Firme de constructii - Borduri, boltari, pavele

  A-MED SRL

  Import si distributie- Dale PVC autoadezive pentru trafic mediu (305x305x1.2mm) si intens (305x305x2.5mm). Pardoseli composite sub forma de dale.

  www.a-med.ro

  ELPRECO SA

  ELPRECO produce blocuri pentru zidarie si placi pentru termoizolatie din BCA, tigla din mortar de ciment, pavaj stradal si pietonal, borduri, tuburi de canal si presiune.

  www.elpreco.ro

  Drumuri Municipale S.A.

  Servicii si produse: Lucrari de constructii, intretinere si reparatii pentru drumuri. Betoane de ciment rutiere. Dale si borduri prefabricate din beton de ciment. Mixturi asfaltice executate la cald. Mixtura asfaltica stocabila. Drumuri, trotuare si platforme din beton. Alei si platforme din pavele prefabricate. Retele de apa si canalizare. Linii de tramvai.

  www.sdm-tm.ro

  ALEX SOCIETY SRL

  ALEX SOCIETY ofera o vasta varietate de servicii in constructii. Construim cladiri noi, renovam o cladiri deja existente. Constructii civile si industriale. Drumuri si parcaje. Platforme cu pavele prefabricate. Betoane, sape, mortare. Pavele, borduri. Trafoare ecologice.

  ARHINSTAL srl

  Furnizori de solutii complete pentru structura constructiilor civile si industriale. Produse metalurgice pentru constructii metalice si industriale: profile laminate, europrofile, tevi patrate si rectangulare, instalatii. Materiale pentru constructii: ciment, pavaj, BCA, zidarie, caramida Porotherm Ungaria, caramida Cemacom. Invelitori acoperisuri: tigla rosie, coama, tigla aerisire, tigla laterala, tigla parazapada, tigla creasta.

  www.arhinstal.ro

  Tek Prodmed S.R.L.

  Fabricam elemente din beton pentru constructii. Producem o gama variata de pavele si dale superfinisate pentru trafic usor, mediu si greu, borduri, placaje "imitatie piatra", garatare de scurgere, garduri armate, coame pentru gard. Compania noastra produce prin vibropresare blocheti pentru constructii, tehnologia de fabricatie a acestora fiind in mod continuu imbunatatita.

  www.tekprod.ro

  PIETRA SRL

  DALE TERASE - BORDURI PISCINE - PAVAJE ALEI - PLACARE GARDURI Intr-o lume în care totul aproape este produs în serie, PIETRA va lanseaza o invitatie la original. A venit vremea sa va orientati catre altceva, nou, unic! dalePIETRA

  www.dalePIETRA.ro

  HOLMANN & HOLMANN CONSTRUCT

  Fabrica de tigla, pavele si boltari (se asigura 30 de ani garantie); statie de betoane; furnizeaza utilaje si agregate pentru betoniere. La cerere, realizeaza montaj pentru pavaje si invelitori din tigla: placi decorative tip caramida aparenta 330 x 420 x 13 mm, tigla antica in trei nuante, tigla antica din ciment alb, toate purtand marca si garantia Holmann. Importator al caramizii decorative flexibile "Desert Deco-Bricks", produse de Tambour Ltd. Israel.

  www.holmann.ro

  Aqua-Therm

  Instalati de incalzire, alimentari cu apa, piscine. Solutii complete pentru instalatii: consultanta tehnica, import si livrare echipamente, instalare, service garantie si postgarantie. Societate autorizata ISCIR (PTA1 , CR2) pentru punere in functiune, service si revizii, montaj centrale termice si are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001. Importator pentru piata din Romania a urmatorii producatori de echipamente: - Ferroli - Italia: centrale termice, radiatoare, ventiloconvectori, chiller-e - Nocchi / Pentair - Italia - pompe de suprafata, pompe de circulatie agent termic, pompe de evacuare, pompe submersibile, grupuri de pompare pentru alimentari cu apa si anti - incendiu. - Six Team - Italia - pompe de suprafata, pompe de evacuare, pompe submersibile. - Aqualux - Franta - echipamente pentru piscine publice si rezidentiale: pompe, filtre, accesorii intretinere, echipamente si substante pentru tratarea apei, scari inox, finisaje (liner, vitroceramice), piscine supraterane, - Hydroswim - Franta - echipamente pentru piscine publice si rezidentiale: pompe, filtre, accesorii intretinere, echipamente pentru tratarea apei, scari inox - Calorex - Marea Britanie - echipamente pentru dezumidificarea aerului - Trend - Italia - finisaje vitroceramice - Laporte - Franta - sisteme de dale si borduri pentru piscina - BIO UV - Franta - sisteme de sterilizare cu UV pentru potabilizare apa si piscine - Rastelli - Italia - importator autorizat: armaturi si fitinguri pentru instalatii - Elbi - Italia - importator autorizat: vase de expansiune si recipienti de hidrofor, recipienti de stocaj, boilere pentru ACM - Fantini Cosmi - Italia - importator autorizat: automatizari pentru instalatii

  www.aquatherm.ro

  CERAMICA SERVICE SA

  Producerea si comercializarea de elemente pentru zidarie din argila arsa, respectiv blocuri ceramice, placaje din beton amprentat - PBA, buiandrugi din elemente ceramice armati prefabricati. Placi de asbociment, B.C.A. si B.C.U., Caramizi, Caramizi din sticla, Pavele, dale, grile iarba, borduri. Placi din gips carton. Pardoseli din PVC. Placi de plexic.

  www.cemaconzalau.ro

  Decoplant Flora srl

  Amenajari spatii verzi, gradini. Productie, comercializare material dendrologic din pepiniera proprie si import, mobilier de gradina (rustic), seminee de gradina, pitici si statuette de gradina, ghivece, jardinière, pavaje, gazon, roci, seminte gazon, arbori si arbusti.

  www.decoplantflora.ro

  OANCEA CONSTRUCT s.r.l.

  Producem si comercializam beton celular usor, tigle din beton, cupe, pavaje, garduri, borduri, boltari, role pt. fintini, fintini arteziene, pitici si copii de gradina, jardiniere etc.

  PICIOREA CONS

  Societatea noastra executa, cu materiale extractie proprie, lucrari de placare cu piatra ornamentala interior si exterior, amenajari de gradini, alei, trotuare, borduri, fantani arteziene, piscine, iazuri, cascade.

  www.piciorea-cons.home.ro

  PAP INTERNATIONAL SRL

  Executam lucrari de: parcari, pavaje, canalizari, santuri pereate, borduri, trotuoare, rigole, canalizari, sisteme de scurgeri, turnari, lucrari cu elicopterul. Producem si vindem: beton, borduri, podete, tuburi (250 pana 1000 mmx 1 m), boltari, camine, prefabricate din beton armat, rigole prefabricate din beton armat si placute carosabile, podete prefabricat.

  CONGIPS S.A. ORADEA

  Congips S.A. Oradea- producator materiale de constructii. Produce si comercializeaza: -Tigle din beton tip "Dublu Roman" -Placi ondulate din azbociment, Carton azbest -Ipsos modelaj, pavaje, Boltari -adezivi pentru faianta si gresie -Fier forjat, Otel

  PRODENTIS SRL

  Firma noastra produce elemente de zidarie din beton: boltari BCU (Beton celular Usor) si distribuie toata gama de materiale pentru constructii prin 3 depozite in Iasi si Pascani.

  zidarie.ro

  ECOlemn srl-Bucuresti

  Parchet masiv si stratificat, esente exotice si europene. Montaj profesionist de parchet pentru locuinte, spatii comerciale, ansambluri rezidentiale, hoteluri, restaurante etc. Pardoseli pentru exterior (borduri piscine, terase, alei, gradene, pontoane, trepte, scari, etc.)

  www.ecolemn.ro

  East Art Construct

  Suntem unicii alpinisti utilitari care ajung acolo unde tu vrei sa ajungem, suntem cei care iti ridica casa sau sediul de firma de la A la Z.

  eastconstruct.ro

  Idealprompt construct srl

  Constructii edilitare, industriale, civile, inchirieri utilaje constructii, excavari fundatii, santuri apa, canalizari, bransamente apa, hidroizolatii, amenajari inerioare, pavaje.

  SOMAR IMPEX SRL

  Producator pavele vibrate si vibropresate, borduri, garduri, BCU, confectii metalice. Executam amenajari interioare: rigips, tavane false, gresie, faianta.

  SC AMELIE ART DESIGN SRL

  Asigura productie si montaj de pavele, pavaje, dale, rigole, borduri, elemente de fatade, garduri, stalpi, elemente de design, in Bucuresti si in toata tara.

  www.pavaj-pavele.ro

  AMBIENTALL srl

  Consultanta, proiectare, amenajare si intretinere gradini. Sisteme automatizate pentru irigatii, iazuri si cascade. Plante pentru apartament, gradina si birou. Executie pavaj si alei ierbate. Gazon si lucrari de gazonare. Proiectare gradini 3D.

  www.ambientallsrl.ro

  IBF PAVIMENTE S.R.L.

  Producator pavele vibropresate. Producator borduri si elemente din beton vibropresat. Infiintata la inceputul anului 2009 prin participarea societatilor IBF Danemarca si Pavimente, societatea noastra isi propune ca obiectiv satisfacerea clientilor prin realizarea unei game largi de produse si servicii de inalta calitate.

  www.pavimentesrl.ro

  MAIAN CONST SERV SRL

  Proiecteaza si executa lucrari de constructii: zugraveli, tencuieli, vopsitorii, gresie, faianta, rigips ,confecti metalice, izolati terase, pavaje, borduri si instalati sanitare, termice, apa-canal, gaze, electrice). Colaboram pentru lucrari orice firma.

  SIGFER SRL

  Oferta noastra: Utilaje pt balastiere si cariere, concasoare noi si reconditionate.Statii de betoane si malaxoare, noi si reconditionate.Masini pt pavele, borduri, blocheti noi si reconditionate.Matrite pt pavele, borduri, blocheti.Masini pt constructii.

  www.sigfer.ro

  WISE SRL

  Suntem producatori agrementati pentru elemente din beton vibro-presat marca WISE (pavele, borduri, boltari) si tigla marca WISE din beton colorat in masa, profil Dublu Roman. Produsele sunt livrate paletizat cu posibilitatea descarcarii mecanizate in santier.

  www.wise.ro

  ERVIN PREST. SRL.

  Executam lucrari de constructii, finisaje, rigips, izolatii, acoperisuri, parchet, amenajari curti, pavaje, instalatii sanitare.

  AVIA LUX S.R.L.

  Firma producatoare de pavele, borduri, rigole si boltari de cea mai buna calitate cu executie in doua tipuri de tehnologii: vibrocomprimate si vibropresate.Pavelele au o multitudine de forme si grosimi si sunt divers colorate in masa.

  http://avialux.uv.ro/

  FILTES

  Produce,monteza si comercializeaza prefabricate mici din beton: pavele,borduri,ghivece flori, role, rigole,corp zidarie(boltari), corp cofraj(fundatie).

  www.filtes.ro

  AMG GARDEN DESIGN srl

  Suntem specializati în: crearea bordurilor decorative destinate atât spatiilor rezidentiale, cât si celor comerciale; implementarea sistemelor automatizate de irigatii; amenajare, proiectare, executie, întretinere

  www.amenajaregradini.ro

  MiniSvema Impex SRL

  Suntem singurii producatori de elemente decorative din piatra pentru gradini (fantani, statui, jardiniere), piatra decorativa pentru placare (mult mai avantajoasa decat cea naturala deoarece este mai ieftina si este foarte usoara) si pavaje. Mizam pe calitate, ceea ce ne-a ajutat sa ne mentinem pe piata in conditiile unei concurente acerbe.

  www.amenajari-exterioare.ro

  EXCOM INTERNATIONAL srl

  Producatori si distribuitor: BCU, boltari, boltari cu termoizolatie, materiale de constructii, pavele. Inchirieri utilaje pentru constructii (escavatoare, statii betoane, pompe si autopompe, ventilatoare industriale, vibratoare pentru beton).

  www.excomsrl.ro

  GROUP ALAMA srl

  Produce si comercializeaza dale de pavaj (acces auto si pietonal), borduri, rigole, placi tip piatra sparta, caramida aparenta. Preturi accesibile.

  Nad srl

  Producator BORDURI 50X25X20 GRI SI COLOR BOLTARI toate dimensiunile piatra, nisip, balastru, pamint, garduri beton.

  www.borduri-boltari.ro

  S.A.D. ENGINEER CONSULTING S.R.L.

  Montaj panouri termoizolante, tabla cutata, casete vata minerala, structura metalica usoara, acoperisuri si pereti hale industriale, experienta. Oferim garantie. Vanzari panouri termoizolante tip sandwich si structura metalica si structura usoara zincata.

  CASCADA S.R.L.

  Producatori de pavele pentru toate tipurile de trafic, borduri, dale mozaicate slefuite, balustri ornamentali din beton pentru exterior, plasa zincata impletita pentru imprejmuiri, servicii montaj pavele si dale, distribuitor materiale de constructii.

  -

  ALCOR IRIS MSE srl

  Constructii, placari (rigips, gresie, faianta), montaj parchet, executie zugraveli, tavan casetat, zid rigips, izolatii exterioare cu polistiren, tencuieli decorative, mozaicate, clasice, marmurina (stuk venetian), turnari planseuri, sape beton, pavaje, design rigips, modificari interioare.

  PREFAB sa

  Va oferim BCA la cel mai bun pret din tara, Betoane si agregate, Stalpi pentru linii electrice, Grinzi armate, Garaje auto, Garduri ornamentale din beton si Pavele de diferite forme si dimensiuni. Suntem singura firma din tara care produce Tuburi Sentab.

  www.prefab.ro

  MG ECODESIGN srl

  Reprezentanta StreetPrint in Romania, executam aplicatii asfaltice decorative intr-o ampla gama de modele si culori, pentru incinte, complexe rezidentiale, cai acces, parcuri etc. Excelenta relatie calitate/pret si o larga gama de aplicabilitati.

  www.mgecodesign.ro

  BET CONF SRL

  materiale pentru constructii boltari, pavele, borduri, ornamente, tuburi din beton , borduri, confectii metalice, vopsitorie in camp electrostatic etc.

  www.betconf.ro

  SYMMETRICA srl

  SYMMETRICA Suceava - lider zonal in productia si montajul de pavele si borduri vibropresate. Liniile de fabricatie complet automatizate, echipa de specialisti cu experienta de peste 14 ani in domeniu si colaborarea cu firme de prestigiu din Danemarca si Germania, permit obtinerea unor produse de inalta calitate.

  www.symmetrica.ro

  INNER CONSTRUCT srl

  Firma specializata in constructii civile si industriale, amenajari interioare (placari rigips, vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet etc), instalatii electrice, sanitare, pavaje, totul la cel mai inalt nivel de profesionism.

  TONY CONSTRUCT srl

  Execut lucrari pentru montarea pavelelor diferite forme si culori si montarea bordurilor la preturi foarte bune.

  www.tonytunaru.ro

  PAVING IMPEX SRL

  Producatori de boltari, pavaje vibropresate, diferite elemente din beton, tigla din beton, diferite culori. Executam si montajul.

  Precond

  Producatori de plase sudate, pavele pentru toate tipurile de trafic, borduri, dale mozaicate, balustri ornamentali, plasa zincata impletita, servicii montaj pavele si dale, distribuitor materiale de constructii si sarma laminata.

  www.precond.ro

  Harold gips-amenajari srl

  Echipa completa, executam lucrari de constructii. Case la rosu, pavaje si borduri, amenajari interioare si exterioare. SERIOZITATE.

  COMINDFLEX.SA

  Producator pardoseli elastice din cauciuc - pavele. Ideale pentru gradinite, piscine, alei, padocuri animale, terase etc. Pavelele sunt de diferite dimensiuni si culori. Se pot lipi pe structura de beton sau imbina intre ele. Terenuri sportive - outdoor sau indoor, precum si bordura elastica. Producator limitatoare viteza din cauciuc. Dimensiuni 600x500x5, 500x500x3. Se ofera garantie.

  TURUS&TURUS SRL

  Executam o gama variata de constructii civile si industriale, betoane amprentate, pavaje industriale si amenajari interioare si exterioare.

  MIDO COMIMPEX 94 SRL

  Oferta noastra acopera un segment important de produse. Suntem distribuitori BRAMAC, TONDACH, ESCANDELLA, POROTHERM, FAKRO, KLINKER Pavaj din beton. Produse sunt agrementate.

  www.mido94.ro

  Olimpiada Prod S.R.L.

  Printre produsele comercializate de Olimpiada Prod se numara: pavele,pavaje,placaje, borduri, dale, garduri din beton, jardiniere,ghivece, rigole, boltari, fose septice, tuburi din beton,inele din beton,coama gard, coama stilp si multe altele. Calitatea inalta a tuturor produselor, precum si calitatea muncii se observa in fiecare proiect dus la bun sfarsit de catre profesionistii de la Olimpiada Prod .

  www.pavele-garduri.ro

  ELSY ART srl

  Finisaje aplicate mecanizat (tencuiala glet lavabila). Distribuitie materiale de constructii, tencuieli gleturi, adezivi, lavabile. Productie si montaj pavaje.

  www.elsy.ro

  Multiter srl

  Constructii si lucrari de geniu. Executam la comanda min 100mp, schela modulara, confectii metalice de orice tip, lucrarii c+m la cheie. Oferim solutii pentru clientii grabiti.

  KARANDA srl

  Executam constructii civile si industriale, decoratiuni interioare si exterioare, stocaturi rigips, zugraveli, stuco venetian, gresie, faianta, parchet, fatade termice si fonice, mansarde, dulghierie, fierarie, geamuri termopane, balustrade, gratii, porti, pavaje.

  CALINIUC TRANSCOM srl

  Productie si montaj pavele vibropresate, blocuri de zidarie BCU tip BCA in diferite dimensiuni, boltari vibropresati, turnam la domiciliu sape autonivelante, termoizolante si fonoabsorbante din BCU.

  ROMPAVAJ SRL

  Firma specializata, realizam montaj mecanizat pavele din beton pentru alei, strazi, platforme industriale - trafic greu si usor.

  www.rompavaj.ro

  Best TOOLS SRL

  Comercializam silicon industrial utilizabil la realizarea de matrite flexibile cu urmatoarele aplicatii: - turnare forme din ciment (pavele, imitatie piatra naturala)/ turnare obiecte artistice din gips.

  www.btools.ro

  PAVAJCOLOR srl

  Executie pardoseli industriale de tip beton amprentat, beton elicopterizat, piatra spalata si rasini epoxidice. Vanzari materiale si utilaje pentru acestea, cu 2 depozite in tara: Bucuresti si Nasaud.

  www.pavajcolor.ro

  AMBAROM srl

  Realizator de pavaje decorative prin folosirea de beton amprentat gata preparat si modelarea suprafetei sale de catre o echipa de profesionisti.

  www.pavajebeton.ro

  CONSTRUCT AVANTAJ WOOD srl

  Numeroase lucrari in domeniile urmatoare: pavaje, zidarii, amenajari interioare si exterioare. Calitate ireprosabila si preturi decente. Personal calificat.

  PAVEROM BEST srl

  Producator pavele, dale si borduri din beton vibro-comprimat. Preturi competitive. Garantie 3 ani! Servicii de transport si montaj.

  www.pavele-borduri.ro

  AGROINDUSTRIAL CONSTRUCT

  Agroindustrial Construct, Iasi: constructii civile si industriale, drumuri si poduri, reabilitari, renovari, pavaje.

  LUCRUM srl

  Compania noastra executa trotuare, platforme, termoizolati exterioare, amenajari peisagistice, instalati irigat, drenuri, fose.

  BETONLUX srl

  Betonlux produce si comercializeaza pavaje, dale, borduri, rigole, garduri si placaje din beton. NOU! Betonlux a construit un blog despre montajul produselor pe care le comercializeaza si a unor produse conexe.

  www.betonlux.net

  S.C. ARHI-CON-A S.R.L

  S.C. Arhi-Con-A S.R.L este o companie cu experienta in domeniul constructiilor. Serviciile pe care compania noastra le presteaza sunt urmatoarele: amenajari interioare, amenajari exterioare,amenajari cu pavaje,solutii urbane, consolidari si renovari.

  www.arhi-con-a.ro

  ECOLINE SRL

  Societatea noastra produce elemente decorative din beton: pavele si borduri vibropresate pentru trafic carosabil si pietonal intr-o gama variata de forme si culori. Tehnologia avansata de productie asigura produselor noastre un standard inalt de calitate.

  www.ecolinesrl.ro

  ROSAL GENERAL SRL

  Producator de elemente din beton-Beton Celular Usor (BCU)si Comercializare a Materialelor de Constructii.

  TRAPEZ Building Services SRL

  Comercializare si montaj piatra naturala: marmura, granit, travertin, calcar, etc; elemente prefabricate (precast): washbeton, trepte, pavele, borduri, etc; obiecte mobilier urban;

  www.trapez.ro

  TINCA SRL

  Confectionam din beton cu vibropresa diferite produse: borduri 500 x 250 x 200 , 500 x 200 x200, 500 x 250x 150, boltari pentru fundatie: 500 x 330 x 200 , boltari de zidarie :290x 240 x200

  Berényi Téglaipari Kft

  Producem peste 20 tipuri-marimi de caramida din ceramica.Oferim transport.Cumparam lemn pt.foc-cherestea brad.

  OLIMPIADA PROD SRL

  OLIMPIADA PROD S.R.L.-FIRMA NOASTRA SE OCUPA CU FABRICAREA PAVAJELOR, PLACAJELOR SI A ORNAMENTELOR DIN BETON FOARTE FINISATE SI INDUSTRIALE(ADICA MAI PUTIN FINISATE), CARE SUNT USOR DE MONTAT, AU UN ASPECT ESTETIC DEOSEBIT SI REPREZINTA O ALTERNATIVA ECOLOGICA LA TROTUARELE SI SPATIILE CARE NECESITA BETONARE SAU AMENAJARE.

  www.pavele-garduri.ro

  ITALDALE

  Producator de pavele dale color mixt,pavaje rezidentiale,pavaje industriale,pavaje ecologice,dale,borduri,jardiniere pt.terasamente si taluz,rigole,elemente pentru gard,etc.....

  www.italdale.ro

  EUROPAV DESIGN srl

  Europav Design a aparut in urma cu 16 ani pentru a va înfrumuseta viata prin intermediul curtii si gradinii dumneavoastra. Gustul pentru frumos ne-a îndemnat sa venim cu idei si modele noi pentru a ne adapta noilor tendinte în moda.

  www.pavaje-pavele.com

  ProPav Design srl

  Suntem o companie cu experienta in ceea ce priveste aceasta categorie a materialelor de constructii respectiv dale, pavaje (pavele), garduri (imprejmuiri), placaje imitatie din piatra. Noi ne propunem sa oferim o gama variata de dale, pavaje pavele.

  www.pavaj-pavele.ro

  PAVAJESTONE

  PavajeStone va pune la dispozitie peste 20 de modele diferite de pavaje, alaturi de borduri, jgheaburi si ornamente (acoperis gard si placari).Asiguram montaj la cerere pentru orice tip de lucrare.

  WWW.PAVAJESTONE.RO

  <%Firma%>