Firme de constructii - Constructii

  CLASSIC DOME

  Solutii complete (asistenta, proiectare, executie) pentru: constructii civile si industriale, cladiri birouri, shwroom-uri, hypermarket-uri. Termoizolatii, hidroizolatii, protectii anticorozive, pardoseli industriale.

  www.classicdome.ro

  PROIECT ARAD SA

  Proiectare arhitectura, inginerie si urbanism, constructii, drumuri si poduri, instalatii, urbanism, amenajarea teritoriului, expertize constructii, expertize topografice, geografice. Documentatii pentru avize, acorduri autorizatii.

  www.proiect-arad.ro

  INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI HIDROENERGETICE ISPH SA

  Punerea in valoare a resurselor cursurilor de apa in domeniul producerii de energie electrica. Servicii complete de cercetare stiintifica, consultanta, inginerie, verificare, expertize si asistenta tehnica. Planuri, scheme de amenajare a bazinelor hidrografice, amenajari hidrotehnice: prize si captari de apa, baraje, aductiuni, centrale hidroelectrice, echipamente electromecanice aferente lucrarilor colaterale (consolidari versanti, amenajari albii, reabilitarea terenurilor). Constructii civile, industriale, turistice si gospodarie comunala: statii de tratare a apei, statii de epurare, puncte termice. Statii de transformare, linii electrice de transport si distributie, sisteme de automatizare de comanda si control. Drumuri, poduri, tunele rutiere si de metrou. Retehnologizari, modernizari, reabilitari, reparatii si consolidari. Executie de lucrari si instalatii tehnologice in constructii: amenajari si deschideri de cariere, balastiere, statii de concasare-sortare, fabrici de beton. Constructii pentru depozitarea deseurilor industriale si menajere. Lucrari de specialitate in domeniile: topogeodezie si cadastru, hidrologie si calcule hidraulice, geologie, hidrogeologie, geotehnica, seismica, incercari pe modele hidraulice, fizice si matematice, impactul asupra mediului inconjurator, evaluari de patrimoniu, diagnostic, incercari pe materiale de constructii si structuri de beton “in situ” si in laborator, informatica, programe de baza si aplicatii (CAD, GIS).

  M.M.K. CONSTRUCTII SI AMBIENT

  Proiectam: arhitectura, rezistenta, instalatii. Executam: confectii metalice, hale metalice industriale si de depozitare, structuri de rezistenta din metal si beton, modernizari, reparatii, gipscarton, compartimentari, plafoane, inchideri cu panouri multistrat. Finisam: vopsitorii, zugraveli, placari gresie si faianta, renovari. Obtinem documentatii: certificate de urbanism, autorizatii de construire, avize, studii geotehnice, asistenta tehnica pe perioada de executie.

  www.mmk.ro

  CONSSTAR SRL

  Lucrari de constructii-montaj civile, industriale, administrative, amenajari interioare, confectii si constructii metalice, hidro si termoizolatii, drumuri si platforme, instalatii electrice, sanitare, termice, climatizare

  www.consstar.ro

  VENEX S.R.L.

  Termoizolatie exterioara cu Caramida Aplicata (arsa in cuptor) pe Polistiren Extrudat special pentru placare si rostuirea fatadelor cu material care nu pateaza caramida

  www.venex.ro

  NEVA srl

  Constructii, consolidari, modernizari, amenajari interioare, instalatii electrice, sanitare, termice, vopsitorie industriala, alimentari cu apa, canalizari, termo si hidroizolatii, placari, finisaje

  UNIC GENERAL CONSTRUCTOR

  Constructii civile si industriale, lucrari drumuri si poduri, statie de sortare si spalare agregate balastiera, statie de betoane agreata MLPAT, poligon prefabricate usoare.

  EXPRESCONSTRUCT ANK SRL

  Executie obiective civile si industriale, reparatii capitale, amenajari interioare, lucrari "la cheie", zidarie, zugraveli, lucrari gresie si faianta, lucrari instalatii.

  www.expresconstruct.ro

  Molvicom SRL

  Executam constructii si instalatii de orce tip.

  www.buildzone.ro

  ATLAS CORPORATION ROMANIA

  Companie straina, infiintata in 1994, Atlas Trading este importator si distribuitor de materiale de constructii. Are 4 filiale , in Iasi , Cluj, Timisoara si Constanta.

  www.atlas-corp.ro

  IVACONS SRL

  Toata gama de constructii civile, industriale si agricole, instalatii, aer conditionat, centrale termice si telefonice, acoperisuri si sarpante clasice si noi. Asigura materiale la pret minim si calitate maxima.

  LABORATORUL DE CONSTRUCTII BUCURESTI S.A.

  Prestari servicii in constructii: analize fizico chimice pt verificarea si atestarea calitatii materialelor, expertize, executie de goluri si taieri in beton, verificari nedistructive, executie de pardoseli.

  www.lcb.ro

  Baumeister SRL

  Antrepenor general si investtor imobiliar in constructii industriale si civile, executate in foarte scurt timp.

  www.baumeister.ro

  OLTCHIM SA - Divizia Materiale de Constructii

  OLTCHIM SA-Divizia Materiale de Constructii produce si comercializeaza un sistem integrat de invelitori: panouri tip sandwich OLTPAN, panouri usoare extrudate din PVC PANPLAST, profile, ferestre si usi din PVC Ramplast

  www.oltchim.ro,

  CIREX S.R.L.

  Constructii civile si industriale, comercializare de betoane, servicii de transport si pompare a acestora cu pompa Putzmeister de 36m, fasonare armaturi, materiale de construictii, atit in Bucuresti cit si pe Valea Prahovei.

  www.cirex.ro

  ISOLPACK ROMANIA SRL

  Firma activeaza in sectorul constructiilor metalice si isi propune a fi un modern centru de servicii. Distribuim panouri metalice termoizolante si table cutate pentru pereti si acoperisuri hale.

  www.isolpack.com

  IZOREP SRL

  Executam lucrari de constructii civile, industriale, agricole, modernizari, reparatii, consolidari, instalatii in constructii,instalatii sanitare,incalzire, gaz, electrice, retele de apa, canal si gaze naturale.

  CONSAL SA

  Constructii edilitare si industriale, consolidari, renovari, inchirieri schele si esafodaje

  www.consal.ro

  CONVAS CONSTRUCT SRL

  Firma noastra executa lucrari de constructii civile, industriale, hidrotehnice, reparatii poduri si drumuri. Proiecteaza si executa amenajari interioare cu ultimele tipuri de materiale.

  www.convas.ro

  ASCON S.A.

  Organizarea de santiere si pregatirea terenului. Constructii de cladiri si de geniu civil. Lucrari de instalatii si izolatii. Lucrari de finisare.

  BUILDING ASTROM

  Constructii civile si industriale, executie lucrari de constructii-montaj, executare infrastructuri si suprastructuri, servicii la standarde inalte in domeniul constructiilor.

  www.buildingastrom.ro

  COMPREST EXIM

  Amenajari interioare si exterioare.

  CONCIT

  Antreprenoriat, constructii civile, constructii industriale, restaurari, renovari, constructii edilitare, drumuri, poduri, amenajari hidroenergetice, hidroizolatii, izolatii anticorozive.

  CONPREF

  CONPREF CARPATI

  CONS-INTER

  CONSTRUCTII DELTA AG

  CONSTRUCTII INSTALATII MONTAJ

  CONSTRUCTII SA

  CONTRANSIMEX B

  DIEKAT CCONSTRUCT SA

  DIEKAT CONSTRUCT S.A. este o companie cu capital privat al carei obiect de activitate il reprezinta executia la cheie a lucrarilor de constructii civile, industriale, edilitare si de telecomunicatii precum si derularea de proiecte imobiliare.

  www.diekat.ro

  HORIA CONSTRUCT

  ICMRS

  Producator de otel produse din beton si structuri metalice, ICMRS are o experienta impresionanta in domeniul constructiilor industriale si ofera o gama completa de servicii in domeniul constructiilor civile si al lucrarilor de infrastructura.

  www.icmrsg.ro

  INCO INTERNATIONAL

  INCON

  INSTALCONSIB

  INTERCONS 93

  IPIC

  ITAL-ROM CONSTRUCTII

  JARO CONSTRUCT

  KIRSCHBAUM

  OZER

  Constructii civile, constructii industriale, constructii de hale si depozite. Restaurari, renovari.

  www.ozerconstruction.com

  ROMCOM INT'L

  Societatea comerciala "ROMCOM INTERNATIONAL" S.R.L. – Bucuresti, este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate proiectarea, consultanta, asistenta tehnica si executia de lucrari de constructii si instalatii, in tara si in strainatate.

  www.romcom-int.ro

  SF CONSTRUCT 1999

  SF CONSTRUCT 2000

  TOTAL CONFORT

  Executia lucrarilor de constructii civile sau industriale, amenajeri interioare si exterioare, consolidari si reparatii la constructii.

  www.totalconfort.ro

  XYMEX PREST S.R.L

  Executie si proiectare lucrari de constructii civile (locuinte, spatii comerciale, sedii firme, constructii social - culturale, etc). Executie si proiectare constructii industriale (hale de productie). Alimentari cu apa (aductiuni, distributii, racorduri). Amenajari de drumuri (betonate, balastate, din dale prefabricate). Instalatii electrice si sanitare. Comert cu materiale de constructi.

  www.xymex.ro

  AMAHOUSE

  Principalul obiect de activitate al firmei a fost si este in continuare confectionarea caselor prefabricate pe structura din lemn, dar si alte tipuri de constructii civile (statii de distributie carburanti, hoteluri, sedii de banca, blocuri de locuit pe structura de lemn, minimarketuri, depozite, etc.)

  www.amahouse.ro

  Alexsi Asy Construct Impex

  Constructii si depozit materiale de constructii. Realizam in conditii superioare de calitate si de o mare complexitate: Lucrari edilitare. Constructii locuinte cu predare la cheie. Finisaje amenajari interioare si exterioare. Instalatii termice, sanitare, electrice. Reparatii la toate genurile de constructii. Proiectare tehnologica in constructii. Import-export materiale de constructii. Comert en-gros si en-detail cu materiale de constructii.

  www.alexsi-asy.ro

  KORENDON Construction

  www.korendon.net

  ALEX SOCIETY SRL

  ALEX SOCIETY ofera o vasta varietate de servicii in constructii. Construim cladiri noi, renovam o cladiri deja existente. Constructii civile si industriale. Drumuri si parcaje. Platforme cu pavele prefabricate. Betoane, sape, mortare. Pavele, borduri. Trafoare ecologice.

  SIAL CONSTRUCT srl

  ACVA CONSTRUCTII srl

  Societatea functioneaza din anul 1993, are asociat unic si capital integral privat. Societatea dispune de personal de conducere si executie cu experienta dobandita in tara si pe santiere de constructii din intrega lume.

  www.acva.ro

  STACO 94 CONSTRUCTII

  Societatea comerciala STACO 94 CONSTRUCTII SRL este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate proiectarea, consultanta, asistenta tehnica si executia de constructii civile si industriale si instalatii electrice, sanitare si de

  COBCO sa

  Executam lucrari de constructii industriale, constructii civile, monumente si lucrari de arta conform proiectelor normelor si standardelor aplicabile.

  www.cobco.ro

  CONDOR PADURARU SRL

  SC CONDOR PADURARU SRL este societate cu capital integral privat, care are ca principala activitate toata gama de lucrari din domeniul constructiilor si instalatiilor la obiective civile si industriale, oferind cu promptitudine garantie si calitate la lucrarile executate. Proiectare, constructii si instalatii, amenajari spatii existente: inchideri, compartimentari, finisaje moderne cu materiale romanesti sau de import (zugraveli lavabile, plafoane si pereti din materiale usoare, pardoseli parchet, gresie, marmura, placaje faianta, instalatii sanitare moderne).

  www.condorpad.ro

  EDIL CONSTRUCT SRL

  Societate comerciala de constructii civile si industriale cu capital integral privat. Executam: constructii civile, industriale, edilitare, consolidari si modernizari de cladiri, constructii din lemn si mansardari, instalatii pentru constructii, hidro si termoizolatii, cai de acces, pardoseli industriale, finisaje, amenajari interioare-exterioare, amenajare si intretinere gradini.

  www.edilconstruct.com.ro

  CASTEL DISTRIBUTION SRL

  SC Castel Distribution SRL vinde catre clientii sai o gama variata de produse de uz general: doze instalatii electrice, corpuri de iluminat (becuri, lampi fluorescente), baterii, lanterne, banda adeziva etc.

  www.casteldistribution.go.ro

  Continental srl

  Amenajari interioare. Depozit materiale constructii Tg Jiu, Severin.

  CONIMEX srl

  Constructii civile, industriale si agricole, Reabilitari cladiri. Finisaje interoare si exterioare. Instalatii sanitare, incalzire, electrice. Executa produse din mase plastice.

  NTD Company S.R.L.

  Societate de constructii civile, industriale si finisaje in constructii. Lucrari si servicii: Constructii civile si industriale, modernizari. Renovari, restaurari, reparatii, consolidari. Compartimentari, plafoane, gipscarton. Invelitori tabla si tigla. Instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii proprii de incalzire. Asistenta tehnica pe perioada executiei.

  www.ntd.ro

  KMA - MAZALTOV. srl.

  Constructii la cheie, amenajari interioare. Finisaje interioare si exterioare complexe, placari.Producator rezervore lichide potabile,rezervoare apa santier,hoteluri locuinta etc. capacitate mai mare de 1500litri

  www.kma.ro

  ALEF CON SRL

  Constructii si amenajari interioare,lucrari de structura si finisaje,gipscarton,etc.

  PIETRA SRL

  DALE TERASE - BORDURI PISCINE - PAVAJE ALEI - PLACARE GARDURI Intr-o lume în care totul aproape este produs în serie, PIETRA va lanseaza o invitatie la original. A venit vremea sa va orientati catre altceva, nou, unic! dalePIETRA

  www.dalePIETRA.ro

  Macha Constructii

  Amenajari, finisaje, materiale de constructii, proiectare, urbanism, arhitectura, constructii, confectii si structuri metalice, izolatii, materiale izolatoare, acoperiri speciale, antreprenoriat, constructii civile si industriale, restaurari, renovari.

  www.macha.ro

  Vertias Prodimpex srl

  Veritas Construct are experienta atat in constructii case ieftine cat si in constructii case de lux. Case de locuit in conditii occidentale, la preturi fara concurenta, cu o capacitate pentru a face fata si la cerinte exigente. Experienta noastra este garantia ducerii la bun sfarsit a proiectului. Ca viitor client puteti avea incredere in noi. Case la rosu - nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare. Materiale de constructii asigurate si transportate de catre firma noastra. Case la cheie - la un standard de calitate ridicat si cu finisaje de exceptie. Materiale de constructii asigurate de catre firma noastra. Hale industriale - montarea si modernizarea lor. Table tip tigla pentru acoperis.

  www.veritasconstruct.ro

  RDI Constructii Metalice SRL

  RDI Constructii Metalice - Antrepriza generala romano - americana. Promovam si realizam constructii civile si industriale cu structura metalica. Suntem deschisi tehnologiilor noi si ne propunem sa facem accesibile pietei romanesti produsele europene si americane. Asiguram o oferta variata in proiectarea si realizarea de cladiri cu diverse destinatii: hale de productie, depozite. locuinte familiale, silozuri si sisteme complete de stocare cerale. Alte constructii pentru domeniul agricol cladiri cu capacitati de preluare si stocare a cerealelor: Sisteme complete de silozuri (care pot include conveioare, uscatoare, cantare, transportoare, elevatoare). Silozuri din metal cu structura rezistenta sau fara structura de rezistenta. Silozuri cu fund conic. Sisteme de aerare. Hale industriale.

  www.rdicons.ro

  Synergy Construct SRL

  Synergy Construct SRL este activa in domeniul constructiilor, avand sediul in Bucuresti, Romania. Impreuna cu firmele partenere, MET Engineering si MEP Engineering, ofera servicii complete in constructii industriale, comerciale si rezidentiale.

  www.synergy.bz

  HARD LINE CONSTRUCT SRL

  Proiecte tehnologice si de executie autorizatii de functionare mobilier comercial instalatii si echipamente firgorifice.

  petru.coos@hardline.ro

  COREMO-CONST srl

  Proiectare, executie, montaj: Constructii civile, comerciale si industriale (reparatii, renovari). Lucrari de izolatii hidrofuge si termice cu tehnologii moderne. Lucrari de aplicare vopsele si protectii anticorozive pentru suprafetele de metal. Amenajari si design interior, finisaje interioare cu materiale moderne, marmura si lemn. Instalatii sanitate si instalatii electrice. Confectii metalice, structuri din metal. Compartimentari, placari fatade, tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, pereti cortina.

  STABILIS SRL

  Timpul inseamna bani. Inovatia consta in anticipare.

  www.stabilis.ro

  IZOLATEX srl

  Firma noastra infiintata in 1991 executa lucrari de hidroizolatii cu membrane elastice performante, lucrari de constructii si amenajari interioare. CU NOI NU INTRATI LA APA! NOI MIZAM PE PROFESIONALISMUL ALEGERII DUMNEAVOASTRA

  www.izolatex.ro

  Alfa Con SRL

  Constructii civile, amenajari interioare, constructii industriale, constructii hidrotehnice, constructii de drumuri, poduri si cai de comunicatii, retele de alimentare cu apa si canalizari, inchirieri utilaje de constructii.

  www.alfacon.ro

  Lintop Constructii SRL

  LINTOP CONSTRUCTII SRL, dealer autorizat LINDAB, ofera solutii verificate pentru toate detaliile, va ajuta de la momentul inceperii proiectului pana la finalizarea executiei cu servicii de caliatate. Tigle metalice, sistem de jgheaburi si burlane, tabla cutata, grinzi usoare, sipci metalice, sistem de hale, tabla plana, porti industriale, elemente de tinichigerie, elemente de siguranta pentru acoperisuri.

  www.lintop.ro

  R&M Dacica Construct SRL

  Firma ofera servicii de amenajarii interior si exterior, cat si constructii civile si industriale. Experienta acumulata de inginerii firmei care au lucrat in strainatate, mai ales in Israel, vorbeste de la sine.

  CONSTRUCT RAMATI SRL

  Constructii civile, case la cheie, inchiriere utilaje de constructii.

  Eureka Proex srl

  Constructii case, vile, cabane din lemn.

  CAZACUCONSTRUCT

  Proiectare in constructii si instalatii, antrepenoriat, dirigentie santier. Constructii civile, constructii industriale, confectii metalice. Instalatii sanitare, termice. Pardoseli industriale. Amenajari interioare. Inchirieri utilaje.

  www.cazacuconstruct.ro

  ROTOMOTOR srl

  Amenajari interioare, constructii,

  Constructii Unu S.A.

  Lucrari de constructii civile, socio-culturale, lucrari de instalatii in constructii, lucrari edilitare, executie si montaj tamplarie pvc, aluminiu si lemn. Lucrari de consolidare si restaurare a monumentelor istorice si de arhitectura. Constructii specifice industriei si agriculturii precum si lucrari urbane: executie si montaj confectii metalice si constructii metalice.

  www.constructiiunu.ro

  D.V. CONSTRUCTII SRL

  Executam lucrari de foraj cu utileje de inalta tehonologie SOILMEC. Lucrari speciale de fundatii, piloti forati, pereti mulati. Constructii industriale si civile.

  B&A Constructii

  Constructii, antrepenoriat in constructii, proiectare in constructii.

  www.baa.ro

  Petcu Construct

  Structuri din beton armat, structuri metalice, consolidari, restaurari, instalatii, amenajari interioare etc.

  www.petcuconstruct.ro

  SKELARR PLUS srl

  Firma noastra inchiriaza, vinde si monteaza schele si esafodaje; executa lucrari la inaltime, alpinism utilitar. Executam confectii metalice precum si fatade de diverse tipuri (panouri sandwich, fatade ventilate, alucobond, etc).

  nividar sim construct

  Firma NIVIDAR SIM CONSTRUCT SRL,executa lucrari de constructii si renovari civile si industriale,cu muncitori experimentati:dulgheri,fierari-betonisti,zidari,zugravi,instalatori sanitari.Pentru mai multe detalii contactati-ne la tel.0742971605.Multumim!

  BINOM COMPANY

  Amenajari interioare locuinte, sedii firme, de lux, proiectare, executie complexa si completa: electric, date-voce, TV, alarme, tencuiala, gletuire, zugravire, gresie, faianta, scafe, arcade, sanitare. Constructii complete in rosu sau la cheie.

  NICOS PROD

  Constructii-instalatii partiale sau totale precum si lucrari anexe!Devizul cuprinde totalitatea lucrarilor fara solicitari ulterioare sau majorari iar manopera este de 12lei/h conf.normativelor la nivel national.Experienta maxima si lucrari de portofoliu!

  Absolut srl

  Executam constructii civile la cheie si amenajari exterioare si interioare cu cele mai moderne tehnologii si materiale.

  OVEXIM CONSTRUCT S.R.L.

  TRADITIE si CALITATE Executam case, cabane si mobilier de gradina din lemn, cu proiecte proprii sau la cerere, comanda.

  SERV PRODMED IMPEX SRL

  Firma presteaza servicii in constructii.

  VASION S.R.L. Bacau

  Sub sloganul e pentru tine!, VASION pune la dispozitia clientilor materiale de constructii, materiale pentru instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare si exterioare, scule electrice si unelte pentru constructii, toate de o calitate superioara si usor de folosit, gratie recomandarilor, consultantei si sprijinului oferit de personalul specializat.

  www.vasion.ro

  PRO DECO GENERAL CONSTRUCT

  Constructii civile si industriale. Amenajari interioare. Finisaje pentru fatade si interioare. Expertiza tehnica. Materiale termo si fonoizolante din vata minerala si poliestiren expandat. Tamplarie P.V.C., aluminiu si lemn cu geam termoizolant...ETC!!!!

  www.prodeco.ro

  Apdeva SRL

  Constructii case, arhitectura, proiectare, design, amenajari, ambiental, consultanta, instalatii, reparatii, renovari etc.

  www.case-apartamente.ro

  PAVONE IMPEX S.R.L

  Amenajari interioare, instalatii, confectii metalice.

  B.T.Construct SRL

  Consolidari, constructii la cheie, amenajari imobile, case de vacanta. Executam lucrarile avand colaboratori in toate domeniile implicate in procesul de consolidare, constructie si amenajare. Asiguram servicii de design, pentru amenajari, amenajari interioare din gips carton etc. Dispunem de mijloace proprii de transport, utilaje, ateliere de prelucrare a tamplariei PVC.

  www.btconstruct.ro

  ENORAD CONSTRUCT srl

  Proiectare si executie in constructii civile, industriale si agricole, consolidari, renovari, amenajari interioare, finisaje de calitate. Echipa si scule profesioniste.

  www.case-hale.ro

  TAFY INTERNATIONAL

  Realizam în tara si strainatate pentru persoane juridice si fizice lucrari de: constructii, montaje, instalatii, izolatii, lucrari speciale la obiectivele civile si industriale, turistice, socio-culturale etc.

  www.tafy.ro

  ALCO PLUS S.A. Braila

  Lucrari de investitii si reparatii capitale si curente in domeniul constructiilor civile si social culturale. Obiectul de activitate: efectuarea de lucrari de constructii si reparatii cladiri, instalatii electrice, sanitare si incalzire centrala, lucrari de izolatii si protectii anticorozive, lucrari de tamplarie si dulgherie, constructii metalice si parti componente.

  Senator SRL

  Oferta ideala pentru confortul tau, confectii metalice din fier forjat si inox, tamplarie din aluminiu si PVC cu geam termopan, feronerie si accesorii.Montaj gratuit. Magazin de desfacere materiale pentru amenajari interioare, finisaje, constructii.

  www.senator-grup.ro

  GLOBAL BUSINESS SUPPORT

  Global Business Support executa lucrari de constructii civile sau industriale, amenajari interioare si exterioare, izolatii si termoizolatii, consolidari si reparatii la constructii, instalatii electrice. Consultanta judiciara de specialitate in diverse domenii de activitate. Asistenta completa pentru oameni de afaceri straini. Consultanta in domeniul electronicii si telecomunicatiilor. Consultanta in domeniul constructiilor civile.

  www.gbs-group.ro

  ROEL CONSTRUC T

  ROEL CONSTRUCT este specializata in constructii de hale metalice moderne si multifunctionale, realizate si echipate conform standardelor europene si americane, cu destinatia fabrici, depozite, centre comerciale, targuri si expozitii, sali de sport etc.

  ROUND INVEST srl

  Societate privata, cu peste 11 ani de activitate in principal in antrepriza de constructii, dispunand si de atelier propriu de tamplarie PVC, aluminiu si lemn stratificat.

  www.roundinvest.ro

  GIMAR RENATA CONREP

  Sc Gimar Renata Conrep Srl exista pentru a va oferi servicii de calitate si profesionalism,compania noastra este specializata pe domenii de hidroizolatii si izolatii termice.

  www.gimar.ro

  DRAGOS CONSTRUCT GRUP srl

  Constructii civile si industriale. Consolidari fundatii si structuri. Modernizari, extinderi si amenajari: recompartimentarea functionala a spatiilor, modernizarea sistemelor, dotarea cu tamplarie din aluminiu cu geam termopan, refaceri acoperisuri. Executie finisaje: pardoseli din gresie, parchet, granit, tavane false si tavane din rigle clipsate, zugraveli lavabile, tencuieli sistem termoizolant. Confectii metalice. Executie si montaj tamplarie de aluminiu cu geam termopan. Dotari cladiri cu instalatii de climatizare centralizata, instalatii supraveghere, acces control, voce date. Constructii hidrotehnice si de alimentari cu apa. Reparatii si amenajari arhitecturale la centralele hidroelectrice, reabilitari si consolidari baraje. Constructii de drumuri si poduri. Reabilitari pasaje rutiere vechi cu mortare speciale. Amenajare baze sportive, gradini si spatii verzi. Productie si comercializare agregate minerale, statii de sortare.

  www.dcg.com.ro

  ISOBAU ROM GRUP srl

  Reprezentanta companiei ISOBAU Hellas din Grecia, producatori de panouri din poliuretan tip sandwich pentru pereti si acoperisuri. Accesorii si profile zincate.

  www.isobau.ro

  GENERAL SERVICE GRUP 98

  Constructii civile si industriale. Executie reparatii, modernizari si service echipamente tehnice. DIVIZIA CONSTRUCTII, INSTALATII, MONTAJ executa urmatoarele tipuri de lucrari: constructii civile si industriale, lucrari de instalatii sanitare, termice, electrice, apa, climatizare. Reparatii si consolidari imobile. Lucrari de alimentare cu apa si canalizare. Lucrari speciale (decantoare, filtre, etc). Proiectare constructii. Constructii metalice. Drumuri.

  www.gsg98.ro

  COMAT GRUP S.A.

  "COMAT GRUP" Buzău, este o societate comercială pe actiuni cu capital privat, distribuitor autorizat al tuturor societătilor comerciale din siderurgie si partial al celor de materiale de constructii, comercializează o gamă largă de produse metalurgice si materiale de constructii, Societatea isi desfăsoară activitatea în trei mari depozite: Depozit Buzău Depozit Bucuresti-Afumati Depozit Constanta

  www.comatgrup.ro

  abc antrepriza srl

  Constructii la cheie, restaurari, antreprenoriat, consulting, transfer tehnologie, bursa contactelor RFG, corturi industriale, prefabricate, oferte antreprenoriale, rezidente seniori, centre de sport si agrement, agroturism, gastronomie, centre de seminarii si congrese.

  www.abc-antrepriza.ro

  Comnord S.A.

  Desfasoara lucrari de: constructii civile si industriale; productie industriala în domeniul constructiilor; servicii în domeniul constructiilor cu echipamente de calitate .

  www.comnord.ro

  SITRACO CONIMPEX S.R.L.

  Servicii de intretinere a cladirilor

  www.sitraco.ro

  Isihia impex s.r.l.

  Constructii civile, industriale, amenajari interioare, mansardari. Comercializam materiale de constructii, gresie, faianta, adezivi, vopseluri.

  LaCASA Grup

  Realizam constructii: constructii case „la rosu”, constructii case „la cheie”. Preturi pentru constructii case „la rosu” începând cu 120EUR/mp. Firma de constructii, constructii case si vile.

  www.lacasa.ro

  General Tub srl

  distribuitor tevi trase si sudate elicoidal,coturi,profile,tevi rectangulare,OB,PC etc.

  www.generaltub.ro

  ALSICOR S.A.

  Construim pentru viitor. Construim bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri. Compania de Constructii Alsicor a pornit la drum asezand la baza activitatii sale setul propriu de principii de conducere a afacerilor. Acum ne numaram printre primele zece companii de constructii din Romania si avem un portofoliu de clienti prestigiosi care ne onoreaza prin increderea pe care ne-au acordat-o de la bun inceput. Putem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui cu aceeasi seriozitate si dedicatie. De aceea lucram atat cu marile companii, cat si cu micii intrerprinzatori si cu persoanele fizice. Fiecare client este la fel de important pentru noi. Fiecare proiect terminat ne face sa ne simtim la fel de mandri, indiferent de amploarea acestuia. Pentru ca la noi nu conteaza dimensiunile constructiei pe care o realizam, ci satisfactia de a fi realizat o cladire care va dura in timp. Suntem specializati in orice tip de constructii, de la campusurile universitare si sediile de insitutii prestigioase, pana la reabilitarea si modernizrea constructiilor vechi si realizarea de proiecte pentru constructiile civile si de locuinte. Lucrarile noastre de referinta deja cuprind toate aceste tipuri de activitati prin care am dovedit eficienta si viabilitatea modului nostru de lucru si a solutiilor pe care le propunem. Am realizat proiecte de o calitate exceptionala pentru clienti de renume, cum ar fi: Banc Post Universitatea Romano-Americana Spitalul Polizu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania Asitrans Eforturile noastre de a impune sistemul de valori Alsicor au fost rasplatite de-a lungul timpului cu numeroase diplome si certificate de excelenta. Acestea, alaturi de lucrarile noastre de referinta reprezinta renumele firmei noastre si confirmarea validitatii principiilor cu care am pornit si pe care le respectam in continuare. Pentru ca dorim sa continuam sa ne dezvoltam si sa ne impunem din ce in ce mai mult in domeniul constructiilor, devenind mai puternici cu fiecare client nou si fiecare cladire pe care o inaltam. Alaturati-va Companiei de Constructii Alsicor si incredintati-ne visul dumneavoastra. Deoarece Alsicor inalta constructii spre cer. Descriere: Antrepriza generala: constructii civile, social-culturale, industriale, edilitare; executie la cheie: proiectare, avizare, expertizare, consultanta.

  www.alsicor.ro

  MM Constructii SRL

  MM Constructii prin colectivul specializat in realizarea structurilor de constructii din beton armat, zidarie, lemn urmareste inainte de toate interesele beneficiarilor. Ne pasa de reusita ta pentru ca: SUCCESUL TAU ESTE SUCCESUL NOSTRU!

  PANATEK srl

  Decoratiuni interioare; Jaluzele si rulouri - productie; Amenjari interioare; Constructii metalice.

  www.panatek.ro

  ANTREPRIZA 22 srl

  Antrepriza 22 isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, proiectare si executie lucrari in constructii, instalatii in constructii, canalizari, confectii metalice, asistenta tehnica, consulting, marketing, reparatii si restaurari monumente istorice.

  UNIVERSAL CONSTRUCT SA

  Constructii de cladiri si lucrari de geniu;Lucrari de imbunatatiri funciare, edilitare, instalatii electrice, incal;zire apa canal,gaze, drumuri, alei si platforme, confectii metalice, tamplarie metalica si aluminiu, pvc.

  Tunele Brasov SRL

  Constructii si reparatii tuneluri, constructii civile si industriale, subtraversari, materiale de constructii

  HorexSA

  Date Generale ale Societătii: (*câmpurile în rosu sunt obligatorii) Societate fara sa scrieti SC., Folositi majuscule nu

  www.casting.ro

  FER DECOR CONSTRUCTII SRL

  La FER DECOR CONSTRUCTII suntem dedicati calitatii in executie si dorim sa impunem angajatilor si colaboratorilor nostri un serviciu executat la o calitate superioara. Pentru ca lucrul bine facut nu este doar o idee ci produsul

  www.ferdecorconstructii.ro

  Silconprest S.R.L.

  Proiectare: instalatii sanitare, instalatii incalzire centrala, gaze naturale, constructii civile si industriale. Executie: sisteme de incalzire, instalatii sanitare, instalatii gaze naturale, lucrari edilitare.

  Grup Expert

  EXPERT-GRUP este un centru analitic independent localizat in Republica Moldova. Oferim utilizatorilor analize pertinente si operative asupra politicilor economice si sociale. Asistam guvernul central si autoritatile publice locale in procesul decizional si promovam modele inovatoare de dezvoltare. Informam publicul larg intr-un limbaj accesibil asupra celor mai importante evolutii economice si sociale. Punem la dispozitia firmelor de constructii echipe de muncitori necalificati pentru orice tip de lucrari

  www.expert-grup.org

  PROINVEST GROUP srl

  In calitate de partener Lindab realizam hale industriale metalice si acoperisuri din tigla metalica. Producem tamplarie PVC REHAU si aluminiu Alumil, geam termoizolant, jaluzele verticale. Ca dealer Hormann, montam usi si porti pentru casa si industrie.

  www.proinvestgroup.ro

  EUROTOTAL EXPERT srl

  Antreprenor general. Construim case, vile crame, terase, alte anexe. Lucrari de amenajari interioare si exterioare, glet, zugraveli, parchet, gips carton, tencuieli decorative speciale. Curatenie spatii comerciale, industriale, birouri, hale, hoteluri, restaurante.

  LACASA

  Cu noi faci casa buna! LaCasa Grup, grupul constructorilor casei tale. Realizam constructii case „la rosu”, constructii case „la cheie”. Proiectare integrala! Cei mai buni arhitecti!

  www.lacasagrup.ro

  RENAISSANCE DANUBE CONSTRUCT srl

  Activitatea firmei noastre se bazeaza pe combinatia optima a 3 principii de succes in domeniul constructiilor: calitatea, respectarea termenelor si incadrarea in buget. Experienta, profesionalismul, capacitatea de lucru sunt atuurile noastre.

  PRO CONFORT SRL

  SC PRO CONFORT are ca principal obiect de activitate importul de mocheta linoleum PVC si covoare. Treptat societatea noastra si-a indreptat atentia si spre alte domenii de activitate cum ar fi productia de usi, termopan si costructii civile.

  www.proconfort.home.ro

  CONSTRUCT MAPCOM S.R.L

  Oferim un pachet de lucrarii in domeniile : -Constructii civile si industriale -Pardoseli industriale -Platforme si cai de acces betonate -Lucrari de hidroizolatii

  ALIZO PRODIMPEX srl

  Constructii, renovari, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, termice si sanitare. Atenti la detalii!

  HIDRO OLT CONSTRUCT srl

  Constructii civile si industriale, constructii hidrotehnice si de alimentari cu apa, constructii de drumuri si poduri

  COVA GHERA & CO srl

  Comercializeaza materiale constructii.

  www.covaghera.ro

  McCLAUDE serv

  Alpinism utilitar: picturi, renovari fatade, vopsitorii industriale, intretinere, constructii-montaj, publicitate, toaletari arbori, filmari speciale, expertizari. Constructii: montaj lambriuri PVC, amenajari fatade, zugraveli, case la rosu.

  www.mcclaude.ro

  VENUS DSH IMPORT EXPORT SRL

  Importator cu depozit en-gross Bucuresti- zona Militari, de peste 10 ani pe piata romaneasca, distribuim scule- unelte pentru constructii, dispozitive, feronerie, abrazive, sanitare, articole de gradinarit; distibuitori in toata tara; preturi competitive; serviciul de mesagerie; consultanta tehnica produse.

  www.venusdsh.ro

  GAMI STYLE

  Executie lucrari de drumuri, apa-canal constructii si instalatii aferente

  ROBMET SRL

  SC Robmet SRL Piatra Neamt este reprezentant exclusiv al Bolder Valve,oferind o gama variata de robineti si armaturi industriale din otel si fonta(robinete sertar pana, robinete inchidere ventil,robinete inchidere cu sfera,robinete clapa fluture,etc.) la un excelent raport calitate-pret.Stocurile considerabile ne permit livrarea produselor solicitate in 24 de ore de la primirea comenzii.

  www.robmet.ro

  SADORA INVESTMENTS

  Constructii civile: case, vile la cheie. Vanzari case, vile, terenuri in Prahova. Preturi fara concurenta.

  CONCRET CONSTRUCT SRL

  Societate comerciala avand ca activitate principala constructiile civile si industriale cat si instalatii generale.

  www.cct.xyz.ro

  CONSTRUCT srl

  Executii lucrari civile, industriale si agricole. Amenajari spatii interioare si exterioare. Constructii case, vile, hale industriale, depozite. Canalizari, instalatii electrice, instalatii sanitare. Faiantari, gresie, parchetari. Design ambiental.

  IDEAL CASA CONSTRUCT SRL

  Constructii case "la rosu" si "la cheie", lucrari de amenajari interioare si exterioare, modernizari, termoizolatii, gresie, faianta, parchet, placari cu polistiren, acoperisuri cu tigla ceramica si metalica.

  www.idealcasa.go.ro

  KIT

  Distribuitor autorizat pentru vinzare de case canadiene livrate in kit complet, gata pentru asamblare.

  www.maisonenkit.com/danpaulsoroceanu

  GORETTI EXIM srl

  Activam in domeniul constructiilor de aproximativ 8 ani, iar experienta acumulata ne recomanda ca fiind printre pionerii domeniului. In toata aceasta perioada de timp, am reusit sa acumulam experienta in dezvoltarea de constructii pentru locuinte si compl

  www.carotarediamantata.ro

  EURORENOVA

  Eurorenova s.r.l. este o societate de constructii cu capital integral privat, cu sediul in Oradea, al carei profil consta, in principal, in executarea lucrarilor de constructii de orice tip – constructii noi ,reparatii si reabilitari , extinderi si modern

  GAMMA SUPPORT TEHNOLOGIES srl

  Executam orice fel de constructie de orice tip: civile, agricole, industriale, plus curatenie interior si exterior.

  CONVIL - ORADEA srl

  Proiectare si executie lucrari de constructii

  www.convil.ro

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT CONSTRUCTII

  Executam: -demolari -drumuri,platforme, parcari, piste aeroportuare -retele alimentare apa canalizare -constructii civile/industriale -depozite pentru deseuri menajere si industriale (periculoase si nepericuloase) -sisteme drenaj si colectare gaze pentru depozitele de deseuri -lucrari hidrotehnice si de imbunatatiri funciare -inchideri ale unitatilor miniere prin stabilizare, etansare si drenaj -impermeabilizare bazine, rezervoare lacuri, bazine ornamentale, iazuri de decantare

  www.iridexcons.ro

  SALROM SRL

  SC SALROM SRL, este reprezentant al firmei CONTROLS, ITALIA, specializata in aparatura si echipamente de laborator pentru controlul si testarea calitatii solului si a materialelor de constructii, detinind certificare ISO 9001

  www.salrom.net

  TIMICOM

  Constructii civile industriale, statii sortare balastiere. Intermedieri in constructii utilaje, intermediere utilaje si materiale de constructii, executii de case vile drumuri cai de comunicatii. La comanda construim si utilam balastiere.

  www.timicoom.home.ro

  POLICOLOR SA

  Producator de lacuri si vopsele, tencuieli, sisteme de termoizolatie, sisteme de hidroizolatie, pardoseli epoxidice, adezivi si alte materiale pentru constructii si amenajari.

  www.deko-professional.ro

  MORARU PREST CONSTRUCT

  construim case ,vile hoteluri ,pensiuni .la rosu ,griu ,cheie .amenajari interioare .placari rigips gresie faianta ,tencuiala ,zidarie nevada ,amenajari exterioare fatade polistiren demolari dorim seriozitate & oferim va multumim

  CONFIANZA REAL ESTATE

  Suntem o firma de constructii si promovari de imobile nou-construite din Madrid. Suntem interesati in investitii in Romania.

  COLOS CONSTRUCT SRL

  Executa finisaje interioare si exterioare de orice fel si constructii de case.

  PENTACO S.A.

  Eexecutia lucrarilor de constructii civile, si constructii industriale, lucrari de drumuri si poduri. Lucrari de amenajari hidrotehnice, lucrari de canalizare si alimentari cu apa. Imbunatatiri funciare, combaterea eroziunii solului si gospodarirea apelor. Producerea de prefabricate din beton si confectii metalice. Decoratiuni interioare. Producerea si vânzarea de materiale de constructii. Producerea de prefabricate din beton si confectii metalice. Prestatii de închirieri de utilaje si mijloace de transport, reparatii de utilaje si mijloace de transport.

  www.pentaco.ro

  ROMSICON srl

  Antrepriza generala de constructii. Lucrari de terasamente. Consultanta in constructii. Masuratori topo. Distribuitor autorizat Rudbin Rudeni S.A. Producator materiale de constructie din lemn, mobilier de gradina, Porotherm, Tondach.

  www.geocities.com/romsicon/romsicon.html

  MARBARI COM srl

  Constructii case, amenajari interioare, izolatii si hidroizolatii, instalatii termice, electrice si sanitare, orice lucrari din lemn, mansardari, case din lemn cu diverse finisaje, usi, ferestre, mobila, lambriuri dusumele etc.

  SARA CONSTRUCT

  Constructii de locuinte. Constructii administrative. Amenajari interioare si exterioare. Demolari si consolidari. Consultanta in managementul investitiilor in constructii. Asigurarea calitatii in constructii prin: 1. responsabil tehnic cu executia; 2. diriginte de santier.

  www.saraconstruct.ro

  EUROOLI ION CONSTRUCT

  Constructii la rosu, finisaje, instalatii, acoperisuri, tot ceea ce va doriti sa fie de calitate in casa dumneavoastra, noi facem posibil acest vis. Calitatea in constructii este ceea ce noi facem.

  Vlasia Construct srl

  Amenajari interioare, constructii clasice (beton, BCA, caramida), tencuieli, gleturi, zugraveli, faianta, gresie, parchet, rigipsuri.

  ELIDO srl

  PROIECTARE si CONSTRUCTII: locuinte individulale si colective, case de vacanta, spatii comerciale, cladiri birouri, hoteluri, constructii industriale, amenajari interioare, Proiecte pt obtinerea Autorizatiei de Construire-PAC, PAD, PUD, PUZ. (toata tara)

  REVITAROM SA

  Societate de constructii cu capital integral privat. Executam lucrari la cheie, cu un inalt grad de profesionalism.

  www.revitarom.ro

  AMRA Srl

  Foraje, alimentari cu apa, lucrari geologice, fundatii speciale, piloti, micropiloti, instalatii de incalzire cu pompe termice.

  SOLARON CONSTRUCT S.R.L.

  SOLARON Construct este unic importator si distribuitor al producatorilor germani de prim rang: P&T Technische Mörtel, principal producator german de mortare speciale; Henry Chemie, producator specializat de rasini sintetice

  www.solaron.ro

  Onira Construct S.R.L.

  Oferim servicii de constructii care acopera toata gama de cerinte. Tot ceea ce facem e definit de standardul calitatii adecvat lucrarii.

  www.onira.home.ro

  ALL ELECTRICS 95

  Societatea noastra, infiintata in 1994, este specializata in fabricarea si montarea de hale industriale si constructii civile, prefabricate, moderne, executate pe structura metalica cu inchideri din panouri termoizolante.

  www.constructiimetalice.ro

  COD-INVEST srl

  Societatea noastra are capacitatea de a finaliza orice proiect in domeniul constructiilor civile si industriale (structuri de beton sau metalice), portofoliu de executie relevant.

  GHEMARK IMPEX srl

  Executam orice lucrare de amenajare interioara, instalatii sanitare, constructii, montam hale industriale. Experienta in domeniu de 7 ani, portofoliu important de lucrari (verificabil).

  BECLEREAN s.r.l.

  Construim vile si case de vacanta rezonatoare si amplificatoare de energie pozitiva, cunoscute sub denumirea de ,,case vii". Executam fundatii, zidarii, cofraje, armari, turnari betoane, finisaje, instalatii sanitare. Zona de lucru: PREDEAL, BRAN, BR

  ROMCONSTRUCT S.A.

  Proiectarea si executia de lucrari de constructii: constructii-montaj, izolatii, instalatii, finisaje, constructii drumuri si platforme, canalizari, constructii hidrotehnice, reparatii in constructii, lucrari de consolidare, amenajare, restaurare si renovare, reabilitare si modernizare a imobilelor vechi.

  www.romconstruct.com.ro

  ECO CONSTRUCT SRL

  Realizam si comercializam constructii din lemn (case de locuit, case de vacanta, case de gradina, foisoare, etc.)

  SELENA SRL

  Executam case din lemn masiv sau pe structura in tara si in strainatate.

  SC ARGIMARG CONSTRUCT SRL

  Executam case, vile la rosu sau la cheie, tencuieli, zidarii, sape apartamente, fatade. Dorim si colaborari firme de constructii.

  http://www.neviprod.ro

  EDILAND SRL

  executare constructii civile si industriale, instalatii si utilitatile aferente; consolidare, igienizare, renovare si schimbare a destinatiei.Prestari servicii legate de activitatea de constructii: confectii de lemn si metal,tamplarie, placaje gresie,

  www.flora-alpina.ro

  VIB CONSTRUCT SRL

  De peste 10 ani executam: -lucrari stradale (trotuare, rigole carosabile, ridicari capace la cota, turnare asfalt si beton,etc) -lucrari la poduri -hidroizolatii -drumuri acces -vile la rosu -amenajari exterioare curti cu pavele -canalizari -plombe asfalt

  http://www.vibconstruct.webs.com

  DCM GROUP EVOLUTION srl-d

  PREZENTARE: DCM GROUP este o companie de arhitectura si constructii care urmeaza conceptul design&build. Oferim servicii complexe de proiectare si executie, incepand cu partea de concept pana la realizarea cladirii si mentenanta.

  www.dcmgroup.ro

  ZONE INVEST SRL

  Invatam si practicam continuu ca sa putem oferi cu profesionalism cele mai bune decoratiuni interioare si exterioare din inox, inox cu lemn, inox cu sticla si nu numai.

  www.zone-inox.ro www.balustradeinox-sticla.ro

  TOPANEL S.R.L

  TOPANEL importa si distribuie o gama variata de produse destinate constructiei de hale industriale si spatii comerciale: panouri termoizolante cu spuma poliuretanica, panouri termoizolante cu vata minerala, policarbonat, usi industriale si antifoc, accesorii din tabla de otel (coame, subcoame, pazii, coltare, jgheaburi, burlane, bride, inele racordare). Produce si comercializeaza toata gama de accesorii din tabla si elemente de prindere necesare montarii panourilor termoizolante.

  www.topanel.ro

  MARINOVA

  Lucrari de constructii si amenajari interioare la hale industriale, sedii de firma si case (turnare betoane, faiantari, rigipsari, tencuieli, zugravit, consolidari case, instalatii electrice, instalatii sanitare etc.)

  88ALEX

  SC 88 ALEX SRL realizeaza lucrari de constructii case in rosu,finisaje,pavaje,gresie faianta,izolatii cu polistiren,acoperisuri etc la cele mai avantajoase preturi

  CITE DU BOIS INTERNATIONAL

  Suntem o societate romana cu capital francez, fabricant de case cu structuri de lemn pentru Romania si pentru export. Realizam case dupa proiecte proprii sau in functie de planurile beneficiarului- dispunem de arhitect.

  www.citedubois.ro

  MARC CONSTRUCT SRL

  SC MARC CONSTRUCT este o societate cu capital integral privat, fiind infintata in anul 1996 avand principalul obiect de activitate constructii: constructii civile si industriale; restaurari, amenajari interioare si exterioare; lucrari de instalatii in constructii; reabilitari, renovari si reparatii; izolari termice.

  www.marcconstruct.ro

  MEGA DESIGN GRUP srl

  MEGA DESIGN GRUP este activa pe piata constructiilor din 2003,iar obiectivul nostru este acela de a executa lucrari de calitate predate beneficiarului la termenele stabile.dispunem de personal calificat si practicam preturi avantajoase pentru manopera.

  akis group

  executie confectii metalice, portii si garduri, balustrade fier forjat, balustrade inox, balustrade sticla, balustrade lemn, scari interioare, scari exterioare, trepte lemn masiv, mana curenta lemn

  www.akisgroup.ro

  Dynamic & Expert Construct SRL

  Societatea noastra realizeaza orice tip de lucrare, in conditii de calitate la superlativ, fie pe baza unei documentatii, conform cerintelor beneficiarului, fie, atunci când beneficiarul nu dispune de documentatia necesara, oferind consultanta necesara.

  M-ART srl

  Firma noastra executa lucrari de constructii cladiri si amenajari interioare, case la cheie, reamenajari, renovari.

  SPECTRUM CONSTRUCT

  Suntem singura firma din Romania care produce garduri, porti si mobilier de gradina: pergole, foisoare din PVC ce-i ofera un aspect elegant, durabilitate maxima, perioada de garantie practic nelimitata, eliminand timpul si cheltuielile legate de intretinere!

  www.garduripvc.ro

  AXCON srl

  Constructii case, vile, case de vacanta, pensiuni, hoteluri-din lemn sau zidarie-pe baza de contract- la cele mai mici preturi si cea mai inalta calitate- in toata tara. Portofoliu lucrari. Amenajari, mansardari, termoizolatii. www.axcon.ro

  www.axcon.ro

  INFO MEDIA CENTER

  Executam orice fel de lucrarii de constructii civile si industriale cu personal calificat la preturi minime si la o calitate desavarsita, zidarie, zugraveli, placaje: faianta, gresie, rigips, pardosele: mocheta, parchet. Vile la stadii rosu sau la cheie.

  www.infomediacenter.home.ro

  ECO GRUP ACTIV S.R.L

  Executa lucrari de constructii de orice amploare, hidroizolatii, alpinism utilitar, la preturi avantajoase, de buna calitate si in termen scurt. Executam si lucrari de amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, lambriu etc. CELE MAI MICI PRETURI.

  SF CONSTRUCT 2000 SRL

  Constructii case si vile, amenajari interioare, amenajari exterioare, tamplarie aluminiu, tamplarie PVC, instalatii, confectii metalice.

  www.sfconstruct.ro

  BARCONING S.R.L.

  Executam finisaje interioare si exterioare, tencuieli interioare si exterioare, termoizolari fatade, sape, amenajari interioare, placari gips-carton, pereti despartitori, izolari interioare fonice/termice, vanzari cu amanuntul de materiale de constructii, distributie marfa, structuri de rezistenta, fundatii cladiri, constructii de zidarie, case la cheie.

  NCS INVEST SRL

  Executam constructii structuri,sarpante si invelitori,termosisteme de izolatii cu polistiren,amenajari interioare si exterioare,tencuieli mecanizate,sape,gleturi ,zugraveli,placari cu gresie-faianta,gips-carton,piatra,marmura,travertin,etc

  www.btclub.ro/ncsinvest-constructii-amenajari/

  GINIMO CONS

  Lucrai de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Construim case la rosu sau la cheie cu materialele noastre sau ale clientului.

  THE NEW YORKER SRL

  Inchirieri utilaje constructii, constructii civile, industriale, hidroizolatii, reparatii drumuri, case la cheie, demolari, amenajari interioare si exterioare.

  www.thenewyorker.ro

  IntelSOFT

  WinDoc Deviz - program pentru evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii si instalatii Cost Construct - baza de date cu norme de deviz si oferte de de materiale de constructii de la principali producatori, importatori si distibuitori

  www.deviz.ro

  TECNO MONTAGGI S.R.L.

  Furnizam si montam dulgherie metalica zincata pana la 12m lungime. Lucram cu masini cu verificare numerica, taiere laser. Furnizam si montam tabla de fier si panouri sandwich pentru acoperisuri si fatade. Lucram in colaborare cu firme italiene.

  GEOROKS ACTIV SRL

  S.C. GEOROKS ACTIV S.R.L. este o societate romaneasca cu raspundere limitatata cu capital integral privat. Firma a fost infiintata in anul 2004 si este specializata in domeniul constructiilor, imobiliare, paza si protectia obiectivelor. Dinamica si performanta firmei este sustinuta de catre specialistii angajati ai firmei, cat si tehnologia folosita. Managementul societatii este orientat in permanenta spre cerintele care vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii.

  MARINAS

  CONSTRUCTII DIVERSE - CIVILE SI INDUSTRIALE - ORIUNDE IN TARA - firma cu o reala experienta in constructii si renovari de cladiri civile si industriale - pt informatii contactatine - preturi de invidiat

  www.marinas.go.ro

  SUD EST CONSTRUCT

  Constructii case, constructii vile, constructii blocuri, constructii hoteluri Amenajari interioare, amenajari exterioare. Compartimentari gips-carton, montaj tavane casetate, tavane rigips. Executie glet, zugraveli, glafuri.

  www.sudestconstruct.ro

  L I L Structural Design SRL

  L I L Structural Design SRL Cluj Napoca: birou de proiectare constructii; firma de consultanta, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management al proiectului) in constructii, pentru diverse tipuri de investitii: constructii industriale (hale, metalice sau beton; de productie, depozitare sau logistice), civile (parcuri retail, spatii comerciale, blocuri locuinte, cladiri birouri, showroomuri, sali polivalente, vile, case, pensiuni), agricole, zootehnice si speciale

  www.lilstructuraldesign.ro

  REL CONSTRUCT srl

  Inginer constructor cu echipe complete executam case la rosu,case la cheie,finisaje,renovari,consolidari,demolari,recompartimentari,instalatii.Efectuam proiectare de specialitate,devize de lucrari,necesar materiale,consultanta in domeniu,urmarire santier.

  Avis Development Srl

  Executam perforari profesionale in peretii si plansee din beton armat prin carotare cu coroane diamantate.

  www.avis-instal.ro

  CASATAMULTVISATA SRL

  Companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor. Executam: -proiecrare constructii civile si industriale -constructii la rosu -constructii la cheie -constructii case / vile - plata in rate la dezvoltator -lucrari cu piatra si din piatra

  www.casatamultvisata.ro

  HARA PROFESSIONAL

  Firma HARA Professional, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor civile si industriale, cu personal calificat si cu o buna conduita fata de clientii sai, pune la dispozitia dumneavostra servicii la un inalt nivel calitativ.

  www.haraprofessional.eu

  ROLLUX SISTEM CONSTRUCT SRL

  Va punem la dispozitie o variant gama de preturi pentru usi de garaj, case de lemn, garduri metalice, pergole sau rulouri exterioare in functie de categorii , avand preturi de producatori si o calitate de exceptie.

  www.pret-usi-garaj.ro

  DUMBRAVEANA srl

  Firma de Constructii civile si industriale, realizate la cele mai mici preturi din Bistrita. Realizeaza: Betoane B50(C2.8/3.5) ... B300(C18/22.5); mortare pentru zidarii si tencuieli; prefabricate din beton armat la comanda; Confectioneaza armaturi din OB.

  www.dumbraveana.as.ro

  PANIMAN srl

  Companie specializata in proiectarea si amenajarea locurilor de joaca pentru copii. Compania noastra ofera o gama variata de produse. Paniman are o singura ambitie: clienti multumiti si copii fericiti. Oferim clientilor nostrii cea mai buna calitate.

  www.paniman.com

  GMC PROIECT CONSTRUCT srl

  GMC PROIECT CONSTRUCT executa: constructii case, vile, amenajari interioare, finisaje de calitate, instalatii electrice, sanitare, gaze, termice, aer conditionat, terase de blocuri, mansardari etc.

  www.gmc-construct.ro

  EUROBUG ALY &CRYSS srl

  lucrari de constructi de orce tip si in orce domeniu constructi civile, industrial, amenajari interioare, fatade, izolati,instalati electrice sanitare termice, instalati montaj de panouri solare.

  www.bugconstruct.ro

  Coneltex

  SC detine statie de sortare spalare agregate de balastiera, livreaza cu transportul inclus agregate de balastiera.

  ZAH BEST CONSTRUCT COMPANY

  Firma de constructii ofera o gama larga de servicii de la constructii civile pana la cele industriale

  http://constructiizah.ucoz.ro/

  KANOLO SERV srl

  Executam lucrari constructii, montaj, consolidari, finisaje la preturi favorabile. Prin echipa noastra de profesionisti va garantam o calitate ridicata a lucrarilor executate si un termen de finalizare adaptat la tipul de lucrare efectuat.

  Robadel Servicii srl

  Executie rigips, parchet, glet, zugraveala, vopsitorie, gresie-faianta, instalati sanitare si electrice. Apartamente la cheie.

  BOLOGNA SERVICE SRL

  Nacele autoridicatoare, platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu (reprezentanti unici in Romania pentru OIL&STEEL), autopropulsate, tractabile. VANZARI / INCHIRIERI / SERVICE ana.iosif@bolognaservice.ro

  www.bolognaservice.ro

  BILDCONS

  Executam lucrari de constructii civile si industriale, case, vile hale metalice, amenajari interioare. La cerere putem asigura si servicii de proiectare. Dispunem si de echipe specializate pt diverse lucrari de demolare.

  www.bildcons.ro

  NATYDEA DESIGN srl

  Punem in aplicare dorintele si visurile dvs pentru a va realiza locuinta mult dorita.Nu punem accent pe vorbe,ci pe fapte.Stadiul constructiilor pot fi la Rosu sau la Cheie.

  INSTACOM

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, consolidari, sarpante si hidroizolatii.

  MCM GROUP INVEST SRL

  Firma MCM GROUP INVEST SRL executa lucrari de constructii si amenajari interioare si exterioare zidarie, tencuiala, zugraveli, faianta, gresie, sapa izolatii la cele mai bune preturi.

  mcmemil@yahoo.com

  Sevacon Impex srl

  Firma noastra este infiintata in anul 2001 si este specializata in executia de constructii civile (structura si finisaje), amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, termice, sanitare, tamplarie Al si PVC cu geam termopan, hidroizolatii, ignifugari,etc.

  BAUTEN GRUP S.R.L.

  Bauten Grup executa lucrari de amenajari interioare/exterioare de orice tip, alaturi de o echipa numeroasa de specialisti, la cele mai inalte standarde de calitate, cu preturi competitionale. Constructii civile, editlitare si inchiriere utilaje.

  www.bauten.ro

  PUNKTPE.I SRL

  Proiectare completa, executie si consultanta in constructii. Import gresie, faianta si obiecte sanitare.

  VIBECONS srl

  Suntem o firma de constructii. Executam proiecte, amenajari interioare, constructii case de la A la Z. Oferim garantie lucrarilor.

  NASTYANY SRL

  -constructii "la rosu" sau "la cheie" din bca, caramida, cofraje din polistiren tip Amvic ; -montare pavele si amenajari exterioare si interioare ; - lucrari din fier forjat - balustrade, garduri, porti de acces, grilaje ; - termoizolatii

  Burusan Trade srl

  Construim case si vile de vacanta la Brasov si inprejurimi de la A la Z, Producem porti, garduri balustrade din fier forjat si inox la cel mai bun pret.

  www.geocities.com/burusanro

  Ceravolo Construttore SRL

  Constructii de locuinte si case de vacanta, precum si constructii la comanda, la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp.

  www.ceravolo-construttore.ro

  Asociatie Familiala

  Case in rosu, din lemn, bca, caramida etc., experienta peste 15 ani, preturi f. bune in functie de suprafata si complexitatea constructiei.

  ANT CONST D&I srl

  Constructii de cladiri, lucrari speciale de constructii, izolatii, protectie anticoroziva, instalatii tehnico-sanitare, ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri etc.

  Betacons

  SC Betacons srl efectueaza orice lucrare in domeniul constructiilor si a amenajarilor interioare cu personal cu experienta dobandita in strainatate. Satisfacem orice moft in domeniul constructiilor.

  Ena Design Construct S.r.l

  Constructia de cladiri si lucrarii de geniu, constructia de cladiri din structuri usoare, montaj, instalatii, amenajari.

  www.ena-group.ro

  NEOTEHNIC MACON

  Suntem o societate comerciala a carei activitate este promovarea de materiale speciale de constructii si distributia acestora pe piata romaneasca

  www.neotehnic.ro

  GRUP AVLIS CONSTRUCT SRL

  Servicii: - antreprenoriat general in constructii - constructii metalice la cheie - hidroizolatii si protectii speciale - pardoseli industriale si betoane speciale

  www.grupavlis.ro

  PANNON-CLUJ TEAM srl

  Preluam investitii in antrepriza generala, executam constructii civile, industriale, socio-culturale, administrative.

  CSD AUTOMOTIVE GRUP SRL

  Constructii civile si industriale; reparatii; compartimentari;amenajari exterioare; pereti cortina; tamplarie pvc si aluminiu. Servicii reparatii si intretineri auto, mecanica, caroserie, itp in doua locatii, Pipera si Tunari. Brokeraj in asigurari.

  www.csdgrup.ro

  ANA CRIS SRL

  Comercializare din stoc si la comanda a materialelor de constructii cu asigurarea transportului si a consultantei gratuite.

  ACTIV ALPIN ACORD SRL

  Firma “ACTIV ALPIN ACORD”, specializata in lucrari de constructii cu ajutorul ALPINISMULUI UTILITAR, executa o gama larga de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate. Reparatii si vopsitorii hale industriale. Reparatii si vopsitorii cosuri si furnale. Reparatii si vopsitorie fatade cladiri.

  www.a-alpinismutilitar.ro

  TEGLASS

  Case la cheie din structuri metalice usoare Hardell sau din caramida. Proiectarea si obtinerea autorizatiei de constructie sunt incluse in pret.

  www.teglass.ro

  Simbac SA

  Lucrari de constructii civile, industriale si agricole. Fabricare betoane. Producerea agregate de balastiera . Confectionare de armaturi, structuri metalice si prefabricate pentru constructii. Prestatii cu mijloace de transport si utilaje.

  www.simbac.ro

  TRANS NICKI

  Transport cu Rabe de 16t si un Daf orice materiale de constructii. Asocieri cu alte firme de profil.

  ERGOND-TUR srl

  Firma ProKoncept comercializeaza un sistem de constructii, (cofraj pierdut) sistem Lego cu termoizolatie de K=0.24, fara punte termica din Neopor, materie a carei furnizor este firma BASF. Elementele componente ale peretilor Prokoncept se îmbina fara nici un liant, doar prin apasare cu mâna. Betonul se poate turna în cofrajul format din aceste elemente atât manual aât si mecanic. Se recomanda turnarea betonului la fiecare al treilea rand de elemente. Peretele obtinut are 5 cm de izolatie interioara si 6 cm de izolatie exterioara(NEOPOR). Grosimea totala a peretelui e de 25 cm. Sistemul Prokoncept (cofraj pierdut) contine toate elementele pentru realizarea peretilor fara punti termice: coltari, boiandrugi, elemente de centura, capete de închidere, elemente pentru unghiuri si elemente drepte. Peretii se pot tencui sau placa pe interior cu placi de gips-carton, cu placaje decorative, faianta. Pentru conducte si cabluri, se executa jgheaburi în polistirol cu ajutorul unui cutit termic. Procedeul permite executie rapida, silentioasa si estetica. Exteriorul peretului poate fi finisat cu tencuiala uscata tip „Dryvit ", cu tencuiala traditionala pe plasa de otel, respectiv placat cu caramizi decorative, piatra sau lemn. Planseul poate fi realizat conform cerintelor individuale ale beneficiarului. Planseul Prokoncept permite distante de pâna la 12 m între zidurile portante, transportul nu necesita utilaje speciale si montajul se face fara macara. Planseul se sprijina pe schela de lemn sau schela metalica reglabila. Greutatea specifica a planseului- 250 kg/mp - permite utilizarea sa la reconditionarea si ranforsarea unor plansee. Structura planseului Prokoncept, la fel ca si a celorlalte elemente ale tehnologiei, e lipsita de punti termice. Elementele acoperisului Prokoncept permit ca, dupa ridicarea scheletului traditional din grinzi si capriori, într-o singura etapa de lucru sa se realizeze trei etape: - montajul tiglelor (elementele de acoperis Prokoncept dispun de profile speciale pentru sustinerea tiglelor) Rezistenta deosebit de buna la sarcina a elementelor de acoperis permit si utilizarea tiglelor de beton. - montajul foliei ( Elementele se îmbina perfect si materialul lor izoleaza perfect atât la apa cât si la vapori ) - montajul izolatiei ( Polistirolul având grosimea de 14 cm asigura izolatia impecabila a acoperisului.)

  www.prokoncept.ro

  SIA srl

  activitati complexe de servicii in constructii , constructii , decoratiuni si finisaje interioare si exterioare , constructii metalice , instalatii in constructii

  -

  LION IMPEX S.R.L.

  Schele fatada otel tip Italia.Schele mobile otel.Popi telescopici reglabili din otel pentru constructii. Panouri cofrare cu film fenolic (tip tego) Sistem de topogan pentru evacuarea deseurilor din constructii.Plasa protectie pentru schele.

  INTER BUILDING srl

  Distribuim toata gama de produse LINDAB: tigla metalica, tabla cutata trapezoidala, tabla lisa, jgheaburi si burlane, porti de garaj, porti industriale, case pe structura usoara, constructii usoare, hale industriale.

  www.interbuilding.ro

  Algadan-Com SRL

  Constructia caselor de locuit si realizarea apartamentelor, prestarea serviciilor de transport a marfurilor.

  ZARIN SRL

  Suntem firma de constructii cu sediul in Beciu, executam la CELE MAI MICI PRETURI constructii de case si vile la cheie sau la rosu, amenajari exterioare, reconditionari, renovari atat in judetul Olt cat si in Bucuresti si jud. Dolj.

  SAIF CONSTRUCT GRUP

  Cconstructii civile (case si vile) "la cheie", amenajari interioare, termosistem, fatade, placari cu orice fel de material.

  SOLDEC

  Dezumidificare in constructii, uscarea tencuielilor, a sapelor, eliminarea condensului, umezelii si mucegaiului.

  www.dezumidificare.ro

  UCA CONS srl

  Constructii la rosu si la cheie, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, faiantari, acoperisuri, Lindab etc.

  www.ucacons.go.ro

  TOLEANIS SRL

  Constructii civile si industriale, acoperisuri, fatade, termo/hidro izolatii, amenajari interioare, diverse

  www.toleanis.3x.ro

  Softeh Plus

  Software devize oferte. Cel mai complet software pentru elaborarea, analiza si calculul documentatiei tehnico-economice de executie pentru activitatea de constructii si instalatii.

  www.softeh.ro

  STONECO srl

  Constructii ivile si industriale "la cheie". Finisaje interioare si exterioare, zugraveli, montaj pereti GPS-carton, montaj termoizolatii, montaj tamplarii PVC, montaj geam de ornament. Instalatii sanitare. Executie aductiuni apa si canalizare. Instalatii termice pexal, cupru, ppr. Tamplarie PVC cu 5 camere, sticla geam termopan, feronerie ROTO, Profie Euroline S70.

  www.stoneco.ro

  BRACONS INSTAL srl

  Oferim la preturi negociabile: Constructii, finisaje, reparatii, amenajari interioare, instalatii electrice - sanitare si incalzire, sarpante, invelitori, compartimentari cu gipscarton, tavane false, tehnologie LINDAB (module, invelitori)

  www.bracons.ro

  NG ANA CONSTRUCT S.R.L.

  Executam amenajari interioare, case la rosu sau la cheie, finisaje occidentale, rigips, zugraveli, placari gresie, faianta, compartimentari cu rigips, tavane false, instalatii electrice, sanitare, termoficare si climatizare calitate exceptionala.

  RAMDAF Construct srl

  Construim case si vile, la la rosu sau la cheie, cu materiale proprii, sau ale beneficiarului. Va mai putem ofei la cerere proiecte se rezistenta si/sau arhitectura, studii geo. Oferim garantie si factura. Ieftin si serios. Preturi incepand de la 60 euro

  ALL-CONSTRUCT SERVICES

  Constructii civile si constructii industriale, instalatii, renovari, amenajari, reparatii, precum si toata gama de lucrari partiale sau totale in constructii.

  AVIA LUX S.R.L.

  Firma producatoare de pavele, borduri, rigole si boltari de cea mai buna calitate cu executie in doua tipuri de tehnologii: vibrocomprimate si vibropresate.Pavelele au o multitudine de forme si grosimi si sunt divers colorate in masa.

  http://avialux.uv.ro/

  ANDAMI COMP srl

  Distributie de materiale de constructii: ciment, otel beton, otel beton fasonat, plase sudate, gips carton, profile metalurgice, tabla, tevi, caramida, bca, produse CERESIT, cuie si alte materiale de constructii.

  www.andami.ro

  CECI-BAU srl

  Firma din jud. Harghita care executa lucrari de constructii, izolatii fatade, placari gresie si faianta, parchetari si renovari oriunde in tara.

  ITALLNOVE SRL

  Constructii metalice, hale, depozite, spatii comerciale

  VECTRA CONSTRUCT

  Constructii de blocuri si vile la cel mai bun raport calitate-pret . Detinem o echipa completa de PROFESIONISTI !

  www.vectraconstruct.ro

  FILTES

  Produce,monteza si comercializeaza prefabricate mici din beton: pavele,borduri,ghivece flori, role, rigole,corp zidarie(boltari), corp cofraj(fundatie).

  www.filtes.ro

  SOLARIS CONSTRUCT srl

  Construim cladiri (case, vile, hale, hoteluri etc) ce nu necesita incalzire termica iarna sau racire vara. Preturi mai mici sau egale cu sistemele de constructie clasica.

  LIV ROM-TEC

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii electrice si termice, case la cheie.

  STANDARD DESIGN CONSTRUCT srl

  Standard Design Construct executa la rosu, consolideaza, renoveaza imobile p 1+10 etaje. Montam lifturi electrice import Finlanda. Executa: Tamplarie PVC, Hale Industriale, Pardoseli Industriale, Amenajari Interioare, Reamenajari Fatade Imobile P 1+10, Instalatii Electrice, Instalatii Sanitare, Piscine din beton armat. Comercializeaza: Echipamente, Accesorii, Substante Intretinere Piscine. Executa si: Hidroizolatii profesionale, Mansardari, Amenajari Apatamente.

  www.piscine.com.ro

  ANALOR CONSTRUCT S.R.L.

  S.C. ANALOR CONSTRUCT S.R.L. executa cu echipe specializate, pe baza de contract, lucrari de constructii incepand de la fundatii, cadre de beton, zidarie, sarpante si invelitori, finisaje interioare, placaje instaltii electrice si sanitare, hidroizolatii.

  SICONFECT SRL

  Domeniul principal de activitate sunt constructiile metalice (hale, constructii civile si industriale, depozite de marfa, garaje, garduri, porti pt. case, mobilier fier forjat), precum si instaltii sanitare, de gaz si termice.

  www.siconfect.z1.ro

  GAPACONSTRUCT SRL

  Proiectare, executie, consultanta pentru: case, vile, hale industriale, platforme, drumuri pietruite sau betonate, lucrari edilitare.

  www.tcb.com.ro

  TERRAMAR AMBIENT s.r.l

  Executam constructii civile si industriale, consolidari, amenajari interioare, finisaje si instalatii sanitare. Comercializeam produse siderurgice (tabla laminata, tabla zincata, tabla expandata, tabla groasa), profile metalice, teava sudata.

  DAFCONSTRUCT S.R.L.

  Societate comerciala specializata in constructii civile, amenajari interioare si hidroizolatii. Acordam garantii la toate lucrarile executate, iar raportl calitate/pret este exceptional.

  RULMENTI SURUBURI

  Comercializeaza o gama larga de: organe de asamblare, rulmenti, elemente de transmisie, elemente de etansare. Promotii lunare!

  www.rulmenti-suruburi.ro

  Euro cargo Ro

  Lucrari de constructii , zidarie , zugraveli , picturi , aplicari pereti si tavane gipscarton sau PVC , montaj parchet normal, laminat si triplustrat Instalatii. Sisteme termopan.

  www.eurocargo.ro

  Ambient construct PREST-CON

  Constructii la preturi competitive, instalatii, rigips de cea mai buna calitate, consolidari, structura. Executii de inalta calitate in termen scurt.

  DESIGN CONSTRUCT srl

  Executam constrctii civile si industriale, amenajari interioare la cele mai mici preturi din Moldova.

  www.dorinconstruct.ro

  Corina Company mg srl

  Executam constructii civile si industriale, constructii metalice, amenajari interioare, instalatii electrice, automatizare, securizare.

  Cobadi Construct

  Firma de constructii ce executa in antrepriza generala: constructii civile, constructii industriale, constructii de drumuri, renovari de cladiri si demolari, finisaje interioare si exterioare, livrari de agregate minerale.

  BAUROM CONSTRUCT SRL

  Distribuitor Mittal Steel Galati. confectii metalice, distribuitor metal, profilem, tabla (decapata, groasa, striata, zincata) hea, europrofile, inp, ipe, unp, otel beton, produse metalurgice, cornier

  www.baurom.ro

  NP NEW STAR srl

  Executam la preturi fara concurenta orice lucrari din domeniul constructiilor, drumuri, poduri, canalizari, constructii civile si industriale. Dispunem de o echipa de muncitori calificati care pot lucra in orice colt al tarii.

  NISA CONSTRUCT srl

  Executam ireprosabil activitati din domeniul constructiilor, de la sapaturi pana "la cheie", structuri, finisaje, instalatii electrice, sanitare, termice, automatizari, alarme si supraveghere.

  IMOB LUX CONSTRUCT SRL

  Lucrari de constructii (structura + arhitectura), amenajari interioare, sistematizari verticale, hidroizolatii, confectii metalice.

  TICON

  Produsele noastre sunt constructii metalice si utilaje pentru constructii, Produse din tabla perforata si tabla expandata: mobilier metalic, cuptoare electrice pentru arderea ceramicii, dulapuri electrice, panouri si pupitre pentru automatizari. Utilaje si dispozitive pentru agricultura, containere pentru depozitare, precum si alte confectii metalice in functie de comenzi. Confectii metalice din teava profile, confectii metalice din tabla subtire. Vopsire in camp electrostatic.

  www.ticon.ro

  EUROCONDOR S.R.L

  Firma noastra este specializata in amenajari Interioare si Exterioare din Rigips: partitionari, tavane, pereti, spoturi etc. Efectuam servicii de inalta calitate, oferim garantia lucrarilor si asiguram consultanta de specialitate tuturor clientilor nostri.

  VICOPETIZOLARORUL

  constructii de la A la Z casa construita de la fundatie la acoperis, inclusiv amenajari interioare si intimizari de spatii.

  Centrul de Formare Profesionala Eurodeal

  Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) in diferite meserii. http://cursuridecalificare.ro/

  http://cursuridecalificare.ro/

  SPECIAL CON PROD s.r.l.

  Constructii civile si industriale, consolidari constructii afectate de explozii si coroziune, protectii antiacide etc.

  STEF.STEEL.Construct

  Firma specializata in domeniul constructiilor. Putem acoperii orice fel de lucrare in domeniu. Executam lucrari de mare precizie.

  www.steel-construct.tk

  CASACYP CONSTRUCT srl

  executam orice lucrare in domeniul constructiilor case la cheie, parcari, canalizari, instalatii etc caut antreprenor general orice oferta este bine venita

  TOPEXIM srl

  Lucrari de prelucrare a geamului: operatiuni de gaurire, fatetare, sablare, geam curbat, mobilier de stcla, geam fusionat

  JENY HOLDING SRL

  Va stam la dispozitie cu urmatoarele tipuri de servicii:: -Săpături -Fasonări -Montări -Armături -Cofraje -Turnări beton -Lucrări de finisare -Lucrări de consolidare -Drumuri

  www.jeny-holding.ro

  BIDNET

  Suntem distribuitorul unei solutii mobile 3G/4G de conectare la Internet, in conditii de acoperire foarte slaba sau chiar inexistenta pentru modem-urile standard. INTERNET LA UN CLICK DISTANTA!-WiBE este un produs plug&play, detalii: www.wiberouter.com

  Edigab srl

  Suntem o firma la inceput de drum cu acte inca in lucru ,ce se ocupa de constructiile caselor si amenajarilor interioare si exterioare totul de la A-z,la preturi promotionale

  sites.google.com/site/

  Violi Grup srl

  Firma specializata in constructii si amenajari interioare. Putem oferi preturi foarte bune pe diverse stadii de executie, iar pentru lucrarile executate la cheie putem oferi gratuitati.

  KAVI CORPORATION IMOBILIARE srl

  Suntem firma de constructii, oferim seriozitate maxima.

  www.kavi.ro

  VICTORIA PROPERTIES

  Firma ce doreste sa investeasca in domeniul imobiliar din Romania

  WWW.BIHARIA-OFFICES.COM

  Atlantis International

  Constructii la cheie. Tenucuieli, renovarii, rigips, zugravelii. Firma noastra doreste sa va construiasca asa cum va place.

  ICSH

  SC ICSH SA executa constructii civile, confectii metalice (hale industriale, ferme metalice, poduri, usi industriale, box paleti metalici). Firma este autorizata TUV, SLV Munchen, ISIM, ISCIR.

  www.icsh.ro

  T&T Access Solutions

  T&T Access Solutions ofera pe piata romaneasca toata gama de nacele si platforme autoridicatoare de lucru la inaltime.

  www.tta.ro

  DLG INTERNATIONAL IMPEX SRL

  Construim: case, vile, blocuri, case de vacanta, sedii de firme, hale industriale, fabrici. Executam amenajari interioare si exterioare si proiectare in constructii.

  www.dlgconstructii.ro

  Alfa-Cluj SRL Brasov

  1. Chingi de ridicare si ancoraj, palane, cabluri, sufe metalice, chei tachelaj, transpaleti, dispozitive de ridicare din lanturi cabluri si chingi textile, cirlige, transpaleti. 2. usi sectionale garaj, rulou, rezistente la foc.

  www.alfa-cluj.ro

  CONSTRUCTSIMI IMEX

  Construim case de locuit si de vacanta, la rosu si la cheie, cu echipe de profesionisti, preturi avantajoase, seriozitate maxima. Casele se construiesc pe structura de lemn, la standarde europene.

  BTD GROUP srl

  BTD Group are ca domeniu principal de activitate constructii civile si industriale. Pe langa acesta firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice.

  www.btdgroup.ro

  GAMENCONSTRUCT srl

  La preturi accesibile va construim si amenajam/finisam locuinta sau sediul firmei dvs. Calitatea si seriozitatea sunt cheia succesului nostru. Va stam la dispozitie in orice colt al tarii.

  EUROCONSULTINF INTERNATIONAL

  CONSTRUCTII CIVILE SI AMENAJARI INTERIOARE. Firma de constructii cu experienta in domeniul constructiilor civile si amenajarilor interioare isi pune la dispozitie toate cunostintele pentru dumneavoastra.

  ANDRESIN srl

  Societatea executa constructii civile si industriale, produce cherestea, tamplarie din lemn masiv si stratificat, termopan din lemn, amenajari interioare si exterioare, confectii metalice, fier forjat si alte lucrari de constructii.

  RECORD SERVICE srl

  Constructii civile si industriale, instalatii gaze, canal, apa electricitatea, autorizat ANRGN, autorizat ISCIR punere in fuctiune si verificari instalatii termice.

  Design Service DMD

  Finisaje - acoperiri- placaje, incalzire- racire-ventilatie instalatii termice (cupru, PP, Rehau, multistrat), centrale termice cu combustibil solid si gaz, instalatii electrice, constructii de la A la Z.

  INOX STYLE srl

  Firma noastra executa balustrade, scari, decoratiuni si diverse comfectii din inox. Preturile sunt rezonabile si ne deosebim de concurenta prin seriozitate, profesionalism, inovatie, folosirea de materiale de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand respectarea termenilor contractuali. Pt. a va comvinge de aceste lucruri, va rugam sa ne contactati sau sa ne vizitati show-room-ul de la sediul societatii din : Str. Fabrica de Chibrituri, Nr. 7-9 (in incinta Autogarii Filaret).

  www.balustrade-inoxstyle.ro

  ROM CONSTRANS SA

  Antrepriza de cosntructii civile si industriale ROM CONSTRANS SA, este specializata in consolidari, reabilitari si constructii "la cheie". Oferim si proiectare completa, cu discount considerabil in conditiile contractarii lucrarii "la cheie".

  www.constructiigenerale.ro

  ART Engineering s.r.l.

  Antrepriza Generala. Management de Proiect in constructii, executie de cladiri si alte constructii de geniu civil, hale industriale si/sau comerciale, finisaje interioare si exterioare, lucrari de drumuri.

  www.artengineering.ro

  VATRA srl

  Firma specializata in constructii si amenajari interioare, design interior pentru case, apartamente, birouri si spatii publice. Restaurari si renovari constructii. Design mobilier. Finisaje speciale: stucco marmura, stucaturi, ceramica. Consultanta in constructii.

  RONOR 2002 srl

  Constructii civile, amenajari, acoperisuri, fundatii, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice.

  AMIC INOX PROD CONSTRUCT SRL

  Amic7 Prod Construct srl executa la comanda o gama variata de balustrade din inox, structuri metalice, scari elicoidale, structuri inox, balustrade fier forjat, copertne fier forjat, grilaje fier forjat, garduri fier forjat.

  www.amic7.ro

  Mobart Design s.r.l

  Vanzare cofraje polistirol. Consultanta, constructii, proiectare si amenajare spatii birouri, magazine, hoteluri, baruri, cluburi si locuinte unifamiliale.

  www.mobartdesign.ro

  COLEST CONSTRUCT srl

  Constructii civile si industriale, renovari, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni. La un pret fara concurenta! Calitate si confort asigurat!

  http://colestconstruct.cabanova.ro

  WEST CONSTRUCT SRL

  Executam lucrari de constructii ,lucrari de finisaje interioare sau exterioare si terasamente. Putem asigura executia lucrarilor de instalatii aferente.

  RECONSTRUCTIA srl

  Cu o experienta de 3 generatii construim din placere iar pe beneficiari ii facem sa-si schimbe ideea despre constructori. Din 1992 si pana in prezent firma Reconstructia a facut ca multi oameni sa-si indeplineasca visul de-o viata ... o casa .

  www.reconstructia.ro

  Zsoka Forest SRL

  Constructii din caramida, zidarii, izolatii interioare si exterioare, faiante si gresie. Demolari case vechi.

  nu exista

  PRO DESIGN CONSULT srl

  Societatea noastra furnizeaza la cererea clientilor un pachet complet de servicii in acest domeniu, incepand cu consultanta in alegerea terenului, proiectare, obtinerea avizelor necesare, constructia efectiva. Utilizam sistemul THERMODUL-cofraje polistiren

  AVANTGARDE SRL

  Lucrari constructii civile si industraiale, drumuri, poduri, aeroporturi, orice fel de amenajari interioare.

  BELLEVUE CONSTRUCTII S.R.L.

  Executam toate tipurile de constructii civile si industriale la standarde de calitate occidentale si la preturi fara concurenta.

  CREATIVE STONE SRL

  Extractia, prelucrarea si comercializarea pietrei naturale ornamentale pentru placat interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.

  www.creativestone.ro

  Nelson Consulting SRL

  Dirigentie de santier, experienta in domeniul cladiri civile (vile, blocuri de locuinte, cladiri de birouri) si industriale (hale industriale, show room-uri auto, depozite). Seriozitate maxima. Referinte(deosebite)la cerere. Clienti romani/straini.

  ROCOR CONSTRUCT

  Constructii civile, industriale, hale metalice.

  www.rocor.ro

  Carpediem Consulting SRL

  Vreti sa profitati de experienta a peste 10.000 de case deja construite? Nimic mai simplu. Contactati-ne si va vom construi CASA de VIS, chiar si pe terenul dumneavoastra.

  www.nouameacasa.ro

  D'AURIA GROUP INTERNATIONAL srl

  Inchiriem schele metalice pentru constructii, montare si demontare, lucrari de lacatuserie si sudura.

  FINEX GLOBAL SOLUTIONS srl

  Consultanta proiecte finantare, constructii case, vile, pensiuni. Proiecte de finanatre complexe, execuitie prin parteneri

  Pro Line Construct srl

  Constructii civile si industriale, lucrari de reconsolidare, amenajari, decoratiuni, finisaje interioare si exteroare. Lucrari sub antrepriza.

  www.prolineconstruct.ro

  INGINER CONSTRUCTOR CU ECHIPE DE CONSTRUCTORI

  Executam lucrari de constructii civile, industriale, agricole, blocuri, hoteluri, case la rosu/cheie, structuri, finisaje, consolidari, renovari, expertize tehnice, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice. Seriozitate, Profesionalism, Promptitudine.

  CONCIF srl

  Constructor autorizat de catre Apa Nova. Executa: lucrari de apa si canalizare, bransamente, terasamente, excavatii, izolatii termice pentru blocuri. Experienta in domeniu: 13 ani. Detine certificat de managment al calitatii ISO9001.

  Onofrei Construct SRL

  Constructii civile, constructii industriale, materiale constructii, mansarde, acoperisuri, tabla tip tigla, Korra.

  www.onofrei-construct.ro

  VALMI CONSTRUCT SRL

  Executa lucrari de amenajari interioare, constructii civile si industriale de calitate la cele mai bune preturi.

  SMARTSPORTS STUDIO SRL

  SmartSports Engineering are ca profil principal realizarea terenurilor de sport. Proiecteaza, renoveaza si construieste: stadioane, sali de sport, baze sportive, piste atletism, sisteme acoperiri, terenuri indoor/ outdoor.

  www.smartsports.ro

  Add PROXIM

  Constructii case, vile, blocuri la rosu si la cheie. Antreprenoriat constructii. Consultanta constructii. Executie conform proiect si caiet de sarcini. Executie conform normative si legislatie in vigoare. Lucrarile de constructii pe care le putem realiza sunt urmatoarele: Constructii case la rosu. Constructii case la cheie. Constructii vile la rosu. Constructii vile la cheie. Constructii blocuri (apartamente, birouri) la rosu. Constructii blocuri (apartamente, birouri) la cheie. Constructii ansambluri locuinte la rosu. Constructii ansambluri locuinte la cheie.

  www.addproxim.com

  BZR NORD CONSTRUCT

  Societatea noastra executa constructii civile si industriale, la rosu sau la cheie, instalatii electrice, termice, sanitare, acoperisuri, inprejmuiri, gresie, faianta, tamplarie aluminiu si PVC.

  TRANSCONSTRUCT ENIDE SRL

  Societatea comerciala TRANSCONSTRUCT ENIDE GRUP, este o societate ce are ca obiect de activitate constructii civile. Infintata in anul 2005, societatea a participat subantepriza sau prin colaborare la mai multe lucrari de amenajari interioare si exterioare.

  CRIS-CRISCO srl

  Constructii civile. Structuri de rezistenta de orice tip, din zidarie, beton armat monolit sau metalice. Finisaje simple sau complexe, interioare sau exterioare, cu materiale traditionale sau moderne. Amenajari si sisteme uscate (betonyp, gipscarton). Reparatii capitale, consolidari si amenajari. Termo si hidroizolatii. Canalizari, canale termice si sistematizari. Instalatii electrice si sanitare. Instalatii de încalzire si climatizare. Sarpante si învelitori. Tamplarie, pardoseli, placaje.

  www.cris-crisco.ro

  FOTON 2000 SELF

  Linii tehnologice pentru producerea BCU (tip BCA). BCU mai ieftin cu 50% decat BCA. Tehnologia de producere a BCU este protejata in Romania prin BREVETUL DE INVENTIE RO-118746B/30.05.2001, proprietatea SC "FOTON 2000 SELF" SRL BUCURESTI Licenta fabr

  www.fotonbcu.ro

  INSPECTOR SANTIER

  Inspector de santier cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, astept colaborari cu persoane fizice si juridice.

  6 M.G.D.

  Constructii civile si industriale, constructii de drumuri si platforme si prestari diverse servicii. Transporturi si inchirieri utilaje. Lucrari terasamente, drumuri, parcari, demolari. Constructii civile si industriale, fundatii si ciment armat, zidarii si tencuieli, finisari interioare si exterioare, hidroizolatii si termoizolatii, rigipsari, pavimente, faiantari, mozaicari, parchet si finituri de lemn, scari interioare de lemn, marmura, acoperisuri, mansardari, instalatii sanitare si termice, instalatii electrice. Garduri si porti, gradini si amenajari spatii verzi. Amenajari spatii comerciale. Restructurari. Zugraveli speciale.

  www.6mgd.ro

  IRIDIUM GRUP SRL

  Constructii civile si industriale, case din lemn, constructii din lemn masiv rotund, hale metalice, case cu structura metalica usoara

  www.ir77.ro

  CONMAR ART srl

  Executam si montam mese, pardoseli, seminee, fantani, blaturi, lavoare, scari, glafuri, balustri si ancadramente din marmura, granit sau alte pietre naturale indigene si din import.

  www.conmar.lx.ro

  KOMPOBOX SRL

  Societate romano-italiana ce lucreaza cu profesionalism in: constructii industriale (structura metalica + invelitori din panouri termoizolante), constructii zootehnice, camere frigorifice, depozite, abatoare etc. Importatori pentru instalatii muls, panouri TOPANEL.

  www.kompobox.ro

  IRIDEX GROUP PLASTIC - DEPARTAMENT MASE PLASTICE

  Departamentul Mase Plastice produce si comercializeaza produse din polietilena tip retea cu diverse aplicatii: in constructii: • plasa protectie fatada schele, • plase pentru imprejmuiri si compartimentari, • plasa tip rabit, • plasa protectie taluzuri in domeniul alimentar: • plasa pentru ambalat legume-fructe si alte alimente in gospodarii: • plase tantari, • plase compartimentari, • plase garduri, • plase ornament in publicitate out

  www.iridexplastic.ro

  CARPEDIEM CONSULTING Brasov srl

  Carpediem Consulting este partenerul Master ptr. Romania si Republica Moldova al francizei germane Town & Country Haus. Franciza de constructii masive, multiple, de case si sedii de firma. Daca doriti sa construiti sau sa colaborati cu noi contactati-ne.

  www.nouameacasa.ro

  TUAL CONSTRUCT srl

  Executam constructii civile la cheie sau la rosu, amenajari interioare si exterioare la cele mai avantajoase preturi.

  kaviroconstruct srl

  Finisaje (gleturi, varuieli) placari (placi ceramice, marmura), rigips (tavan fals, compartimentari), montaj parchet, constructii civile si industriale confectii metalice (hale), case vacanta, decoratiuni interioare.

  kaviroconstruct.uv.ro

  Master Con-Struct srl

  Specialitatea noastra e fasonat/montat fier beton, dar executam si alte lucrari de constructii. Contactati-ne cu incredere www.constructibil.ro.Preturi fara concurenta!

  www.constructibil.ro

  IOLI srl

  SC IOLI SRL produce si comercializeaza: toalete ecologice, wc-uri ecologice, cabine ecologice. Realizam si alte produse din PAFS: bare auto, ambarcatiuni, chiuvete, cazi, scaune, obiecte sanitare, diferite placi si plane. Realizam matrite la comanda si reparatii pentru orice tip de produs din rasini poliesterice. Pentru detalii: www.wcecologic.ro

  www.wcecologic.ro

  CONEXTRUST SA

  Suntem antreprenori generali capabili de a furniza toata gama de lucrari de constructii indiferent de complexitate. Furnizam in plus si tamplarie de aluminiu cu rezistenta la foc intre 15 si 120 minute impreuna cu sticla din aceeasi categorie.

  www.conextrust.ro

  BAUFAX SRL

  Firma mixta Romano-Magyara, executam lucrari de geniu. Canalizari industriale de drumuri, betonaje industriale si de drum, subsoluri parcari, trase electrice subterane, constructii de locuinte si case. Antreprize generale industriale si civile.

  CORAL EUROCONSTRUCT SRL

  Executam finisaje interioare si exterioare de inalta calitate (faianta, gresie, placari piatra, marmura, granit, zugraveli gleturi, rigips, hidroizolatii, termoizolatii), constructii la rosu, constructii din lemn.

  A.Z.I.R.A

  Firma noastra se ocupa cu amenajarile interioare, de la gleturi si pereti/tavane din rigips pina la mobila pal si geamuri tip termopan. De asemena, in colaborare cu alte firme, putem construi case, vile, hale industriale, etc.

  dami lux construct srl

  Executam case canadiene si eco-domo asiguram asistenta, proiectare, documentatie necesara inceperi lucrarilor aferente.

  www.casecanadiene.com

  QUICK LIGHT SERVICE

  Constructii civile si industriale la cele mai mici preturi. Montaje reclame luminoase, montaje semnalistica magazine, firme luminoase. Productie publicitara. Service in domeniul semnalisticii si lucrari de alpinism utilitar.

  DOL INSTAL SRL

  Constructii civile, amenajari interioare si exterioare, orice tip de lucrari, inclusiv subantrepriza. Fundatii, garduri, zidarie, tencuieli, reparatii exterioare, varuit, montat gresie, faianta, instalatii.

  COZUMEL srl

  Firma noastra executa servicii complete in constructii: constructii civile de la proiect la cheie, amenajari interioare si exterioare, geamuri si usi din lemn stratificat, tinichigerie de constructii, piscine si multe alte lucrari din acest domeniu.

  www.profconst.com

  ROMSCHELA

  Schele de fatada, schele industriale, turn de acces, schele rezidentiale, acoperire cu folie, plasa contra molozului. Comercializare concasoare si statii de sortare mobile second-hand (Terex, Pegson, Parker, Powerscreen, Tesab, Extec)

  www.romschela.ro

  MIACO-TOUR srl

  Societate de constructii civile, antreprenor general, executa toate lucrarile specifi din domeniul constructiilor (cofraje, fasonat fier, turnari de betoane, zidarii, tencuieli) finisaje: rigips, scafe, tavane casetate etc, in zona Constanta, Eforie.

  UTIL MOB DESIGN SRL

  Executam mobilier la comanda. Lucrari de constructii.

  COMPAGNIA ITALIANA S.r.l.

  Constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare. Profesionalitate si seriozitate.

  ACUM Construct

  Firma efectueaza lucrari de executie si proiectare in domeniul instalatii si constructii. Lucram atat in Bucresti cat si in tara.

  DAMAS INVEST SRL

  Executam lucrari de amenajari interioare sau constructii la cheie.

  www.damasinvest.ro

  SUPERCONSTRUCT2000

  Firma specializata in executarea de constructii "case la cheie", instalatii sanitare si termice, instalatii electrice, amenajari interioare. Executam lucrari in domeniile amintite. Raport Calitate-Pret excelent! Oferim garantie pentru lucrarile executate!

  TUMACO IMPEX

  Societatea noastra realizeaza lucrari de constructii civile, edilitare, de drumuri si pavaje decorative, in acelasi timp inchiriaza la cerere utilaje de mica si mare mecanizare.

  www.tumaco.ro

  ITELS sa

  Societate specializata in: lucrari de constructii, lucrari de izolatii, pardoseli speciale din materiale epoxidice, modernizari, amenajari interioare, tamplarie PVC, lucrari de tinichigerie si confectii metalice, protectii anticorozive. Distribuitor al membranelor hidroizolante Pluvitec.

  www.itels.ro

  SETRA srl

  Producem si comercializam agregate sortate si concasate de rau.

  PIA.CONSTRUCT.srl

  Executam lucrari de constructii de calitate la preturi acceptabile.

  ALCOR IRIS MSE srl

  Constructii, placari (rigips, gresie, faianta), montaj parchet, executie zugraveli, tavan casetat, zid rigips, izolatii exterioare cu polistiren, tencuieli decorative, mozaicate, clasice, marmurina (stuk venetian), turnari planseuri, sape beton, pavaje, design rigips, modificari interioare.

  OMNICOM R&H SRL

  Firma de constructii de 10 ani, executa case, vile, lemn, zidarie (la rosu sau la la cheie), orice lucrare din domeniu. Calitate superioara la preturi avantajoase.

  www.casa-credit.ro

  MARCOFIN srl

  Finisaje interioare, rigips, gresie, faianta, parchet, lucrari in ipsos-capiteluri, tencuieli, fantani arteziene etc.

  MAC CONSTRUCT

  Executam constuctii industriale, civile cheie sau numai partiale. Amenajari si finisaje interioare cit si exterioare. Mansardari si renovari.

  MANADI CONSTRUCT srl.

  Santem o societate din Timisoara, specializata in constructii civile. Avand un bogat portofoliu de clienti multumiti si angajati calificati construim case in rosu, executam amenajari interioare dupa un design occidental. Calitate ireprosabila si garantie.

  ITALNOVE SRL

  Constructii metalice, hale, depozite, spatii comerciale.

  Eco Grup Activ S.R.L

  Executam lucrari de constructii la rosu si la cheie de foarte buna calitate si la preturi avntajoase. Lucrari de amenajari interioare, lucrari de hidroizolatie si lucrari de alpinism utilitar.

  RAV CONSTRUCT COMPANY srl

  RAV CONSTRUCT COMPANY este o firma specializata in comercializarea si montajul acoperisurilor tip tigla metalica , a ferestrelor de mansarda si a sistemelor de jgheaburi si burlane metalice. Comercializam si montam urmatoarele marci de produse : - GERARD – tigla metalica cu roca naturala - VIKINGPROFIL – tigla metalica cu polyester - FAKRO – ferestre de mansarda - KEYLITE – ferestre de mansarda - VELUX – ferestre de mansarda - DELTA – folie anticondens si bariere de vapori

  www.tiglametalica.ro

  SILIVAN srl

  Constructii civile finisaje, amenajari interioare, gresie, faianta, mobilier, amenajari curti, hidroizolatii, termoizolatii.

  HERCULES INTERNATIONAL S.A.

  Constructii civile, industriale, edilitare, renovari, amenajari, consultanta, dirigentie santier, comert cu materiale de constructii.

  ROMLIDER ADMINISTRARE IMOBILE

  Romlider Administrare Imobile administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.

  www.administrare.romlider.ro

  RAUL& DENIS CONSTRUCT SRL

  Executie pavaje trotuare, constructii-montaj, reparatii constructii, demolari, izolatii, lucrari de cea mai buna calitate si la termenele solicitate de beneficiar.

  House Factory International SRL

  House Factory International va ofera constructii case convenabile, case ieftine, rezidentiale, vile, apartamente, preturi, planuri case, proiecte, finantare constructii, consultanta constructii.

  www.case-ieftine.com

  OLINT COM S.R.L

  Primul supermarket de materiale de constructii din Radauti, oferim o gama completa de servicii profesionale in domeniul materialelor de constructii, amenajari interioare, instalatii sanitare etc. Va asteptam cu drag la sediul nostru din Radauti!

  www.olint.ro

  GIROSCONSTRUCT

  Constructii civile, mansardari, demolari, taiere si perforare beton armat, constructii industriale, constructii agro-zootehnice, constructii alei, trotuare, proiecte, case la rosu, termosistem, alpinism utilitar.

  www.girosconstruct.ro

  AGF ELECTROCONSTRUCTII SRL

  Firma de constructii executa proiectare instalatii electrice, constructii civile si industriale, amenajari interioare-exterioare, finisaje, instalatii electrice si sanitare.

  www.agfconstructii.lx.ro

  SAGER CONST srl

  Vanzari si inchrieri schele pentru constructii. Schelele sunt din otel zincat de fabricatie germana, marca RUX.

  ROELK CONSTRUCT srl

  Santem unici distribuitori al produselor ELK-Austria (case, cladiri pt. birouri, hale industriale, scoli, gradinite etc.), nivel de finisaj occidental, coeficient termic al peretilor exteriori de numai u-wert=0,16 W/m˛K, garantie de minim 10 ani si o durata de viata de peste 100 ani!

  www.tophaus.ro

  KORAM CONSTRUCTII

  Realizam constructii industriale tip hala, cladiri comerciale si administrative cu structura metalica de rezistenta, showroom-uri, depozite frigorifice, compartimentari spatii industriale, inchideri cu panouri tip sandwich. Asiguram proiectare tehnica de executie si montajul elementelor. Producem si comercializam panouri termoizolante.

  www.koram.ro

  Brick & Wood Construct SRL

  Peste 13 ani de experienta in domeniul constructiilor. Asiguram calitate tuturor lucrarilor pe care le executam. Construim case din caramida pe structura de beton armat, case pe structura din lemn. Oferim proiectare.

  AC Leo Design

  Preturi corecte la case la rosu sau la cheie. Amenajari interioare si exterioare, renovari, finisaje. Amenajam case, vile, birouri, spatii comerciale, apartamente de la zero pana la ultimul detaliu. Placari si compartimentari rigips, polistiren, gresie, faianta, parchet, glet, zugravit lavabil. Asiguram calitate si un timp de executie cat mai mic. Echipe de profesionisti care au lucrat pe santierele din Spania si Italia. Pentru o lista completa de preturi, vizitati site-ul nostru.

  www.leodesign.ro

  Sto Instal Con srl

  Firma Sto.instal con,este o firma tinara si dinamica infiintata in anul 2008,suntem in permanenta crestere si dezvoltare.cu o vasta dotare de scule executam orice lucrare in domeniul constructiilor.profesionalismul si calitatea ne reprezinta.0754305217.

  EXPO ARAD INTERNATIONAL - CCIA ARAD

  CONFORT CONSTRUCT 2007 - targ international de tehnologii si materiale de constructii, decoratiuni interioare, servicii conexe Expo Arad International, 8-11 martie Aflat la cea de a XIII-a editie targul va reuni un numar de aproximativ 150 firme din Romania si Ungaria pe o suprafata de 3.100 mp interior si 2.000 mp exterior. In paralel se va organiza o conferinta cu tema : NOI PIETE IN INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR - conferinta urmata de intalniri de afaceri intre firme din Romania si Ungaria

  ALPAAD SRL

  Constructii case, vile, amenajari interioare si exterioare, sarpante si orice alt tip de constructie in termene scurte. Garantie in judetul Ilfov si Bucuresti.

  TEMPO DESIGN CONSTRUCT

  Tempo Design Construct efectueaza lucrari de renovare, amenajare, design interior, constructii, consultanta deviz gratuit.

  CONSTRUCCIONES URBNIS

  Firma de constructii infiintata in Spania . Lucram in constructii in Spania cat si in Romania . Constructori profesionali cu multi ani de experienta in acest sector .

  ST CONSTRUCTIMOB srl

  Suntem o firma de proiectare si executie in domeniul constructiilor, executam lucrari de case, vile, blocuri, la rosu si la cheie, cu materialul nostru sau al beneficiaruluidin caramida sau lemn. Se ofera garantie.

  IZOTERMINSTAL CONSTRUCT

  Executam case la rosu si la cheie,instalatii sanitare,termice,electrice,amenajari interioare,termoizolatii,hidroizolatii,pavaje.

  EURO TRUST CONSTRUT

  S.C. executa constructii civile si industriale:finisari interioare, exterioare, renovari case, apartamente birouri ,restaurante, hoteluri, pensiuni, etc, inst sanitare, electrice. Garduri delimitare, alei, ziduri de sprijin,consolidari

  T & G PARTNER'S CONSTRUCT PROD COM SRL

  Executa amenajari interioare si exterioare locuinte si spatii comerciale, finisaje speciale, constructii civile si industriale, lucrari din gips-carton, gresie, fainata, zidarie, montat parchet etc. Montam si profile geam termopan.

  ELCONI PREST

  Oferim si realizam o gama larga de servicii profesionale integrate de constructii, instalatii, administrare si mentenanta, de la interventii mai mici, renovari, consolidari, pana la amenajari de cladiri rezidentiale, birouri, spatii comerciale, scoli,s.a.

  www.elconiprest.ro

  Valmy Total Construct

  Construim cu profesionalism orice tip de case la rosu si la cheie cu materialele noastre sau ale clientului. OFERTA ANULUI 2012 - Casa pe structura de lemn la cheie cu materialele noastre la numai 230 euro/mp construit. Sunati pt alte preturi.

  NORD CONSTRUCTII sa

  Prestari servicii constructii rezidentiale, industriale, social culturale, agrozootechnice. Preparare beton in statie centralizata. Comercializarea materialelor de constructii.

  VIO&CRI AMBIENT SRL

  Executam case la cheie, constructii industriale, de geniu izolatii, amenajari, acoperisuri, reparatii, echipament si utilaje profesionale si experienta in domeniul constructiilor.

  GEFLOMEDIA SRL

  Constructii civile, izolatii termice si fonice, echipamente electrice si electronice, utilitati.

  TERMOCRIS 2004 srl

  Constructii civile la rosu si la cheie, acoperisuri, sarpante, invelitori cu tigla metalica, tamplarie aluminiu, tamplarie pvc cu geam termopan de toate tipurile, finisaje interioare si exterioare.

  MOTECO srl

  Totul intr-un singur loc! Executie lucrari in domeniul constructiilor cu predare obiectiv "la cheie". Inchirieri utilaje si accesorii pentru constructii. Vanzari materiale de constructii. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, punem la dispozitie consultanta oferita de arhitecti, conceptie, proiectare si executie la inalt nivel profesional, design exclusiv in conformitate cu solicitarile clientului, toate acestea materializandu-se in produse care sa reflecte personalitatea fiecaruia dintre dumneavoastra.

  www.moteco.ro

  ERVISTAR. srl

  Constructii civile si industriale, tamplarie PVC, mobila, firme luminoase si panouri publicitare.

  STAR GRUP

  Amenajari interioare si exterioare, constructii civile, pardoseli epoxidice, proiectare, arhitectura, realizarea de devize.

  Petroni Construct

  Constructii civile si amenajari interioare la rosu sau la cheie. Tamplarie termopan din aluminiu si PVC, rulouri, glafuri si plase de insecte.

  www.petroni.ro

  K.S.S BAU srl

  Constructii civile finisaje in constructii mansardari consolidari demolari, compartimentari gips-carton, tavane false placari ceramice, gresie, faianta, travertin marmura, termoizolatii exterior-interior.

  Nipo Construct s.r.l.

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare, consolidari, renovari, constructii la rosu si la cheie.

  COMANDOR CONSTRUCT

  Firma specializata in domeniul constructiilor civile si industriale. Executam lucrari la rosu sau la cheie.

  SYMMETRICA srl

  SYMMETRICA Suceava - lider zonal in productia si montajul de pavele si borduri vibropresate. Liniile de fabricatie complet automatizate, echipa de specialisti cu experienta de peste 14 ani in domeniu si colaborarea cu firme de prestigiu din Danemarca si Germania, permit obtinerea unor produse de inalta calitate.

  www.symmetrica.ro

  BORAL & CHIARA SRL

  Constructii Civile,Constructii Industriale,Inbunatatiri Funciare,Lucrari Hidrotehnice,Lucrari Apa si Canal,Drumuri si Poduri,Confectii Metalice,Constructii Metalice,Amenajari Interioare,Amenajari Exterioare,Regularizari Ape si Torenti,Hidroizolatii,Etc...

  www.constructiicivilesiagroindustriale.aaz.ro

  HARD WORK srl

  Executam constructii civile si industriale, confectii metalice, structuri civile si industriale combinate, productie si montaj.

  LUCSERV SRL

  Lucserv este o firma ce activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, prestand in decursul timpului si in prezent si servicii de subantrepriza a unor lucrari pentru diferiti antreprenori generali (ACMS SA, Koram RO). Efective: 70 muncitori.

  GHEDA ORIGINAL SRL

  Vanzare si inchiriere, echipamente profesionale pentru lucru la inaltime.societate cu capital integral romanesc, va propune solutii complete de lucru la inaltime prin sistemele profesionale de electropalane, platforme suspendate, lifturi de materiale si personal, tubulatura evacuare moloz si schele, atat pentru domeniul civil cat si pentru cel industrial. Compania noastra ofera atat spre vanzare cat si spre inchiriere sisteme complete adaptate nevoilor dumneavoastra. Ne propunem sa acoperim in

  www.gheda.ro

  AUSTROCASA Srl

  Constructii rapide de locuinte moderne si economice, folosind cofraje din polistiren. Pretul per locuinta construita este mai mic prin reducerea substantiala a manoperei de executie, a cantitatii de materiale si a numarului de utilaje necesare.

  www.austrocasa.ro

  KINGSIZE PROD

  Firma cu experienta in domeniu executam orice fel de lucrari industriale si civile, inclusiv case de lemn la cele mai avantajoase preturi!

  AM CONSTRUCTCOM IMPEX SRL

  Executam constructii civile si industriale, renovari, refaceri acoperisuri, sarpante, izolatii hiro si termo.

  www.am-constructcom.com

  SAVINSON PRINCIPAL INVESTsrl

  Echipa serioasa executa lucrari de constructii, fundatii, zidarie, tencuieli interioare exterioare, acoperisuri sarpante, instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare: montat gresie, faianta, tavane false, parchet laminat etc.

  KOOF AMBIENT srl

  Aceasta este oferta noastra : 30 lei/mp termosistem + finisaj ulterior, 25 lei/mp finisajul interior complet al suportului de perete, 20 lei/mp gresie si faianta, 20 lei/mp placari rigips, 11 E/mp hidroizolatie (mana de lucru + material).

  Fertapord srl

  Executa constructii vile de la fundatii la acoperis si finisaje rigipsarii in orice localitate la preturi accesibile.

  Niko Construct Impex

  Societatea SC Niko Construct Impex SRL a fost infintata in anul 2004 avand activitate de baza, constructii civile si industriale. Societatea este specializata in: amenajari interioare si exterioare, sapaturi manuale sau mecanizate, termo si hidroizolatii.

  www.nikoconstruct.ro

  VANIDIA CONSTRUCTsrl

  firma de constructii executa amenajari interioare si exterioare termosisteme tencuieli decorative si mozaicate pavaje etc

  LOWLAND STEINWAY srl

  Suntem o firma olandeza care executa si pentu piata de constructii din Romania o gama variata de accesorii pentru orice model de de utilaj:cupe de excavat, de taluzat, de rigolat, de incarcat si lame de zapada.

  www.low-land.com

  CONSTRUCTSTAR srl

  Executie lucrari de constructii si instalatii electrice, sanitare, incalzire, ventilatie la cladiri civile si industriale, amenajari interioare si exterioare.

  www.constructstar.ro

  BCD CONSTRUCT EXPERT SRL

  Suntem o firma de constructii tanara si dinamica infiintata in anul 2005, fiind specializati in orice tip de constructii: constructii si instalatii, constructii metalice, amenajari interioare, drumuri si poduri, consultanta, proiectare.

  www.bcdconstructexpert.ro

  OMEGAVEST EXIM SRL

  Executam constructii civile, amenajari interioare, fatade, instalatii sanitare si de incalzire, instalatii electrice, acoperisuri etc.

  http://www.omegavest.ro

  DAX-POL

  Masini pentru profilarea tablei metalice - tigla tabla, trapezoidala tabla.

  www.daxpol.com.pl

  Alef Srl

  Doriti sa construiti sau sa reamenajati? Noi suntem solutia.Cu ajutorul planurilor 3D va ajutam sa sa va inchipuiti casa, apartamentul, biroul Dvs Echipa de profesionisti garanteaza ca visul Dvs sa devina realitate

  PIRAMIDA SRL

  "PLACEREA DE A CONSTRUI!" Executam orice fel de constructie "la cheie" beton, caramida, metal, lemn, finisaje interioare si exterioare de exceptie, constructii noi sau renovari, consolidari, reparatii constructii existente, pavaje diverse.

  www.piramidasrl.sunphoto.ro

  SOLARIS CONSTRUCT

  Agrafe rapide pt. armaturi din fier beton. Distributia si montajul produselor si sistemelor necesare finisajelor interioare si exterioare: elemente de constructie case pasive, sistemelor de invelitori metalice tip tigla metalica, usi si ferestre termoizolante, materiale si sisteme de finisaj interior si exterior, tencuieli termoizolante pe baza de pluta; sisteme solare de apa calda si incalzire, sisteme de filtrare si tratarea apei, tencuieli termoizolante pe baza de pluta; alte elemente componente alte unei constructii. Construim case, vile, cladiri din cofrage din polistiren cu armatura de beton armat in oricare din sistemele : Amvic - Isoteq - Thermodul - Argisol etc. Constructii la cheie in 120 zile.

  www.byconstruct.ro

  Constructii SDA

  Constructii SDA, infiintata in Arad, in anul 1997, este specializata in realizarea structurilor pentru locuinte. In cei zece ani de la infiintare, Constructii SDA a realizat peste 30 de lucrari de constructii in Arad, in general locuinte.

  www.constructii-sda.ro

  INNER CONSTRUCT srl

  Firma specializata in constructii civile si industriale, amenajari interioare (placari rigips, vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet etc), instalatii electrice, sanitare, pavaje, totul la cel mai inalt nivel de profesionism.

  CASA-MONICA srl

  Constructii civile. Amenajari interioare si servicii complete in constructii. Oferim servicii de consultanta in toata tara gratuit, chiar daca nu construiti cu noi.

  DAIMYO COMPANY srl

  Prestari-servicii in constructii, recomandari, intermedieri. Avem legaturi stranse cu firme mari din tara, producatori si importatori directi. https://www.facebook.com/pages/Daimyo-Company/266935356712406

  http://www.daimyo.ro

  HASMASAN COMPANY SRL

  Societate comerciala profilata pe executarea de constructii civile si industriale noi, si renovari sau modernizari de constructii deja existente.

  EUROFORUM SRL

  Wiggert & Co.KABAG , cunoscutul producator german de solutii complete a statiilor de betoane, este acum accesibil si in Romania, in exclusivitate prin EUROFORUM SRL Romania. Unic distribuitor statii betoane.

  www.euro-forum.ro

  GRAND GRUP SRL

  Executam toata gama de constructii civile si industriale si amenajari interioare. Putem oferi spre inchiriere utilaje de constructii: automacara, excavatoare, incarcator frontal.

  LAMAR TRUST

  Firma de tamplarie pvc si aluminiu executam si montam tamplarie cu geam termopan. De asemenea firma Lamar Trust va pune la dispozitie si o serie de accesorii.

  www.lamar.ro

  Bricomax

  Primul Magazin de Bricolaj Online din Romania. Acum ai posibilitatea de a alege din peste 1000 de produse pentru casa si gradina ta. Intra si comanda-ti produsul. Te asteptam. Cumparaturi placute!

  www.bricomax.ro

  INST-CON DANIFLOR

  Executam lucrari de constructii, instalatii sanitare, electrice, de canalizare si apa. Vindem tractoare noi si piese de tractoare marca UTB.

  CSD UNIVERSAL GRUP

  Constructii civile- vile, pensiuni, blocuri, hale industriale. Structuri de rezistenta: cadre de beton, diafragme de beton. Finisaje. Hidroizolatii. Instalatii. Materiale termoizolante Argisol. Fatade. Inchiriem buldoexcavator JBC 3CX.

  www.csdgrup.ro

  Regata Construct srl

  Executam fundatii, zidarii, tencuieli, faianta, gresie, sapa, zugraveli, acoperisuri, betoane, pardoseli si placari din polistiren.

  PAVCONSTRUCT SRL

  Suntem o firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructilor civile, industriale si agricole: executie si reparatii constructii si distributie materiale de constructii.

  www.pavconstruct.ro

  LAVEDIL DI IVAN LAVRENTE

  Constructii civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, acoperisuri, finisari exterioare si interioare.

  www.lavedil.eu

  MARGEMI COMMERCE S.R.L.

  Suntem lideri zonali in executarea lucrarilor de invelitori metalice (panouri sandwich de perete si acoperis), tinichigerie industriala, amenajari interioare (gisp carton), montam luminatoare fixe, mobile, trape de fum.

  www.margemi.com

  ASTERIX IMPEX SRL

  Constructii la rosu sau la cheie, amenajari interioare/exterioare, anvelopari, hidro izolatii, termo izolatii, bransamente apa, reabilitari cladiri,

  TEHNO TRANS SRL

  Realizam transport materiale de constructii cu autobascultante de 8 to, 16 to, 30 to, 40 to cu capacitate de transport de 1000mc/zi (balast, nisip, pietris). Executam lucrari de dragare-igienizare rauri, lacuri, iazuri, balti. Efectuam lucrari de excavatii de orice fel, fundatii, demolari, decopertari strazi. Inchiriem buldozer, buldoexcavator, excavator, incarcator, cilindru compactor.

  www.tehnotrans.ro

  D&D CONSTRUCT

  Firma de constructii, executa case "la rosu" sau "la cheie", cu sau fara materialele clientului. Calitate la preturi avantajoase. Va asteptam sa ne contactati.

  D&G PROIECTE SI CONSTRUCTII srl

  Societate de constructii, cu sediul in Brasov, executa lucrari civile si industriale in toate judetele din Romania la cele mai avantajoase preturi. Promptitudine, calitate-pret fara concurenta.

  MINI MAX Srl

  Turnare SAPE MECANIZATE, pardoseli epoxidice, monaj gresie in pat vibrant, termosisteme Baumit, finisaje mecanizate cu pompa de glrt si var.

  ROMSERVICE CONSTRUCT SRL

  Executam case la rosu sau la cheie. Amenajari interioare si exterioare, finisaje. Placari si compartimentari rigips, polistiren, gresie, faianta, etc.

  According Group SRL

  ACCORDING GROUP este o companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail, oferind clientilor solutii complete si adaptate nevoilor lor.

  www.according.ro

  CONSULTING CONSTRUCTII SRL

  Suntem o firma specializata in constructii civile. Executam lucrari de mare precizie fara a depasi deadline-urile stabilite.

  ANTEL GRUP SRL

  Constructii civile, industriale si de infrastructura. Prepararea betonului, executari puturi de apa de mica si mare adancime. Inchirieri utilaje constructii. Materiale de constructii.

  www.antelgrup.ro

  PHOENIX MANFLOR CONSTRUCT

  Executari de constructii civile si consultanta de specialitate in domeniu, asigurarea de materiale optime la preturi competitive si buna calitate a serviciilor de inalta fiabilitate si rezistenta.

  Giovi Nou Construct srl

  Efectuam lucrari de buna calitate incepand de la fundatii, cladit, acoperis, finisari interior-exterior, case, vile, cat si alte constructii.

  PLANERA CONS

  Proiectare constructii, amenajari interioare si exterioare, instalatii. Planurile devin realitate cu Planera.

  www.planera.ro

  Top One Construct S.R.L.

  Cu un efectiv de 10 angajati, firma noastra, se preocupa de instruirea continua a acestora, pentru a putea fi mereu la curent cu tot ce e nou, reusind astfel, sa faca fata cu brio provocarilor. Contactati-ne chiar acum.

  SOLIDON SRL

  Realizam intreaga gama de lucrari de constructii: de la lucrari mici pana la lucrari complexe: -constructii civile: case la rosu si case la cheie, amenajari interioare,lucrari de instalatii sanitare -lucrari de instalatii electrice etc.

  www.solidon.ro

  Cris SMC Grup

  Executam: constructii civile la "rosu" sau "la gata", amenajari interioare, compartimentari si lucrari mecanizate in constructii. Preturi avantajoase timp de executie redus.

  Harold gips-amenajari srl

  Echipa completa, executam lucrari de constructii. Case la rosu, pavaje si borduri, amenajari interioare si exterioare. SERIOZITATE.

  ZINC GRUP SERVICE srl

  Finisaje, tencuiala (mecanizata cu materiale proprii) constructii civile si industriale, gresie faianta, echipe de specialisti.

  CONSTUD srl

  Executie diverse proiecte de constructii-locuinte, case de vacanta, piscine, consolidari locuinte in diverse locatii-Ploiesti, Snagov, Breaza, Sinaia, Busteni.

  COLMO IND S.R.L.

  Executam lucrari de tinichigerie industriala, montaj de panouri sandwich (perete, acoperis), luminatoare fixe, mobile (policarbonat alveolar)si amenajari interioare industriale.

  LYNNE VIS SRL

  Firma noastra asigura construirea, extinderea sau reamenajarea casei dumneavoastra. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este foarte bun, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

  lynnevis.lx.ro

  METAL WORKS SRL

  Societate romaneasca cu capital integral privat, executa, livreaza si monteaza structuri metalice realizate in fabrica proprie, livreaza si monteaza sisteme de inchideri constructii civile si industriale, in special pentru hale industriale: cu panouri sandwich, tabla, sistem tabla-vata-tabla, tabla-vata-membrana Sika, casete, Alucobond, Reynobond sau echivalent, etc., luminatoare, trape de fum, pardoseli industriale elicopterizate. De asemenea, executa structuri de rezistenta din beton armat.

  www.metalworks.ro

  AURA CONCEPT srl-d

  Oferim o gama completa de servicii de constructie Servicii de Anvelopari cladiri, reparatii terase, finisaje interioare, Instalatii electrice, instalatii sanitare si de gaze, instalatii de incalzire, instalatii de ventilatie/ climatizare.

  auraconcept.ro

  Edil 2007 Srl

  Constructii civile la cheie, amenajari interioare, proiecte, fundatii, tencuieli mecanizate, mansarde, izolatii, alpinisti utilitari.

  www.edil2007.ro

  ADEPLAST s.a.

  Producatorul gamei de produse ADEPLAST: mortare uscate, adezivi placi ceramice, polistiren, granit, greso-granit, mortare de tencuiala, de zidarie, gleturi, sape, pardoseli, chituri de rostuit.

  www.adeplast.ro

  MODANY SERVICES SRL

  Constructii civile si amenajari interioare, executam consolidari, structuri de beton armat, rigips, zugraveli in lavabile, tavane casetate.

  SAGERO BUILDING 2007 srl

  Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, SAGERO BUILDING 2007 va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.

  CLAUCONSTRUCT srl

  Constructii case la rosu, finisaje interioare si exterioare, le cerere, executam si lucrari la cheie, cu materiale proprii.

  FLO CONSTRUCT S.R.L

  Suntem experti in constructii si amenajari. Avem vechime si multa cunostinta acumulata alaturi de experti si impreuna realizand imposibilul.

  CSEH CONSTRUCT SRL

  Suntem o firma de constructii ce se ocupa de constructii civile si industriale. Construim case si vile in zona Municipiului Satu-Mare, si hale de productie pentru firme.

  MIH.ART CONSTRUCT

  Echipa de oameni tineri cu experienta in constructii executa toata gama de lucrari de la fundatie pana la acoperis. Interioare rigips, parchet, gresie, faianta, gleturi si lavabile, placari marmura si granit, invelitori Lindab, etc. Oriunde in tara. Negociabil.

  R:C: HOUSE PROIECT s.r.l.

  Societate romana in asociere cu alte doua societati italiene, proiecteaza si executa constructii civile si industriale la un inalt standard tehnic si de finisaj.

  IRIDEX GROUP PLASTIC - DEPARTAMENTUL MATERIALE SPECIALE

  Materiale speciale pentru constructii: -Fibre din polipropilena pentru betoane si ciment -Fibre celulozice pentru mixturi asfaltice -Mortare pentru reparatii -Pelicule de protectie -Mortare pentru impermeabilizarea structurilor de beton -Materiale pentru etansare rosturi -Benzi apa-stop din PVC si gonflabile, montate in situ, pentru rosturi -Membrana bentonitica pentru hidroizolatii -Membrane pentru hidroizolatii si impermeabilizari -Membrane pt drenaj -Materiale pt ancoraje, subturnari

  www.iridexcons.ro

  ATHENA BUILDING

  S.C. ATHENA BUILDING COMP S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, cu capital integral privat. SC ATHENA BUILDING COMP S.R.L. are în componenta sa compartimente functionale, puncte de lucru, avand ca activitate principala executarea de constructii

  www.athenabuilding.ro

  RAMAR

  Principalele categorii de servicii oferite de companie sunt dezvoltarea de proiecte imobiliare complexe: ansambluri de locuinte, blocuri, cladiri de birouri moderne, spatii destinate activitatilor de invatamant, comertului sau platforme logistice.

  www.ramar.ro

  LUZ CONSTRUCT SRL

  Antreprenor general in constructii! Vrei o casa? Noi te ajutam sa o obtii ca sa te poti bucura de ea o viata intreaga! Munca noastra este succesul tau! Construim in antrepriza blocuri de locuinte, birouri, hale industriale, in Timisoara si imprejurimi!

  www.luzconstruct.ro

  GRUP AWO CON

  Constructii de cladiri, piscine si amenajari interioare si exterioare la preturi avantajoase !Va multumim!

  www.grup-awocon.piczo.com

  Adriany Construct srl

  Societate de constructii executa case la rosu, la cheie, renovari, consolidari, termo si hidroizolatii, placari gresie, faianta, rigips, proiectare, consultanta, activitate imobiliara.

  www.adriany-grup.ro

  GRIRO S.A. BUCURESTI

  Producator de tabla expandata rombica din luna septembrie 2007. Putem expanda tabla din otel carbon, decapata, galvanizata, zincata, inox sau aluminiu cu grosimi cuprinse intre 0.5-7 MM, pana la 1500 MM latime maxima de foaie. livrarea se face sub forma de baloti de 20 de foi uleiate, dimensiuni maxime: 1500X3000 mm.

  www.griro.ro

  Olimpiada Prod S.R.L.

  Printre produsele comercializate de Olimpiada Prod se numara: pavele,pavaje,placaje, borduri, dale, garduri din beton, jardiniere,ghivece, rigole, boltari, fose septice, tuburi din beton,inele din beton,coama gard, coama stilp si multe altele. Calitatea inalta a tuturor produselor, precum si calitatea muncii se observa in fiecare proiect dus la bun sfarsit de catre profesionistii de la Olimpiada Prod .

  www.pavele-garduri.ro

  Particular

  Constructii, zidarie, fierarie, dulgherie, amenajari interioare, montaj instalatii sanitare si electrice, fundatii, construiesc case la rosu sau la cheie, montaj gresie, faianta, rigips.

  Craciun Investments srl

  EXECUTAM LUCRARI CONSTRUCTII de calitate la preturi avantajoase. Firma noastra este specializata in constructii de case din caramida sau lemn, renovari de case, si aparamente, renoari acperisuri, mansardari, sarpante lemn, precum si amenjari interioare

  www.mrtconstruct.aaz.ro

  HOCHTIEF CONSTRUCTION AG, Sucursala Bucuresti

  Membru al concernului HOCHTIEF, compania germana HOCHTIEF CONSTRUCTION AG realizeaza constructii civile si industriale, ca si constructii speciale de adâncime, mai ales hale industriale, poduri, porturi, aeroporturi, scoli, spitale, stadioane, imobile.

  www.hochtief.ro

  MECONF SRL

  Confectii metalice industriale, prelucrari mecanice (alezat, frezat, strunjit, burghiat, roluit tevi si table), reparatii echipamente hidraulice (cilindrii hidraulici, distribuitoare si pompe) in conditii de calitate deosebita. Se ofera garantie.

  meconf.uv.ro

  PETERSON srl

  Constructii civile si industriale. Amenajari exterioare si interioare. Instalatii electrice. Instalatii sanitare. Instalatii de incalzire. Proiectare si design computerizat.

  www.peterson.as.ro

  Certificat Energetic 24 ore

  Eliberam certificatul energetic in maxim 24 ore sau in regim de urgenta. Suntem auditori autorizati. <a href="http://www.certificatenergetic24ore.ro">Certificat energetic Bucuresti</a> Ariile de acoperire sunt Ilfov, Bucuresti si judetele invecinate.

  www.certificatenergetic24ore.ro

  SAN GELUS CONSTRUCT

  Înfiin&#355;at&#259; în anul 2012 in cadrul grupului de firme GELUS GROUP, S.C.SAN GELUS CONSTRUCT S.R.L.s-a format pentru a dezvolta activitatea din constructii si lucrarile conexe constructiilor pentru scaderea costurilor de executie a lucrarilor. Deschis&#259; spre

  www.gelus-construct.ro

  Administrare imobile si cenzorate

  Administram o gama variata de proprietati: locuinte singulare, ansambluri de locuinte, cladiri de birouri, spatii industriale sau centre comerciale.

  www.administrare-cenzorate.blogspot.com

  SUCIU CONSTRUCT SRL

  Executam la standarde occidentale toata gama de lucrari de constructii civile si industriale, cu o echipa specializata formata din lucratori competenti, cu o mare experienta de lucru in strainatate.

  R&T CONSTRUCT srl

  Executam amenajari interioare, termosisteme, constructii la rosu, hale industriale, tencuieli mecanizate, sape.

  SC DEDUADRIANA CONSTRUCT SRL

  Executam la preturi atractive, contsructii de tot felul in Bucurestisi in alte orase ale tarii.

  TURUS&TURUS SRL

  Executam o gama variata de constructii civile si industriale, betoane amprentate, pavaje industriale si amenajari interioare si exterioare.

  CAN SERV SRL

  Firma de constructii ce executa lucrari de constructii si are in dotare diferite utilaje pe care dorim sa le inchiriem.

  www.primavara-rezidential.ro

  EURO QUALITY TEST SRL Bucuresti

  Studii geotehnice, testari in situ si laborator incercari, expertizare tehnica, servicii de consultanta si inginerie pentru constructii si drumuri, cai ferate, poduri. Constructii civile si industriale Prefabricate beton Subtraversari foraj dirijat

  http://www.euroqualitytest.bizoo.ro

  SIMA GROUP SRL

  Consiliem,proiectam,construim. Antrepriza generala sau subantrepriza. Constructii civile si industriale. Design. Distributie materiale de constructie. Instalatii termice si sanitare. Instalatii electrice. Tamplarie PVC sau AL.

  www.sima-group.ro

  RUBO GROUP S.R.L.

  Constructii Civile si Industriale. Firma Rubo Group a executat numeroase proiecte importante in orasul Constanta cat si in alte judetete ale tarii cum ar fi Sediul Astra din Constanta, Galati, Slobozia. Biserica din Eforie Nord si Constanta.

  www.rubogroup.ro

  SPEIND CONS srl

  Firma specializata in constructii civile si industriale executa urmatoarele lucrari la preturi promotionale: constructii case incepand dela fundatie pana la acoperis la rosu sau finisate interior exterior, tencuieli, finisari interioare. CONTACTATI-NE !

  Rav Construct Vest SRL

  Lucrari de canalizare, apa, gaz, parcari, platforme, drumuri de beton cu repartitor de beton (curbmaster) cu latime de lucru de la 3m la 9m si pana la 45 cm grosime, constructii civile si industriale, personal calificat si experienta.

  STED CONSTRUCT SRL

  SC STED CONSTRUCT SRL se ocupa cu executarea la cheie de case, pensiuni, hale industriale (amenajarea de locuinte si spatii comerciale, restaurea fatade de bloc, balastari de drumuri, canalizari).

  AR-MAT CONSTRUCTII srl

  Intotdeauna dedicati BENEFICIARULUI ! Fondata in 1991. Societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale. Santiere in Romania si Germania.

  www.freewebs.com/armat_constructii

  CRIAD GRUP s.r.l.

  Executam lucrari de constructii imobile de locuit, imobile de birouri si hale industriale. Preturi avantajoase, executie in termen si de calitate. Executii la rosu, executii la gata. Executia lucrarilor de instalatii sprinklere hidranti sanitare termice apa.

  ALEX INSTAL SRL IASI

  Firma ALEX INSTAL comercializeaza usi de garaj,sifoane si rigole din inox sau PE-HD,statii epurare,fose,separatoare,automatizari porti,interfoane,echipamente si utilaje pentru industria alimentara:mese,vestiare,spalatoare,protectii usi si pereti,etc.

  MIRCOST srl

  Constructii de case la rosu si la cheie, renovari, izolatii, hidroizolatii, placari cu gresie, faianta, rigips, polistiren, instalatii termice, sanitare, electrice, garduri din fier forjat, tremopane, pavaje.

  Nico & MarKonstruct Invest srl

  Grup romano-spaniol de firme care activeaza pe plan international in realizarea constructiilor civile si industriale. Experti in realizarea structurilor de rezistenta din beton armat; constructii predate 'la rosu' sau 'la cheie'. Calitate garantata.

  www.promokonstruct.com

  ICCO Grup

  ICCO este organizat ca un grup de firme: - ICCO Construct - antreprenor general in constructii. - ICCO Electric - distributie echipamente electrice, antreprenor general proiecte electrice. - ICCO Systems - securitate, control acces, integrator aplicatii detectie incendii. - ICCO Termotec - productie de tamplarie cu geam termopan aluminiu si PVC. - ICCO Instal - instalatii tehnice: incalzire, aer conditionat, ventilatie si instalatii sanitare. - ICCO Electronics - electronice, proiecte telecomunicatii si IT. - ICCO EMT - industria electronica SMT, furnizor de solutii pentru productie. - ICCO Medical - echipamente medicale, reprezentant echipamente speciale de aparare - ICCO Dezvoltare - Antreprenor General pentru lucrari de constructii & reprezentant exclusiv in Romania al Bell Helicopter TEXTRON.

  www.icco.ro

  Kaoma SRL

  Constructii, amenajari interioare - exterioare, compartimentari, rigips, glet, lavabil, tencuieli decorative, stuco venetian, vopsele decorative, tencuieli cu pompa, tencuieli clasice, mochetari, parchetari, lambrisari, termoizolatii, hidroizolatii, mansardari, reamenajari.

  COUNTING HOUSE SRL

  Executam diverse constructii modulare, hale industriale si agrotehnice, containere sanitare, birouri mobile si combinate, case americane cu pereti tip sandwich, mansardari si amenajari interioare.

  www.chtm.ro

  MIDOCONSTRUCT SRL

  Firma SC MIDOCONSTRUCT SRL produce si comercializeaza agregate de balastiera. De asemenea, ne propunem sa va oferim servicii profesioniste de transport intern de agregate minerale, moloz si altele care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

  Magastruktura Plus SRL

  Firma nou infiintata cu sediul in Arad. Proprieta- rii au experienta vasta in domeniul costructiilor generale.

  Convena-Hamburg

  Convena- Hamburg comercializeaza masini- basculante si utilaje pentru constructii noi si second-hand: statii de betoane mobile cu o capacitate de 60 m3/h si statii de asfalt mobile cu o capacitate de 160 Tone /h. Solutii atractive de finantare.

  www.convena-hamburg.com

  Oprita srl

  Comercializam produse de balastiera; nisip margaritar piatra, Executam constructii de orice fel. Inchiriem autobasculant 40to; autobasculante 8;4. Contractam lucrari subantrepriza.

  BEST CONTAINER SRL

  Best Container comercializeaza containere noi de santier: containere noi de birou, containere noi sanitare, containere noi depozitare (20" sau 40") la preturi minime. Livrare imediata!

  www.bestcontainer.ro

  CASA CONFORT

  Town&Country Haus, franciza numarul 1 in Germania in constructia de case individuale, ofera clientilor posibilitatea de a-si alege casa din cele peste 30 de modele si asigura in plus personalizarea gratuita a proiectului in concordanta cu cerintele client.

  www.NouaMeaCasa.ro

  FLORYON DISTRIBUTION srl

  Constructii case, reparatii, decoratiuni interioare (gresie, faianta, rigips). Executam lucrari de mare precizie. Oferim si cerem seriozitate.

  ----------------------------

  SZILEZIT srl

  Domeniul principal: constructii de cladiri sau parti ale acestora si lucrari de geniu. Fundatii, case la rosu, acoperis, lucrari de finisare, faianta, gresie, instalatii electrice, lucrari cu placi ipsos, zugraveli case de la A-Z.

  Aclad Design

  Termoizolatii, taieri si toaletari copaci, montari reclame-mash-uri, tencuieli, zugraveli, vopsitorii industriale profesionale, constructii metalice si nu numai.

  OTTENSTEN ROMANIA srl

  Unic importator al pistoalelor SENCO-USA pentru cuie, capse, suruburi, etc. Importator autorizat al uneltelor MAX-Japan pentru legat fier-beton, impuscat bolturi in beton si otel, samd. Oferim si marca proprie de unelte, 4PRO, extrem de accesibile ca pret

  www.ottensten.ro

  IRIDEX GROUP PLASTIC - DEPARTAMENTUL ADITIVI PENTRU BETON

  Departamentul Aditivi produce si comercializeaza: Aditivi pentru beton •Aditivi plastifianti CONPLAST P211, CONPLAST R •Aditivi superplastifianti CONPLAST SP 337, CONPLAST SP 430 •Aditivi întârzietori de priza CONPLAST P211 , CONPLAST R •Aditivi acceleratori de priza CONPLAST NC •Aditivi impermeabilizanti CONPLAST P 211, CONPLAST X 421 •Aditivi antrenori de aer CONPLAST AE 383 •Aditivi hiperplastifianti STRUCTURO 255 Alte produse •Pelicula antievaporanta pentru beton •antigel •produs decofrare

  www.iridexcons.ro

  D.D.C. CONSTRUCT IMPEX

  Constructii case, vile (la rosu sau la cheie). Renovarii si extinderii locuinte sau spatii comerciale si industriale. Zugravelii, glet ,sape, placarii cu rigips, montat parchet, faianta, gresie, izolatii locuinte s.a.

  CRONOS LINE srl

  Lucrari de finisaje si instalatii. Meserias in specializati in domeniu. Calitate si precizie englezeasca.

  VICOFRUCT SRL

  Constructii case, vile, blocuri, poduri la rosu si finisate in functie de dorintele beneficiarului. Avem angajat personal calificat de la nivel de diriginti de santier pana la muncitori necalificati.

  THETA CONSTRUCT

  Theta Construct S.R.L. are ca principal obiect de activitate constructiile industriale pe structura metalica grea si usoara.

  www.theta-construct.ro

  AMALUX CONSTRUCTIONS SRL-PLS DEVA

  Executam lucrari de pavaj (trotuare, benzinarii, hale industriale), lucrari de amenajare si consolidare drumuri si poduri (rigole, gabioane, ziduri de sprijin, casiuri, parapeti din beton si metalici etc.), lucrari de drenaj, in orice judet.

  MARCEL TRANS GROUP SRL

  Executam case, vile, hale la rosu/la cheie. Executam finisaje interioare si exterioare de mare calitate, cu muncitori specializati.

  Master Construct Design .TK

  Master Construct Deisgn.tk zugraveli, finisaje, compartimentari rigips, termoizolatii cu VILE LA ROSU polistiren expandat, montaj gresie si faianta, montaj parchet si linoleum PVC, instalatii electrice si sanitare.

  www.masterconstructdesign.tk

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT GEOSINTETICE

  Materiale geosintetice: - geomembrane HDPE - geotextile tesute si netesute - geogrile uniaxiale, biaxiale - geocelule - saltele bidegradabile preinsamantate - Sistemul Sensor (pentru detectarea scurgerilor accidentale la depozitele de deseuri) - Trisoplast (sistem de impermeabilizare) - geocompozite pentru armare asfalt - geocompozite bentonitice - geocompozite de drenaj - saltele umplute cu beton - gabioane Asiguram asistenta la proiectare si instalare

  www.iridexcons.ro

  LARAND GRUP srl

  Firma de constructii, executam lucrari de amenajari interioare si exterioare, case la rosu si la cheie, lucrari de instalatii sanitare si electrice, precum si alte lucrari legate de constructii.

  www.larandgrup.ro

  DSPD srl

  Executam case,vile la ro&#537;u &#537;i la cheie , amenaj&#259;ri interioare, instala&#539;ii electrice, termice,sanitare,video &#537;i alarma la pre&#539;uri fara concuren&#539;&#259;.

  ROBUILD SRL

  Executam lucrari de calitate cu personal calificat in constructii: constructii civile si hale industriale, canalizare si alimentare cu apa, amenajari, reabilitari, reparatii capitale, modernizari, compartimentari, izolatii, instalatii etc.

  Imperyal Construct

  Oferim o gama conpleta de servicii in domeniul constructiilor, incepand de la cota 0 la finisaje, lucrari de sapaturi, lucrari de armaturi, lucrari de cofraje, lucrari deturnari betoane numai adus din statie, zidari, rigips, gresie, faianta, acoperisuri la gata.

  OMNIK YUKON SRL

  Proiectare constructii civile si industriale, edilitare Constructii de drumuri Constructii edilitare, de gospodsrire comunala, Constructii civile si industriale, reparatii capitale, modernizari, igienizari, renovari cladiri si monumente

  www.omnik.ro

  VAL CONSRTUCT IMPEX srl

  Executa lucrari de constructii, demolari, prestari servicii industriale la cele mai inalte standarde de calitate. Confectionam echipament de lucru si protectie.

  C.R.D. ART S.R.L

  Executam lucrari de amenajari interioare, finisaje, tencuieli, zugraveli, placat pereti si plafoane din rigips, placat gresie, faianta, instalatii electrice si sanitare, precum si constructii de case la rosu sau la cheie!

  Pobman Construct srl

  SC executa lucrari de constructii de la cota 0 pana la amenajari interioare, finisaje. Se executa si pergole, foisoare, balustrii pentru scari.

  Neil srl

  Constructii civile particulare, rezidentiale, inetrior-exterior decoratiuni.

  BOZAN CONSTRUCT SRL

  Executam: constructii la rosu, demolari, fundatii si sapaturi, zidarie, tencuieli, izolatii termice, montat gresie, faianta, parchet, finisaje, acoperisuri, instalatii electrice si sanitare. Pentru toate serviciile oferim maxim de profesionalism.

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT LUCRARI SPECIALE

  Executam: •decolmatare, recalibrare,colmatare rosturi existente la autostrazi, piste de aterizare, decolare aeroportuare cai de rulare si platforme din beton •Executie si etansare rosturi la platforme, cai de rulare, piste de decolare-aterizare noi construite din beton •Impermeabilizare depozite de deseuri, bazine, rezervoare, lacuri, bazine ornamentale, iazuri de decantare, halde de steril, bataluri tehnologice •protectie/stabilizare versanti •aparari maluri •ziduri de sprijin •hidroizolatii

  www.iridexcons.ro

  DEDEL CONSTRUCT srl

  Executam constructii din beton si alte materiale de constructii, fundatii, acoperisuri, cofraje, izolatii, amenajari interioare. Preluam lucrari in orice localitate din tara.

  Legnotre Industriale Stl - Cofraje si accesorii

  Companie italiana lider in domeniul sistemelor de cofrare (cofraje tristrat si grinzi H20, distantiere, staffe,cravate, si diverse accesorii.) Proiectare si consultanta tehnica gratuita. Contactati-ne pentru a primi catalogul produselor noastre.

  www.legnotre.com

  ALFA CONCEPT MD SRL

  Constructii civile si industriale, "la rosu" si la "cheie", amenajari interioare (sisteme rigips, tencuieli, zugraveli, vopsitorii, montaj parchet, placari faianta-gresie), termo si hidroizolatii (inclusiv fundatii si terase), instalatii sanitare-termice si electrice, reparatii si consolidari, amenajari fatade, montaj termosistem inclusiv la blocuri (pentru asociatii locatari LUCRARI CU PLATA IN RATE), amenajari exterioare.

  ANDA CONSTRUCT SRL

  Constructii case la rosu, sau la cheie, finisaje exterioare si interioare, placari cu polistiren, montaj cu rigips, placari cu gresie si faianta si toate lucrarile ce implica activitatile de constructie si finisaje.

  Andiascons

  Constructii Civile (case la cheie s-au la rosu pana la P+4) si Industriale. Amenajari interoare si exterioare. Piscine si spa. Vopsitorie. Constructii metalice.

  DITU 2005 S.R.L.

  Avem mesteri buni in toate domeniile: constructii, instalatii sanitare si termice, montaj centrale termice si aer conditionat etc.

  CONSTRUCTII TOTALE SI RENOVARI SRL

  Din 2007 suntem un nou competitor pe piata constructiilor civile din judetul Iasi, prestand activitati de la renovari, amenajari interioare si exterioare, restructurari monumente socio-culturale pana la constructii de imobile la cheie sau la rosu.

  Dtc Trust Invest Ro

  iggkjbkbblblm fvfsbvxcvxcb xcbvxcbzxcb xcbxcbxcbxcbxcb

  Izomar Compact srl

  Constructii de cladiri si lucrari de geniu, amenajari interioare si exterioare, hidroizolatii si termoizolatii, sisteme de alarma, electricitate.

  DINORAM SA

  Comercializam sistemul RomRam de cofraje impreuna cu accesoriile aferente: popi, trepiezi, furci, clesti, grinzi, piulite etc. Comercializam panouri solare plane de provenienta UE perfect adaptate conditiilor climatice din Romania

  www.dinoram.ro

  KENNGOTT SCS

  Calitate de marca, Service în toate zonele. Material folosit: Lemn, Laminat, Piatra naturala, Metal, Sticla. 110 ani de experienta si 250 de parteneri globali. Se ofera scari din lemn masiv, furnir de esenta nobila, lemn laminat, otel, otel inox, piatra artificiala din beton, marmura, granit sau sticla. Pe langa constructii de scari si de balustrade mai exista si scari spiralate, scari cu vang, suspendate, cu structuri cutate, scari exterioare, scari cu doua bare, scari din sticla, scari pentru spatiu mic.

  www.kenngott.ro

  NICONIS COMPAN

  Producem si comercializam polistiren expandat; Aducem si punem in functiune utilaje noi pentru fabricarea polistirenului expandat.

  www.niconiscompan.ro

  ELECTRO HOUSE CONSTRUCT

  Constructii "la rosu"-50 E/mp si "la cheie", instalatii electrice si sanitare, amenajari interioare-calitate si seriozitate.

  www.electro house construct.ro

  TECK-EL SRL

  Executam constructii civile, case, vile, cabane turistice, pensiuni turistice. Executam amenajari exterioare.

  Kasta Construct Team

  Firma Kasta Construct este specilizata in constructii civile si amenajari, tamplarie pvc si aluminiu, usi de garaj, rulouri exterioare, jaluzele, automatizari porti. Produsele si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate oferindu-se garantie atat pentru manopera cat si pentru serviciile oferite.

  www.kastaconstruct.ro

  ATA Group

  Antreprenor general de constructii. Furnizam proiecte la cheie. Promovam sistemul Lindab-Astron bazat pe structura metalica cu inchideri de panou sandwich. Oferim solutia ideala pentru sedii de firma, spatii de productie si depozitare, hangare, showroom.

  www.atagroup.ro

  LOG HOMES srl

  Construim cabane ecologice din busteni necalibrati, casute si mobilier de gradina, foisoare, leagane, mese executate in stil rustic.

  www.ecologhomes.ro

  ESPOSITO CONSTRUCTII

  Societate cu experienta in domeniul constructiilor de case , vile , renovari , demolari , Dispune de unelte si scule performante pentru gaurire in ciment armat .

  ELP&CO srl

  Constructii (sisteme moderne de constructii, antreprenoriat general in constructii civile, social-culturale, constructii edilitare, case de vacanta.) Construim case si vile, la rosu sau la cheie, cu materiale proprii, sau ale beneficiarului.

  CONSTRUCT G&G BOSOI IMPEX SRL

  Executa lucrari de constructii civile si geniu: amenajari interioare si exterioare. Executie case, vile "la rosu" s-au "la gata", placari polistiren, gresie, faianta, zugraveli, structurata,RENOVARI,CONSOLIDARI,structuri,fundatii,stilpi,grinzi,plansee,etc

  aprom design construct srl.

  Firma de constructii executa case "la rosu" si "la cheie", lucrari de finisaj (termoizolatie, hidroizoletie, rigips, tavane casetate, tencuiala decorativa).

  www.apromdesign.ro

  PIA CONSTRUCT

  Suntem firma de marime medie; executam toate tipurile de lucrari in constructii la preturi rezonabile si calitate sporita.

  ARDEX CONSTRUCT srl

  Executam renovari, reforme, constructii la rosu si la cheie, beton amprentat, pardoseli industriale fine si semifine. Toate acestea la preturi sub nivelul pietei.

  KARANDA srl

  Executam constructii civile si industriale, decoratiuni interioare si exterioare, stocaturi rigips, zugraveli, stuco venetian, gresie, faianta, parchet, fatade termice si fonice, mansarde, dulghierie, fierarie, geamuri termopane, balustrade, gratii, porti, pavaje.

  Valexis 2000 SRl

  Depozit de materiale de constructii situat in soseaua Virtutii 17-19. Oferta variata si completa de materiale de constructii.

  Nicole'S Trade Production SRL

  CONSTRUIM case, vile, hale industriale. Construim rapid si ieftin case la rosu sau la cheie, preturi foarte avantajoase. Pret constructie la rosu 45- 50 €/mp-manopera, in functie de complexitatea lucrarii. Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare.

  www.sincoimobiliare.ro

  Edmarble srl

  Marmura-granit, Monumente funerare placari, interioare/exterioare cu materiale nobile piscine, fantani arteziene lucrari constructii la rosu si la cheie. Sstandard net superior la preturi mici, fara concurenta.

  Adiacent Construct SRL

  Constructii civile si industriale (structuri sau la cheie). Amenajari si modernizari (pereti despartitori, placari GC, plafoane normale si casetate, elemente decorative GC, montaj parchet, mocheta. Turnari sape normale si autonivelante, gresie, faianta si zugraveli.

  E.M. PRIME CONSTRUCT SRL

  Constructii civile, industriale, drumuri, edilitare si consultanta tehnica. Tarif executie constructii la cheie cu preturi intre 500-600 euro/mp, iar pentru faza la rosu intre 150 si 200 euro/mp.

  www.sigroup.ro

  Canadian Fast Construct SRL

  Societate de constructii civile, cu personal calificat in acest domeniu, executam: case canadiene si din caramida ISOSPAN la cele mai mici preturi. Garantam lucrarile efectuate si executam cu simt de raspundere orice tip de constructie.

  www.casecanadiene.com

  MULTI LOGO SRL

  CONSTRUCTII CIVILE;CASE, CONSTRUCTII INDUSTRIALE,CASE DE LEMN, ACOPERISURI, FINISARI, RENOVARI, PARCHETARI, CONSRUCTII BLOCURI,ETC

  NGC Construct S.R.L.

  S.C. NGC Construct S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate constructiile civile si industriale. Executie: cofraje, decofraje, pavele, dale, tamplarie aluminiu / PVC. Inchirieri de utilaje pentru constructii. Montaj: tavane false, pardoseli industriale diverse, instalatii termice, instalatii sanitare, venitlatie, instalatii electrice, izolatii termice, fonice, hidroizolatii. Amenajari interioare, amenajari sedii firme si spatii comerciale. Pereti cortina. Lucrari de invelitori, sarpante, acoperisuri si terase la constructii, amenajari spatii de depozitare. Amenajari exterioare. Constructii case, case de vacanta. Constructii lemn, structuri lemn. Hale de productie, renovari, restaurari, reparatii, consolidari, lucrari de alimentare cu apa, canalizari.

  www.ngcconstruct.ro

  TAB CONSTRUCT

  SC TAB CONSTRUCT presteaza lucrari de demolari controlate prin mijloace mecanice si prin explozii controlate, lucrari de sapatura, infrastructura drumuri lucrari de constructii civile si industriale.

  www.demolaricontrolate.ro

  ROMPAVAJ SRL

  Firma specializata, realizam montaj mecanizat pavele din beton pentru alei, strazi, platforme industriale - trafic greu si usor.

  www.rompavaj.ro

  VALSIR

  Societatea VALSIR executa in conditii de maxim profesionalism, urmatoarele tipuri de amenajari: Amenajari interioare: aplicarea de gleturi, vopsele lavabile si lambriuri, placarea pardoselilor cu gresie, marmura, parchet, placarea peretilor cu faianta, plinta, brauri si profile de colt, aplicarea tapetului si tencuielilor decorative pe pereti, montarea de sisteme de gips carton pentru pereti si tavane, montarea tavanelor casetate, montarea sistemelor termo si fonoizolante pentru cladiri, aplicarea vopselelor si tencuielilor speciale. Amenajari exterioare: aplicarea acoperirilor lavabile rezistente la intemperii, aplicarea tencuielilor decorative pentru exterior, tencuieli de fatada, tencuieli reibe, tencuieli mozaicate, montarea sistemelor termoizolante pentru cladiri, placarea cu elemente dure si adezivi speciali a teraselor, curtilor, aleilor, gardurilor si a altor subunitati constructive, montarea pavelelor in curti si gradini, diverse alte amenajari specifice.

  valsir.cabanova.ro

  EURO COM ZET 2005 S.R.L.

  EURO COM ZET - Societate constructii construim la rosu sau la cheie case, vile, blocuri. Dispunem de echipe de profesionisti, inginer cu experienta. Preturi incepand de la 70 Euro/mp-manopera-pret negociabil. Executam si instalatii gaze, amenajari gradini.

  BERCOM CONSTRUCT

  Constructii la rosu sau la cheie de case, vile. Amenajari inerioare si exterioare de spatii industriale, de Birou si locuinte.

  ELENVIC TRANS srl

  Executam lucrari de constructii de la A la Z. Structuri, zidarii, tencuieli, gletuieli, zugraveli, lucrari de gips carton (inclusiv artistice), instalatii (electrice si sanitare), acoperisuri si mansardari.

  PAROCONST srl

  Lucrari in domeniul constructii A-Z. (case la rosu, case la cheie, amenajari interioare si exterioare, placari termice si fonice, placari rigips, compartimentari, placari cu marmura, gresie, faianta)

  PETROMAR IMPEX SRL

  Lucrari de fundatii, structura compartimentari, finisaje interioare si exterioare, instalatii pentru constructii

  CAMIRI CONS

  Constructii metalice de diferite tipuri: hale industriale, sedii de firma, spatii de productie si de depozitare, hangare, sali de expozitie, sali de sport. Constructii statii distributie carburanti.

  www.camiricons.ro

  BIG DYCY SRL

  Construim case din lemn, case la rosu, case la cheie si saune. efectuam amenajari interioare si exterioare, constructii civile, amenajari mansardari, tamplarie pvc si aluminiu executam si montam tamplarie cu geam termopan. Comercializam materiale de constructii la cele mai avntajoase preturi.

  Procas Expert Construct S.R.L.

  Constructii civile si industriale edilitare. Lucrari de hidroizolatii la constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare, placari fatade, renovari, tencuieli exterioare, zidarii si zugraveli, finisaje. Compartimentari cu pereti rigips si executie tavane false din rigips.

  MONICA CONSTRUCT SRL

  Executam case, vile "la rosu", acoperisuri, amenajari interioare si exterioare, lambriuri, pardoseli, garduri, sape, consolidari, zugraveli, gleturi. Acceptam sa lucram si in antepriza de la firme mari, suntem echipa serioasa si responsabila, lucram numai pe baza de contract.

  DARSO ECO SRL

  Oferim spre inchiriere TOALETE ECOLOGICE MOBILE, intretinere in mod constant, prin respectarea celor mai severe norme.

  www.darso.ro

  CORADO LUX srl

  Colectare,achizitie,valorificare deseuri metalice feroase, neferoase. Oferim PRETURI ATRACTIVE, recipienti metalici pentru depozitare, asiguram transport.Colaboram direct cu santiere,ateliere,alte societati comerciale din Bucuresti sau din tara.

  www.deseurireciclare.ro

  DORIAN TRADING COMPANY S.R.L.

  Firma noastra produce si monteaza parapet metalic rutier pt. drumuri nationale si autostrazi, parapet de pod, pietonal, combinat, mixt, gratare metalice, turnuri GSM, garduri, indicatoare, orice structura metalica conform proiectului beneficiarului.

  S&G SMART CONSTRUCT SRL

  Constructii civile, constructii de case de la fundatie la acoperis, blocuri de locuinte, cladiri de birouri si alte constructii speciale, la cerere.

  PRODIGI CONSTRUCT SRL

  Efectuam lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, acoperisuri, lucrari interioare si exterioare.

  Lucica Marcu P.F.

  Echipa de zidari efectuate la cele mai mici preturi toate categoriile de lucrari: betoane, sape, zidarii, tencuieli, driscuieli, gleturi, fatade, garduri.

  Exclusiv Prest 2000 Srl

  Constructii si finisaje cu antreprriza generala sau nu, de la A la Z. Lucram si in subantrepriza pt. firme interesate.

  Tifco SRL

  Constructii civile si industriale, amenajari la rosu si la cheie. Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale. Finisaje locuinte: compartimentari, placari rigips, vopsitorii si zugraveli, parchet, gresie, faianta. Lucrari de instalatii electrice si sanitare. Lucrari de termo si hidroizolatii la acoperisuri, fundatii si constructii subterane. Montaj de echipamente, utilaje tehnologice la cladiri si constructii speciale. Restaurari si amenajari speciale in constructii. Inchiriere utilaje specifice in constructii.

  www.tifco.ro

  ONBILLD COM

  Constructii civile si industriale, sarpante, mansarde, fundatii, stalpi, placari, amenajari interioare.

  BASTIONGRUP IMO FOREST PRESTING srl

  Constructii, Dezvoltari Imobiliare, Construim primul ansamblu rezidential din Vladimirescu - Arad. Societatea noastra are o gama larga de servicii cum ar fi: constructii, imobiliare, comercializare panouri termoizolante, detinem statie productie beton.

  www.bastiongrup.ro

  CANTU SERV CORPORATION SRL

  Comercilizare si montaj sisteme de invelitori din tabla tip tigla. Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan. Executie hale metalice, pereti cortina, garduri din fier forjat, balustrade etc.

  B.M. EDIL GROUP

  Vanzare si inchiriere: cofraje metalice, din lemn, sisteme de cofrare, popi metalici, schele metalice, unelte si scule pentru constructii. Sisteme de ridicare sufe, lanturi, chingi. Dinti, lame si cupe pentru utilaje constructii.

  www.bmedilgroup.ro

  HIDRO TOP CONSTRUCT

  Hidro top construct comercializeaza si executa lucrati de: Aplicarea tuturor tipurilor de hidroizolatie la cele mai mici preturi pentru: fose, rigole, statii epurare. Montaj specializat pentru acoperisuri din tabla ondulata. Tamplarie PVC si aluminiu. Constructii case si asigurarea materialelor.

  www.hidrotopconstruct.ro

  CITYCONSTRUCT

  Servicii complete de o calitate superioara, la un pret convenabil. Construim case la rosu sau la cheie, renovam case si apartamente, amenajam spatii de birouri si spatii comerciale ( restaurante, pub-uri, club-uri ): Constructii civile ( la rosu sau la cheie ) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora cu sau fara materialele clientului. Demolari. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Zidarie. Fundatii si sapaturi. Lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Tencuieli. Lucrari de instalatii sanitare si electrice. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Amenajare interioare si exterioare. Placari polistiren si rigips. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Montat gresie, faianta, parchet. Compartimentari, mansarde. Acoperisuri. Piscine. Design interior si exterior. Decoratiuni exterioare pentru curte. Amenajare interioare si exterioare Feng Shui. Gradini. Cu City Construct puteti beneficia de urmatoarele servicii: Consultanta si evaluare. Proiecte case. Certificate de urbanism. Autorizatii de construire. Avize. Studii geotehnice. Executie.

  www.cityconstruct.ro

  UBI GOLD TERATRANS S.R.L.

  Executam lucrari in constructii minim 1000 mp constructie. Societatea noastra are capacitatea de a finaliza orice proiect in domeniul constructiilor civile si industriale (structuri de beton sau metalice), portofoliu de executie relevant.

  AGECON SRL

  Constructii civile, industriale si de geniu. Instalatii sanitare, termice si electrice. Compartimentari si amenajari interioare. Inchirieri utilaje pentru constructii.

  MAR COMPANY

  Societate de constructii civile si industriale. Executam la rosu si la cheie constructii de cladiri, vile. Consolidari. Izolari. Amenajari interioare si exterioare.

  RBC HOLDING SRL

  Grup de firme integrat in domeniul constructiilor (constructii civile si de geniu, lucrari de instalatii, servicii cu utilaje si birou de arhitectura), cu numeroase lucrari executate la cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

  www.rbcholding.ro

  MGM GRUP INVEST

  Proiectare si executie in functie de preferintele dumneavoastra, in cel mai scurt timp si la cele mai mici preturi. Constructi de la A-Z.

  EUROCOFRAGE SRL

  S.C EUROCOFRAGE S.R.L este o societate cu experianta de lucru internationala in domeniul constructiilor civile, lucrari de canalizare si lucrari de drumuri si poduri.

  AlpAccess

  Alpinism utilitar, vopsitorie, sablare, spalat geamuri, constructii montaj la inaltime, orice fel de lucrari la inaltime

  www.alpaccess.com

  UNIQUE CONSTRUCT S.R.L.

  Servicii de un inalt nivel profesional, lucrari de rezistenta, consolidari, subzidiri, zidarie, tencuieli, finisaje, montaje de pereti despartitori si tavan fals, hidroizolatii si termoizolatii, platforme betonate, montaj instalatii sanitare, electrice, termice.

  www.uniconstruct.ro

  ARENA HOUSE

  Amenajari interioare si exteriore. Placari gresie faianta pietre naturale, marmura, granit, mosaic. Pardoseli, formule epoxhidrice rasinoase autonivelante colorate, stralucitoare sau opace, anti alunecare, pentru trafic lejer piedonal.

  COLLOSS HOUSE SRL

  Daca vrei costuri mici si calitate pentru ceea ce ai de facut noi iti oferim: constructii civile la cheie, finisaje interioare si exterioare (gips-carton, gresie, faianta), consultanta, supraveghere, executie, proiectare.

  MICRO MEGA HD SA

  Compania noastra va pune la dispozitie profile laminate din otel precum: lat, cornier, patrat, rotund, rotund aliat, rotund bare trase, profil T, hexagon, tabla laminata la cald, teava, INP, UNP, profile economice etc. Contactati-ne chiar azi pentru detalii.

  www.micromegahd.ro

  AF MALACHIA

  A.F MALACHIA executa constructii acoperisuri dispunand de materiale de calitate superioara. Primul obiectiv pe care vrem sa-l atingem este acela de a oferi casei tale acoperisul de care are nevoie, tinand cont de necesitatile si dorintele tale.

  www.constructiiacoperisuri.cabanova.ro

  ALMA PROD INTERNATIONAL SRL

  Materiale de construtii. Cautam producatori care sa ne ofere o gama variata de marfa.

  CONSTRUCT AVANTAJ WOOD srl

  Numeroase lucrari in domeniile urmatoare: pavaje, zidarii, amenajari interioare si exterioare. Calitate ireprosabila si preturi decente. Personal calificat.

  EPI STRUKTURA

  Sc EPI STRUKTURA Srl specialist in lucrari de constructie cu structuri din beton armat si metalice pentru cladiri de tip: rezidential, birouri, cladiri industriale. Ofera executii de exceptie.

  www.epi.hu

  AGI Total Construct S.R.L

  Crearea de planuri case si case la cheie. Consultanta: proiecte case, certificate de urbanism, autorizatii de construire, avize, studii geotehnice. Executie intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe: constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora, lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii. Amenajari interioare: lucrari de instalatii sanitare si electrice, lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie. Pentru a obtine o oferta estimativa pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case si amenajari interioare), nu ezitati sa ne contactati

  www.agitc.ro

  Constructii case S.R.L

  Constructii case este o firma de constructii specializata in constructii case la cheie sau case la rosu, proiecte case, consolidari imobile, renovari si amenajari interioare.

  www.constructii-case.net

  MAKIDA srl

  Makida este o societate de constructii civile si industriale, amenajari interioare, exterioare si reabilitari termice. Firma noastra poate realiza urmatoarele lucrari pentru dumneavoastra: sapaturi manuale sau mecanizate, cofrari, fasonat si montat armaturi, turnari betoane, protectii hidro pentru fundatii, cadre din beton, scari interioare, turnari plansee, lucrari de zidarie, lucrari de dulgherie si tamplarie, acoperisuri sarpante sau terase, sisteme de invelitori clasice sau moderne, termo si hidroizolatii la terase, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, instalatii si sisteme de supraveghere, amenajari interioare si exterioare, tencuieli, zugraveli, lucrari de vopsitorie, placari cu gresie, faianta, marmura, granit, piatra, gips-carton si pereti despartitori, tavane casetate, aplicare tencuieli decorative la interior si exterior, reabilitari termice, tamplarie PVC si aluminiu, pereti cortina, extinderi si renovari, consolidari si reparatii structuri de rezistenta, confectii metalice, productie panouri de gard din fier forjat, productie elemente de decor din fier forjat.

  www.makida.ro

  DOMCONSTRUCT

  Proiectam si montam structuri "box type" sau geodezice (autoportante) pentru hale industriale, showroomuri, cladiri administrative, locuinte, vile etc., folosind mai multe tipuri de materiale: otel, compuse otel-lemn sau lemn. Structuri fabricate integral din otel. Structuri compuse. Structuri din lemn. Structuri GEODEZICE autoportante. Putem executa orice lucrari conexe investitiei dvs imobiliare, in calitate de antreprenor general, de la fundatii , pardoseli elicopterizate, instalatii, tamplarie, finisaje interioare, pana la mobilier.

  www.constructii.net

  MAXIM SPECIAL CONSTRUCT

  Executam lucrari de constructii, consolidari, reparatii, amenajari interioare, izolatii termice, decoaratiuni exterioare. Director general, ec. Maxim Maricel

  www.credit-imob.ro

  ThyssenKrupp Sisteme pentru Constructii S.R.L.

  Sisteme pentru Constructii. Acoperisuri: profile trapezoidale, profile arcuite, profile poligonale arcuite, profile sinusoidale, sistem pentru acoperisuri. Pereti: profile trapezoidale, arcuite, poligonale arcuite, sinusoidale, casete structurale, elemente pentru usi metalice. Plansee. Accesorii.

  www.tk-hoesch.ro

  Ralus Engin srl

  Executam la cele mai mici preturi existente pe piata constructii civile amenajari interioare si exterioare cu cei mai buni mesteri in domeniu. Firma serioasa cu oameni seriosi inspirata din occident.

  CORDUNIANU FEM COMPANY

  Societate de constructii civile si industriale. EXECUTAM tota gama de lucrari de constructii. Constructii. Amenajari. Consolidari. Izolatii.

  femcompany.aaz.ro

  Multihouse srl

  Suntem specializati in constructia de case la rosu si la cheie, cu materialul nostru sau al clientului, precum si in distributie si montaj tigla metalica si accesorii la preturi rezonabile.

  www.multihouse.ro

  S&L- TECH S.R.L.

  Constructii case din lemn, terase si pergole, hale din lemn, sarpante. Case in sistem sandwich realizate in conformitate ce standardele UE.

  www.caselemnsl.ro

  ALMA LHP SRL

  Lucrari de proiectare si executie constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare, compartimentari. Instalatii electrice, sanitare si de incalzire.

  FRASYCOM.SRL

  Firma de constructii executa lucrari profesioniste la rosu sau la cheie. Preturi acceptabile si servicii de calitate.

  ECOSTRUCTURES BOIS SRL

  Suntem producatori de case pe structura din lemn. Casele noastre se disting printr-un design deosebit si prin preturi competitive.

  www.case-de-lemn.com

  SINCOIMOBILARE SI CONSTRUCTII

  Sinco Imobiliare& Constructii ofera o gama larga de servicii in Constructii, Finisaje Interioare si Exterioare pentru Case, Vile, Apartamente, Birouri, Hale Industriale.

  www.sincoimobiliare.ro

  SC RADOX SRL

  Firma specializata executa constructii civile si industriale la cheie, consolidari si amenajari. Instalatii termice si sanitare.

  ALEX & BIANCA CONSTRUCT srl

  Oferim servicii de amenajari interioare, exterioare, acoperisuri, pavaje, terase lemn, casute lemn, seturi berarie, balansoare lemn, mansardari, garduri boltari,caramida sau lemn, fundatii, hdroizolatii, casute vacanta din lemn, termosistem.

  Salimar Divert

  Firma specializata, executa lucrari de constructii civile (blocuri, case, vile la rosu si finisaje interioare la cheie), la preturi accesibile. Garantam calitate, seriozitate si respectarea termenelor de executie a lucrarilor.

  ONEBRAND

  ONEBRAND SRL - a fost infiintata in anul 2006 si are ca, obiect principal de activitate, producerea si comercializarea de placi termoizolante din polistiren expandat ignifugat de fatada, folosite in special in termoizolatii, cu marcile POLYSTONE. Polist

  www.polystiren.ro

  COFRAMAR SRL

  SC COFRAMAR SRL este o societate cu experienta de lucru nationala si internationala in domeniul constructiilor civile, constructiilor de hale (ne/industriale), renovari.

  www.coframar.com

  ROM TECH INTERNATIONAL srl

  Unici distribuitori Magma Olanda si Danemarca pentru tratamente profesionale ale lemnului pentru constructii, solutii insecto fungicide (mucegai, carii, termite) si tratament avizat pompieri de ignifugare a lemnului. Livrarea comenzilor se face la dumneavoastra acasa in maxim 24 ore.

  www.romtecgrup.ro

  HRICAS CONSTRUCT srl

  Executam lucrari constructii civile si industriale la rosu si cheie, modernizari spatii comerciale.

  FLISC INVEST SRL

  Construim case pe sistem de cofraje de polistiren (poliblock). Executam toata gama de lucrari de constructii.

  COFRAMAR SRL

  Sc Coframar Srl,este o societate cu experienta de lucru nationala si internationala in domeniul constructiilor civile, industriale, social-culturale, edilitare si renovari. Va prezentam serviciile pe care le efectuam: Hidroizolatii pentru terase, fundatii, pivnite, hale, tuneluri, balti artificiale, piscine, bazine de apa, etc. Termoizolatii pentru plansee; fundatii; terase; pereti despartitori, hale, etc

  www.coframar.tk

  harold gips amenajari srl

  Societate de constructii executam lucrari de amenajari interioare si exterioare,case la rosu si la cheie.

  COMPOSITE SOLUTIONS

  Unici distribuitori de case din panouri "tip sandwich" produse din rasini epoxilice, avand certificare germana. Unici distribuitori de gratare, pardoseli, trepte, profile si trasee de cabluri din PRS Plastic ranforsat cu fibra de sticla.

  www.compositesolutions.ro

  Q.CERT.ISO S.R.L

  S.C Q.CERT.ISO S.R.L este un birou de consultanta, instruire si implementare a Sistemelor de management conform standradelor de referitna: SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, SR EN ISO 2200/HACCP si SR OHSAS 18001.

  JOHANES SRL

  JOHANES SRL executa servicii de carotare, gaurire, perforare profesionala 1. Gaurire ,perforare in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare, termice si electrice, carotare, executam gauri de hota. 2. Carotare

  PROFIL SOLUTIONS srl

  PROFIL SOLUTIONS este reprezentantul teritorial al firmei PROTEKTORWERK ,companie germana, Nr.1 european, specializata in dezvoltarea, fabricarea si distribuirea profilelor pentru constructii si finisaje, comercializate sub marca PROTEKTOR.

  DAN D&D CONSTRUCT SRL

  Construim case la rosu,la cheie, cu materialul nostru sau al clientului, preturi avantajoase, interioare,orice lucrare de constructii

  MARINSTAL UTIL

  S.C. MARINSTAL UTIL S.R.L. distribuitor de: suruburi, dibluri, ancore, conexpanduri, coliere, tije filetate, cuie, distantieri, nituri, prezoane, piulite, saibe, scule profesionale bosch si instalatii sanitare

  www.marinstal.ro

  Multicenter Construct

  Multicenter Construct Botosani executa case la rosu, case la cheie, amenajari interioare si exterioare, amenajari peisagistice, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje. Scopul nostru este satisfacerea nevoilor dumneavoastra de intimitate,siguranta si confort.

  www.mcenterconstruct.3x.ro

  Alex Instal

  Comercializare usi de garaj,statii epurare,fose septice,rigole si sifoane,sisteme pt porti,interfoane,usi industriale,protectii usi si pereti,mobilier inox,sisteme igienizare,burdufuri,aliniamente auto,rampe,tunele si acoperisuri mobile.

  www.alexinstal.ro

  WEST INVEST IMMOGROUP

  In orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde. Va oferim servicii de constructii, instalatii, amenajari interioare, hidroizolatii, termoizolati.

  www.immogroup.ro

  HEVESBETON SRL

  Fabrica noastra produce produse prefabricate din beton armat pentru constructii. Produsele noastre de baza sunt elemente de planse de diferite grosimi respectiv panouri pentru pereti portante si neportante, izolate termic.

  www.hevesbeton.ro

  SERGIO INVEST CONSTRUCT

  Firma ce executa o gama foarte complexa de prestari servicii in domeniul constructiilor.Firma dispune de peste 80 de angajati calificati in domeniu.Executam finisari interioare si exterioare de cea mai inalta clasa. Garantii reale ale lucrarilor executate

  RENESIS CONSTRUCT

  constructii case la rosu, finisaje, renovari, consolidari, placari gresie si faianta, placari polistiren, hidroizolatii, gleturi, vopsitorii lavabile

  IMPACT sa

  Executam vile si apartamente cu un grad ridicat de finisare, cu predare la cheie,in complexuri rezidentiale.

  PINO FIL CONSTRUCT SRL

  Firma de constructii executa lucrari de intretinere si reparatii drumuri, drumuri forestiere. Executa si lucrari de constructii si renovari locuinte, spatii industriale la cele mai bune preturi!!

  MAV TOTAL INSTAL srl

  executam lucrari de constructii complete, instalatii sanitare,de incalzire si electrice. Montam geamuri din pvc cu geam termopan. Executam mobila la comanda

  PRIMASERV SRL

  constructii civile si industriale, executa hale industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, termice si sanitare, instalatii aer conditionat, semnalistica benzinarii, panouri sandwich, fose septice, panouri solare, statii epurare

  www.primaserv.ro

  KINGDOM CONSTRUCTII

  KINGDOM CONSTRUCTII se ocupa cu proiectarea si construirea de cladiri rezidentiale si nerezidentiale. Obtinerea tuturor ofertelor de pret pentru intregul proiect. Coordonarea tuturor lucrarilor pe santier. Echipa profesionista / Calitate garantata!

  www.kingdom.ro

  Emis Construct srl

  Executam amenajari interioare, rigips, termosistem, gresie-faianta, parchet, tencuieli, glet, zugraveli.

  S.C. ARHI-CON-A S.R.L

  S.C. Arhi-Con-A S.R.L este o companie cu experienta in domeniul constructiilor. Serviciile pe care compania noastra le presteaza sunt urmatoarele: amenajari interioare, amenajari exterioare,amenajari cu pavaje,solutii urbane, consolidari si renovari.

  www.arhi-con-a.ro

  CONSTRUCTII CASE ACOPERISURI AMENAJARI INTERIOARE SAPE MECANIZATE

  Constructii case (case la rosu si case la cheie) ansambluri de vile si constructii industriale (hale, structuri) acoperisuri, instalatii sanitare si electrice, izolatii termice, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, sape, tencuieli, termosistem.

  www.construiesc-case.ro

  BAUWERKS ARCHITEKTUR SRL

  1. Lucrari de cadastru pentru apartamente, case si terenuri 2. Trasari constructii 3. Consultanta in lucrari topo 4. Planuri situatie 5. Proiectare si consultanta in constructii 6. Calcul devize si cantitati

  CASE INTELIGENTE SRL

  Suntem reprezentanti pentru tehnologia germana STYRO STONE. Implementam, livram si oferim cosultanta pentru sistem ecologic inteligent de cofrare si constructie de cladiri. Sistemul poate fi folosit pentru orice tip de constructie de maxim 8 nivele.

  www.caseinteligente.com

  EVERFIRST CONSTRUCT SRL

  Executam lucrari:constructii(case,acoperisuri,zidarie,finisaje) :montaj(gresi,faianta,parchet)

  IDEAL CONFORT srl

  Firma de constructii ,executam case la rosu cu proiectul si materialul clientului. Executam deasemenea mansardari si acoperisuri la care asiguram partea din lemn. Firma noastra este specializata si in domeniul constructiilor de case din lemn.

  www.salamandrasrl.ro

  DRAGUM SRL

  inchiriaza buldoexcavatoare marca jcb 3cx cu picon sau fara picon,excavatoare,basculante.executam lucrari de terasari,nivelari,sapaturi,transport balast si pamant la un pret avantojos

  POLRAM srl

  Escavari, demolari, utilaje pentru demolat, escavat si ridicat. Constructii si amenajari interioare. Lucrari de drenaj, fundatii. Inchirieri popi si schele metalice

  www.pol-construct.ro

  SARMIS GRUP CONSTRUCT srl

  Domeniul de activitate acopera practic intreaga gama de constructii, pornind de la lucrari de terasamente si amenajare teren, structuri de rezistenta, pana la partea de climatizare si automatizari.

  CONSTRUCT CONTAINER srl

  Construct container srl produce si comercializeaza containere pentru organizare santier: containere birou, containere dormitor, containere sanitare, containere depozitare, cabine paza, containere modulare, comerciale si industriale Preturi de la 2800 euro

  www.constructcontainer.ro

  ECOLINE SRL

  Societatea noastra produce elemente decorative din beton: pavele si borduri vibropresate pentru trafic carosabil si pietonal intr-o gama variata de forme si culori. Tehnologia avansata de productie asigura produselor noastre un standard inalt de calitate.

  www.ecolinesrl.ro

  MAISTER HOUSE CONSTRUCT SRL

  Executam toata gama de amenajari interioare si exterioare la preturi fara concurenta privind raportul calitate pret.

  CONSTANTINO CONSTRUCT S.R.L.

  Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice si sanitare, servicii de consultanta în constructii, închiriere schela si utilaje.

  www.constantinoconstruct.ro

  GELUS COMPANY CONSTRUCT SRL

  Societatea executa locuinte (case la cheie, case la rosu), sedii administrative, centre comerciale si de invatamant, constructii industriale - hale industriale, structuri metalice, depozite, amenajari exterioare - elemente turnate din beton (pavaje, boltari), elemente decorative pentru curte si gradina, amenajari interioare - zugraveli, montat faianta si gresie, parchet, rigips, tencuieli, compartimentari, zidarie decorativa, fatade, instalatii electrice - instalatii interioare, bransamente, automate lumina, interfoane, spoturi, instalatii sanitare, centrale termice, calorifere, tamplarie din lemn, PVC, aluminiu, reconsolidari constructii

  www.gelus-construct.ro

  ROA TEAM CONSULTING

  Roa Team Consulting este o companie tanara si dinamica, ce are ca domeniu de activitate comercializarea/ inchirierea de popi metalici galvanizati tip DOKA, schele de fatada, cofraje, grinzi tip DOKA, echipamente, accesorii si utilaje pentru constructii

  www.roateam.ro

  EXPERT DESIGN srl

  Sc Expert Design srl, constructii si amenajari, transforma orice proiect in realitate. Echipa noastra de meseriasi constructori, profesionisti lucreaza pentru dumneavoastra la cele mai inalte standarde ale confortului si calitatii.

  ROMCRIS ASPECT SRL

  Societate de constructii suntem interesati de lucrari in regim subantrepriza.Punem la dispozitie un efectiv de 30 muncitori calificati. posibilitate deplasare si in alte localitati.Monatam fasonam ob, compartimentari, finisaje interioare precum si instalatii sanitare si electrice.Preturi discutabile

  salajan2008 construct

  Constructii civile si industriale,amenajari,finisaje. Calitatea e motto-ul nostru. Case de jos la rosu sau la cheie,amenajeri,tencuieli,gleturi,sape,rigips,termoizolatii,fatade etc.

  VANBERT

  echipa de profesionisti de inalta calificare oferim lucrari in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare cu scule profesionale de precizie, la preturi pentru foarte bune.

  adisan construct vision srl

  Adisan Construct Vision S.R.L. va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor si designului de interior si exterior cum ar fi: - STRUCTURI METALICE - PLACARE RIGIPS - GLETURI - VOPSIRE CU LAVABILA - GARDURI METALICE - BALUSTRADE INOX SAU FIER - CONSTRUCTII CASE/VILE - FOSE SEPTICE Firma noastra are la activ numeroase proiecte finalizate in complexuri rezidentiale din Bucuresti precum si design interior in vile particulare.Va asteptam cu drag si nu ezitati sa ne contactati.

  CONST EL AL INSTAL srl

  un colectiv relativ tanar, experimentat cu multa vointa, corectitudune promtitudine executa cofrari, betonari,zidarii; amenajari interioare, izolatii termice,acoperisuri,pavimente ;case la rosu sau la cheie sau alte lucrari la cerere

  CRIVEANU CONSTRUCT srl

  * Constructii de cladiri; * Lucrari de învelitori, sarpante si terase la constructii; * Lucrari speciale de constructii; * Lucrari de instalatii electrice; * Lucrari de instalatii tehnico-sanitare; * Lucrari de pardosire si placare a peretilor;

  CIMINI

  Constructii case la rosu si la cheie,amenajari interioare si exterioare,izolatii de orice tip,instalatii termice,sanitare,electrice.Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene cat si garantie pentru lucrarile efectuate.

  www.cimini.ro

  ARSICON srl

  lucrari de structuri, finisaje, mansardari, extinderi, consolidari, finisaje interioare/ exterioare, lucrari hidroedilitare inclusiv bazine, rezervoare beton/ metal

  ELVA SERVICE SRL

  Constructii Edilitare Constructii Industriale Constructii Civile Lucrari de Instalatii, alimentari cu apa Instalatii Sanitare Instalatii Electrice

  www.elva-service.ro

  ADICONS INTERNATIONAL

  Constructii (vile, blocuri, hale) consolidari (case, blocuri, hale) Instalatii (gaze, termice, electrice, sanitare, climatizare)+ finisaje interioare - exterioare. Acceptam compensarea platii partiale cu terenuri sau casa (orice stare)

  EURO CRIS DESIGN s.r.l.

  Executam constructii civile si industriale:case de locuit, case de vacanta, blocuri, mansarde, hale industriale; amenajari interior/exterior: placari gresie si faianta, placari rigips, zugraveli, placari polistiren, tencuieli decorative.

  draghici construct srl

  Firma noastra se ocupa cu furnizarea si montarea panourilor termoizolante si a agregatelor pentru: camere de frig, abatoare, centre de procesare, camere de congelare -40 grade, centre comerciale, super marketuri, hale industriale, etc. Calitate garantata, experienta 12 ani.

  panouritermoizolant.googlepages.com

  BIG CONSTRUCT EUROMASTER S.R.L.

  Executam zidarii, tencuieli, placari polistiren, faiantari, rigips, parchet, glet, lavabila, case rosu/ cheie

  www.bigconstruct.ro

  TEIA CONSTRUCT SRL

  Amenajari interioare si exterioare, consolidari, termo- hidro izolatii, finisaje, mansardari, tavane casetate, tencuieli, zugraveli, placari gresie, marmura, lambrisari, montaj instalatii termice si sanitare, compartimentari gips carton, tablouri, etc Calitate garantata

  MIKE JONS COMPANY srl

  SC MIKE JONS COMPANY SRL - Craiova firma de constructii: case la rosu, amenajari interioare, finisaje, rigips, montaj acoperis, termoizolatii pereti, gletuire, montaj parchet, gresie faianta, instalatii de incalzire, sanitare, electrice.

  www.constructiidolj.ro

  ON-EST CIVIC CONSTRUCT SRL

  Ridicarea tuturor tipurilor de constructii civile de la fundatie pana la finisaje interioare, exterioare; proiecte desing amenajari reamenajari interioare si executarea acestora

  D&co BATI srl

  Suntem prestatori de servicii in domeniul constructiilor. Executam case la rosu si la cheie, termosisteme, amenajari interioare si exterioare. Experienta occident.

  Particular 1

  Zugrav serios, cu experienta, execut orice tip de amenajare - glet, rigips, faianta, gresie, vopsit.

  Sc Aki Special Services Srl

  Societate de consultanta, project management si antreprenoriat general in constructii. Constructii generale si specializate.

  SALOTI SRL

  Importul, vanzarea, inchirierea si intretinerea toaletelor ecologice mobile. Comercializare detergenti dezodorizanti profesionali pentru toalete ecologice.

  www.saloti.ro

  Marola General Activities

  Mesteru'Manole.ro este dedicat unei filosofii ce pretuieste importanta oricarui proiect, fie ca este vorba despre demararea unei constructii sau de o simpla renovare.

  mesterumanole.ro

  TAHER ENTERPRISE INTERNATIONAL SRL

  Executam lucrari de constructii: acoperisuri, fundatii, armaturi si zidarie, finisaje interioare si exterioare, gresie si faianta, tencuieli simple si decorative. Placari cu polistiren. Muncitorii sunt din ardeal cu experienta in strainatate.

  Anto Marketing &Management

  Anto Marketing & Management isi propune sa ofere clientilor servicii de sistem de carotaj umed cu coroane diamantate, pentru gauri cu beton simplu, beton armat, zidarie fara vibratii, praf, zgomot puternic, de calitate si la preturi deosebit de avantajoa

  www.perforaridiamantate.4t.com/index.html

  EFY GROUP

  Firma de constructii executa case la rosu sau la cheie, zugraveli, gresie, faianta, marmura, rigips, tencuieli, termosistem etc. Calitate si rapiditate garantate, ne deplasam oriunde e nevoie.

  TLii - alpinism urban

  Toate lucrarile noastre executate de catre alpinisti utilitari, se desfasoara in deplina siguranta, iar experienta si profesionalismul sunt o garantie a calitatii.

  alpinismurban.ro

  IONUT&CLAUDIA

  Societate comerciala care efectueaza lucrari de amenajari interioare si exterioare, pentru lista completa de servicii si preturi va rugam contactatine prin telefon sau email.

  BIFCONS srl

  Executam urmatoarele tipuri de lucrari si servicii:constructii civile si industriale,amenajari si finisaje interioare si exterioare,instalatii termice, sanitare, de ventilatie si electrice, invelitori din tabla ondulata, tencuieli mecanizate

  www.bifcons.ro

  CASTILIA ART CONSTRUCT srl

  Case la rosu si la cheie ,amenajari interioare si exterioare ,gradini ,barbecue ,garduri ,fatade ,termoizolatii,etc.Pentru mai multe informatii dar si pentru a vedea imagini de la lucrarile noastre(majoritatea peste hotare)accesati site-ul nostru.

  www.castiliaconstruct.ro

  gamma st srl

  reparatii;renovari;constructii la rosu;finisari;decoratiuni interioare si exterioare;amenajari interioare si exterioare;efectuam lucrari in valcea si bucuresti.

  sites.google.com/site/gammast/

  CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT

  CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT este o companie ce se bazeaza pe experienta acumulata in ultimii 10 ani, de catre angajatii sai in domeniul proiectarii si realizarii constructiilor metalice. Oferim servicii complete de proiectare si antrepriza generala.

  www.constructsteel.ro

  MAGROX CONSTRUCT S.R.L.

  Firma cu vasta experienta executa orice fel de constructii,avem acreditare managementul calitatii,echipe tehnice de profesionisti(ingineri constructori,responsabili tehnici cu executia)echipe de meseriasi in orice ramura a constructiilor, dotari tehnice

  www.magroxconstruct.ro

  Szasz Jozsef PFA

  Doriti o camera gletuita, zugravita, vopsita cu calitate, scara blocului cu role decorative, birouri sau magazine albe, fatade in culori visate? Telfonati: 0367409971, 0771440645 sau 0745775367 E-mail/messenger: szobafesto_mazolo@yahoo.com

  BAUFEST CONSTRUCT SRL

  Firma de constructii specializata pe constructii case si hale, va ofera la preturi exceptionale consultanta, proiectare si executie pentru placari lucrari interioare si exterioare, precum si vanzare de materiale de constructii de orice tip.

  CHV CONTAINER RO SRL

  CHV Container RO SRL IAsi are ca obiect de activitate producerea, vanzarea si inchirierea de containere de birou, containere sanitare, containere depozitare si containere mixte pentru organizari de santier

  www.chv-container.ro

  MARICI JUNIOR srl

  Constructii de cladiri si lucrari de geniu, amenajari interioare si exterioare, extinderi, mansardari, reabilitari cladiri la cele mai mici preturi cu personal experimentat. Cautam colaboratori.

  P.F.A. srl

  Daca cautati maistru sau constructor cu experienta si de calitate contactati-ma. Execut tot ce tine la o casa. Daca sunteti interesat de o posibila colaborare puteti sa ma contactati la tel.0757688622 sau mail: sbd_vasile_alex@yahoo.com

  DECO INVEST SRL

  Executam constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, finisaje interioare si exterioare, lucrari de aductiuni de apa, inclusiv statii de pompare, pietruiri de drumuri, asfaltari, podete.

  4 EUROPE Srl

  Societate de recrutare personal in domeniul constructiilor. Executam lucrari de calitate la pret bun.

  ALVI AQUA srl

  Unic importator de corpuri de iluminat pentru multe brand-uri din Italia, Spania, Polonia, Bulgaria, etc.

  K-KROM SRL

  Suntem o firma infiintata de curand in Romania dar cu o experienta de 8 ani in Italia. Asadar construiti cu noi casa mult dorita!

  RAFAEL CONSTRUCT srl

  Executam in mod profesional dupa proiect lucrari rezidentiale si nerezidentiale: fundatii, zidarie, acoperis, case la rosu sau la cheie. Oferim garantie contractuala, seriozitate si raport calitate/ pret cat mai avantajos.

  ALEVO CONSTRUCT

  Suntem o companie de constructii: civile si industriale, rezidentiale si nerezidentiale formata dintr-un colectiv tanar si dornic sa va ofere calitatea si linistea dorite. Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim.

  Valtase construct srl

  executa lucrari de constructii case si vile,constructii civile,structuri,zidarii,finisaje interioare si exterioare,izolatii la cele mai mici preturi chiar si in subantepriza

  pfa Toader Adrian-Romeo

  Constructii rezidentiale si nerezidentiale, finisaje interioare si exterioare, instalatii sanitare termice, fundatii, izolatii termice sarpante, acoperisuri, transport marfuri, demolari, dulgherie, fierar, betonist, placari ceramice, parchet, pardoseli, sape, scurgeri

  GELUS CONSTRUCT

  Constructii civile si industriale,amenajarii interioare-exterioare,instalatii electrice-sanitare-termice,consultanta personal,recrutare si plasare personal,mentenanta servicii si personal,curetenie industriala si civila.0740069715

  www.gelus-construct.ro

  sc DORAMI BRAND srl

  Executam constructii civile, industriale, hale, spalatorii auto,service-uri auto, spatii comerciale. Vindem panouri sandwich pentru perete si acoperis, tigla metalica (lindab), tabla lisa, tabla cutata, profile zincate c, u, z,sigma,omega ,sisteme pluviale, accesorii de inchidere si finisare.

  www.doramibrand.bizoo.ro

  Sc Stantobanat Inox Srl

  Firma noastra va ofera o gama larga de servicii: debitari: grosime tabla pana la 3 mm, latime taiere pana la 2000 mm, indoiri: grosime tabla pana la 2 mm, sudura: Tig (Wig), Mig-Mag, cu electrod invelit, montaj si executie conform cerintelor dumneavoastra. Servicii de consiliere si proiectare structuri metalice.

  www.stantobanat.ro

  INTERIM

  SC. INTERIM SRL, este o societate specializata in punerea la dispozitie de personal calificat si necalificat in domeniul constructiilor si nu numai. In conditiile in care considerati ca aveti nevoie de muncitorii nostri va rugam sa ne contactati.

  AMINODAN 2004 SRL

  Comercializare si montaj rezervoare metalice din otel fuzionat cu sticla, cu rezistenta ridicata la coroziuni. Capacitati cuprinse intre 50 mc. si 25 000 mc.

  www.rezervoare-gfs.ro

  T & C Development S.r.l.

  T&C Development are experienta necesara in executia constructiilor civile realizand in antrepriza case, vile, blocuri, cladiri de birouri, pensiuni, hoteluri, cat si in cele industriale.

  http://www.t-c.ro

  GEONIC IMPEX SRL

  Firma noastra comercializeaza elemente de asamblare(suruburi,piulite,saibe,ancore etc) pentru constructii civile si industriale.Suntem competitivi la pret,calitate,promtitudine. Firma GEONIC comercializeaza peste 8000 de produse si are posibilitatea de a aduce la comanda, orice produs solicitat de catre client în cel mai scurt timp posibil (24 – 48h). Pentru ca am demonstrat clientilor nostrii ca putem fi cei mai buni si am fost mereu la dispozitia lor, va invitam sa urmariti oferta noastra de produse pentru ca “NOI ÎNSURUBAM ORICE”. Va punem la dispozitie o gama variata de produse precum:suruburi,saibe, piulite,stifturi,cuie,popnituri,nituri,alte accesorii De asemenea la noi gasiti unelte si scule vopsele, diluant, lacuri, si grunduri produse electrice spuma poliuretan si silicon adezivi

  www.geonic.ro

  UNIQUE TEAM SRL

  Societate constructii civile si industriale, demolari, amenajari si compartimentari birouri cu pereti speciali, renovari, restaurari fatade si cladiri, spatii comerciale, constructii la cheie, zugraveli, mansardari, izolatii, fose, garduri, sape, tencuieli. Seriozitate

  DALIP IMPEX srl

  Companie serioasa executam lucrari de zidarie, tencuieli, gleturi finisaje, lavabile, tencuieli decorative, placari polistiren, montaj gresie, faianta, marmura, parchet, tabla, constructii case, vile la rosu, compartimentari si placari cu rigips, cofrage etc.

  Pavel Iliescu Proiectare Consultanta Constructii

  Executam lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale. Colaborarea cu firma noastra va aduce numeroase avantaje deoarece acordam o atentie deosebita tuturor detaliilor constructive prin utilizarea de materiale moderne, de inalta calitate si tehnologii avansate.

  www.pavel-iliescu.ro

  EURODOMUS srl

  Societate cu obiectivul caselor pasive ecologice, pentru detalii info@eurodomus-srl.eu www.eurodomus-srl.eu

  www.eurodomus-srl.eu

  AUTENTIK CONSTRUCT

  Autentik Construct va pune la dispozitie echipe specializate in executarea constructiilor civile si industriale, constructiilor la rosu, pe structura de beton sau structura de lemn, finisaje interioare si exterioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, ferestre si usi cu geam termopan, amenajare gradina. Va asteptam la magazinul nostru din Sos Chitilei nr 166.

  www.autentik.com.ro

  vesa gherghe marin pfa

  Amenajari interioare si exterioare, amenajari exterioare de curti, finisari in constructii de cea mai buna calitate la preturi accesibile dispunem de oameni calificati si cu experienta

  www.ves-construct.go.ro

  CARION BAU SERVICE SRL

  CARION BAU Service este reprezentant exclusiv pe piata din Romania al sistemelor de cofrare produse de firma germana GHI Formwork GmbH: sisteme de cofrare noi, utilizate (second hand) si reconditionate, pentru pereti, stalpi si plansee, popi metalici extens

  www.carionbau.ro

  DAIAN DESIGN S.R.L.

  Daian Design executa: constructii la rosu sau la cheie, renovari, finisaje, placari polistiren, tencuieli, zugraveli, placari rigips, plafon casetat, scafe, placari ceramice, parchet, montat usi, mobilier la comanda, curatenie, etc.

  www.daiandesign.9k.com

  CONS NEC S.R.L.

  Firma de constructii infiintata in 1994 care s-a remarcat pe piata prin: lucrari de finisaje gips-carton, realibitari termice, tamplarie aluminiu si PVC si amenajari interioare. Garantam pentru profesionalismul lucrarilor intreprinse!

  ALFA REAL CONSTRUCT srl

  Constructii case vile la rosu si la cheie din zidarie, case pe structura de lemn, amenajari interioare si exterioare, imobiliare, proiecte case, anunturi imobiliare, case, amenajari interioare, imobiliare bucuresti, proiecte de case, modele case

  www.minart.ro

  NADA RICAMI SRL

  Case la rosu, amenajari interioare si exterioare, gleturi, gresie, faianta, parchet, rigips, sapaturi cu excavatorul.

  STILART GRUP VITAL

  Stilart Grup Vital este o companie cu un portofoliu reprezentativ si cu vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, hale prefabricate din beton sau metalic.

  www.sgvprefabricate.ro

  RoxConstruct SRL

  Sc roxconstruct srl va pune la dispozitie o gama variata de servicii: constructii case la cheie, constructii civile, industriale, comerciale, lucrari de finisaje interioare si exterioare, constructii structuri, executam matrite la cererea clientului

  MOISEMI.srl

  Executam case la rosu din caramida si lemn cu echipa de muncitori din Bistrita la preturi bune. Avem multe lucrari in Brasov.

  CRIS ART HOME DESIGN srl

  Firma specializata executam constructii case si vile la rosu sau la cheie,amenajari interioare si exterioare (zugraveli si finisaje, montaj gresie si faianta, montaj si forme gips-carton)

  www.crisartdesign.ro

  COMPLET BUILDING SRL

  Suntem o firma cu experienta, cu referinte solide ce poate satisface cu profesionalism cerintele clientilor nostri in materie de Constructii de orice tip, Vanzari de materiale in domeniile de Instalatii. "Calitatea reuseste prin bun simt si responsabilitate"

  Bogdan Chisu pfa

  Consultanta in constructii; intocmire oferte; verificare liste de cantitati, proiecte inainte de ofertare; verificare executie lucrari, verificare si avizare situatii de lucrari; reprezentarea beneficiarului in relatia cu autoritatile din domeniu

  S.C . Monolit-Construct S.A.

  Echipa de constructori cu experienta executam conform normelor in vigoare: vile, piscine, acoperisuri, mansardari, case si cabane din lemn. Intocmim deviz si necesar de materiale dupa proiect sau antemasuratori

  RODA COMPOSITES srl

  SC Roda Composites SRL comercializeaza: toalete ecologice si racordabile, mobilier urban (cosuri de gunoi, banci agrement, stalpi delimitare pietonala, statii autobuz, etc), locuri de joaca pentru copii.

  BAUTEN CONSULTING S.R.L.

  Bauten Consulting are ca obiect de activitate consultanta in activitatile de constructii, executie si comercializare sisteme de hidroizolatii si materiale speciale (membrana bentonitica CEMtobent, tole metalice cu efect de cristalizare, benzi apa-stop)

  www.bauten-consulting.ro

  TITAN CONTAINERS ROMANIA srl

  Vanzare/ inchiriere de containere de depozitare, apte de trafic maritim. Putem furniza containere standard de 20', 40', cat si de tip special.

  www.titancontainer.com

  Ermetik SRL

  Detectarea neetanseitatilor, localizarea surselor de umiditate, identificarea deficientelor din elementele si sistemele de constructie. Verificarea sistemelor de aerisire, climatizare si incalzire. Asistenta tehnica in proiectarea si montarea sistemelor

  www.ermetik.ro

  constructii13a srl

  Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile la rosu, si nu in ultimul rand amenajari gradini.

  www.construct13a.wzg.ro

  DECOSHINE CONSTRUCT srl

  Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului

  www.decoshineconstruct.ro

  SWEETLAND CONSTRUCT

  Constructii civile, lucrari de finisaje, restaurari, renovari, amenajari interioare/ exterioare

  hidroconstruct d&a

  executam hidroizolatii ,zugraveli,tubulatura ghena din tabla si pvc plata in rate lunare fara dobanda

  STIALEX DESIGN CONSTRUCT.SRL

  Societatea noastra executa constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare in conditii deosebite de calitate in Bucuresti dar si in tara.

  Constructiicase

  Constructii case la rosu si case la cheie, finisaje constructii vile la rosu si vile la cheie, constructii locuinte la rosu si locuinte la cheie, consultanta constructii.

  www.constructiicase.org

  DELY & SYL SRL

  Compania noastra se ocupa cu import- export incepand de la produse alimentare pana la produse metalurgice, spatii de depozitare logistica si transport.

  EUROPROIECT ESTATE

  Constructii civile, constructii industriale, constructii metalice, hale metalice, project management, consultanta constructii, servicii constructii, proiectare constructii, proiectare structuri.

  www.europroiect.ro

  CODREANU-CONSTRUCT s.r.l.

  S.C. Codreanu-Construct srl pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de servicii: executam case, apartamente de la fundatie, zidarie, tencuieli, placari interior si exterior, rigips, gresie, faianta, garduri, pavele. Pret accesibil.

  STRUCTURAL DESIGN ENGINEERING SRL

  Firma de proiectare intocmeste documentatii pentru certificate de urbanism, obtinere avize, proiecte pentru obtinere autorizatie de construire, proiecte tehnice si de detalii de executie, expertize tehnice, consolidari si extinderi, verificari MLPTL.

  COREL S.R.L.

  Executam la preturi si calitate fara concurenta, constructii civile, industriale, amenajari interioare, finisaje, sapaturi mecanizate, demolari betoane. Inchiriem utilaje de mica mecanizare.

  www.corelconstructii.ro

  CREDIT IMOB BOTOSANI

  Lucrari de constructii - calitate maxima - preturi rezonabile. Executam lucrari de constructii, consolidare, reparatii, amenajari interioare, izolatii termice, fatade.

  www.credit-imob.ro

  Atlas Cons S.R.L.

  Executa constructii civile si industriale , consolidari si restaurari monumente istorice , compartimentari si inchideri , finisaje interioare si exterioare inclusiv termoizolatii, sisteme de invelitori, lucrari de amenajari exterioare ,

  www.atlascons.ro

  zamolxis construct

  Firma noastra nu va garanteaza cele mai mici preturi, ci cele mai CORECTE. Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu, ci din contra. Pentru a nu afla acest lucru pe cheltuiala dumneavoastra contactati-ne !

  DAVI COMFIRE

  Firma cu capital integral privat, infiintata in 2003 specializata in domeniul securitatii la foc a structurilor din metal, beton si lemn. Detine autorizatie pentru realizarea lucrarilor de termoprotectie cu produse de torcretare si pentru cele termospumante.

  www.davi-comfire.eu

  SIRCOM IMPEX SRL

  Producator de betoniere profesionale, roabe, carucioare, capace de canal din structura metalica cu beton armat, confectii metalice: porti, garduri, banci, dulapuri, panouri publicitare, cosuri de gunoi stradale, structuri metalice pentru hale.

  www.sircom.ro

  VREIFIN srl

  Executa case, vile, la rosu, cheie, zidarie, zugraveli, faianta, gresie, marmura, rigips cu fara structura, renovari, amenajari, finisaje, consolidari, sapa, glafuri, lavabil, garduri, parchet, tencuieli, tinci, decorativa, placare polistiren.

  www.vreifin.ro

  diplomatic gmg exim srl

  structura, zidarie, tencuieli, tavane false, parchet, rigips, zugraveli, gresie faianta. Persoana foarte serioasa si responsabila cu experienta occidentului (10 ani) profesionist, corect astept propuneri serioase.

  EXXO CONSTRUCT srl

  Suntem o companie in plina dezvoltare, ce are ca principal obiect de activitate executarea constructiilor civile si industriale, cu structura din beton armat/zidarie, structura din metal sau structura din lemn.

  www.exxo.ro

  HOME SMART

  Suntem o societate comerciala tanara, dar nu fara experienta, ce incearca sa vina in sprijinul beneficiarului final, proprietarului, dar si a antreprenorului, cu solutii cat mai viabile, intr-o lume in care se pune accent tot mai mult pe tehnologie.

  totulpentrucasata.com

  Das Construct SRL

  Firma noastra executa constructii la rosu sau la cheie, zidarii, tencuieli, gleturi, placari polistiren, gips-carton, gresie-faianta,instalatii sanitare si electrice la cele mai mici preturi din zona Iasi.

  www.constructii-case-amenajari-iasi.weebly.com

  tour construct srl

  Lucrari de constructii, lucrari de finisaje, lucrari de izolatii, producem si montam pavaje cu punct de lucru in Bucuresti.

  LOMA COMPANY

  Executam o gama variata de constructii(case in rosu, case la cheie, vile, cladiri comerciale, hale industriale, finisaje interiaore si exterioare, acoperisuri si izolatii). Suntem o echipa tanara si serioasa.

  BUILDING INSTALL FIX

  BUILDING INSTALL FIX, va sta la dispozitie cu urmatoarele domenii de activitate: Constructii civile, industriale, renovari, instalatii sanitare, electrice, gaze, termice, demolari, reconsolidari, finisaje, placari gresie, faianta, etc la cele mai mici preturi.

  www.buildinginstallfix.ro

  ROMEOACTIV

  Construim case vile la rosu cheie .Zidarie tencuieli gresie rigips renovari demolari consolidari amenajari finisaje polistiren decorativa piscine garduri acoperis sc blc ap spatii comerciale. 0769443235. Toata gama in constructii.

  SC Building Install Fix SRL

  Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

  www.buildinginstallfix.ro

  GAZACU GENERAL GROUP

  Facem parte dintr-un grup de firme ce executa lucrari de constructii civile, instalatii, finisaje, constructii de hale, constructii si confectii metalice, avem si sectie de mecanizare pentru sapaturi, compactare, automacara etc.

  FRANSIS CONSTRUCT

  Fose, Fose septice ecologice, montam fose la cele mai mici preturi de pe piata. Executam fose septice la cele mai mici preturi incepand de la 4.500 Ron montaj in doar 2 zile www.fose-ecologice.ro

  www.fose-ecologice.ro

  OLPRED CONSTRUCT SRL

  Executam MONT&#258;RI COPERTINE &#536;I TERASE DE LUX,PERGOLE,SISTEME DE UMBRIT DINTRE CELE MAI PERFORMANTE LA CEREA CLINTULUI.PLACAM GRESIE ,FAIAN&#538;&#258;,CONSTRUC&#538;II CASE LA RO&#536;U,CASE LA CHEIE,RENOV&#258;RI,ZUGR&#258;VELI,TOTUL LA PRET F

  YARDEN ENGINEERING

  Yarden Engineering este specialist in domeniul montajului de instalatii electrice in constructii civile si industriale, probe si verificari pentru instalatii electrice si echipamente, service si intretinerea lucrarilor.

  www.yarden.ro

  prestigeville srl

  Suntem o firma cu prestigiu. Domeniul de desfasurare: Constructii civile:amenajarii interioare si exterioare,case din lemn,grajduri,case vacanta(cabane),fose etc. Instalatii: Termice si sanitare;instalatii cupru,ppr,multistrat,cazane,centrale etc...

  RAM&RC TOUR srl

  constructii civile, garduri, piscine,vile, cabane, case la rosu 200 euro mp cu materialele noastre, case la cheie 500 euro mp,depinde de finisaje

  www.cabanamaria.idilis.ro

  HELLENIA S INTERNATIONAL SRL

  Distribuim -sistemul -ICF WONDERWALL -COFRAJE POLISTIREN TERMOIZOLANTE -tehnologie americana- produse USAINTERNATIONAL INC.Cu acest sistem se construiesc cele mai izolate termic-fonic si ieftine cladiri,eliminînd CRIZA EC. din constructii

  www.usainternational.eu

  mafgrind

  firna specializata in structuri beton-armat, executa ,sapaturi,fundatii,armaturi fansonat-montat,cofraje,betoane,zidarie,e.t.c.

  NOVA GAMA srl

  executam lucrari ca AG sau subantreprenor in domeniul constructii civile, industriale si agricole. avem experienta in constructii de hale metalice.

  PFA CONSTANTIN BROSTEANU

  Lucrari constructii si finisaje in orasul Brasov si imprejurimi cu cele mai bune materiale si la cele mai inalte standarde calitative

  www.constructoru.ro

  CRIBER NET SRL

  PRODUCATOR !!! de -fose septice -statii de epurare -separatoare de grasimi -separatoare de hidrocarburi -rezervoare din fibra de sticla PRETURI DE PRODUCATOR!!

  http://www.cribernet.ro

  BRIM AGENCY

  Consultanta de specialitate Proiectare profesionala Cladiri cu destinatie locuinte birouri industriala si comerciala Excavari, lucrari in beton, zidarie, finisari si consolidari Izolatii termice Constructii la cheie Amenajari interioare Modificari

  www.antreprenor-general.cananova.ro

  ConstructNet SRL

  Servicii complete de proiectare si executie constructii civile si industriale: - case si mansarde, amenajari interioare, mobilier/decoratiuni gradina, - servicii de proiectare: planuri urbanistice, autorizatii de constructie, studii de specialitate, PTh

  www.ConstructNet.ro

  MEGAFIX

  De mai bine de 5 ani sunte lideri in comercializarea de sisteme de fixare si montare a tevilor pentru instalatii sanitare, termice, ventilatie destinate tuturor tipurilor de constructii din Romania. Oferim clientilor nostri o gama larga de sisteme de prindere si sustinere pentru tevi atata in varianta standard cat si personalizata in functie de cerinte.

  www.megafix.ro

  Pic Construct A & CG

  Pic construct A&CG este capabila sa ofere servicii profesioniste de management al proiectelor de constructii si instalatii si sa intruneasca cele mai diversificate cerinte ale clientilor sai,prin aceasta fiind una din cele mai bune firme de antreprenoriat

  www.pic-construct.ro

  CAVIO HOMES

  constructii,amenajari interioare.case la cheie 60000 euro 126mp, toate utilitatile 0766284088;0725513411 Compartimentari interioare- zidarie caramida sau pereti din rigips cu izolatie de vata minerala. Finisaje interioare - glet si vopsele lavabile, usi interioare si exterioare. Instalatii sanitare - alimentare cu apa rece si calda Instalatii de incalzire - Instalatia este prevazuta cu centrala termica proprie racordata la reteaua de gaze. Calorifere gresie faianta parchet laminat

  www.cavio homes.ro

  CROMPRESTsrl

  societate specializata in lucrarii de constructii de orice tip,si instalatii.Beneficiem de serviciile unui personal calificat,motivat,serios,competent,capabil sa vina in intimpinarea beneficiarului cu lucrari executate profesional,ca acesta sa fie multum

  Dorami Brand srl

  Oferim solutii complete in constructii civile,industriale,hale metalice,spalatorii auto,spatii comerciale,amenajari interioare Vindem panouri sandwich,tigla metalica,asiguram montaj Executam profile zincate c,z,u,profile de inchidere panouri,flashinguri

  www.doramibrand.bizoo.ro

  S.C BILDROM S.R.L

  Suntem o firm&#259; de construc&#355;ii cu experien&#355;&#259; formata dintr-o echipa de profesionisti. Firma noastra executa o gama larga de constructii mai ales la constructiile caselor particulare, vile sau case de vacanta.

  www.bildrom.ro

  SIMAX INVEST srl

  executie structuri beton,metal,lemn pt.constructii civile si industriale. experienta in lucrari de -infrastrucura:adaptare la teren,terasamente,sistematizari teren, peisagistica, -structuri mixte beton-caramida, beton-metal, beton-lemn -sarpante,inve

  Varuh Distribution S.R.L.

  Constructii, proiectare, executie lucrari constructii, finisaje, structuri de rezistenta, consultanta in constructii, consiliere dezvoltare imobiliara, vanzari case vile, vanzari terenuri.

  www.varuhconstructii.ro

  SC BERCU CONSTRUCT srl

  Executam lucrari in domeniul constructiilor oferind si garantand acestora o calitate superioara totul datoranduse experientei acumlate dealungul anilor,experienta acumulata atat in tara cat si in afara tari

  ANIVO IMPEX srl

  Constructii civile si industriale, reparatii, termosisteme, fatadizari, constructii de drumuri si poduri, intretinere cai ferate, balastiera. Specialist in lucrari de constructii noi si reabilitari constructii civile, metalice.

  wy capay s.r.l

  Executam lucrari:finisaje interioare si exterioare,placari interioare si exterioare;gresie,faianta,rigips,tavane false,parchet,instalatii electrice,sanitare;balustrade interioare si exterioare,balcoane,grilaje;capace vile,lindap;

  www.constructii2010.ro

  Avis Star Construct srl

  Lucr&#259;ri de constructii a cl&#259;dirilor rezidentiale si nerezidentiale Activitati generale de curatenie a cladirilor Activitati specializate de curatenie Activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii. Amenajari interioare.

  www.avisstarconstruct.aaz.ro

  Avis Star Construct srl

  Lucari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale Activitati generale de curatenie a cladirilor Activitati specializate de curatenie Activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.

  www.avisstarconstruct.aaz.ro

  CONCORD'94 CONSTRUCT srl

  Firma CONCORD'94 CONSTRUCT va ofera servicii de executie lucrari de constructii civile (structuri din beton armat si lemn, zidarii din caramida si BCA, amenajari interioare si exterioare) cu personal muncitor calificat avand o vasta experienta in domeniu. Construim la cheie locuinte individuale, extinderi de locuinte, amenajam locuinte existente, renovam orice sediu, locuinta si apartament, la preturi negociabile in functie de locatie si de gradul de dificultate al lucrarilor.

  www.concord94.ro

  MECOLA CONSTRUCTII srl

  Seriosi, punctuali, profesionisti in domeniul constructiilor civile si industriale,executa amenajari interioare, rigips, gresie, faianta, zugraveli, parchet,constructii la rosu sau finisate. Instalatii electrice si sanitare,scafe,tavane false,parchet,etc

  www.mecola.ro

  PERSOANA FIZICA

  CONSTRUCTII CIVILE:dulgherie,fasonat si montat fier beton,zidarii,glet,vopsitorii,zugraveli vechio,montaje gresie/faianta parchet,instalatii sanitare si electrice acoperisuri,izolatii polisterin+finisaje

  GREEN PANEL

  Inovatie in domeniul constructiilor de case si a termoizolatiilor cu sistemul integrat de constructii SIP si sistemul de termoizolatie EVOTHERM. Pentru mai multe informatii vizitati: www.green-panel.eu

  www.green-panel.eu

  rombak srl

  DANART CONSTRUCT srl

  Executam constructii civile la cheie cu cei mai talentati mesteri constructori: zugravi, faiantari, rigipsari, instalatori, electricieni, etc.

  www.danart-amenajari.blogspot.com

  FLORIN

  Echipa muncitoare pentru constructii case la rosu si la cheie,rigips ,tencuieli ,placari ,gletuieli ,si multa experienta

  AGMI srl

  SC AGMI SRL Slobozia este o companie romaneasca cu actionar unic, infiintata in anul 2003 si care are ca obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

  www.agmi.ro

  CASIV PERSONAL SRL

  Construim case Amvic, case in sistem Amvic, case eficiente sau pasive, "la rosu" sau "la cheie". Case care economisesc energie.Folosim in acest sens tehnologia cofrajelor izolatoare nedemontabile din neopor.

  www.casiv.ro

  BAUMEISTER sa

  Antreprenor General cu peste 10 ani experienta in constructii rezidentiale, sedii de birouri, centre comerciale, linii industriale si parcuri logistice, retele de canalizare si de apa potabila, statii de epurare, tratare si depozitare ecologica deseuri.

  www.baumeister.ro

  KYOTO IMPEX srl

  executam prompt,de calitate si la preturi negociabile:tencuieli mecanizate,reabilitari termice,termosisteme,placari ceramice,constructii gips-carton,zugraveli,tencuieli decorative,s.a.inchiriem schele metalice.

  www.kyoto impex.ro

  GALNELVETA srl

  Executam lucrari de constructii de la a la z, amenajari interioare si exterioare,hale, confectii metalice, porti si garduri de fier sau beton, copertine,balustrazi, pavaje, demolari sialte lucrari de constructii.

  PINVIV srl

  Suntem o firma de constructii civile si industriale care lucram la preturi fara concurenta.Suntem renumiti pt.rapiditatea si garantia lucrarilor executate de noi.Asiguram si consultanta in domeniul constructiilor.Contactati-ne si va veti convinge.

  MRG PRACTIC SRL

  firma autorizata de constructii executa apartamente, case, vile la rosu-la cheie, instal. electrice, sanitare etc

  SYMBOL SRL

  Executam constructii de la A la Z mansardari. amanajari interioare,constructii din lemn mobilier gradina etc.

  BLESSED DESIGN

  Blessed Design este o firma de constructii infiintata din anul 2006 cu un colectiv tanar si dinamic, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Galati,Braila, calitate la cele mai bune preturi. www.casamixta.ro

  www.casamixta.ro

  IZO NICOLA C-TII IZOLATII

  Executam lucrari de hidroizolatii profesionale co membrane sbs si spp la preturi avantajoase ,detinem o echipa bine pregatita ce ne permite sa executam lucrari in timp record si cu ajutorul sculelor profesionale:tubulatura,autobasculanta,arzatore profesionale,cutere,generetore curent electric,compresor etc.

  VIONACONS srl

  Executam lucrari de constructii de case la cheie, acoperisuri, amenajeri interioare si exterioare izolatii termice,rigisarie, la preturi accesibile si calitate dupa standarde europene.

  www.vionacons.ro

  construred

  Seriozitate •Experienta •Calitatea lucrarilor •Rapiditate in executie •Competitivitate •Flexibilitate •Respectul fata de client •Utilizarea tehnologiilor moderne •Garantia lucrarilor •Profesionalism Servicii

  construred.tk

  WP Steel Assembly SRL

  Constructii hale industriale-WP STEEL reprezinta raspunsul Willemen Groep la nevoile dumneavoastra în materie de structuri metalice din otel în ceea ce priveste calitatea si pretul competitiv.

  www.wpsteel.ro

  S.C. ELMACO ELECTRIC 07 S.R.L.

  EXECUTAM INSTALATII ELECTRICE,TERMICE SI SANITARE(CIVILE SI INDUSTRIALE)DE CALITATE SI LA PRETURI ADAPTATE LA CRIZA.COLABORAM SI CU ANTREPRENORI.

  ALEX SUPER CONSTRUCT SRL

  EXECUTAM LUCRARI DE AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE :PLACARE CU POLISTIREN, DECORATIVA ,GLET,PARCHET,MARMOFIX,LUCRARI DIN RIGIPS,TAVANE CASETATE,TENCUIELI,CASE LA ROSU SAU LA CHEIE

  RUD Florian Rieger SRL

  Prezentare firma RUD Florian Rieger SRL din Sibiu. Va oferim lanturi si sisteme de ridicare de cea mai buna calitate. Gama de produse acopera si sisteme de ridicat, sisteme de ancorare si lanturi industriale.

  www.lanturiridicare.ro

  TRANSILVANIA AA srl

  Case "la cheie" din caramida 110 mp construiti (91 mp utili) cu 47. 000 euro, case "la cheie" pe structura usoara 110 mp construiti (94 mp utili) cu 43. 000 euro, oriunde in tara nota: pretul este cu tva inclus, constructia se face pe terenul beneficiarul

  CLAUDIU & SORIN CONSTRUCT

  Firma cu experienta in domeniul constructiilor executa:case la rosu/la cheie dupa proiect,finisaje interior/exterior,instalatii sanitare/electrice. PRETURI DE CRIZA

  ANTIVAS srl

  Execut lucrari constructii: zidarii, tencuieli, cofrag, fier, placari cu polistire, fatade, sarpante, zugraveli, glet, renovari apartamante(-case la rosu, finisaje interioare, exterioare).....Pret avantajos

  COMPORSA SRL

  Sc Comporsa Srl executa foraje apa de mica si mare adancime , foraje puturi alimentari cu apa , echipare foraje cu sisteme de pompare complete , camine de vizitare , constructie casa pompei , foraje epuizment, foraje pompa de caldura , foraje control mediu .

  www.comporsa.ro

  PASCIM CONSTRUCT SRL

  FIRMA EXECUTA CASE LA ROSU SAU LA CHEIE,AMENAJARI INTERIOARE, EXTERIOARE,INSTALATII ELECTRICE,TERMICE,SANITARE,LA PRETURI DE CRIZA!GARANTAM CALITATEA LUCRARILOR EFECTUATE!ULTIMA LUCRARE EFECTUATA ESTE BLOCUL CORALLIA MAMAIA(PARCARE SUBTERANA)VEZI POZA!!

  GEO-SOROC srl

  Suntem o firma de constructii cu o vasta experienta in acest domeniu cu o echipa experimentata si dinamica cu oferte pe placul clientilor.

  www.geo-soroc.ro

  Diveroli

  Executa si monteaza balustrade din inox cu preturi de la 70 E/ml. Transportul si montajul sunt incluse in pret. Produce de asemenea : scari din inox, scari pentru piscina, copertine, rampe din inox, garduri inox. Reduceri 30% in lunile iunie si iulie.

  www.diveroli.ro

  Rolling Stones srl

  Suntem producatori marmura si granit, iar mai nou, modelam si lemnul. Producem din orice tip de roca, glafuri, mese, pardoseli, fatade, arta funerara, blaturi bucatarie/baie, seminee, scari, balustrade. Rolling Stones Romania Dr.Tr.Severin 0740.158.231

  HIDROCORA ALPHA GROUP SRL

  Suntem o societate specializata in domeniul constructiilor industriale:petrol,gaze si infrastructura rutiera.

  USAINTERNATIONAL INC SRL

  Suntem unici PRODUCATORI în EUROPA - SISTEMUL ICF WONDERWALL - cofraje polistiren termoizolante folosite la construirea de locuinte cel mai rapid,izolat termic si fonic, reducînd costul de construire cu 25% din valoarea casei folosind sistemul nostru.

  www.usainternational.eu

  DRILLING SWISS S.R.L.

  DRILLING SWISS S.R.L. va ofera o gama larga de servicii, dintre care: - Lucrari in constructii: case "la rosu" sau "la cheie" pe structura beton din BCA, caramida, porotherm, structuri de lemn tip sandvis - Amenajari interioare - Amenajari exterioare

  www.swisogroup.ro

  FIXKIT srl

  Vanzare organe de asamblare, adezivi, burghie, abrazive. FixKit comercializeaz&#259; o gam&#259; larg&#259; de &#351;uruburi, &#351;aibe, piuli&#355;e, ancore nylon, ancore, abrazive, adezivi, tije, Magazin Bucuresti: Prel. Ferentari nr 3 sector 5

  www.fixkit.ro

  DUMISTRELI SRL

  Confectii metalice industriale;Montaj echipamente industriale - linii de productie; Pereti cortina din profile de aluminiu Marca SCHUCO si Alumil; Tamplarie independenta din profile de aluminiu Marca SCHUCO si Alumil; Usi de garaj, porti industriale secti

  www.dumistreli.ro

  ECO TOILET SERVICE srl

  Servicii de inchiriere si intretinere toalete ecologice mobile, racordabile, automate.Asiguram aceste servicii, impreune sau separat, in majoritatea judetelor tarii.

  GREEN WORLD PLAST SRL

  Producem elemente arhitecturale din polistiren extrudat si expandat, pentru interiorul si exteriorul cladirilor: arcade, baghete, bandouri, cornise, medalioane, cornise, capiteluri, coloane, socluri, solbancuri si alte obiecte decorative.

  www.decoartboutique.blogspot.com

  EUROVILA CONSTRUCT SRL

  constructii case,vile,amenajari interioare si exterioare,hidroizolatii,termoizolatii, instalatii termice,electrice,sanitare.

  SC MANPLAST SRL

  sc manplast srl este o firma infiintata in anul 2006 care a incercat sa patrunda pe piata cu produse de calitate si executate profesionist. domenii: - constructii civile si industriale in Europa si Romania,productia si montarea tamplariei din PVC si AL.

  www.manplast.ro

  MIRAJ SRL

  Firma noastra va pune la dispozitie peste 50 de variante de "casa la cheie", cu preturi incepand de la 49.999 EUR. Construim case pe terenul beneficiarului, insa oferim si consultanta specializata pentru gasirea terenului in vederea achizitiei.

  www.case-az.ro

  INFRASERV srl

  Constructii civile cu asistenta tehnica de specialitate, inginer sef de santier, responsabil tehnic cu executia, controlor calitate. Organizare de santier, totul profesionist. Numai cu contract de executie.

  NOVA SPOT srl

  Societatea noastra,fondata in anul 2000, ocupa primul loc in topul judetean al firmelor din jud Constanta in domeniul fabricarii de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

  www.novaspot.ro

  Mardale Marius II

  Mardale Marius II executa urmatoarele tipuri de lucrari : - izolatii cu spuma poliuretanica rigida (termo, hidro, fono, ignifuge); - comercializeaza materii prime pentru spuma poliuretanica (unitati mobile, panouri, etc.); - constructii civile; - etc;

  ww.termoizolari.ro

  Iovo Comexim Serv SRL

  Compania IOVO Comexim Serv, este o companie cu capital integral privat ce comercializeaza fier beton de provenienta autohtona si din tarile Uniunii Europene. De asemenea partea cea mai importanta a serviciilor este fasonarea fierului beton, avand o capacitate de fasonare intre 900 si 1500 tone pe luna. Suntem producatori de plase sudate netede necesare in constructii de inalta calitate, la preturi competitive. Transportul materialelor de constructii este asigurat in toate regiunile tarii.

  www.iovo.ro

  TIFCONSTRUCT MOB SRL

  Constructi cladiri la rosu sau la cheie ,finisaje,placari gresie faianta,rigipsuri,mansardari fatade termosistem,case din lemn cabane ,executam lucraride mare precizie calitatea este devizul nostru

  wwwtifconstruct ro

  constructio.ro

  Constructio.ro cel mai mare portal de constructii din romania | Amenajari exterioare, Amenajari interioare, materiale constructii, anunturi constructii, licitatii, scule si echipamente, hale, anunturi instalatii, joburi in constructii, publicatii speciali

  www.constructio.ro

  SC"ESCORT COMSERV"srl

  Firma specializata in constructii,executam:case la rosu si la cheie,renovari,amenajari interioare si exterioare,termo si hidroizolatii, excutie acoperisuri,proiectare in constructii(PAC,PUD,PUZ etc). Noi va oferim casa dorita de la A la Z.

  GALNELVETA SRL

  Constructii case,blocuri si alte tipuri de constructii,hale,confectii metalice,garduri,porti,copertine,balustrazi,demolari si montari pavaje.

  www.galnelvetasrl.eu

  Activbiz srl

  AMENAJARI, renovari complete interior, exterior, pereti, pardoseli, sanitare, termice, electrice, executa inginer cu echipa. Preturi corecte, deviz detaliat, garantie, seriozitate, vizionare lucrari in curs si finalizate.

  ESCORT COMSERV SRL

  Firma naostra,executa lucrari de constructii clasice:amenajari ,finisaje interioare si exterioare,renovari,hidroizolatii,termoizolatii,acoperisuri,proiectari in constructii,design interior. Oferim discount la lucrari mari. "Construiti inteligent"

  www.artconstruct.aaz.ro

  STANDARD URBAN SA

  CONSTRUCTII, TRANSPORTURI, drumuri, retele apa-canal, bransamente, antreprenoriat, inchiriere utilaje, drumuri forestiere, constructii civile si industriale etc

  AMIRRONNY PRESCOM S.R.L.

  Subcontractam lucrari constructii : placari exterioare cu materiale tip bond, placari exterioare cu caramida aparenta, pereti cortina, confectii metalice, amenajari interioare, fatade, zidarie. santierele Se afla in bucuresti. solicitam Experienta si

  COSLUM SRL

  SC COSLUM CONSTRUCT SRL iti construieste casa visurilor tale.Construim case la rosu,la cheie,finisaje,renovari,mansardari

  SKY TECHNOLOGY CONSULT

  Oiectul principal de activitate este CONSTRICTII CIVILE SI INDUSTRIALE, societatea fiind specializata in constructii case la rosu, constructii case la cheie, hidroizolarea teraselor, fundatiilor, termoizolarea cladirilor cu destinatii diverse, reparatii

  STO.INSTAL CON srl

  executam toata gama de lucrari in constructii-constructii la rosu amenajari interioare si exterioare-termoizolatii-instalatii electrice si sanitare-confectii metalice-timplarii din lemn si pvc.la construirea unei case montam sistem de supraveghere gratuit

  -

  MIRAD TEHNIC SRL

  Compania noastra este specializata in furnizarea de sisteme de fixare si etansare pentru inchideri la constructii (hale cu panou sandwish sau tabla-vata-tabla, acoperisuri plane, constructii generale. Producem bureti profilati inchidere coama/streasina

  Duo style trade srl

  Societatea noastra si-a inceput activitatea in anul 2002, cu capital majoritar strain - de aici provine denumirea societatii: Duo Style Trade - dar din anul 2004 partenerul roman a devenit asociatul unic al companiei. Domeniu de activitate al firmei este

  www.suruburioradea.ro

  THERMOLAND SOLAR SRL.

  Suntem importator si distribuitor autorizat ai brandului Heizer. Importam si comercializam boilere si vase de acumulare (chiar si cu volum peste 5000 de litri).

  www.heizer.ro

  S.C.Tehno Art Solution S.R.L

  Cursurile organizate de Tehno Art Solution sunt autorizate ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) si avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

  www.tehnosolution.ro

  ARAS INTERMED S.R.L.

  Societatea noastra, ofera servicii de constructii civile, amenajari interioare si exterioare, acoperisuri, termoizolatii. Documentatii complete pentru licitatii,devize constructii, situatii lucrari, intermedieri, vanzari-cumparari apartamente, case

  SC ADISERV IMPEX SRL

  Importator PARCHET LAMINAT diverse culori modele 8,3mm 12,3mm preturi de importator.calitatea foarte buna

  CROMPREST srl

  Echipa cu experienta in domeniul constructiilor,instalatiilor.Manegementul soc.noastre este orientat in permanenta spre cerintele pietei,beneficiind astfel de serviciile unui personal calificat serios si motivat,oferind clientilor lucrari de calitate fb.

  edilklar impex srl

  Suntem seriosi in executarea lucrarilor in domeniul constructilor Executam lucrari atat amenajari interioare cat si exterioare Experienta pe care o dobandim am castigat-o in urma lucrarilor facute timp de 10 ani in Italia Puneti-ne in proba ca sa va con

  Tieme Construct srl

  Execut lucrari de amenajare interioara, exterioara, piscine, stalpi beton, fosa septica, gard beton, scari, izolatii

  PROGAMA SERV SRL

  Infiintata in anul 1997 ,S.C Progama Serv S.R.L este societate cu capital integral privat , cu personalitate judiciara si are ca principala activitate constructii de cladiri, lucrari de arta,drumuri si alte constructii ingineresti.

  www.progama.ro

  East Coast Construction And Remodeling SRL

  SC East Coast Construction And Remodeling Srl este o firma tanara si are ca partener pe East Coast Construction And Remodeling INC cu experienta in domeniul constructiilor, infiintata in SUA, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati. Noi suntem in masura sa gasiti cea mai buna rezolvare a planurilor si proiectelor dumneavoastra, de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor. Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice modern

  lucadeconstruct

  executie constructii civile finisari instalatii sanitare electrice termice constructii case de lemn constructii la rosu

  www.lucade.ro

  CROMPREST

  Echipa cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare cu o vasta dotare(popi metalici,schela,maiuri compactoare,vibratoare beton,etc.)executa orice lucrare,(construim si tip amvic) ,inclusiv instalatii termice,sanitare si electrce.

  mihai ciuciudau

  Case pe structura de lemn sau constructii clasice la cheie, oriunde in tara,fara rabat de calitate,la cele mai mici preturi. www.constructii-case.wgz.ro 0721919146 construim.case@yahoo.com

  www.constructii-case.wgz.ro

  CT Urban Art Construct SRL

  Firma constructii civile, constructii industriale, renovari, consolidari, amenajari interioare constructii, birouri, case, apartamente, referinte: Vodafone, Mercedes, Ubisoft, Tuborg, Paralela 45 etc, servicii constructii pentru persoane fizice si juridice

  www.urbanartconstruct.ro

  MIDAS

  Producem si distribuim salopete, bocanci, manusi, casca protectie,halate, tricouri, intr-o gama variata si la preturi negociabile.

  VOXCONSTRUCT&AMENAJARI

  fIRMA DE CONSTRUCTII CU O EXPERIENTA DE 8 ANI IN DOMENIUL CINSTRUCTIILOR EXECUTAM LUCRARI DE cONSTRUCTII CASE LA CHEIE SAU LA ROSU aMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE aMENAJARI GRADINI IN STIL RUSTIC CU FOISOARE DINLEMN NATURAL BALANSOARE LEAGANE FANTAN

  www.voxconstruct.aaz.ro

  Valahia Project Construct Srl

  Oferte constructii Case la rosu si la cheie. Daca sunteti in cautarea unui constructor... www.valahia.freewb.ro

  http://www.valahia.freewb.ro

  sc. izoconstruct srl

  Termoizolatii profesionale interior sau exterior, Amenajari interioare,Constructii civile,Reabilitari termice de fatade, Reamenajari interioare.

  www.izomag.ro

  PROMAR CONSTRUCT SRL

  *Constructii civile si case (constructii la rosu si la cheie); *Restaurari cladiri monumente istorice; *Lucrari de marmura si granit; *Constructii hale si drumuri; *Placari piscine.

  www.promarconstruct.ro

  Agrovit SA

  Doresti sa schimbi apartamentul tau cu o casa in Brasov si nu stii cum ? Intreaba-ne pe noi ! Cartier Stupinii Noi in Brasov Oferta speciala Orice tip de casa din Ansamblul Rezidential ” Stupinii Noi” poate fi achizitionata cu un avans 49.900 euro!

  HGT SRL

  Servici de constructii de la proiectare pana la cheie.Constructii usoare din lemn tip Sandvisch(timp de executie redus,preturi mai mici ca la constructii obisnuite)Mai multe informatii puteti obtine la adresa: depozitosb@gmail.com sau la Tel: 0740 168161

  Tehnogrup-est

  Producator de Tubulatura Ventilatie din tabla zincata, Tehnogrup-Est ofera cea mai larga gama de Sisteme de Ventilatie H.V.A.C din Romania

  www.tubulatura-ventilatie.ro

  MARCOS BUSUNESS EUROCONSTRUCT

  constructii case la rosu si la cheie - manopera sau cu materialele noastre, consolidari, renovari, finisari interioare-exterioare

  DUFA TEC S.R.L

  Importator al gamei de vopsele, tencuieli decorative, vopsele structurate, silicoane, termosistem DUFA originalul german.

  www.dufaromania.ro

  Sc Rev&Issa Construct SRL

  Societatea noastra executa lucrari de demolari, decapari, sapaturi, betoane, zidarie, tencuieli, izolatii termice si fonice, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli, ipsosarie, tamplarie pvc, instalatii electrice!!

  ANTREPRIZA ALEXANDRU C. SERBAN - PROIECTARE SI CONSTRUCTII S.R.L.

  Firma de constructii infiintata in 1995. Domenii de activitate: expertiza-consulting; obtinere C.U.- avize -A.C.; proiectare generala; lucrari de constructii-montaj in domeniul civil, industrial si agricol; amenajari interioare. Dirigentie de santier.

  edyconstruct srl

  oferim toata gama de amenajari interioare si exterioare la cele mai bune preturi . seriozitate si profesionalism

  edyconstruct.webgarden.ro

  MORARU PREST CONSTRUCT srl

  executam case,vile la rosu sau cheie,acoperisuri,garduri,montam:gresie,faianta,parchet,sape,rigips,piatra naturala,pavaj,marmura,granit,placari fatade cu polistiren,decorativa,lavabila,tencuieli,zidarie,demolari.cerem si oferim seriozitate.

  WELDPLAST TECHNOLOGY srl

  Confectionare si sudura cu extruderul a recipien&#355;ilor din PE, PP, PVC,pentru industria chimic&#259;, industria alimentara, industria galvanotehnic&#259;, epurarea apei &#351;i a aerului. Lansam in fabricatie constructia de barci din PEHD, Pontoane WELD, Viviere WELD

  www.weldplast.ro

  Frybyluc

  Constructii de case si vile la cheie;acoperisuri mansardari, reabilitarea si consolidarea de cladiri, hidroizolatii si termoizolatii, finisaje intereioare si exterioare etc..

  www.lucaconstruct.com

  DAC Antrepriza Constructii srl

  Inca de la infiintare, din anul 1999, DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service) , societate cu capital integral romanesc, a reusit sa se dezvolte continuu intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale. Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai inalte pretentii in domeniul constructiilor. Bazandu-ne pe profesionalismul si experienta dovedite pana acum, oferim clientilor servicii complete in domeniul constructiilor si instalatiilor aferente: consultanta, proiectare, executie. DEPARTAMENT DE PROIECTARE Intentia noastra este sa oferim clientilor un pachet de servicii complete in domeniul constructiilor. Din acest motiv, compania noastra ofera si servicii de proiectare. Realizam documentatia pentru obtinerea de catre clienti a autorizatiei de construire Documentatia cuprinde proiectele constructiilor - faza PAC, PTh, DDE. Realizate de profesionisti, aceste proiecte contureaza cladirea dorita de client, tinand seama de factorii optimi de functionalitate si rezistenta. DEPARTAMENT DEVIZE OFERTARE In urma datelor tehnice transmise de poriectantii nostrii sau ai beneficiarului,si in colaborare cu celelalte departamente, inginerii si economistii acestui departament calculeaza valoarea investitiei dand posibilitatea beneficiarului de a avea o imagine cat mai clara asupra costurilor de realizare a constructiei si a modificarilor ulterioare. DEPARTAMENT APROVIZIONARE In scopul gasirii celui mai bun raport calitate-pret specialistii nostrii din acest departament monitorizeaza permanent piata materialelor si serviciilor din domeniul constructiilor. In urma acestei activitati constante sunt identificati producatorii sau reprezentantii directi ai acestora fapt care prin incheierea de contracte si negocierea preturilor pentru cantitati mari duce la reducerea costurilor societatii. PARTENERIATE STRATEGICE Dezvoltarea de parteneriate strategice cu furnizorii, a contribuit la cresterea calitatii produselor si serviciilor si la reducerea costurilor facand inca o data posibila politica societatii de a practica preturi competitive cu concurenta.

  www.dac-constructii.ro

  TRIDENT CONSTRUCT

  Firma de constructii in Timisoara si Bucuresti ce ofera lucrari de antrepriza, proiectare, executie si montaj de tamplarii metalice, hale industriale si de pereti cortina. Consultati site-ul Trident www.trident-construct.ro pentru mai multe informatii.

  http://www.trident-construct.ro

  TADINIS INTERMED SRL

  Compania TADINIS INTERMED SRL,unic importator in ROMANIA al produselor marca MIXER ITALIA, comercializeaza masini si profile pentru tencuieli, dristi electrice , consumabile, scule si accesorii pentru zidari. Gama este completata si de alte produse cum ar

  www.tencuiestemecanizat.ro

  PRYMUS CONSTR.S.R.,L.

  constructii civile si industriale reparatii igenizari,consolidari,inst.termice,electrice,sanitare,modernizari,extinderi,

  PROMPT S.A.

  confectii metalice, cl&#259;diri administrative, hale, hale mobile, hale fixe, fabrici de produc&#355;ie, depozite, platforme industriale, centre comerciale, showroom-uri, spa&#355;ii agrement, construc&#355;ii supraetajate, blocuri locuin&#355;e, bunc&#259;re

  www.prompt-sa.ro, www.umt.ro

  CECRIS CONS PROFESIONAL

  Firma de constructii cu experienta executa lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale /nerezidentiale, lucrari de instalatii pentru constructii, pavaje cu piatra sau granit,ziduri de sprijin, lucrari de sistematizare si de intretinere peisagistica.

  IZ INGENIEROS sl

  firma spaniola de inginerie apta proiectelor, licitatiilor in constructii,sisteme irigatii,drumuri si poduri din Romania si nu numai

  www.izingenieros.com

  NEW BRICK

  Firma New Brick va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii profesionale pe masura exigentelor dvs:Termoizolatii,Montaj gresie,faianta,parchet,Lucrari din gips carton,Tencuiala decorativa,Vopsele interioare decorative (stucco venetiano, cadoro etc)

  TEC srl

  TEC este o companie ce are drept obiect de activitate realizarea construc&#355;iilor civile &#351;i industriale. A fost înfiin&#355;at&#259; în anul 2007 din dorin&#355;a de a oferi clien&#355;ilor poten&#355;iali un serviciu complex, de calitate, mutual beneficial. Nu suntem o corpora&#355;ie ci o companie de familie competitiv&#259; &#351;i cu valori clare foarte puternic înr&#259;d&#259;cinate în modul în care ne conducem activit&#259;&#355;ile- executarea construc&#355;iilor la ro&#351;u &#351;i la cheie, moderniz&#259;ri, renov&#259;ri, reparatii

  www.totalec.ro

  Christian Construct

  Constructii case-vile la preturi avantajoase.Case"la rosu"de la 110euro/mp(materiale si manopera incluse)Case "la cheie"de la 230euro/mp(materiale si manopera incluse).Timp de executie scurt!Seriozitate!

  facebook.com/christian construct

  Case la rosu

  Construim case la rosu si case la cheie din caramida, BCA, lemn, sistem Amvic.Experienta de peste 10 ani.Calitate si seriozitate maxima, preturi minime.

  www.caselarosu.com.ro

  SCHUMMY

  Constructii case-vile,hoteluri-pensiuni,blocuri,fundatii,structuri pe cadre,lemn,caramida,mansardari,acoperisuri,la rosu sau la cheie,cu sau fara materiale.Calitetea executiei controlata cu personal de specialitate.

  ParadisConstruct

  Executam Case,vile La rosu sau la cheie preturi mici (de criza) amanajari interioare,exterioare.la cel mai inalt nivel,echipe specializate in ue Tel.0754667388 sau web: www.paradisconstruct.webnode.com

  www.paradisconstruct.webnode.com

  Betonart Srl

  Specialisti in beton amprentat executam lucrari tip beton elicopterizat, beton acidat, pardoseli decorative, pardoseli industriale, piatra spalata etc. Executie rapida, durabilitate, preturi corecte si calitate foarte buna.

  www.betonart.ro

  masterteam2000srl

  constructii de case la rosu,case la cheie,constructii civile si industriale-dintre toate firmele de constructi noi sintem alegerea perfecta.construim si case inteligente si pasiva

  www.construct-transilvania.ro

  Case Trainice Srl

  Suntem o echipa omogena,cu experienta,formata din cei care va deseneaza visele arhitectii,cei care dau nastere structuristi si cei care participa la dezvoltarea acestora,zidari,dulgheri,fierari betonisti,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori

  www.trainice.wgz.ro

  GEOTEHNICALS SRL-D

  Laborator de incercari in constructii gradul I profil GTF (geotehnica si teren de fundare. Intocmim studii geotehnice

  geotehnicals.ro

  OLIMPIADA PROD SRL

  OLIMPIADA PROD S.R.L.-FIRMA NOASTRA SE OCUPA CU FABRICAREA PAVAJELOR, PLACAJELOR SI A ORNAMENTELOR DIN BETON FOARTE FINISATE SI INDUSTRIALE(ADICA MAI PUTIN FINISATE), CARE SUNT USOR DE MONTAT, AU UN ASPECT ESTETIC DEOSEBIT SI REPREZINTA O ALTERNATIVA ECOLOGICA LA TROTUARELE SI SPATIILE CARE NECESITA BETONARE SAU AMENAJARE.

  www.pavele-garduri.ro

  SUBRESCU IONEL I.I.

  executam:constructii(sarpante,invelitori,structuri,case etc.),amenajari interioare,exterioare,finisaje si instalatii electrice,sanitare,termice,canalizari,aimentari cu apa de uz cazni.

  GALBEN ADRIAN

  Case izolate termic cu numai 60 euro/mp cu materialele incluse , cel mai bun raport pret/calitate, plata se face in etape pe masura avansarii lucrarii. Deasemeni executam diverse lucrari: gresie , faianta ,montat usi , termosistem , rigips , tencuiala

  ROMSERVICE STRUCTURI METALICE

  Va oferim solutia cea mai rapida si eficienta pentru realizarea de hale de depozitare, hale de productie, showroom-uri, cladiri de birouri, etc.

  www.halezincate.ro

  CIVIND CONDEXPERT SA

  Civind Condexpert executa lucrari in domeniul constructiilor de conducte cu orice destinatie (transport si distributie gaze, apa, canalizare, produse petroliere etc.) si instalatiilor industriale complexe.

  www.civind.ro

  GECOR SRL

  GEOTEXTILE - depozit in Oradea reprezentant producator Produse : terasin, geosin,geogril. Latimi pana la 5.4 ml. Densitati de la 100gr/mp pana la 1200 gr/mp. Pentru comenzi si oferte de pret : 0744 / 539 978 0740 / 166 889 office@textileromania.ro

  www.gecor.ro

  eurosepticamed

  executam lucrari gresie,faianta,termopan,modificari interioare,rigips,finalizari constructii la rosu.

  www.imobiliare.ro

  Constructorul De Case Trainice srl

  Suntem o echipa omogena,cu experienta,formata din cei care va deseneaza visele arhitectii,cei care dau nastere structuristi si cei care participa la dezvoltarea acestora,zidari,dulgheri,fierari betonisti,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori

  www.trainice.wgz.ro

  PFA CHIRTES VIOREL

  Lucrari de constructii, amenajari, renovari si finisari , zugraveli, placari cu polistiren, rigips, tavane false- pereti falsi, tencuieli , fatade, gresie, parchet, mansarde, acoperisuri, zidarie, pavaje, garduri, fundatii, placi de beton.

  chirtesviorel.wordpress.com/

  AVLIS

  constructii civile si industriale, terenuri de sport, structuri metalice, pardoseli rasini epoxidice

  www.avlis.ro

  Instal Consis srl

  Executam fundatii, structuri (beton sau metal), zidarii, hale metalice industriale cu panouri termoizolante, case numai la rosu. Experienta 10 ani. Oferim seriozitate si calitate.

  VALMAR TRUST BUSINESS

  Executam constructii case la rosu sau la gata, amenajari interioare-exterioare, hidroizolatii, instalatii sanitare-incalzire, instalatii electrice, zugraveli, placari rigips, faianata, gresie, parchet, garduri.

  ADYEXPERT CONSTRUCT

  Executa lucrari de constructii si amenajari interioare si exteerioare;faianta,gresie,granit,rigips,poliester,decorativa,,parchet,lambriu,gleturi ,lavabile,sape nivelante si autonivelante,montaj usi,ferestre,garduri,alei,pavele borduri etc.

  www.yahoo.com

  MeCAD Proiect SRL

  MeCAD Constanta kit complet proiectare+materiale+montaj, pentru constructii metalice cu orice forme si dimensiuni. Profesionalism si seriozitate la superlativ. Cost total si timp de realizare constructie reduse la minim. Profit maxim pentru investitor

  www.mecad.ro

  MIRACONS Serv SRL

  Executam constructii civile si industriale de calitate la preturi avantajoase.

  Miracons Serv. SRL

  Firma de constructii ce ofera calitate si seriozitate in lucrari, la preturile din actuala criza a pietei. Ne bazam pe experienta cumulata in timp, datorita lucrarilor ample si avem ca scop executarile complete, integrate si cu maxim de profesionalism.

  Presot Viajesot

  Firma noastra, are o experien&#355;&#259; considerabil&#259; în acoperirea fa&#355;adelor ceramice ventilate, cu cuno&#351;tin&#355;ele &#351;i industria unei echipa de profesionisti ce ne-a permis s&#259; înceapem si în domeniul reabilit&#259;rii.

  www.viajesot.es

  arf. general construct srl.

  Renovam,amenajam interuoare exterioare construim case la rosu,case la cheie,izolatii blocuri cu polistiren,acoperise+ mansarde.

  PROFILO-METAL PRODCOM SRL

  Depozit materiale de constructii. Vanzare teava rectangulara, teava amprentata,tabla zincata, cornier, panouri gard, teava metalica, teava rotunda, fier forjat ,profile laminate , platband.

  www.profilometal.ro

  Optim

  Daca esti interesat de gasirea unei firme / echipe care sa iti execute casa mult visata atunci ai nimerit exact unde trebuia. Avem o mare experienta in domeniu si dispunem de personal calificat. Executam case pe baza de proiect tehnic si in cazul in car

  http://optimsol.freewb.ro/

  ALAN DESIGN SRL

  Societatea noastra este specializata in constructii civile si industriale,constructii hidrotehnice,lucrari de instalatii electrice,sanitare si de incalzire,lucrari de invelitori,sarpante si terase la constructii.

  www.alandesign.ro

  East Art Construct

  Suntem unicii alpinisti utilitari care ajung acolo unde tu vrei sa ajungem, suntem cei care iti ridica casa sau sediul de firma de la A la Z.

  eastconstruct.ro

  SC ACI CLUJ SA

  S.C. ACI CLUJ S.A. î&#351;i desf&#259;&#351;oar&#259; activitatea în &#355;ar&#259; &#351;i str&#259;in&#259;tate &#351;i execut&#259; toat&#259; gama de lucr&#259;ri de construc&#355;ii, la cheie, în calitate de antreprenor general.

  www.acicluj.com

  ionel

  constructi civile si industriale la preturi fara concurenta acept plata maneoperei in rate fixe la notariat

  CASA NOVA

  Firma de constructii de case garantii decenale, garantii Constructor de Case. Constructii personalisate. Case de lemn, Case traditionale. tehnici de constructii clasice.

  www.maisons-casanova-creuse.fr

  edeea construct

  Societatea nostra poate executa lucrari de: structuri beton; structuri metalice; lucrari edilitare; lucrari drumuri si poduri; constructii la rosu, constructii la cheie, pardoseli, lucrari antrepriza / subantrepriza;

  RCB-CONSTRUCT

  Amenajari Exterioare Amenajari Interioare Finisaje Gresie Faianta Instalatii electrice Instalatii sanitare Reparatii Renovari

  www.rcb-construct.ro

  ECOKIT SRL

  Suntem specializati in fabricarea caselor pe structura de lemn.Detinem o hala de productie de 800 m˛, 1000 m˛ spatiu acoperit de depozitare si de aclimatizare pentru lemn, un uscator automatizat unde lemnul ajunge la o umiditate optima max 18%.De asemenea pentru asamblarea si fixarea montantilor detinem o masa de montaj pneumatica performanta si un centru de tratare a lemnului in care folosim produse conforme standardelor UE si certificate de CTBA.

  www.case-de-lemn.com

  cipdobro construct srl

  constructii case si de ori ce fel , Instalatii sanitare si electrice , MONTAJ centrale termice cazane pa lemne , incalzire in pardoseala , panouri solare termoseminee . AVEM popi metalici , schele , scule profesionale .

  ediland srl

  SC EDILAND SRL este o societate specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora. Proiectarea si executia lucrarilor de constructii in intregime (la cheie) conform teme

  TUCOR S.R.L.

  Credem in globalizare. Credem in ideile stralucite care creeaza produse si servicii de valoare. Ne documentam si muncim mult sa le intelegem, sa devenim mai buni si sa oferim la randul nostru astfel de produse si servicii. Nu ne grabim.

  www.mobilasidecoratiuni.ro

  Terra&Construct Development

  T & C Development este o companie de constructii cu capital privat, una dintre cele mai dinamice si inovatoare din domeniul constructiilor si proiectarii pe piata romaneasca. Sediul central se afla in Bucuresti, iar proiectele noastre sunt prezente la nivel national. Misiunea noastra incepe din stadiul de proiectare, antemasuratoare si verificare. Reusim astfel sa executam constructii civile, industriale si edilitare la cele mai inalte standarde de calitate, acceptate la nivel european. Compania noastra dispune de un sistem de management integrat si personal tehnic si de executie specializat, care utilizeaza si implementeaza in permanenta cele mai noi tehnologii din domeniul constructiilor. Datorita experientei noastre, selectiei materialelor si tehnologiilor utilizate, reusim cu succes sa asiguram toata gama de servicii in constructii, cu atentie pentru respectarea termenelor contractuale si a bugetului lucrarilor. Haideti sa discutam!

  www.t-c.ro

  <%Firma%>