Firme de constructii - Echipamente industriale

  EXPOTRADE ABRASIVE SRL

  Importator direct: Scule si instrumente de masura in constructii, discuri, corpuri abrazive, scule diamantare-CONNET- Slovenia, Abrazivi pe suport - Olanda si Cehia

  www.expotrade.ro

  EVICO 95 SRL

  Firma specializata service, vanzare noi si sechd. Masini, Utilaje, linii tehnologice, consumabile. Consultanta primara.

  www.evico.ro

  Straaltechniek Minex International SRL

  Echipamente de sablare uscata si umeda, hale de sablare, vopsire/ grunduire, masini si linii de sablare, instalatii de sablare portabile, echipamente de vopsit airless graco cu motor electric sau termic pentru grund, vinarom, lac, aparate de masura elcometer, sisteme de recuperare, transport si curatare a materialului abraziv, consumabile si accesorii pentru sablare, abraziv sablare, pompe si accesorii, pompe de extrudare si accesorii, aspiratoare si accesorii.

  www.minex.ro

  A&B Trade Co srl

  Asistenta, distributie, executie, lucrari, montaj hiodroizolatii, termoizolatii si echipamente radiante de incalzire industriala cu functionare pe gaz metan sau GPL.

  www.abtrade.ro

  COELCO TRADE

  Oferim solutii noi si servicii in domeniul aparatajelor si echipamentelor electrice: aparataj industrial, echipament in executie antiex, iluminat, aparataj civil, fise industriale, cleme, cabluri, accesorii marcare si cablare, masura si control, tablouri, bare si suporti, profile de fixare, scule, accesorii, confectii metalice, climatizare, medie tensiune.

  www.coelco.ro

  GENCO 93

  Utilaje si echipamnete de constructii.

  www.genco93.ro

  GE-PO GRUP

  Import de echipamente destinate instalatiilor termice, de ventilatie si de climatizare: cazane, centrale termice pentru orice fel de combustibil, arzatoare, pompe de caldura, vane de amestec si reglaj, echipamente de climatizare, saune.

  www.ge-po.ro

  IKEDA TRADING

  Societate romano-germana, infiintata in 1996. Importa scule profesionale si industriale de mana si pneumatice precum si echipamente de service.

  www.ikeda.ro

  INGINERIE SI TEHNOLOGIE INDUSTRIALA ELECTRA srl

  Productie in domeniile: - electronica, electrotehnica, electromecanica, mecanica, hidraulica, pneumatica, tensometrie, automatica, aparate de masura si control, subansamble în domeniile mentionate, instalatii de automatizari complexe, actionari electrice, hidraulice si pneumatice, dispozitive si utilaje mecanice. Activitate de cercetare si proiectare. Reparatii si modernizari de aparate, echipamente tehnologice si utilaje de proces. Activitati service în domeniul de activitate.

  www.itielectra.ro

  PRAKT

  Unelte si echipamente de constructii Oferta deosebit de variata, cuprinde statii de betoane, autopompe, autobetoniere sisteme de pompat mortare, sape si betoane, sisteme pentru vibrarea betonului, masini de taiat si fasonat otel-beton, instalatii automate pentru confectionat armaturi, masini pentru taiat asfalt si beton, maiuri compactoare, masini pentru finisat sape, motogeneratoare de sudura, grupuri electrogene, electrocompresoare si motocompresoare de aer, masini electrice rotopercutoare si ciocane demolatoare electropneumatice, scule si unelte, fixaje si sisteme de asamblare, echipamente de lucru si protectie, automatizari pentru cai de acces (rezidentiale si industriale).

  www.prakt.ro

  INTERCONTROL

  Distribuitor specializat pentru aparatura de masura si control, portabila si fixa. Oferim aparatura pentru: automatizarea proceselor industriale, dotarea sectiilor AMC, laboratoarelor metrologice si chimice, instalatii electrice, dotarea personalului de exploatare, intretinere si reparatii, protectia personalului si a mediului inconjurator, marimi mecanice: lungimi, duritati, rugozitati, grosimi straturi protectii anticorozive.

  www.intercontrol.ro

  TOPTECH

  Echipamente si solutii ITGC: sisteme PC, produse software, solutii complete de networking, echipamente profesionale de prezentare foto si video, echipamente profesionale pentru productie, distributie, comert, sector bancar, servicii si suport IT, servicii echipamente de birou.

  www.toptech.ro

  MAGDOLNA

  Sobe si seminee, obiecte sanitare si accesorii pentru bai, chiuvete si echipamente de protectie gaz metan si monoxid de carbon, dedurizatoare electrice.

  www.magdolna.ro

  NTT ELECTRONIC SERV

  Compania ARITECH este un lider european in producerea si distribuirea echipamentelor profesionale destinate sistemelor de securitate, furnizand solutii complete pentru sisteme de paza la efractie, incendiu, control acces si TVCI.

  www.ge-etas.ro

  PEROM

  Echipamente de distributie principala si secundara de putere, comanda si controlul motoarelor, alimentarea si protectia consumatorilor, industriali. Echipamente de distributie, alimentare, contorizare si protectie consumatorilor mici si medii, produse tipizate Electrica. Echipamente tipizate de comanda, automatizare, conectarea si compensarea energiei reactive. Echipamente la tema, unicate, realizate dupa proiectul clientului. Confectii metalice tipizate Perom. Elemente si accesorii destinate montajului tablourilor electrice si aparatajului.

  www.perom.ro

  RAMI DACIA

  Producator de diamante sintetice de renume mondial. Cu peste 500 produse in portofoliu, care includ un domeniu larg de scule diamantate electrodepuse, placi si discuri pe suport flexibil, tije, role, alezoare conice si altele, fabrica noastra mai produce azotura cubica de bor, paste diamantate si suspensii (respectiv, DIA-PAST si DIA-GEL). De asemenea sunt fabricate scule sinterizate si lichid de racire.

  www.ramidacia.ro

  RANEXIM

  Ranexim importa o gama larga de scule electrice si generatoare cu puteri cuprinse intre 1kVA si 630 kVA fiind reprezentatul oficial al firmei SDMO in Romania. Firma RANEXIM dispune de ingineri si tehnicieni service foarte bine pregatiti care va vor remedia in cel mai scurt timp posibil orice defectiune la produsele achizitionate din magazinele TECHNIC SHOP.ro. Pentru toate sculele electrice profesionale pe care le achizitionati din magazinele TECHNIC SHOP.ro beneficiati de service in garantie.

  www.sculeelectrice.ro

  RARIS & WEISS

  Scari, schele din aluminiu, carucioare.

  www.rarisgrup.ro

  TOP GEOCART

  Principalele activitati ale firmei noastre sunt: 1. Comercializarea de aparate si echipament topogeodezic, in special ale firmei Leica Geosystem AG. 2. Efectuarea de instruiri si asigurarea suportului tehnic pe parcursul exploatarii. 3. Organizarea si efectuarea de prezentari, lucrari demonstrative si benchmark-uri (lucrari pe baza de contract). 4. Service, reparatii si intretinere echipamente. 5. Lucrari de cadastru si geodezie (Retele GPS). 6. Lucrari de cercetare : - pentru studii comparative a performantelor aparatelor TPS, GPS; - aplicatii speciale in domeniul masuratorilor industriale (industria aerospatiala, industria constructoare de masini, masuratori de mare precizie in constructii, alinieri de precizie de utilaje) - Implementarea de noi tehnologii (Scanner Laser Cyrax2500). 7. Lucrari de verificare si consultanta.

  www.topgeocart.ro

  UCROM 94

  www.ucrom.ro

  Onix S.R.L.

  Dezvoltare si intretinere produse software. Tehnica de calcul, accesorii, consumabile, software, birotica, Internet. Distribuitor autorozat: Epson, HP, Sony, Minolta, Cannon, Verbatim, OTC. Internet prin CATV. Partener ORACLE.

  www.onix.ro

  VIBROTEST

  Vibrotest este o companie cu experienta in distribuirea echipamentelor industriale, instalarea si urmarirea functionarii lor, precum si instruirea personalului care va lucra cu aceste echipamente. Echipa de profesionisti specializati in efectuarea masurarilor pe teren, in special pentru vibratii, sunete, gaze si praf (etansari mecanice, aliaje speciale, sunete si vibratii, espirabile, filtre si furtunuri, curele de transmisie, benzi transportoare, detectie gaze, service gaze, service analizoare.)

  SEPROCOM

  Strunguri paralele - conventionale si cu CNC. Fierastraie cu panglica. Masini de frezat - Conventionale si cu CNC. Masini unelete mijlocii si mari. Centre de prelucrare noi. Masini unele modernizate. Accesorii si scule pentru masini unelte si centre de prelucrare. Masini de prelucrat tabla.

  www.seprocom.ro

  ICCO ELECTRIC SRL

  ICCO Electric distributie echipamente electrice, antreprenor general proiecte electrice

  www.icco.ro

  DEY prodcom impex s.r.l.

  Livrari rapide.Consumabile pentru sudura: electrozi inveliti, sarma pentru sudura. Echipamente si accesorii pentru sudare si taiere: clesti port electrod, cleme de masa, cabluri, conectori si cleme, lichide si spray-uri, pistolete MIG-MAG. Produse abrazive pentru pebitare, polizare, diamantare, slefuire. Aliaje pentru sudo-brazare (lipire tare). Oxi-gaz: truse taiere-sudare, reductoare de presiune, furtune si racorduri, dispozitive de siguranta, arzatoare propan-butan. Echipamente de protectia muncii: casti, ochelari/masti sudor, manusi, imbracaminte, centuri si accesorii ptr. lucru la inaltime, protectie respiratorie, protectia mediului de lucru (sudare). Materiale pentru constructii: discuri placate debitare lemn, aluminiu, organe de asamblare, distantieri pentru beton, sarma/cuie pentru constructii.

  www.dey.ro

  H2O International srl

  Echipamente dedurizare, deferizare, desulfurare, eliminare amoniac, azotat, azotit, sterilizare cu ultra violete, clorinare, etc. Distributie filtre apa, casnice, comerciale, industriale, municipale, filtre pentru chiuveta sau pentru intrarea in cladire

  www.h2ofilter.ro

  ASCENSORUL ROMSERVICE COMPANY S.A.

  Intretineri, reparatii, modernizari pentru toate tipurile de ascensoare electrice si hidraulice. Montaje de ascensoare electrice si hidraulice din tara si import, interioare sau de exterior, pentru persoane si marfuri standard sau de lux.

  www.ascensor.ro

  UBEMAR SA

  UBEMAR produce o gama larga de echipamente ridicare (automacarale), incarcatoare frontale, echipamente complexe de fabricare a betonului si diverse alte echipamente, cum ar fi: <BR>&nbsp; - macarale; <BR>&nbsp; - incarcatoare frontale; <BR>&nbsp; - centrale de preparare a betonului; <BR>&nbsp; - vibroprese mobile sau fixe; <BR>&nbsp; - betoniere; <BR>&nbsp; - masini pentru fabricat elemente din beton;&nbsp; <BR>&nbsp; - autogunoiere. <BR>UBEMAR fabrica, de asemenea, piese de schimb pentru toate produsele proprii si ofera servicii de reparare a acestor echipamente in timpul perioadei de garantie sau in post-garantie.

  www.ubemar.ro

  AlSim Com srl

  Import si comert cu: contoare, vane, hidranti, armaturi, robineti, fitinguri, filtre apa, sisteme de filtrare si tratare a apei, stingatoare de incendiu, echipamente PSI, unelte, tractoare, utilaje agricole, instalatii pentru irigatii, etc.

  OHMROM S.R.L.

  Productia si comercializarea de masini si utilaje cu utilizare specifica (masinile de bobinat, masini pentru fabricarea tuburilor, masini specifice industriei hartiei si cartonului, masini de ambalat), echipamente de automatizare, sisteme computerizate, Rrealizarea si furnizarea de programe, servicii. Solutii complete in automatizari: Proiectare (proiectarea instalatiilor de automatizare la cererea beneficiarului), Executie (realizarea utilajelor si aplicatiilor conform cerintelor beneficiarului), Programare (programarea echipamentelor integrate in aplicatiile solicitate), Instalare (instalarea si punerea in functiune a echipamentelor livrate), Service (in perioada de garantie si postgarantie pentru toate produsele noastre). Asiguram service la cerere si pentru alte masini, utilaje si subansamble, parti componente ale acestora, aflate in dotarea diverselor societati.

  ohmrom.3x.ro

  AL.SE.RO. IMPEX srl

  Accesorii. Automatizari pentru porti si cai de acces. Actionari pentru porti de garaj si industriale. Bariere pentru restrictionare auto. Echipamente dispecerizare. Sisteme antiefractie. Sisteme de control acces. Sisteme de detectie si semnalizare incendiu. Sisteme de detectie incendiu.

  www.alse.ro

  IHADIASTAR s.r.l.

  Utilaje de mica mecanizare pentru constructii import Italia: betoniere, fierastraie, electropalane, slefuitoare de beton, placi compactoare, baraci de santier, schele, schele autoridicatoare, roabe, sisteme hidraulice pentru demolari, sisteme de cofraje, popi reglabili, masini de tencuit pompe pentru sapa, macarale turn autoridicatoare, utilaje noi si second hand.

  www.betoniere.ro

  CALORIS GROUP SA

  Aparatura medicala si de laborator (etuve de laborator, termostate, sterilizatoare, aparate destinate tehnicii dentare, mobilier cabinete), protectia mediului (incineratoare) si tratamente termice (cuptoare industriale, etuve uscari controlate).

  www.caloris.ro

  Air Trade Centre

  Echipamente si solutii din domeniul HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat); stocuri la Bucuresti; calitate conform normelor europene; termene scurte de livrare; conditii de plata avantajoase.

  www.airtradecentre.com

  DAKOTA SRL

  Comercializeaza utilaje pentru constructii noi si second-hand: utilaje de compactare/decopertare, motocompresoare, utilaje de taiere, pompe de beton, pompe de mortar. Utilaje pentru prelucrarea betonului: instalatii pentru producerea betonului, statii de beton, statii de sortare si spalare a agregatelor, concasoare, instalatii hidraulice de pilotar. Instalatii si tehnologii de subtraversare. Generatoare de curent si grupuri electrogene de sudura, motoare, piese de schimb, service Hatz. Utilaje second-hand, insertii luminescente LUXTILE, inchirieri de utilaje, servicii subtraversare, servicii perforari, gauriri, carotaj. Reparatii motoare HATZ, piese de schimb originale (HATZ) la preturi de reprezentanta. SERVICE AUTORIZAT DE PRODUCATORI pentru toate tipurile de utilaje prezentate.

  www.dakota.ro

  Confind S.R.L.

  Producator echipamente de mare complexitate, inclusiv in conceptie proprie. Echipamente petroliere, echipamente complexe, scule pentru foraj si extractie. Module, campuri, containere, minibenzinarii. Grupuri electrocompresoare transportabile, utilaje multifunctionale AM-10, pompe cu cavitati progresive, rezervoare si vase, hale metalice, structuri metalice, pompe de adancime, piese si articole din cauciuc, centrale termice, reductoare pentru armaturi, confectii metalice, garduri, balustrade, porti.

  www.confind.ro

  DGL Industrial

  Amenajari exterioare si interioare: balustrade, maini curente, scari metalice, mobilier inox, placari suprafete, tabla din aluminiu vopsit, alucobond, etalbond, tavane false inox. Echipamente din inox pentru utilizari diverse, confectii metalice.

  www.dgl.ro

  KIP srl

  Calitatea aerului pe care il respiram ne afecteaza calitatea vietii! De aer ne ocupam noi. Oferim clientilor nostrii solutii complete, clasice sau neconventionale. Distribuim echipamente de calitate la un pret competitiv: tubulatura metalica LINDAB, tubulatura textila PRIHODA, climatizare HITECSA, sisteme de sustinere GRIPPLE, echipamente ROBUR.

  www.kip.ro

  Asio Romania S.R.L.

  Grupul de firme ASIO activeaza in dezvoltarea, proiectarea, producerea si instalarea de echipamente si tehnologii de epurare a apelor uzate si tratare a apei. Statii de epurare ape uzate menajere, statii de epurare comunale, statii de epurare ape uzate industriale. Separatoarele de grasimi, separatoare de uleiuri minerale. Reciclare, statii de pompare si tratare apa: echipamente de pre-epurare mecanica, echipamente epurare biologica, instalatii de flotatie cu aer dizolvat, filtre presa, decantoare centrifugale. Instalatii pentru preparare si dozare substantelor chimice. Debitmetre pentru canale deschise si decantoare. Constructii din polipropilena: rezervoare si bazine supraterane, cuve de galvanizare, hote. Piscine si placari piscine: accesorii, copertine, instalatii pentru piscine publice, fantani arteziene. Consultanta, monitorizare si control.

  www.asio.ro

  ICCO Electronics

  ICCO este organizat ca un grup de firme: ICCO Construct - antreprenor general in constructii. ICCO Electric - distributie echipamente electrice, antreprenor general proiecte electrice. ICCO Systems - securitate, control acces, integrator aplicatii detectie incendii. ICCO Termotec - productie de tamplarie cu geam termopan aluminiu si PVC. ICCO Instal - instalatii tehnice: incalzire, aer conditionat, ventilatie si instalatii sanitare ICCO Electronics - electronice, proiecte telecomunicatii si IT.

  www.icco.ro

  Dialcom Systems srl

  Companie axata pe furnizarea de echipamente de telecomunicatii SIEMENS, antiefractie si antiincendiu, interfonie si videointerfonie, retele date-voce, supreveghere video si automatizari acces

  www.dialcom.ro

  EUROLIFT PROD SERV srl

  Ascensoare electrice si hidraulice, platforme pentru persoane cu handicap - servoscari (proiectare, livrare, montare, modernizare, intretinere) toate la cele mai mici preturi

  www.eurolift.lx.ro

  P.G. IZOROM S.R.L.

  P.G.Izorom este o societate specializata tehnic in izolatii termice pentru conducte si echipamente in constructiile civile si industriale, cu o bogata experienta in domeniu. Profilul activitatii - lucrari de izolatii: izolatii de conducte si echipamente pentru centrale-incalzire; izolatii de conducte pentru transportul agentilor frigorifici-anticondens; izolatii de conducte interioare si exterioare pentru apa calda si rece; izolatii de conducte si tubulaturi pentru instalatii de ventilatie-climatizare; izolatii acustice; izolatii antifoc.

  www.izorom.ro

  SPANOS INDUSTRIA SRL

  Reprezentanta CIFA in Romania. Comercializeaza betoniere, pompe de beton, autobetonpompe, statii de beton/asfalt, utilaje pentru drumuri, tunele, baraje, echipamente pentru prefabricate. Asiguram garantie, service si piese de schimb.

  ALMACLIMA srl

  Proiectare, montaj, distributie de sisteme de climatizare si aer conditionat. Importatori al echipamentelor MIDEA.

  GENERAL INVEST srl

  Hidranti, cutii hidrant, pichete PSI, furtunuri pompieri, stingatoare, tevi refulare, reductii, racorduri, echipamente de protectie, centuri siguranta.

  www.generalinvest.ro

  TERMOVAR srl

  Distribuitor exclusiv in Romania a firmei IVAR - INDUSTRY Italia: producator de cazane de apa calda, supraincalzita, abur joasa si medie presiune.

  www.ivarindustry.it

  WEBERS Proiect srl

  Proiectare si consultanta. Studii de solutie si de fezabilitate. Proiecte pentru instalatii la faza de "Proiect de executie" si "Detalii de executie" pentru incalzire, ventilatii si sanitare: centrale termice, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare, instalatii sanitare, canalizari. Asistenta tehnica la montaj si punere in functiune. Expertiza proiecte si instalatii in functiune. Comercializare echipamente si accesorii instalatii: centrale murale, cazane, pompe circulatie, sisteme de conducte, radiatoare, ventiloconvectoare, sisteme de incalzire prin pardoseala, pereti si tavane. Realizare si executie lucrari tamplarie PVC si aluminiu: VEKA, Rehau, Deceunik, Trocal.

  www.webers.ro

  PRONTO EDIL srl

  Reprezentant al unor importante companii de pe piata italiana, vinde si inchiriaza schele metalice modulare fatada, popi metalici reglabili, macarale turn hidraulice, betoniere profesionale, cofraje si sisteme de cofrare, pompe de tencuit, pompe de beton.

  www.pronto.go.ro

  GENERAL SERVICE GRUP 98

  Constructii civile si industriale. Executie reparatii, modernizari si service echipamente tehnice. DIVIZIA CONSTRUCTII, INSTALATII, MONTAJ executa urmatoarele tipuri de lucrari: constructii civile si industriale, lucrari de instalatii sanitare, termice, electrice, apa, climatizare. Reparatii si consolidari imobile. Lucrari de alimentare cu apa si canalizare. Lucrari speciale (decantoare, filtre, etc). Proiectare constructii. Constructii metalice. Drumuri.

  www.gsg98.ro

  Proplast msn Auto srl

  Firma ofera la vanzare lampi si chimicale auto, se face si livrare. Produse importate din Germania garantate ISO.

  TECNOSERVICE BUCURESTI S.A.

  Furnizor general pentru: grupuri energetice, cazane industriale, echipamente conexe, echipamente pentru obiective din industria chimica, petrochimica si materialelor de constructie. Proiectare de cazane energetice si industriale, echipamente termoenergetice conexe, executie: echipamente pentru cazane energetice si industriale, electrifiltre si echipamente pentru protectia mediului, recipiente sub presiune, lucrari de montaj si service, consultanta de specialitate.

  www.tsb.ro

  Tebodin Romania Consultants & Engineers s.r.l.

  Tebodin Romania furnizeaza o gama larga de servicii pentru procesele tehnologice: Productie (separare, tratamentul hidrocarburilor). Transport / Depozitare (tevi, rezervoare, terminale de incarcare – descarcare). Distributie (proiectare, autorizare si supervizare statii distrubutie carburanti). Imobiliare - Consultanta si proiectare de: cladiri de birouri, centre comerciale, cartiere rezidentiale, studii de fezabilitate, basic engineering, detailed engineering, urmarire executie proiect, management de proiect. Industrie: produce materiale de constructii.

  www.tebodin.com

  TÜV Rheinland Romania

  Reprezentanta România, asigura servicii în domeniile: tehnologia instalatiilor industriale si a echipamentelor energetice; tehnologia materialelor si a sudurii; Directiva Europeana pentru echipamente sub presiune (PED); managementul sistemelor de calitate, mediu si siguranta.

  www.tuv.ro

  SOLART International srl

  Importator de pompe de caldura geothermale si panouri solare, asiguram montaj si service. Sisteme de incalzire profesionale cu coeficient de performanta ridicat. Echipamente pentru incalzirea prin pardoseala sau ventiloconvectoare.

  www.termice.ro

  DFR SYSTEMS srl

  DFR va pune la dispozitie echipamente de tratarea apei potabile (ultraviolete, clor, etc), pompe si grupuri de pompare, rezervoare, statii compacte de epurare si obturatoare pneumatice. Putem oferii echipamente pentru exterminarea insectelor zburatoare.

  www.dfr.ro

  HOLDINVEST srl

  Societate importatoare si distribuitoare de scule garantate nelimitat in timp FACOM si SAM OUTILLAGE-Franta, scule electrice BOSCH, SKILL, scule si unelte pneumatice, echipamente pentru constructii, scule izolate, generatoare de curent.

  www.holdinvest.ro

  ASCENSO SRL

  Ascensoare electrice si hidraulice de persoane, de marfa, de persoane si marfa. Scari rulante. Platforme si scaune pentru persoane cu dizabilitati. Platforme industriale. Modernizari ascensoare.

  www.lifturi.com

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT CONSTRUCTII

  Executam: -demolari -drumuri,platforme, parcari, piste aeroportuare -retele alimentare apa canalizare -constructii civile/industriale -depozite pentru deseuri menajere si industriale (periculoase si nepericuloase) -sisteme drenaj si colectare gaze pentru depozitele de deseuri -lucrari hidrotehnice si de imbunatatiri funciare -inchideri ale unitatilor miniere prin stabilizare, etansare si drenaj -impermeabilizare bazine, rezervoare lacuri, bazine ornamentale, iazuri de decantare

  www.iridexcons.ro

  SALROM SRL

  SC SALROM SRL, este reprezentant al firmei CONTROLS, ITALIA, specializata in aparatura si echipamente de laborator pentru controlul si testarea calitatii solului si a materialelor de constructii, detinind certificare ISO 9001

  www.salrom.net

  General Invest

  Fabricarea cutiilor si dulapurilor electrice, producerea echipamentelor psi si protectie, executam cutii metalice orice dimensiune.

  www.generalinvest.ro

  ADN FACOM

  Importam si distribuim echipamente si scule: FACOM (chei de impact, compresografuri, echipamente pentru tinichigerie, pompe de tratat injectoare), MOTORSCAN (analizoare de gaze, scannere, testere-motor), TECNOCOLOR (echipamente generale, aparate de reglat faruri, carucioare, exhaustoare de gaze), BOSCH (masini de taiat, gaurit si insurubat, electrice si pneumatice, masini de finisat, termosuflante, polizoare), FORCE, SIRO etc.

  www.artelecom.net/adn/menu.htm

  General Hidranti

  Comercializare si productie stingatoare, hidranti, furtune, racorduri, pichete, motopompe, pulbere spuma, teava refulare, fitinguri costum pompier, cutie hidrant, casca pompier, centura siguranta, manusi, robineti distribuitor ejector sprinklere.

  www.e-stingator.ro

  LYRA PROD IMPEX srl

  Distribuitor de echipamente hidraulice Sauer-Danfoss, filtre hidraulice Mahle, soti motoare si reductoare planetare Reggiana Riduttori. Cataloage electronice disponibile gratuit la cerere. Executam service.

  www.lyra.ro

  Sudomet Distribution Group

  Vanzari generatoare de curent portabile, generatoare de sudura portabile, generatoare curent stationare, scule electrice de mana, materiale abrazive, materiale pentru ambalare, mai compactori, cilindrii compactori, scule si truse de scule, scule, echipame

  www.sdg-shop.com

  FARS-srl

  Vanzari si inchirieri schele profesionale pentru constructii. Schelele sunt de productie germana, marca LAYHER.

  ROMLIFT-SERV srl

  Vanzari utilaje de constructii, noi si folosite. Inchiriere si comercializare platforme de lucru autoridicatoare, lifturi pentru persoane si lifturi pentru materie. Inchirieri utilaje pentru constructii, noi si uzate. Intretinere si reparare utilajelor proprii vandute sau inchiriate dar si a celor care detin utilaje Genie sau Dieci, fiind dealeri pentru aceste branduri. Servicii de transport gabaritic sau agabaritic, cu autotrailer de 28 tone MAN 18.460 FLT, Borner Wildeshaus, atat pe teritoriul Romaniei, cat si în strainatate.

  www.romlift.ro

  PRODIMPEX PELIGRAD

  Pompe industriale. Schimbatoare de caldura. Conveyoare. Fitinguri inox. Robineti, valve, actuatoare. Linii de imbuteliere. Motoare electrice, reductoare. Diverse (snecuri, tabla perforata, benzi). System Plast - elemente pt. conveyoare. Linii de imbuteliere (piese de schimb). Lanturi industriale. Role de transport. Echipamente pentru tancuri. Solutii de spalare in industria alimentara. Snururi de etansare.

  www.pelrom.ro

  ELECTROMEC

  Electromec - Echipamente si instalatii industriale. Sisteme de ventilatie, ventilatoare. Sisteme de climatizare. Echipamente pentru industria sarmei si cablurilor. Automatizari industriale.

  www.electromec.ro

  KBS KUNSTLE BAU SERVICE

  HALE METALICE MODULABILE second hand STRUCTURI METALICE, productie U.E.

  http://halesistructuri.wordpress.com/

  IML TRADE INTERNATIONAL

  Societatea noastra comercializeaza toata gama de accesorii din plastic si metal pentru turnare in cofraje (distantieri plastic armatura, tiranti metalici, tevi protectie tiranti, blocatori piulita, fluture, clipsuri, dibluri polistiren, profile cofraje).

  TOBLER ECHAFAUDAGES SRL

  Vindem si inchiriem schele metalice pentru constructii, la cel mai bun pret. Schele noi si second hand

  www.tobler.ro

  MACARALE SRL

  Montari, inchirieri, vanzari macarale turn autoridicatoare second Germania. Liebherr, Potain, Eurogru.

  www.macarale-sibiu.ro

  GERKON ELECTRO

  Comertul cu ridicata al echipamentelor electrice de joasa tensiune ale firmelor: KlauKe (papuci, mufe, tuburi de capat, clesti de sertizat, clesti de taiat, prese, bacuri, scule de mana), Cellpack (tuburi termocontractibile, mansoane, capete terminale, bride), Walther (CEEtyp, PROCON), Spelsberg (doze de derivatie si de aparataj, carcase si cutii de distributie electrice, cutii de distributie cu prize STV/STG), Greenlee (dispozitive de stantare, burghii in trepte, dispozitive de decupat - freze), Elektra (chei de comanda si forta, comutatoare cu came), Jokari (cutite si clesti de dezizolat).

  www.gerkonelectro.ro

  THERMA COM srl

  Importator, distribuitor si reprezentanta tehnica a marcii Thermona Cehia. Centrale termice murale cu combustibil gazos (tiraj natural, fortat si in condensatie) si electrice cu puteri cuprinse intre 8 – 90 kW cu posibilitate de cascadare la 32 unitati.

  www.thermacom.ro

  BREMEX

  S.C. Bremex Srl vinde si aduce la comanda din import noi si second-hand autocamioane, masini si utilaje, inclusiv in leasing sau credit bancar, foarte avantajos si convenabil si de asemenea o gama larga si variata de autoturisme, auto de teren, autoutilitare, autocare, camioane, cap tractor, cisterne diferite, semiremorci, autobetoniere, autobasculante, silozuri, incarcatoare frontale, buldozere, dragline, buldoexcavatoare excavatoare, automacarale, gradere, autogunoiere, utilaje portuare, nave diferite, aeronave, masini si instalatii foraj, linii de productie, fabrici la cheie, statii betoane, statii asfalt, masini pentru drumuri, masini si utilaje din diferite domenii, noi si second-hand, orice tip in cele mai avantajoase conditii.

  www.Bremex.ro

  ASCOMI TRADE COMPANY

  Importator si distribuitor echipamente de la: Nobel, Unical, Wilo, Geberit, Riello, Reflex, De Longhi, Trane, Honeywell. Statii de tratare apa si centrale termice. Echipamente tratare apa: statii de dedurizare, filtre cu nisip cuartos, filtre cu carbune activ, filtre deferizare, filtre denitrare, dozare chimicale, demineralizare, osmoza inversa, UV+sisteme de dozare. Echipamente instalatii: arzatoare, pompe, centrale termice, cazane incalzire, cazane de abur, vase de expansiune, storcatoare, boilere, echipamente climatizare, boilere, radiatoare, echipamente auxiliare.

  www.ascomi.ro

  EcoWater Systems Romania srl

  Firma Ecowater, producator mondial de sisteme pentru dedurizarea apei cauta agenti pentru reprezentare zonala persoane fizice pe baza de comision.

  www.ecowater.ro

  TOTAL CLIMA SRL

  Vanzare echipamente climatizare si aer conditionat atat pentru uz rezidential cat si comercial (Ciler, centrala de tratare, Multi INVERTER) Servicii complete de climatizare si ventilatie.

  www.totalclima.ro

  Pro Master Sound

  Sisteme si instalatii de sonorizare profesionale, sisteme de traducere simultana si de conferinta, de amplificare mobile, de vot simultan, sisteme digitale de control si avertizare sonora! Va oferim montaj, transport si aparatura pentru toate sistemele.

  www.promastersound.go.ro

  FIL INTER COM

  Oferta noastra cuprinde: curele de transmisie si benzi traspoportoare, filtre industriale, filtre pentru compresoare si pompe de vacuum, piese de schimb pentru compresoare, paleti din grafit pentru pompe de vacuum, uleiuri industriale, rulmenti.

  www.filintercom.ro

  DH TOP ALEX SRL

  Asiguram service, puneri in functiune, interventii rapide, reparatii capitale, evaluari tehnice, piese de schimb, pentru urmatoarele tipuri de utilaje pentru producerea si tratarea aerului comprimat: - compresoare de aer cu surub, cu piston,cu palete

  www.dhtop.ro

  ERMETIC SD srl

  Comercializam o gama larga de echipamente de ridicat, sisteme de ancorat, dispozitive de manipulat, chingi, sufe, chei de tachelaj, ocheti, gambeti, cuple, inele de ridicare, lanturi, etc.

  www.ermetic.ro

  TEMVAR S.A.

  Producator de structuri metalice pentru constructii industriale si civile, confectii metalice, containere metalice, echipamente industriale pentru industria materialelor de constructii.

  www.temvar.ro

  ARSIS IMPEX srl

  Echipamente de ridicat si stivuit, electro si motostivuitoare, electrocare platforme, transpalete cu ridicare electrica si manuala, baterii de tractiune, redresoare incarcare baterii, anvelope pneumatice, piese de schimb, reparatii capitale etc.

  BEN-JON TECHNIC srl - ELECTRO si MOTOSTIVUITOARE second-hand

  BEN-JON TECHNIC importa din Austria si Germania echipamente de ridicat si stivuit - ELECTRO SI MOTOSTIVUITOARE second-hand. Detinem in showroom-ul din COMANESTI (BC) stivuitoare pentru diverse intrebuintari.

  ROSLER SRL

  Instalatii sablare si alice sablare, linii automate sablare si vopsire, tehnologii finisari suprafete si tratare ape reziduale.

  www.rosler.com

  ZAMCOR IMPEX STAR srl

  Conform Legii 90/1996-privind dotarea cu dispozitive si echipamente de protectie, firma noastra va pune la dispozitie centuri complete pentru pozitionare in timpul lucrului la inaltime(marca ADESAN), certificate de M.M.P.S. si agreere ELECTRICA S.A.

  MANGUS SOL SRL

  Mangus este un furnizor de sisteme si echipamente de energie alternativa (regenerabila): turbine eoliene, captatoare si panouri solare, procesoare biodiesel, micro-hidrocentrale, invertoare, acumulatori pentru sisteme de energie alternativa

  www.mangus.ro

  BLUE LINE ENERGY SRL

  Turbine pentru producere energiei eoliene. Consultanta si proiecte la cheie. Importator si distribuitor tamplarie PVC si tamplarie aluminiu, usi de interior si usi de exterior. Import si distributie de utilaje si linii tehnologice industriale: utilaje pentru prelucrarea lemnului, prese hidraulice, utilaje pentru morarit, linii de productie polistiren, rigips, var hidratat, generatoare eoliene, instalatii biogaz. Mobilier de gradina din lemn masiv.

  www.bluelineenergy.ro

  AGROMEC STEFANESTI SA

  Suntem distribuitori ai produselor si echipamentelor de gradinarit. Executam service-ul acestora, precum si comercializarea pieselor aferente. Comercializam produse marca BCS, Bronto Comprod, Mat Magrit, Solo Romania.

  www.agromec-stefanesti.ro

  PRIMEX G&C

  Comercializam schele pentru fatade si interioare. Vibratoare beton la cele mai mici preturi.

  SALAMANDRA OF SRL

  Produce si comrcializeaza amenajari antiglont pentru casele de schimb valutar si amanet, case de bani, usi de tezaur, antitezaur, antiglont camere de tezaur, tezaure modulare, dulapuri arme, echipamente pentru adaposturi de protectie.

  www.seifuri.ro

  FELDER GRUPPE ROMANIA

  Lider european in domeniul echipamentelor de prelucrarea lemnului 100% produs in Austria. Unic pe piata romaneasca; 3 ani garantie la piese de schimb si 6 ani garantie pentru cel mai avansat sistem de glisare al mesei din lume: X-ROLL.

  www.felder.ro

  Eco System

  Reprezentant CAMFIL FARR. Camfil faar este lider in tehnologia aerului curat si productia de filtre de aer. Acopera toata gama de filtre (hepa, ulpa, cambox, termikfil, gigasorb) si accesorii (casete, rame si cadre de instalare) in camere curate, spitale.

  www.ecoair.ro

  CRISTEA - GROUP SRL

  Comert materiale de constructie din import, izolatii, consultanta in afaceri, web design, automatizari, usi si porti de acces automatizate.

  www.cristea-group.ro

  PM ROMANIA srl

  Reprezentanta BERNARDI IMPIANTI, producator de statii de asfalt, fabrici si echipamente reciclare, masini vibrante.

  CM SERVICES TRUST COM srl

  Realizam corturi, corturi industriale, cort eveniment, cort industrial, prelate, prelata tir, reparatii prelate, reparatii tir. Termen de executie: Foarte Mic! Garantie minim 3 ani!

  www.corturisiprelate.ro

  B&B Liftrack Compact Equipment

  Vanzare-Service-Inchiriere Utilaj Constructii De asemenea oferim service hidraulica pt. marci renumite: Calzoni, Linde, Parker, Sauer-Danfoss, Volvo, Vickers. Unici distribuitori ai masinilor de forat EGT, ale utilajelor mobile pt. statii sortare agregate RIMAC.

  www.bb-srl.ro

  T&T Access Solutions

  T&T Access Solutions ofera pe piata romaneasca toata gama de nacele si platforme autoridicatoare de lucru la inaltime.

  www.tta.ro

  ETALON srl

  ETALON Craiova, distribuitor pentru echipamente si materiale industriale, ofera gama completa de echipamente si consumabile pentru sudura LINCOLN ELECTRIC, scule de mana IUS Brasov, instalatii de ridicat de mica mecanizare.

  Anedcon

  Proiectare si confectionare de cilindri hidraulici. Acestia pot fi cu simpla sau dubla actiune, cu tija sau plunjer, telescopici. Comercializam si garnituri de etansare pentru cilindri hidraulici cu livrare rapida.

  UGOR SRL

  Comercializam SCHELE METALICE FOLOSITE IN CONSTRUCTII (schele import Austria, absolut noi, nefolosite!)

  MEDIAMAX SRL

  Comercializam in toata tara echipamente si utilaje pentru constructii, noi si second-hand: schele si popi metalici, macarale, pompe de tencuit, materiale pentru izolare interna si externa, sisteme de cofrare, betoniere, roabe.

  D'AURIA GROUP INTERNATIONAL srl

  Inchiriem schele metalice pentru constructii, montare si demontare, lucrari de lacatuserie si sudura.

  HAHN KOLB SRL

  Comercializare dispozitive si echipamente de lucru: burghie, tarozi, filiere, freze, cutite strung, placute aschietoare, sublere, micrometre, cale, rigle, lere, rulete, comparatoare, dispozitive pentru controlul calitatii (termometre, durimetre), scule mana, chei dinamometrice, bancuri atelier, dulapuri, rafturi, menghine, pile.

  www.hahn-kolb.ro

  Rockplast Group

  Import si distributie de echipamente de lucru la inaltime si alpinism utilitar: hamuri, centuri, franghii, corzi, opritoare de cadere, accesorii.

  www.rockplast.ro

  mkd impex

  Comert cu camioane, semiremorci, remorci folosite. Comert cu materiale si echipamente pentru constructii.

  KOMPOBOX SRL

  Societate romano-italiana ce lucreaza cu profesionalism in: constructii industriale (structura metalica + invelitori din panouri termoizolante), constructii zootehnice, camere frigorifice, depozite, abatoare etc. Importatori pentru instalatii muls, panouri TOPANEL.

  www.kompobox.ro

  KINETECH INDUSTRY

  Importator de: chingi circulare si cu gase, Chingi de ancorare, lanturi si accesorii, chei de tachelaj cuple, carlige, dispozitive de manipulat tabla, cantare de macara electronice si mecanice, echipamente profesionale de vopsit, varuit si tencuit, abrazive.

  www.kinetech.ro

  TISI TRADING srl

  Distribuitor Echipamente si Instalatii electrice pt constructii si industrie, in judetele Bihor, Salaj, Satu Mare. Promovam marcile: Hager, Polo, Tehalit, Moeller, Almalux, EIA, ECB, Relee Medias, Titu, EL-CO.

  www.transparentro.com

  HITRO SRL

  Schele de fatada. Schele mobile din otel. Scari din aluminiu. Cofraje metalice si clasice. Popi metalici reglabili. Echipamente (bariere mobile, roabe, tobogane pentru moloz, electropalane, vibratoare). Pompe pentru beton si tencuieli. Utilaje pentru constructii (autobetoniera, buldoexcavator).

  www.hitro.ro

  LORENCIC BAUSERVICE SRL

  Import, distributie, inchirieri, service in garantie si post-garantie, de utilaje si echipamente pentru constructii, noi si second-hand, din Austria, Germania si SUA. Pompe de: beton, sapa, tencuit, gletuit, zugravit, vopsit, finisoare de sapa, freze de beton etc.

  STEMI TRADING S.R.L

  Comert cu: consumabile sudura si taiere (electrozi, sirme, baghete etc.) cu accesorii pt. sudare (pistolete wig, mig-mag, plasma, truse si arzatoare oxigaz), echipamente pt. sudare si taiere (invertoare, mig-mag, plasma etc). Rezervoare pentru apa si aer comprimat.

  DEUROMEDIA srl

  Deuromedia este un furnizor international de solutii software, in domeniul transmisiei broadband de continut multimedia. Astfel oferim posibilitatea de a combina aplicatii multimedia, audio, video, radio, TV in pachete complexe pentru hoteluri si nu numai.

  www.deuromedia.ro

  ECOAPASOL SRL

  Instalatii de producerea biogazului si valorificarea lui prin cogenerare, potabilizare, epurare, incineratoare, peletare sau brichetare. EcoApaSol analizeaza procesele de productie din unitatea dv., determina necesarul de solutii relevante si intocmeste impreuna cu partenerii din Germania, un concept de realizarea lor in practica. Oferă servicii specializate de supraveghere si intretinere pe timpul exploatarii instalatiei. Pregateste incheierea contractului de livrare cu societatile exportatoare din Germania si indruma contractantii in perioada constructiva in domeniul coordonarii lucrarilor.

  www.ecoapasol.uv.ro

  COMARinstal Srl

  Firma autorizata I.S.C.I.R. Obiectele principale de activitate ale societatii sunt: lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti, cod CAEN 4533. Comert cu echipamente de incalzire centrala (in special microcentrale termice, radiatoare, tevi si fitinguri cupru).

  www.centraletermice-tm.ro

  Process Control Industrial Systems

  Process Control Industrial Systems este o companie care furnizeaza solutii moderne pentru sisteme industriale cum ar fi software, comunicatii, integrari de sistem. Suntem o companie tanara si dinamica localizata in Bucuresti, Romania. Experiena noastra anterioara cuprinde dezvoltarea de software pentru PC, software pentru echipamente embedded, programe pentru comunicatii si retelistica, aplicatii pentru echipamente mobile. Firma noastra este pregatita sa va ofere solutii complexe care cuprind si integrarea de echipamente ale unor companii consacrate. Experienta noasta in programarea diverselor echipamnete, de la PLC-uri, echipamente GSM/GPRS.

  www.processcontrol.ro

  ELMAS SRL

  Compania ELMAS SRL din Brasov, societate cu capital integral privat romanesc si cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de ridicat va poate oferi solutii fiabile si la cheie in sectorul sistemelor logistice. Suntem onorati sa va facem cunoscuta gama de produse comercializate si realizate in Romania: 1.Stivuitoare 2.Poduri Rulante 3.Ascensoare, Scari rulante 4.Sisteme de depozitare, Sisteme de parcare auto.

  www.1234.ro

  DASCH srl

  Schela metalica din teava si cuplaje (bride), echipamente pentru constructii, fatade, sisteme de protectie, consolidari monumente istorice, lacasuri de cult, suport publicitar, scene si tribune. Vanzare si inchiriere (montaj, demontaj, transport gratuit).

  GRUP EDELWEISS SRL

  Vanzari si service scule, utilale, echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. BOSCH, MAKITA, METABO, STANLEY, ALPEN, PFERD, DOLMAR, ROTHENBERGER, FINI, TELWIN, HONDA, AGT, BATMATIC, BARIKELL,

  www.scule.ro

  KINETECH DISTRIBUTION srl

  Firma Kinetech Distribution SRL Galati ofera o gama completa de echipamente de ridicat: lanturi industriale, accesorii pentru lant, chingi textile si metalice, dispozitive de manipulat (gafe), cantare de macara (dinamometre), transpaleti.

  www.kinetech-distribution.ro

  VIO&CRI AMBIENT SRL

  Executam case la cheie, constructii industriale, de geniu izolatii, amenajari, acoperisuri, reparatii, echipament si utilaje profesionale si experienta in domeniul constructiilor.

  GEFLOMEDIA SRL

  Constructii civile, izolatii termice si fonice, echipamente electrice si electronice, utilitati.

  ACT PISCINE

  ACT PISCINE este singura companie din Romania care construieste, incepand cu anul 2007, piscine "new concept", pe structura "fiber-resine" cu beton armat, fara liner!!! Construim piscine cu panouri din inox si panouri concept "fibretec". Experimentati hidroterapia de prima clasa. ACT PISCINE, singura companie care va prezinta cele mai performante SPA-uri la nivel mondial, acum si in Romania si printre putinele companii agreate sa comercializeze saune HELLO.

  www.actpiscine.ro

  MAGAZINTEHNIC RO srl

  Suntem distribuitori a produselor de calitate Germana, sisteme de ridicare si ancorare (chingi textile, sufe metalice, palane, electropalane), sistrme de ridicare si ancorare cu lant, hidraulica, roti si role, spray-uri pt. acoperiri metalice, discuri diamant.

  www.magazintehnic.ro

  MAYTECH SRL

  Comercializam scule electrice marcile BOSCH, MAKITA, METABO, OMAX, echipamente de sudura TELWIN, ESAB si echipamente pt constructii maiuri, compactoare, vibratoare, compresoare etc. Asiguram service.

  www.maytech.ro

  Arons Lift SRL

  Arons Lift este una dintre singurele firme din Romania care comercializeaza, inchiriaza si ofera service performant pentru platforme cu acces la inaltime: nacele - tractate, telescopice, articulate: noi sau second hand.

  www.aronslift.ro

  CON VEST srl

  Cofraje, popi noi si popi second hand, popi extensibili, schele pentru fatada zincate si cu roti, cofraje constructii, cofraj tego, sisteme de cofrare second hand, popi metalici extensibili si popi zincati, stilpi metalici extensibili si orice acesorii.

  www.convest.piczo.com

  CRISMAX GRUP SRL

  Consultanta, proiectare, vanzare, montaj echipamente termice, climatizare ptr. instalatii civile si industriale. Firma autorizata ISCIR.

  MTA Group International SRL

  Solutii tehnologice de ultima ora pentru domenii cheie precum: foraj, constructii, alimentari cu apa, industria energetica si industria de prelucrare a sticlei si otelurilor speciale. Produse: echipamente si scule de foraj, echipamente de monitorizare a comportarii constructiilor, scule si accesorii din carburi metalice sintetizate, echipamente si scule profesionale pentru constructii, pompe si motopompe, grupuri electrogene, scule diamantae industriale.

  www.mta-group.ro

  GOLD SYSTEM

  GoldSystem - servicii placari cu aur 24kt, crom, nichel, pe ORICE material. Echipamente in sistem franciza. Promotie in mai-iunie.

  www.goldsystem.ro

  PRECISA SRL

  Import si distributie aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta, CONTROLS Italia, pentru testare materiale de constructii.

  www.precisa.ro

  JUNIOR EXPRES

  Inchirieri schele, cofraje, popi reglabili. Model de schele universal, complet, pentru diferite inaltimi si configuratii.

  www.juniorexpres.com

  Uticon Group SRL

  Inchirieri-Vanzari Scule, Echipamente si Utilaje de Constructii. Distribuitori ai: Cattaneo - macarale automontante, Hinowa- miniexcavatoare, platforme mobile, PZ- popi, schele, cofraje.

  www.uticon.ro

  Higiene Lacroix srl

  Distribuitor echipamente profesionale igiena & curatenie: dozator sapun lichid, uscator maini cu senzor, dispenser hartie, aspirator, monodisc, masina curatat pardoseli, consumabile, folie paletizare, marcile Jofel, Numatic, Euromop.

  www.haccp.info.ro

  BEST EXPRESS

  Societate autorizata pentru supravegherea si verificarea echipamentelor / instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor / utilizatorilor de instalatii ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice prin OPERATOR RSTVI.

  GB Pregatiri Suprafete srl

  Comercializam o gama f. larga de echipamente industriale atit pt. echipe de constructori cit si pt. producatorii din diverse domenii

  www.gbsurface.ro

  SysCAD Solutions.srl

  Prezentare echipamente topografice Pentax: statii totale, nivele automate si laser, teodolite, distomate folosite in topografie, cadastru, geodezie, Service si reparatii instrumente.

  www.pentaxsurveying.ro

  Z Spot Media SRL

  Echipamente format mare si pentru productie publicitara: scannere A0, plottere, imprimante A1-B0, printere solvent outdoor, cutter-plottere, trimmere, masini pliat planuri, laminatoare, rutere CNC, software RIP, vectorizare

  http://www.zspotmedia.ro

  AMRO Electric s.r.l.

  AMRO ELECTRIC se numara printre firmele de referinta din Romania, capabile sa ofere solutii complete si profesionale, la preturi competitive, in domenii precum: sonorizari de spatii publice, avertizare vocala si control, sirene si semnalizatoare luminoase.

  www.amro.ro

  TMG ELECTRIC

  Firma TMG a luat fiinta in anul 2002. La cererea pietei a diversificat gama de produse si servicii de la un an la altul, devenind unul dintre cei mai important furnizori de servicii si echipamente ptr instalatiile electrice.

  KOBILL SRL

  SC KoBill SRL, dealer autorizat al producatorilor de echipamente de sudare - cu arc electric si taiere cu plasma marca MERKLE din Germania, - prin rezistenta (in puncte) marca TECNA din Italia, In domeniul consumabilelor pentru sudare.

  www.kobill.ro

  SC ENDRESS GROUP ROMANIA SRL

  Endress Group Romania este producator de generatoare de curent ZENESSIS cu puteri cuprinse intre 5 KVA - 4000 kVA monofazate, trifazate, deschise sau insonorizate, pornire manuala sau automata; motoare pe benzina, diesel si LPG. Va asteptam la sediul nostru din Autostrada Bucuresti – Pitesti Km. 16 ( Sos. Bucuresti, nr.108, Ciorogirla, Ilfov ) pentru a alege generatorul potrivit. Tel.: 021 350 09 95; bucuresti@endress-group.ro ; www.endress-group.ro ; www.endressgroup.bizoo.ro .

  www.endress-group.ro

  GAMA-ANCAVIVI

  Comercializeaza echipamente profesionale ptr. curatenie industriala; aspiratoare, masini ptr. spalat si maturat pavimente dure, monodiscuri, aparate cu jet de apa.

  www.gama-ancavivi.ro

  ROMSIR

  Furnizor de produse din categoria energie regenerabila: panouri solare pentru apa calda menajera, panouri si sistemele fotovoltaice, centrale eoliene, pompe de caldura, invertoare, acumulatori, etc.

  www.energie-verde.ro

  GENELECTRO NRG Ltd.

  Distribuitor autorizat pentru grupuri electrogene Diesel REAL GENERATORS cu puteri cuprinse intre 10 KVA si 2500 KVA. De asemenea distribuim si montam instalatii de panouri fotovoltaice, turbine eoliene sau sisteme mixte, FRANKEN SOLAR-Germania.

  www.genelectro.ro

  THUNDERFLEX SRL

  Producem si comercializam furtunuri hidraulice (de presiune joasa, medie si inalta). Furtunurile hidraulice produse de noi corespund standardelor europene ISO, SAE.

  INTEROBIZ srl

  Comercializam o gama completa de pompe industriale si pentru constructii, avand un inalt randament si calitate. Furnizam o gama completa de pompe cu debite de pana la 30000 m3/ora. Executam sisteme complexe de pompare - civile, industriale si de urgenta.

  www.interobiz.ro

  TOTAL INDUSTRIES

  Producem si comercializam lavete din bumbac cu urmatoarele proprietati. Bumbac 100% (tricot), compozitie fibroasa, hidrofila (grad mare de absortie a uleiurilor si grasimilor, nu lasa scame) material nou, recomandate in industria tipografica, constructii.

  www.lavetebumbac.aaz.ro

  ROCAS PROD s.r.l.

  Diler platforme de lucru autoridicatoare fabricate de Hydro Mobile Canada cu capacitati de ridicare pana la 9.000kg, independente energetic, cu posibilitati multiple de adaptare la configuratia fatadelor.

  www.autoridicatoare.ro

  EWS Srl

  Societatea noastra distribuie si produce instalatii electrice si de automatizari, programe PLC, componente si piese de schimb pentru instalatii electrice si de automatizari. Distribuim Folie de polietilena cu bule, si folie expandata pentru izolatii.

  www.engineeringworkshop.ro

  IRIDEX GROUP CONSTRUCTII - DEPARTAMENT LUCRARI SPECIALE

  Executam: •decolmatare, recalibrare,colmatare rosturi existente la autostrazi, piste de aterizare, decolare aeroportuare cai de rulare si platforme din beton •Executie si etansare rosturi la platforme, cai de rulare, piste de decolare-aterizare noi construite din beton •Impermeabilizare depozite de deseuri, bazine, rezervoare, lacuri, bazine ornamentale, iazuri de decantare, halde de steril, bataluri tehnologice •protectie/stabilizare versanti •aparari maluri •ziduri de sprijin •hidroizolatii

  www.iridexcons.ro

  ALFA TOTAL SRL

  Instalatii Industriale Gaz metan, Fluide tehnologice-aer comprimat, apa, abur, oxigen. Automatizari, echipamente si instalatii de ardere.

  ALPHAPOWER srl

  Alphapower S.R.L. este o firma româna cu capital canadian, al carei domeniu principal de activitate il constituie furnizarea de solutii de electroalimentare pentru telecomunicatii, industrie, IT, CATV, furnizori utilitti (redresoare, invertoare, UPS-uri)

  www.alphapower.ro

  UTILAJE CONSTRUCTII SECOND HAND

  Utilaje de constructi noi si second-hand. Import masini, echipamente si utilaje second-hand. Utilaje pentru constructii drumuri civile, utilaje pentru agricultura si transport, foraje, santiere de constructii. Echipamente industriale, excavatoare, buldozere, tractoare, statii de betoane, statii de asfalt.

  www.utilajeconstructii.eu

  Green Enterprise Energy SRL

  -incalzire infrarosu:film si panouri -pompe de caldura -izolatie termica:glet termoizolant (termoreflexiv) pentru interior si exterior -garduri si porti din Aluminiu-import Grecia -recuperatoare caldura -tratarea apei

  SUD EXPERT

  Sudura, taiere plasma, taiere oxigaz, mecanizare si automatizare, instrumente de masura si control, tratamente termice, sarme, electrozi.

  www.sudexpert.ro

  NERAMO Distribution srl

  Importator genti de scule, cutii ermetice, ANTIEX lanterne, binocluri, statii emisie receptie ATEX, aparate de vedere pe timp de noapte, scuturi, casti catuse antiglont, arme franghie, cordelina alpinism, cutite scule electroizolante, detector metale.

  www.neramo.ro

  FLUIDTECHNIK SRL

  Executam la comanda sau dupa model sertizari de furtunuri hidraulice de medie si inalta presiune, marca MANULI. Furnizam cuple rapide hidraulice (FASTER) originale si kit-ul de reparatie, specifice marcilor KOMATSU, BOBCAT, CAT, etc.

  www.fluidtechnik.webs.com

  SC. CONSICONSULT SRL

  Reprezentant unic in Romania al firmelor Widos Germania producator aparate de sudura tevi si materiale plastice. Reprezentant unic in Romania al Firmei Suedeze GIA Industri producator de echipament miner.

  www.consiconsult.ro

  SUNTEC TRADE

  Suntec Trade importator si distribuitor tehnica de calcul HP-imprimante, calculatoare, laptopuri noi si reconditionate, service si intretinere birotica, de asemenea o gama larga de piese de schimb pentru imprimante HP.

  www.suntec.ro

  VOLTA MARINE SRL

  S.C. Volta Marine S.R.L. in calitate de importator, comercializeaza si asigura garantia, calitatea produselor si a serviciilor pentru echipamente destinate santierelor navale pt. care se asigura certificate eliberate de registru naval, si industrie.

  www.voltamarine.ro

  Elkoplast Romania srl

  Activitati internationale in domeniul livrarilor de containere si alte instrumente prevazute pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor.

  www.elkoplast.ro

  KLEEMANN LIFT RO

  Sisteme complete de lifturi (hidraulice, electrice de persoane sau materiale cu sau fara camera de masini), cat si componente, O gama larga de sisteme speciale de ridicat: lifturi auto, parcari auto, scari rulante

  www.kleemannlift.ro

  FORTEX s.r.l.

  Suntem una dintre cele mai mari firme de distributie din Transilvania, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, specializata in comertul cu metale, in special otel beton nefasonat si fasonat. Oferim preturi competitive cu transport inclus, pentru toata gama de otel beton in bare si colaci, produse insotite de toate documentele, avizele si certificatele aferente, de provenienta romaneasca si straina.

  www.fortexhd.ro

  EUROPART ROMPART SRL

  EUROPART – Furnizorul complet de echipamente pentru atelierul dumneavoastra: Tehnica de fixare. Instrumente. Echipamente pentru uzine si ateliere. Siguranta muncii si protectia mediului. Produse chimico-tehnice. Tehnica fluidelor.

  www.europart.ro

  Data Base SRL

  Constructii containere birou, inchiriere containere tip birou, containere standard, container sanitar, inchiriere container depozit, containere second hand, containere speciale.

  www.chv.ro

  UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM

  Reprezentant autorizat -statii betoane -statii asfalt, instalatii bitum -statii sortare concasare -utilaje deszapezire -masini maturat si gunoi -linii productie industrie agricultura zootehnie -silozuri cereale -micro FNC

  www.ucifocsani.ro

  AC INSTALL

  AC INSTALL se ocupa cu filtrarea apei potabile, nepotabile si deversarea sa. Dispunem de o gama larga de produse si instrumentatie pentru domeniul apei (filtre, membrane, osmoza inversa, epurare, microfiltrare, tehnologii noi, produse chimice etc)

  www.acinstall.ro

  Dr.Kocher srl

  Vindem scari si schele KRAUSE, import Germania, certificate TUV si abilitate pentru Romania. Inchiriem schela de fatada.

  www.drkocher.ro

  SC Alfa SRL

  Comert chingi de ridicare,de ancorare, sufe metalice, cabluri, palane, chei, accesorii, dispozitive cu brat. Inchideri, usi industriale, usi sectionale, usi rulou, usi frigorifice, usi rezistente la foc, antifoc, rotative, automate, Dotari depozite, transpaleti, rafturi

  www.depozite-logistica.ro

  Eishi Machinery Co., Ltd.

  SHANGHAI EISHI MACHINERY CO, LTD. este unul dintre cei mai experimentati EPS (polistiren expandat, styrofoam) & sandwich panou masini de furnizori în Asia.

  www.eishimachinery.com

  OHM SERV srl

  Reparam sisteme hidraulice pentru: - utilaje de constructii; - utilaje forestiere si agricole; - alte echipamente si instalatii; Comercializam componente hidraulice si pneumatice. Echipamente si consumabile pentru sudura la cele mai bune preturi.

  www.hidraulica-center.ro

  MB TRADING srl

  Comercializeaza echipamente industriale, Germania si Austria,ce corespund standardelor UE de protectie a mediului : spalare degresare uscare piese si ambalajele , debavurare si finisare piese , tratare ape industriale , transport si prelucrare span.

  www.mbtrading.ro

  SC Frontal-Holz SRL

  Distribuitor Wisniowski Produse: usi de garaj, usi industriale, garduri rezidentiale, garduri industriale, panouri de gard borduratre, usi ferestre din lemn si PVC, fatade-pereti cortina, automatizari usi-porti servicii: masurare, proiectare, executie et

  frontalholz.ro, wisniowskiromania.ro, gardurigalvanizate.ro, garduriindustriale.ro

  Instal Monde srl

  Distribuitor tehnica de calcul HP-imprimante, calculatoare, laptopuri noi si reconditionate, service si intretinere birotica, telefoane mobile dual sim

  imprimante-it.ro

  TopScule.ro

  Reprezentanta pentru Romania a marcii DELTA, firma specializata in domeniul echipamentelor, dispozitivelor si accesoriilor de ridicat,ancorat si stivuit. Livrari din stoc si promotii lunare pe site. Va asteptam.

  www.topscule.ro

  RODOMAR INTERNATIONAL SRL

  Importator de pompe de apa italienesti BBC Elettropompe Srl - pompe submersibile, pompe ape uzate, pompe de suprafata, grupuri de pompare, pompe anti-incendiu si accesorii.

  www.bbcpompe.ro

  <%Firma%>