AEROSPATIALE, ETC, ETC. - 2 MODELE : TRAFICLINE ( 5 MM, 7 MM) SI STANDLINE ( 14 MM) - 5 MODELE, 14 CULORI STANDARD; - CLASA 34-43 DE REZISTENTA - BENEFICIAZA DE UN TRATAMENT LA SUPRAFATA DE PROTECTIE (nu se pateaza de la uleiuri,, vaselina, cauciuc, etc) - DIMENSIUNI : 500 mm * 500 mm - La 1 MP = 4 BUCATI PLACI 500 mm * 500 mm - ASPECTUL SUPRAFETEI : SATIN - CULORI DISPONIBILE : GRI, GALBEN, ALBASTRU AZUR, ALBASTRU INCHIS, ROSU, NEGRU, GRI ANTRACIT, IVOIRE, VERDE ( PENTRU ALTA CULOARE DORITA, COMANDA MINIMA TREBUIE SA FIE DE 500 MP/CULOARE)

  www.technofloor.ro

  POLRAM srl

  Escavari, demolari, utilaje pentru demolat, escavat si ridicat. Constructii si amenajari interioare. Lucrari de drenaj, fundatii. Inchirieri popi si schele metalice

  www.pol-construct.ro

  Sc House Line Srl

  House Line creeaza interioare rafinate si sofisticate adaptate ultimelor tendinte in designul interior. Echipa noastra de designeri si artisti personalizeaza un interior transformandu-l in casa de care te vei indragosti, Va multumim, Echipa House Line

  www.houseline.ro

  ALEXA ITC SRL

  Inca de la inceput ne-am propus sa prestam servicii de amenajari interioare si exterioare pentru locuinte si spatii comerciale.Ne puteti contacta pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare la numarul 021.624.32.42/0733604254 www.casuta-mea.ro

  www.casuta-mea.ro

  CONAVI PERFORM

  Conavi Perform este o companie infiintata in anul 2008, cu sediul la Brasov, specializata in constructii rezidentiale si nerezidentiale ce va ofera urmatoarele tipuri de servicii: constructii industriale si civile, finisaje interioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, lucrari de montare a ferestrelor si usilor, hidroizolatii, termoizolatii, lucrari de foraj , lucrari de demolare a constructiilor

  www.conavi.ro

  ROMAR CONSTRUCT SRL

  Amenajari interioare si exterioare, constructii civile si industriale, consultanta in domeniul imobiliar si constructii in tot judetul Sibiu.

  www.romar-sibiu.ro

  DUPPIMEX srl

  Taiere cu jet de apa, confectii metalice, vitrine, balustrade, porti, garduri, sisteme si elemente de inchidere, scari interioare si exterioare, tavan cortina, noptiere, sisteme de iluminare LED, fibra optica, proiectare mecanica 2D si 3D, etc.

  www.duppimex.ro

  CONSTANTINO CONSTRUCT S.R.L.

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice si sanitare, servicii de consultanta în constructii, închiriere schela si utilaje.

  www.constantinoconstruct.ro

  TJM GROUP FOREVER SRL

  TJM Group Construct - Amenajari interioare sedii firme, baruri, restaurante, apartamente, case, vile: compartimentari, montaj tavane false, zugraveli, placari rigips.

  www.tjm-construct.ro

  DANYCONSTRUCTINVEST

  Societatea noastra, construieste,renoveaza la cele mai bune preturi de pe piata , calitate net superioara garantata beneficiarului prin echipa sa . Amenajari interioare:gresie,faianta,parquet,sape,placari rigips,tavane false,tavane casetate,scafe

  www.danyconstruct.ro

  GELUS COMPANY CONSTRUCT SRL

  Societatea executa locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant, constructii industriale - hale industriale, structuri metalice, depozite, amenajari exterioare - elemente turnate din beton (pavaje, boltari), elemente decorative pentru curte si gradina, amenajari interioare - zugraveli, montat faianta si gresie, parchet, rigips, tencuieli, compartimentari, zidarie decorativa, fatade, instalatii electrice - instalatii interioare, bransamente, automate lumina, interfoane, spoturi, instalatii sanitare, centrale termice, calorifere, tamplarie din lemn, PVC, aluminiu, reconsolidari constructii

  www.gelus-construct.ro

  ARVENSIS srl

  distributie de materiale de constructii prin intermediul reprezentantilor de vanzari si pe baza unor contracte serioase cu producatori de marca in domeniu, oferind produse si sisteme Lafarge, Kraft, Caparol, Hirsch, Ceresit, Swisspor, Weber-Batec, Ardex, Zorka-Keramika, Baumit, si multi altii

  www.arvensis.ro

  ROMCRIS ASPECT SRL

  Societate de constructii suntem interesati de lucrari in regim subantrepriza.Punem la dispozitie un efectiv de 30 muncitori calificati. posibilitate deplasare si in alte localitati.Monatam fasonam ob, compartimentari, finisaje interioare precum si instalatii sanitare si electrice.Preturi discutabile

  RIK DECOR LINE srl

  tencuieli,gleturi,zugraveli decorativesi simple,plafoane,peretii despartitorii din rigips,gresie-faianta,termosistem,tencuieli decorative,sape,zidarii,placari din piatra,restaurari profile ipsos si prefabricarea lor.

  FM BAU srl

  executam lucrari la standarde superioare;montam piatra naturala cu materiale proprii(modele deosebite numai pt export),echipa tanara cu experienta si in strainatate. la curent cu ultimele noutati in domeniu,lucram cu aparate profi.seriozitate si calitate

  CONSTRUCTEAM SRL

  executam orice tip de lucrari de constructii, amenajari interioare, retele de curenti slabi (cablu tv, retele de calculatoare, retele de fibra optica), amenajari si intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi.

  www.constructeam.ro

  Lamar Construct Best

  Firma executa lucrari de finisare, marmura, granit, gresie, faianta, zugraveli, tencuieli, polistiren + decorativa, pardoseli, placari piscine, scari, fier forjat, ne ocupam si de instalatiile electrice, garantam profesionalism, preturi negociabile

  ALPHA WEST S.R.L.

  S.C. ALPHA WEST S.R.L. executa lucrari profesionale de constructii, amenajari interioare, exterioare: marmura, granit, travertin, gresie, faianta, parchet etc.

  www.alphawest.ro

  KAPA DESIGN

  Firma KAPA DESIGN executa toata gama de servicii si lucrari de amenajari interioare complexe, la inalte standarde de calitate si profesionalism.

  www.kapadesign.ro

  ROBEL DOORS SRL

  Robel Doors produce si comercializeaza usi de interior, usi celulare, usi melaminate, usi furniruite, usi din lemn masiv, usi din lemn stratificat, usi de intrare, usi metalice, pardoseli, si parchet stratificat din lemn masiv. Calitatea produselor si promptitudinea serviciilor ne recomanda. Varietate deosebita de modele si finisaje. Livrare in 10 zile. Dimensiuni personalizate in functie de solicitarea clientului. Echipa profesionista pentru montaj. Calitate garantata, produse certificate.

  ARCA INTERIOR DESIGN srl

  Noi va ajutam sa va exprimati personalitatea si stilul in spatiul in care veti locui sau veti lucra. Arca Interior Design va aduce un concept care pune in prim plan clientul si dorintele sau posibilitatile sale.

  www.arca-id.ro

  INVSAN CONSTRUCT

  Vinarom mecanizat(cu pompa ), tencuieli mecanizate , gleturi , gresie , faianta , parchet , rigips ,eficienta , calitate , consum redus de material.

  Particular 1

  Zugrav serios, cu experienta, execut orice tip de amenajare - glet, rigips, faianta, gresie, vopsit.

  Primosal SRL

  Suntem o firma prestatoare de servicii: dezinsectie, dezinfectie, curatenie, ignifugare si aplicatii de pardoseli epoxidice. Preturile sunt cele mai mici de pe piata iar calitatea este extraordinara, calitate confirmata de peste 1500 de clienti multumiti.

  www.primosal.ro

  Etrierul SRL

  constructii civile, amenajari interioare si finisaje de lux

  www.etrierul.ro

  GREAT HONEY BUILDING SRL

  renovari case,vile,apartamente,birouri,spatii comerciale,amenajari interioare de lux ,rigips si modelaj rigips

  www.honeybuilding.cabanova.com

  GINACONSTRUCT S.R.L.

  Executam lucrari de amenajari interioare si/ sau exterioare: lucrari de zidarie - tencuieli interioare si exterioare; gresie - faianta; montam parchet laminat; executam lucrari de izolatii interioare si exterioare cu poliester expandat.

  ZODIAC AMG

  Servicii complete de amenajari interioare: placare rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, gresie, faianta, parchet, proiectare design interior, mobilier la comanda.

  SERVPROVI S.R.L.

  Executam lucrari de amenajare: instalatii electrice, sanitare, termo si hidro izolatii, montaj placi ceramice, parchet, termopane, zugraveli, gletuiri. Renovam apartamente, case, hoteluri, vile, hale industriale, spatii comerciale. Preturi competitive.

  www.servprovi.ro

  GETICGROUPIMOB

  Gresie - faianta 30L, rigips - izolatii 30L, parchet 15 L, sape - tencuieli 20L, glafuri 20 L/ML, zugraveli, glet 15 L/ lavabil 10 L, smirghel 3L, vopsit 50-100L (usa - fereastra) calitate, seriozitate, facturabil, garantie, negociabil, transport materiale, carat moloz, etc

  www.bizoo.ro/firma/Geticgroupimob

  GOTHIKA CONSTRUCT srl

  Executam toate tipurile de amenajari interioare, finisaje speciale, instalatii electrice, termice, sanitare, constructii structuri, tamplarie din aluminiu, fatade, termosisteme. Colaboram cu designeri, asiguram executie de inalta calitate conform proiectelor.

  TOELROM CONS srl

  executam amenajari interioare de calitate deosebita si preturi accesibile, dorim colaborare cu firme mai mari iar pentru persoane fizice oferim reduceri de pret. contactati-ne pentru a va convinge.

  Trident production Srl

  Lider in domeniul produselor destinate protectiei solare si a umbririi, compania Trident a luat fiinta in anul 1991 la Timisoara, ocupându-se cu productia si comercializarea jaluzelelor orizontale din aluminiu si a jaluzelelor verticale.

  www.trident.ro

  COSTELINO COMPANY srl

  amenajari interioare si exterioare,usi lemn , usi metal,amenajari pergole si piscine,zugraveli,case din lemn,etc

  MODERN STIL CONSTRUCT

  Constructii la cheie, amenajari interioare si exterioare, apartamente, vile, spatii comerciale, montaj gresie si faianta, instalatii termice si sanitare, structuri gips- carton, zidarii, sape, tencuieli, zugraveli, izolatii, parchet.

  www.amenajarisiconstructii.ro

  CONSTRUCT TOTAL SERVICE srl

  CONSTRUCT TOTAL SERVICE SRL - Constructii si amenajari apartamente,case,spatii firme Instalatii termice,sanitare,hidrofoare. Calitate ,garantie,service Tel. 0740663654 www.constructtotalservice.co.cc

  www.constructtotalservice.co.cc

  CITY LOGISTIC T.D.T.

  Specialisti in amenajari spatii comerciale la cheie. Oferim si consultanta, intocmire relevee si proiecte de amenajare, intretinere periodica.

  LIDA DESIGN SRL

  Executam o gama larga de lucrari in constructii, amenajari interioare si tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim calitate, seriozitate si preturi negociabile.ne oferim serviciile in orice oras din tara

  Decor&Design Expert SRL

  Executam lucrari de renovari case, apartamente, consolidari, finisaje, placari polistiren, hidroizolatii, fonoizolatii, tencuieli, zugraveli, placari rigips, plafoane casetate, montat gresie, faianta, parchet stratificat si parchet clasic

  Plenimax SRL

  Interventii rapide instalatii electrice, termice si sanitare, asistenta la domiciliu, interventii de urgenta, amenajari interioare, renovare, amenajari exterioare, termoizolatie,tencuieli mecanizate, sape mecanizate, montaj rigips, montaj gresie faianta

  www.plenimax.ro

  MARCEZ CONSTRUCT srl

  MARCEZ CONSTRUCT isi desfasoara activitatea in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Va oferim urmatoarele servicii de amenajari interioare si exterioare: rigips, gresie, faianta, gleturi, tencuieli, tinci, termosistem, tencuieli decorative etc

  www.amenajari-finisari.ro

  UVD ELECTROTEHNIC S.R.L.

  Societatea UVD Electrotehnic isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor electrice si al amenajarilor interioare. Serviciile firmei sunt executate de personal calificat cu o foarte mare experienta.

  www.uvd.ro

  VASILE CONSTRUCT COMPANY SRL

  Constructii case.Amenajari interioare-gresie, fainta,rigips,zidarii,tencuieli,gleturi,zugraveli,timplarie pvc

  www.e-casamea.ro

  X MAD srl

  Firma specializata executa la comanda acvarii personalizate, acvarii apa dulce, acvarii marine, decoruri deosebite pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, cluburi, spatii comerciale si publice,cabinete. Asiguram servisare si intretinere acvarii

  www.acvaristica.info

  CIPI COMPANY CONSTRUCT

  Firma noastra executa constructii civile, amenajari interioare, izolatii interioare si exterioare, case, garduri, pavaje

  www.cipicons.co.cc

  MATI ARHI DESIGN SRL

  Proiectare si executie constructii civile, amenajari interioare si exterioare, design de interior / exterior, management de proiect, verificare devize constructor

  NORAKY srl

  Firma executa lucrari profesionale de gipscarton de la tavane sau pereti simple pana la cele mai sofisticate modele. Suntem o echipa serioasa. Non alcoolici si oferim GARANTIE pentru lucrarile efectuate atat in judet cat si in afara lui.

  GlassDeco

  Firma noastra are ca obiect de activitate prelucrarea sticlei, a oglinzilor decorative, executam operatiuni de slefuire ,cantuire , fazetare, gaurire, sablare precum si confectionarea vitraliilor in stil clasic dupa vechea tehnica a "legarii" sticlei colorate in masa, in bare de plumb.

  www.glassdeco.ro

  RC COIVER CONSTRUCT srl

  Prestam servicii de finisaje interioare cu rigips si aqua pane si placari exterioare cu polistiren.

  IRI PREST 2005 s.r.l.

  Executa la preturi decente: constructii civile, zidarie, tencuieli, montaj gresie, faianta, marmura, parchet; izolatii termice, amenajari interioare, placari cu piatra, placari cu gips carton, zugraveli si lucrari de vopsitorie.

  Stelmar Comserv SRL

  Firma de constructii infiintata in 1997 comercializeaza materiale de constructii si finisaje pentru amenajari exterioare si interioare.

  www.stelmar-constructii.ro

  AVITAL TEHNO CONSTRUCT

  Firma specializata in finisaje, experienta obtinuta timp de 15 ani in ISRAEL, detinem muncitorii si experienta necesara pentru finalizari urgente. Ultimul obiectiv finalizat este OFFICE UTI HEADQUARTERS din str.VASILE LASCAR nr.31,colaborind cu UTI INSTAL.

  STEFY PROD CONST SRL

  Firma de constructii care va ofera planuri case si amenajari interioare si exterioare, materiale constructii.

  www.stefyprod.org

  Mihai

  Particular. Execut: tencuieli, izolatii, zugraveli,montaj regips, finisaje, reparatii, gresie , faianta, instalatii sanitare. Lucrari din lemn: foisoare, lambriu, etc...

  ART EFECT

  Firma noastra are o experienta de 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si constructiilor civile, cu un portofoliu bogat de lucrari executate. Lucrarile sunt executate cu tehnologii moderne si scule profesionale.

  www.art-efect.com

  HIGH CONSTRUCT & DESIGN SRL

  Amenajari interioare,constructii,electrica si sanitara pentru apartamente,case, vile,centre comerciale. Tamplarie pvc cu geam termopan,jaluzele verticale/ orizontale,rulouri exterioare,mobilier la comanda.Tel: 0762 681 218, http://www.high-construct.ro

  www.high-construct.ro

  YARDEN ENGINEERING

  Yarden Engineering este specialist in domeniul montajului de instalatii electrice in constructii civile si industriale, probe si verificari pentru instalatii electrice si echipamente, service si intretinerea lucrarilor.

  www.yarden.ro

  Dax Baudienst s.r.l

  amenajari interioare, amenajari exterioare, amenajari apartamente, amenajari spatii comerciale, instalatii electrice, instalatii termice

  www.amenajarilacheie.ro

  Mesterii Casei

  Amenajari Interioare ,Amenajari exterioare ,tencueli,glet,gresie faianta,gresie,acoperis. Repara tot..

  www.mesterii-casei.ro

  GEORGE CONSTRUCT 2007 srl

  Executam lucrari de constructii civile, finisaje interioare si exterioare, lucrari de instalatii termice, sanitare si electrice la o calitate superioara preturilor practicate de societatea noastra.

  www.georgeconstruct.blogspot.com

  VVA INDUSTRIAL SRL

  EKKO offers a complete portofolio of interior partition systems, electrical and mechanical works, flooring and logistic services, meeting all the functionality, design and budgetary requierements of its clients.

  www.ekko.ro

  HAUSER GROUP

  Tapet, vopseluri decorative de interior si exterior, decoratiuni, piscine, SPA-uri, lavoare - constructii si finisaje de lux, fatade ventilate.Distributie Nationala ! Produse Comercializate La Nivel European Cu Un Raport Calitate Pret Deosebit !

  www.hausergroup.ro

  Gekko Decor

  Echipa noastra executa lucrari de finisaje interioare si zugraveli, placari rigips, montaj gresie si faianta, instalatii sanitare, electrice si termice.

  www.cbsdesign.ro

  SportClub SRL

  Realizam modele deosebite de balustrade si scari din inox.Material de cea mai buna calitate, import Italia. Montaj in toata tara.

  www.modelebalustradeinox.ro

  PORTUPLACK PLUS

  CONSTRUCTII,AMENAJARI INT,EXT. INSTALATII TERMICE,SANITARE,SOLARE,TERMALE SI ELECTRICE. Firma noua pe piata din romania dar cu o activitate zilnica timp de 5 ani in afara tarii.Pretuim mul termenele lucrarilor de aceea echipele noastre lucreaza 24h/24h

  www.portuplack.wgz.ro

  lot alex

  Echipa de profesionisti in domeniu : executa o gama variata de servicii, de la constructii la renovari, la amenajarea spatiilor nou-construite, de la locuinte la restaurante,baruri,spatii comerciale sau spatii de birouri.

  CAVIO HOMES

  constructii,amenajari interioare.case la cheie 60000 euro 126mp, toate utilitatile 0766284088;0725513411 Compartimentari interioare- zidarie caramida sau pereti din rigips cu izolatie de vata minerala. Finisaje interioare - glet si vopsele lavabile, usi interioare si exterioare. Instalatii sanitare - alimentare cu apa rece si calda Instalatii de incalzire - Instalatia este prevazuta cu centrala termica proprie racordata la reteaua de gaze. Calorifere gresie faianta parchet laminat

  www.cavio homes.ro

  SC ATRADIUS GROUP SRL

  ATRADIUS GROUP - amenajari interioare, constructii civile, constructii industriale, servicii conexe pentru constructii, garaje barci

  http://www.atradiusgroup.ro

  ELAS IMPEX srl

  Firma executa amenajari interioare si exterioare: tencuieli si sape mecanizate,gletuiri,zugraveli,gresie,faianta,parchet,montaj usi interioare/exterioare,gips carton,compartimentari, instalatii sanitare si electrice, lucrari de termoizalatie.

  Adindustry srl

  Suntem o firma de constructii civile si industriale, executam consructii la rosu si la cheie cu inalta calitate .

  CONCORD'94 CONSTRUCT srl

  Firma CONCORD'94 CONSTRUCT va ofera servicii de executie lucrari de constructii civile (structuri din beton armat si lemn, zidarii din caramida si BCA, amenajari interioare si exterioare) cu personal muncitor calificat avand o vasta experienta in domeniu. Construim la cheie locuinte individuale, extinderi de locuinte, amenajam locuinte existente, renovam orice sediu, locuinta si apartament, la preturi negociabile in functie de locatie si de gradul de dificultate al lucrarilor.

  www.concord94.ro

  DANY&MIKY CONSTRUCT srl

  executam avantajos case la rosu,la cheie,amenajari interioare,gresie,faianta,tencuieli,gleturi,sape,parchet,etc.la preturi mici,oferim cea mai lunga perioada de garantie.puteti vizita www.danyconstruct.wgz.ro

  www.danyconstruct.wgz.ro

  rombak srl

  MESZI CONSTRUCT srl

  Firma de constructii,cu o echipa tanara si pregatita profesional,vorbitori de limba maghiara,executa lucrari de reparatii,zugraveli,amenajari interioare la super preturi

  FOARTE IEFTIN Servicii constructii grup de 4 societati

  Grup 4 societati servicii constructii, executam LA CEL MAI MIC TARIF de pe piata lucrari de: Fundatii, zidarie, tencuieli simple si decorative, dulgherie, invelitori,instalatii electrice, instalatii sanitare, Insalatii climatice Razvan 076403316

  http://www.constructor.ro

  WIND DECOR SRL

  Importator, producator si distribuitor de jaluzele, rolete, rulouri de exterior, tavane extensibile/false.

  www.winddecor.ro

  A.F. NICULITA

  FINISAJE SI REPARATII CURENTE PENTRU LOCUINTE.OFERIM SOLUTII DEOSEBITE IN DOMENIUL PLACARILOR CERAMICE,IZOLATIEI TERMICE,COMPARTIMENTARILOR CU RIGIPS,ZIDARIILOR,EGALIZARILOR DE PARDOSELI,RENOVARILOR SI FINISARILOR MODERNE,INSTALATIILOR SANITARE,ELECTRICE.

  pesoana fizica

  execut lucrari de amenajari interioare si exterioare: gleturi, zugraveli, parchet, gresie, faianta, lucrari din gips-carton, tencuieli, termoizolatii, tencuielii decorative. Detalii la nr. de tel: 0727876017 sau e-mail marian.almajanu@yahoo.com

  AMCO PROIECT

  amenajari interioare, design, arhitectura, instalatii electrice si sanitare la preturi pentru orice buzunar. CALITATE GARANTATA

  www.amco-proiect.net

  FIBERTECH DESIGN

  Fibertech Design realizeaza modele originale din fibra de carbon, materiale compozite si rasina poliesterica armata cu fibra de sticla. Producem materiale de constructii, mobila, elemente de design, mobilier urban, structuri pentru spatii publice.

  www.fiber-design.com

  EMTIX.SRL

  hidroizolatii terase ,instalatii sanitare, electrice, termice, placari gresie-faianta, marmura, zugraveli, rigips,tavane false, parchet ,termoizolatii etc

  VIOREL NICOLESCU

  Zugrav priceput Bucuresti. 0726019441 . execut gleturi , zugraveli , gresie , faianta , tencuieli , sape , polistiren , parchet laminat . Avem foarte multe recomandari de referinta . preturile sunt negociabile si foarte avantajoase !!!

  Mesterul David

  Firma specializata in amenajari interioare,exterioare, arhitectura si design interior, peisagistica si gradinarit.

  www.mesteruldavid.ro

  ROMCALLI

  Suntem producatori de jaluzele verticale, rolete si rulouri exterioare, tamplarie pvc cu sediul in Sibiu.

  UNIOWELT srl

  Producem si livram oriunde in tara jaluzele verticale,orizontale, rulouri textile,rulouri exterioare usi pliante, perdele, draperii, galerii,sine si accesorii pentru perdele. Comercializam si materii prime pentru toate produsele enumerate.www.uniowelt.ro

  www.uniowelt.ro

  DIAFED EXPERT SRL

  SC DIAFED EXPERT SRL executa toata gama de constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, placari fatade blocuri si case cu schele metalice omologate sau alpinism utilitar si mobilier la comanda la cele mai mici preturi!

  diafed-expert.wgz.ro

  Ragir srl

  Echpa cu vechime in domeniu,seriosi,nebautori,executam orice fel de lucrari,la preturi vechi,detalii pe www.amenajaridevis.webgarden.ro

  www.amenajaridevis.webgarden.ro

  SpaceArt International

  Inca din 2005 SpaceArt International realizeaza decoratiuni interioare ce muta intreg cerul instelat in confortul propriei locuinte, oferind produse, amenajari si decoratiuni interioare de exceptie Luminoase, Led si Fibra Optica pentru Case, Club-uri.

  www.spaceart-shop.com

  CONSTANTIN srl

  Amenajari interioare si constructii.Ieftin, repede si de calitate.Zugraveli,gresie ,faianta,rigips,parchet. 10 ani de experienta.

  www.constructiasi.blogspot.com

  DIACOLOR Srl

  Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare, vile, apartamente, birouri, spatii comerciale. Montam gresie, faianta, parchet, rigips(tavane, scafe, pereti despartitori, mansarde, orice model), tapet, lavabil, termosistem, hidroizolatii,structurat

  www.diacolor.com

  BACOREL CONSTRUCT SRL

  MONTARI INTERFOANE PLACARI EXTERIOARE POLISTIREN INSTALATII SANITARE SI ELECTRICE AMENAJARI INTERIOARE rel 0743709990

  Italbox Import Export SRL

  Magazin online de cabine de dus, cabine pentru cada si cadite de dus.Cabine de dus la preturi de fabrica - Calitate la pret accesibi

  ALLFAST

  Amenajari interioare: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false,lavabil,parchet, gresie, faianta, Instalatii sanitare, instalatii electrice. Amenajari exterioare

  www.constructiirenovarifreewb.ro

  rafila srl

  geam sablat si colorat manual ,tablouri pictura pe pinza,obiecte din sticla decorativa.pentru interior si exterior

  TEC srl

  TEC este o companie ce are drept obiect de activitate realizarea construcţiilor civile şi industriale. A fost înfiinţată în anul 2007 din dorinţa de a oferi clienţilor potenţiali un serviciu complex, de calitate, mutual beneficial. Nu suntem o corporaţie ci o companie de familie competitivă şi cu valori clare foarte puternic înrădăcinate în modul în care ne conducem activităţile- executarea construcţiilor la roşu şi la cheie, modernizări, renovări, reparatii

  www.totalec.ro

  rgf ii

        placari gresie si faianta ;       reparatii glafuri ;       zugraveli glet si vinarom ;       placari gips carton, pereti despartitori, scafe si tavane casetate ;       izolatii termice cu polistiren si vata minerala pentru

  www.renovari-interioare.ro

  Casa Magica Design

  Magazin mobila si mobilier pentru casa ta. Cea mai variata oferta de mobila si decoratiuni interioare

  www.casamagica.ro

  VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION SRL

  Producator jaluzele orizontale din aluminiu la comanda; jaluzele cu lamela de 25 mm si de 16 mm, disponibile in 72 de nuante

  www.venise.ro

  FINE WORKS srl

  amenajam spatii comerciale in moluri inclusiv pereti despartitori inalti de 8-9m din rigips rezistent la foc

  Prodferrum

  SC PRODFERRUM SRL Producator de usi pentru semineu, am inceput in 1992 si de atunci suntem alaturi de clientii nostrii ! Usa de semineu Proferrum ofera eleganta si calitate pentru semineu dumneavoastra.

  www.usidesemineu.ro

  PERFECT WALL srl.

  Executam lucrari in constructi,case in rosu,finisaje exterioare si interioare,amenajari interioare,acoperis,montaj gipscarton,diferite pardoseli,constructii metalice,constructii usoare cu seriozitate maxima la pret bun si motivat si calitate maxima

  SC BONYREX CONSTRUCT SRL

  Sc Bonyrex Construct Srl vine in intampinarea clientilor sai cu segmentul de amenajari interioare si exterioare complete. gletuire,zugravire,turnare sapa,betonari,tencuieli,demolari ziduri,decupaje pereti,transport moloz, parchetare,gresiere,faiantare,ins

  www.bonyrexconstruct.ro

  Avantgarde boutique srl

  Ne-am specializat 10 ani in lucrari complexe in strainatate, apoi am cautat si alti maestrii iscusiti pe care i-am facut parte din echipa, am adaugat pasiunea noastra pentru perfectiune si arta frumosului. Asa a aparut Avantgarde Decore

  www.reparatii-amenajari.ro

  PROF TECH CONSULTING

  Dezumidificare in constructii, uscarea tencuielilor, a sapelor, eliminarea condensului, umezelii si mucegaiului, inchirieri/vanzari dezumidificatoare, aeroterme electrice si motorina, umidificatoare

  www.proftech.ro

  preda

  CONSTRUCTOR zona BUCURESTI/ILFOV cu experienta,peste 10 ani in domeniu, execut case la rosu si la cheie si amenajari apartamente/case (consolidari, rigips, sapa,parchet gresie, faianta, montaj geamuri/usi,placari termosistem,placari cu piatra, pavaje, ten

  www priceput.ro

  pf horvath

  Ofer servici de amenajari interioare:tencuit,gletuit,zugravit,var,lavabil,vopsea decorativa,placari gresie,faianta,rigips,parchet laminat,podea izolati polestiren,tencuiala decorativa reparat acoperisuri

  <%Firma%>