Firme de constructii - Feronerie

  INTERCONT SRL

  Reprezentanta nationala UNDEFASA SPANIA-producator de gresie si faianta-importator ob. sanitare, tavane false ecologice fonoabsorbante cautam dealeri

  www.intercontromania.ro

  METATOOLS SRL PLOIESTI

  Accesorii scule electrice. Utilaje pentru constructii. (BOSCH; METABO; MAKITA; ATLAS-COPCO; STANLEY; STONE; RIDGID). Generatoare de curent si de sudura. Echipamente tehnologice pentru sudura. Compresoare, Motocompresoare, Pompe, Hidrofoare, Motopompe. Feronerie, accesorii si profile PVC si Al. Elemente de asamblare. Unelte de mana. Spuma poliuretanica, silicon si benzi adezive. Utilaje pentru prelucrarea metalului si lemnului. Aparate de spalat de inalta presiune. Generatoare de aer cald.

  www.metatools.ro

  PRO AS COMPANY SRL

  Distribuitor autorizat de scule electrice, scule de mana, scule pneumatice, utilaje, organe de asamblare, feronerie pentru PVC, garnituri pentru tamplarie PVC, sisteme de ventilatie.

  www.proas.ro

  VETCHIM SRL

  Firma noastra vinde componente si subansamble geam temopan: sticla float (de toate tipurile), bahete de aluminiu, banda butil, coltare, silicoane si spume PU, surube, caramizi de sticla pt. Oferim si consultanta necesara

  Metalnef 2000

  Turnatorie de fonta, otel, aluminiu, bronz si alte neferoase. Producem mobilier de gradina si parcuri. Stautuete bronz. Piese turnate in sitem clasi, matrita, amestec dur sau ceara. Obiecte de arta si industriale.

  MetalArt

  Firma noastra este producatoare de articole din fier forjat atit pentru exterior cit si pentru interior. Realizam lucrari unicat cat si serie industriala.

  www.metalart.ro

  ARABESQUE

  Materiale de constructii (betoniere, materiale metalurgice), sisteme pentru amenajari (adezivi, chituri, gips-carton, placi speciale), dispersii, alchidice, mortare, adezivi, silicoane, spume, parchet, lambriuri, glafuri, usi, hidroizolatii si sisteme de acoperisuri, instalatii sanitare si termice, echipamente electrice si corpuri de iluminat, produse lemnoase, feronerie.

  www.arabesque.ro

  AMSET PRODEXIM S.R.L.

  Producem si comercia;izam materiale de constructii diverse: confectii metalice (otel beton, plasa sudata, sarma neagra, cornier laminat, profile metalice, bare trase, tabla, teava), BCA, caramida, electrice, caramida Porotherm, tigla elpreco, electrozi, cuie, distantieri, discuri taiat - polizat, vopsea, grund, lacuri, pensule, Cherestea, Faianta, Brau faianta, Gresie exterior, gresie interior, aracet, silicon, obiecte sanitare, manusi, oteluri speciale, ciment, adeziv, glet, membrane bituminoase, polistiren, gips-carton - KNAUF, tavan casetat 60 x 60 cm, profile, accesorii, ipsos, suruburi, dibluri si cuie, diverse, tevi instalatii.

  www.amset.ro

  COMMET CAR

  COMMETCAR SA va ofera: profile usoare, mijlocii si grele, otel carbon, otel aliat. Tabla neagra, subtire, mijlocie, var, ciment, tigle si diverse produse din mase plastice. Tabla decapata, tabla zincata si tabla de aluminiu. Benzi laminate la cald, teava instalatii si constructii neagra si galvanizata. Sarma neagra si zincata, produs din sarma neagra si zincata (impletitura, cuie, sarma ghimpata, electrozi etc.). Ingrasaminte chimice si alte produse necesare agriculturii.

  PETREA AGENTURA TEHNICA

  Utilaje si linii CNC pentru producerea de tamplarie din aluminiu si PVC; Utilaje si linii CNC pentru producerea de geam termoizolant si prelucrarea sticlei; Sisteme germane de profile din PVC - Roplasto; Feronerie germana pentru usi si ferestre din aluminiu si PVC.

  www.petrea.ro

  RAMOS G IMPEX

  Corpuri de iluminat, Instalatii electrice, Aparataj pentru automatizari retele, Aparataj electric de joasa tensiune, Instalatii / echipamente de ventilatie, Elemente de fixare / organe de asamblare, Placari din gips carton, Montaj tavane false, Placari gresie / faianta / marmura / granit, Tencuieli, Placi din gips carton, Tavane din gips carton, Tavane lamelare, Lambriuri, Parchet, Scule electrice / mecanice, Unelte / accesorii pentru constructii / amenajari.

  www.clemans.ro

  VBH ROMCOM

  Totul de la un singur furnizor! VHB - Depozote de ferestre si usi - echipari si accesorii in Tg. Mures, Bucuresti, Timisoara, Baia Mare. Import si distributie la nivel national de: - feronerie si accesorii pentru ferestre si usi din PVC, lemn si aluminiu; - pervaze interioare si exterioare din plastic sau aluminiu; - sisteme complete de deschidere de la distanta.

  www.vbh.ro

  WALDECK TRADING IMPEX SRL

  Amortizoare usi, cilindrii, feronerie, sisteme automate usi si ferestre, balustrade, accesorii sticla, silduri blindate, usi stica, metalice, lemn, manere inox, alama, nailon, sisteme de glisare, confectii metalice.

  www.waldeck.ro

  BIZZPLUSS srl

  Termopan Brasov. Informatii utile tuturor despre termopane, si domeniile conexe. Productie si montaj de calitate. Din respect pentru clienti. Promotii, cupoane valorice de cumparare, cadouri, pe care nu ai vrea sa le scapi. Viziteaza-ne site-ul

  termopan-brasov.ro

  ROMABELT S.R.L.

  Distributie feronerie SAVIO import Italia pt. tamplarie din aluminiu la preturi extraordinare

  BALKAN AMERICAN TRADING srl

  Unelte zugravit, vopsit si tapetat import Austria: trafaleti, pensule, spacluri, bidinele. Unelte si scule constructii, hobby si profesionale: clesti, ciocane, chei, feronerie, SDV-uri etc. Certificat garantie.

  ROMCO SYSTEM srl

  ROMCO System - o echipa cu experienta, formata din specialisti, ingineri proiectanti si muncitori cu inalta calificare in proiectare, executie si montaj. Executam tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, pereti cortina - cu geam termopan. Asiguram efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica. Va oferim solutia completa in dotarea ferestrelor: glafuri, plase de protectie contra insectelor, rulouri exterioare, jaluzele.

  www.romcosys.ro

  PROVIALIS SRL

  Importator si distributor de automatizari si feronerii pentru porti,partener oficial al produselor Tauitalia. Principalele produse distribuite:motoare pentru porti batante sau culisante, feronerii porti autoportante rezidentiale si industriale in consola

  proautomatic.ro

  Lintop Constructii SRL

  LINTOP CONSTRUCTII SRL, dealer autorizat LINDAB, ofera solutii verificate pentru toate detaliile, va ajuta de la momentul inceperii proiectului pana la finalizarea executiei cu servicii de caliatate. Tigle metalice, sistem de jgheaburi si burlane, tabla cutata, grinzi usoare, sipci metalice, sistem de hale, tabla plana, porti industriale, elemente de tinichigerie, elemente de siguranta pentru acoperisuri.

  www.lintop.ro

  Sziferon Srl

  Produaător feroneri pt. Mobilier si accesorii metalice

  www.sziferon.ro

  Energo

  ENERGO proiecteaza, executa, livreaza si monteaza structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis (confectii metalice, profile sudate, grinzi).

  www.energobv.ro

  Tempus S.R.L.

  Firma noastra comercializeaza produse hidro-termo-sanitare, pentru instalatii cat si materiale pentru amenajari interioare, scule si aparataj electric de uz casnic si de joasa tensiune. Centrale si cazane termice pe combustibil gazos, lichid, solid. Radiatoare otel, aluminiu, fonta. Tevi si fitinguri. Pompe de circularie, hidrofoare, pompe submersibile. Tevi si fitinguri pentru alimentarile cu apa si instalatii sanitare Obiecte sanitare: cazi, chiuvete, WC-uri, baterii sanitare, mobilier si accesorii baie si bucatarie. Materiale pentru amenajari (Gresie, faianta, varuri si vopsele, tencuieli, adezivi, gleturi, chituri Usi). Aparataj electric si corpuri de iluminat, feronerie, scule pentru zugravit, tapet, autocolant, sisteme gips carton.

  www.grupartera.ro

  TAVI srl

  Distribuitor feronerie: feronerie pentru mobilier, feronerie pentru usi si ferestre, feronerie pentru binale, organe de asamblare, accesorii si materiale pentru tapiterie, accesorii pentru usi si ferestre, accesorii pentru amenajari interioare, accesorii functionale pentru mobila, accesorii decorative pentru mobila.

  www.sctavi.ro

  SAGITTA INTERNATIONAL SRL

  Importatori si distribuitori de organe de asamblare (suruburi, piulite, saibe, dibluri, tije, ancore, etc.), elemente de ventilatie (grile, usi de acces, ventilatoare), scule si unelte (Bosch, Makita, Stanley, Alpen, etc.)

  www.sagitta.ro

  PLANNJA CONSTRUCTII S.R.L.

  Acoperisuri, tigle metalice, tabla de fatuit, accesorii pentru acoperisuri. Sistemul pluvial Plannja: jgheaburi, burlane, carlige. Acoperire de protecție formată dintr-un poliester de tipul High Build si stratul de culoare dorit.

  www.plannja.ro

  TEONIC srl

  Feronerie si accesorii pentru mobila si binale, lacuri si baituri ICLA, materiale pentru decoratiuni interioare.

  www.teonic.ro

  EUROCASA S.R.L.

  Distributie, comercializare si montaj diferite tipuri de usi. Usi de interior la cele mai inalte standarde de finisare, intr-o gama bogata de modele si tipuri de furnir. Usi si ferestre din lemn. Usi blindate de intrare ce se remarca printr-o fiabilitate deosebita si o functionare silentioasa. Feronerie si accesorii pentru usi. Produsele firmelor: Garofoli, Barausse Spa, Eclisse, Gardesa, Pol-Skone Sp. z. o. o., Frascio.

  www.eurocasa-craiova.ro

  TWIST INTERNATIONAL.srl

  Tamplarie PVC cu geam termopan Low-i, marca Trocal 100% calitate germana. Producator de usi si ferestre din PVC cu profile Trocal si feronerie Siegenia import Germania, glafuri, plase contra insectelor, usi garaj.

  www.twist.ro

  DOORS INTERNATIONAL SRL

  Usi! Usi de Interior, Exterior, Tehnice, Metalice, Industriale, Vile, Aparamente, Institutii, Hoteluri! Agrementate ISO 9001 - Importator direct al produselor PORTA din Polonia. Garantie 24 luni minim pana la 10 ani! Usi de Interior, Usi de Exterior, Usi Metalice, Usi de Apartament, Usi Tehnice, Usi Ignifugate, Usi Izolate Fonic. ISO 9001 Accesorii comercializate: chei si yale, vizor, folie placata, sisteme de siguranta, sisteme de securitate, sisteme de control acces, feronerie Servicii oferite: consultanta, transport, montaj, garantie, service. Activitati: importatori de usi, distribuitori de usi, comercianti de usi.

  www.porta-doors.ro

  FINI GROUP S.R.L.

  Ferestre si usi din PVC cu geam termopan. Profile PVC ARCAPROFIL produse sub licenta italiana, WIESSESEN tip mahon si stejar, feronerie ROTO si G-U Germania, garantata pentru 15000 de cicluri de functionare, geam termopan cu sticla Low-E Pilkington.

  HI-FI CONSTRUCT srl

  Tamplarie PVC KBE-Trocal germana cu geam termoan, feronerie sigenia-aubi germana, in spatii proprii de productie, preturi atractive, profesionalism.

  HUNING TRADE SRL

  Importator exclusiv pt. usi automate glisante si circulare pt. firma ERREKA, accesorii pt. porti, motoare industriale GFA Elektromaten. Accesorii comercializate: sisteme de siguranta, sisteme de control acces, feronerie, rotile pentru porti si usi. Servicii oferite: consultanta, transport, montaj, garantie, service. Activitati: importatori de usi.

  DAS BILD

  Das bild! Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, plase impotriva insectelor, rulouri exterioare, elemente de feronerie. Partener autorizat REHAU, feronerie G-U. Cea mai buna calitate la cel mai bun pret.

  www.dasbild.ro

  FEREXPERT srl

  Ferexpert Romania va ofera feronerie mobila de cea mai buna calitate, natur sau galvanizat cu zinc, in diferite culori, alb, galben irizant sau negru. De asemenea executam confectii metalice de orice tip.

  SCHROT AUTO SRL

  Firma noastra realizeaza montaj tabla tigla import Belgia cat si produce si comercializeaza accesorii pentru invelit acoperisuri (frontoane, dolii, opritoare de zapada si altele).

  VERPORT SRL

  Case si casute din lemn chertat, saune si ferestre termopan cu tamplaria din lemn triplu stratificat natur sau lacuit. Importator; distribuitor de feronerie Siegenia, cu garnituri pentru etanseizare, accesorii.

  www.verport2005.cabanova.ro

  MACO SISTEM

  Distribuitori: - Produse ceramice: blocuri ceramice Porotherm, grinzi / buiandrugi Porotherm, tigla Tondach, tigla Bramac. - Produse metalurgice: sistem gard bordurat, plase sudate, tevi rectangulare si rotunde, otel beton, sarme / cuie, carmiere si platbande - Produse finisaj: piatra naturala, tencuieli decorative, sistem termoizolant, ciment alb, var, nisip. Efectuam hidroizolatii si termoizolatii.

  www.macosistem.ro

  SCHURING ROM

  Oferim produse de calitate adecvate pentru fiecare tip de ferestra si usa de apartament si tot necesarul pentru productia de ferestre: feronerie, seturi de manere, accesorii, si o tehnica exceptionala de asamblare.

  www.schuring.ro

  CARMARIONE

  Dealer MEGA PROFIL, vinde si monteaza tabla tigla, cutata, ondulata, panouri SDW, jgheaburi si burlane PVC si metal

  C&G TRUST COMPANY S.R.L.

  Comert en-gros cu suruburi autofiletante si autoforante pt rigips, dibluri fixare rapida, suruburi autoforante cap bombat pt profile, nituri pop aluminiu-otel, suruburi de cuplare pentru mobila si suruburi autofiletante pentru lemn si PAL.

  SELIRON

  Producator de profile si elemente de etansare pentru tigla metalica si tabla cutata, benzi expandabile si solutii etansare. Produse: elemente de etansare, suruburi si saibe, benzi, distantiere, silicon, ambalaje pentru transport. Distribuitor SOUDAL.

  www.seliron.ro

  M-LUCIANO srl

  Comercializam tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgeaburi, burlane si accesorii. Materiale pot fi folosite atat in domeniu civil cat si in cel industrial. PACHET PROMOTIONAL: Oferim GRATUIT masurarea si proiectarea invelitorii cat si transportul la beneficiar in judetul Timis. Dealer autorizat MEGAPROFIL. PRETURI DE PRODUCATOR Orice comanda se onoreaza in termen maxim de 10 zile de la plata avansului.

  ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.

  Comercializam toata gama de materiale de constructii; montaj autorizat invelitori; confectii inox si fier la comanda; echipe de amenajari interioare si exterioare; GARANTIE pentru toate lucrarile noastre; transport si consultanta gratuita.

  www.alvvimar.ro

  PRO FENSTER SRL

  Comercializam tamplarie PVC cu geam termopan. Profile Rehau, feronerie GU, sticla din import, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare. Executie, transport si montaj incluse in pret. Preturi fara concurenta. Cautam colaboratori.

  www.profenster.ro

  Fensterexpert

  Tamplarie PVC cu geam termopan, low-i marca Trocal 100%, calitate germana. Producator de usi si ferestre din PVC cu profile Trocal si feronerie Siegenia import Germania, glafuri, plase contra insectelor, rulouri, usi garaj.

  www.fensterexpert.ro

  SANDER IMPEX 96 SRL

  Firma infiintata in 1996, cu capital integral privat are ca obiect de activitate distributia de fier beton, executie si distributie de plase sudate si fier fasonat.

  INTER BUILDING srl

  Distribuim toata gama de produse LINDAB: tigla metalica, tabla cutata trapezoidala, tabla lisa, jgheaburi si burlane, porti de garaj, porti industriale, case pe structura usoara, constructii usoare, hale industriale.

  www.interbuilding.ro

  Termopan Assembling SRL

  Sisteme de tamplarie din profile PVC germane REHAU si feronerie germana G-U, ferestre, usi de interior, usi de exterior, glafuri, rulouri (jaluzele), plase contra insectelor

  www.termopan-assembling.ro

  BIM CONSTRUCT SRL

  Fabrica de tamplarie PVC, profilul utilizat: RAMPLAST. Geam termopan, feronerie germana GU. Profile tetracamerale la preturi asemanatoare celor pentacamerale. Fabrica de preturi mici.

  ECRIMPLAST SRL

  Confectionare si montare tamplarie din PVC si Aluminiu la standarde europene. Sticla termopan - Feronerie G-u, Profile PVC- REHAU, Profile Aluminiu EXALCO - Grecia. Calitatea ne recomanda .

  www.ecrimplast.ro

  CAMIROM s.r.l.

  Producem placi-multicui, coltare multicui, o gama diversificata de piese metalice, care pot executa cu succes orice tip de imbinare de rezistenta din lemn (case din lemn, mansarde, sarpante, hale industriale si agricole).

  www.camirom.ro

  COLOS COMPANY s.r.l.

  Tamplarie PVC de calitate. Feronerie G-U Germania, profil veratec tetracameral cu design deosebit. Peste 30 de tipuri de geam termoizolant de la Foat-Low-E la albastru reflexiv. Calitatea conteaza!

  www.coloscompany.ro

  CASA NOASTRA Timisoara

  Tamplarie PVC calitate 100% germana, 5 camere, sticla Low-E + argon, feronerie Roto. Usi de interior si exterior. -Jaluzele verticale/orizontale Retea nationala!

  www.casanoastra.ro

  PRO GARANT srl

  Firma noastra comercializeaza o gama larga de suruburi, piulite, nituri, pop-nituri, dibluri, conexpanduri, autoforante, autofiletante, sisteme de fixare, si suntem importatori directi de furtune de productie vest-europeana.

  3F GRAAL SRL

  Distribuitor pentru judetul Hunedoara: scule, unelte, cuie, plasa de gard, plasa rapitz, sarma, echipamente de protectie(manusi de protectie,cizme apa noroi,salopete,casti de protectie,pelerine de ploaie,bocanci de protectie), electrice.

  www.3fgraal.ro

  ALUTERM GROUP SRL

  Importator direct: usi automate culisante drepte-curbe-rotative, automatizari pentru porti batante-culisante, bariere automate, usi rapide industriale, usi sectionale, actionari pt. ferestre si cupole, accesorii de feronerie porti, placi din policarbonat

  www.aluterm.ro

  Olimpiada Prod S.R.L.

  Printre produsele comercializate de Olimpiada Prod se numara: pavele,pavaje,placaje, borduri, dale, garduri din beton, jardiniere,ghivece, rigole, boltari, fose septice, tuburi din beton,inele din beton,coama gard, coama stilp si multe altele. Calitatea inalta a tuturor produselor, precum si calitatea muncii se observa in fiecare proiect dus la bun sfarsit de catre profesionistii de la Olimpiada Prod .

  www.pavele-garduri.ro

  SIMAX AUTOMATIC

  Usi automate Dorma, Acesorii usi (manere, balamale, amortizoare), Usi din sticla. Plafoane si pereti falsi din material textil si pvc Clipso.

  www.simax.ro

  BIELECTRO CE SRL

  BIELECTRO CE srl produce si comercializeaza PANOURI DE PLASA SUDATA conform STAS 438-3/80 cu diametre de Ű4, Ű5, Ű6 mm, cu dimensiuni de la 6000x2000 la 6000x2400, cu ochiuri de 100x100 la 200x200. Pretul este negociabil in functie de cantitate

  www.bielectro.ro

  INTERMAESTRO srl

  Intermaestro SRL este o firma care se ocupa cu importul si distributia manerelor si accesoriilor pentru usi si ferestre marca Maestro.

  www.manerepentruusi.ro

  ALF SERVCOM SRL

  Producator de tamplarie din PVC cu geam termopan. Utilizam numai materiale occidentale, certificate si agrementate, ecologice, de mare eficienta : profile PVC marca KBE-Profine - GERMANIA, feronerie G.U.- GERMANIA, geamuri termopan Glaverbel - BELGIA.

  www.termopanpvc.ro

  Avantaj Exim

  Producem si comercializam tigle si accesori din material compozit termoplast. Invelitorile din materialul compozit termoplast au o serie de avantaje fata de invelitorile din materiale traditionale.

  LEGATO srl

  LEGATO srl, companie cu capital privat, distribuie: profile PVC QUALIDRA; profile aluminiu ETEM; feronerie G-U; garnituri Producta Italia si Secil; spume si adezivi Den Braven. Reprezentanti Romania pentru feroneria Cervellini Italia.

  www.qualidra.ro

  AUSTRODACH TRADING SRL

  Importator al produselor VILLAS Austria GMBH. Accesorii pentru acoperis: membrane bituminoase, sindrile bituminoase, amorse, tabla la rola aluminiu, cupru, titan zinc, zincata, otel zincat vopsit. Scurgeri si accesorii: bratari, burlane, capace, carlige pentru jgheaburi colectoare, coltare, coturi, elemente de evacuare, elemente speciale, jgheaburi, racorduri. Executie acoperisuri speciale. Aparate leister pentru folii pvc. Extrudere manuale. Generatoare externe de aer. Scule automate. Scule automate pentru sudura combinata. Scule de mana - tip stationar. Scule manuale tip compact. Scule semiautomate. Fatade si acoperisuri pentru hale metalice, casete, tabla trapezoidala. Hidroizolatii Sika, Impermeabilizarea fundatiilor si suprafetelor in contact cu solul. Membrane Lichide. Membrane pentru acoperisuri si produse auxiliare. Sigilari si lipiri. Hidroizolatii Villas Austria: amorse, bariere anticondens, hidroizolatii antiradacina, hidroizolatii autoadezive, hidroizolatii pentru acoperisuri plane, hidroizolatii pentru poduri parcari tunele. Sindirile in diferite culori. Luminatoare si Cupole Aco. Cupolete - Luminatoare. Scule de mana: aparate, arzatoare, burghie, capsatoare, ciocane, clesti, cutie, cuttere, dalti, fierastraie, foarfece, masini, patente, pensule, pistoale, prisme, recipiente, reductoare, rulete, seturi, sfori, trepte, vincluri. Sisteme de fixare Ejot: acoperisuri plane, ancore, dibluri, dibluri polistiren, nituri, scule si accesorii. Sisteme de placare terase. Sisteme de pardoseli suparainaltate. Sisteme de rigole Aco. Rigole. Tabla plana din aluminiu, cupru sau zinc. Termoizolatii.

  EURONARCIS SRL

  Suntem unici distribuitori de conectori metalici pentru asamblarea lemnului folositi la constructii din lemn, mansardari, case lemn, foisoare lemn, feronerie pentru porti si garduri, precum si cea mai larga varietate de suporti tv, pentru LCD, plasma, audio-video, console pentru polite de rafturi, placi multicuie pentru amblare lemn cu deschideri mari.

  www.euronarcis.ro

  GERO ELECTRONIC GROUP srl

  Scule profesioniste de mana marca UNIOR: chei fixe, chei cu articulatii fixe sau mobile, clesti, clesti specializati pentru aplicatii electronice, scule VDE pentru inalta presiune, chei tubulare, cuttere, seturi de tubulare, surubelnite profesionale cu toate tipurile de capete existente, ciocane, dalti, unelte pentru masurat lungimi si cupluri de forta, produse pentru depozitarea uneltelor, seturi de unelte, bancuri de scule. Membrane bituminoase si accesorii de aplicare. Lucrari de hidroizolatii pentru terase blocuri, acoperisuri, hale industriale. Lucrari de inox: balustade.

  www.geroelectronic.ro

  TERMOCONEX srl

  Termoconex srl - producator tamplarie PVC, Ludus, Targu Mures, Regin. Usi, ferestre termopan. Profile Veka, feronerie Roto.

  www.termoconex.ro

  AXUS AMBIENT

  Axus Ambient producator si distribuitor autorizat de tamplarie pvc Rehau cu geam termopan Saint-Gobain Franta si feronerie Maco Austria Utilaje de ultima generatie Elumatec Germania. Deviza: De la noi cumparati calitate la cele mai mici preturi.

  www.axusambient.ro

  REGEN GRUP

  Producator si montator de tamplarie pvc si aluminiu. Profil Pvc Rehau, aluminiu Metra sau Exalco, feronerie Roto, sticla Gleverbel sau Saint Gobain. Executanti ai unor lucari de avengura ca: Carrefour Ploiesti, Hotel Cioplea Predeal, Dacia Pitesti.

  www.regen.ro

  METAL INOX INTERNATIONAL GROUP srl

  Metal inox international group comercializeaza produse din otel inoxidabil, fitinguri, metal, inox, otel, table, metal inox, profile, electrozi, sarme, organe de asamblare, suruburi, piulite.

  www.otel-inox.ro

  PAMMIROM IMPEX SRL

  Reprezentanta ISEO. Unic importator si distribuitor articole de feronerie si sisteme antipanica ISEO.

  www.pamm.ro

  CORSICA COM 996

  Executam confectii din fier si fier forjat: garduri, balustrade, grilaje, mobilier.Raport calitate pret cel mai bun de pe piata.

  MARNO TRADE S.R.L.

  Dealer autorizat pentru sisteme de invelitori din tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica "GERARD" - 50 ANI Garantie, tigla metalica PRUSZYNSKI, sisteme de drenaj HUNTER, RUUKI si PRUSZYNSKI, hidroizolatii si materiale constructii.

  www.marnotrade.ro

  L&N PUERTAS

  Unici distribuitori ai marilor firme de usi din spania; San Rafael si Uniarte: usi de interior, de intrare, blindate, fete de dulapuri inzidite, interioare de dulapuri, parchet, parchet de exterior, feronerie, birouri, mobila la comanda etc. Cautam colaboratori.

  www.elsienpuertas.com

  CIFEP IMPORT-EXPORT

  Depozit cu feronerie si profile pvc si aluminiu! preturi explozibile! Lucram cu profile tip Windoline si feronerie de tipuri diferite.

  BAKRI COM SRL

  Comert, organe de asamblare suruburi toata categoria (Metrice: cap hexagon, cap bombat, cap cilindric, cap inecat-filet lemn, filet tabla, autoforant, autofiletant, amprenta, crestat, cruciform, plat, Philips.

  BASEN IMPORT EXPORT S.R.L.

  Firma BASEN IMPORT EXPORT pe linga contoare de gaz mai executa: diverse confectii metalice dupa specificatia clientilor, piese din tabla subtire prin presare la rece dupa schita sau desenul clientilor, vopsitorie in camp electrostatic.

  www.basen.ro

  POLNEBO srl

  POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich folii anticondens, jgheaburi si burlane, cat si ferestre de mansarda.

  www.polnebo.ro

  TOLFER Romania

  Societatea TOLFER are placerea sa va prezinte gama de materiale din tabla de otel. Puteti consulta catalogul nostru atasat, care contine gama de produse si accessorii oferite.

  www.tolfer.be

  AL INST CON SRL

  Putem realiza aproape orice model din fier forjat, iar prin lucrarile executate am atins o gama foarte variata: garduri, porti, usi intrare, balustrade pentru scari si balcoane, grilaje pentru ferestre, feronerii, obiecte de decoratiuni interioare.

  www.fiermanualforjat.ro

  Termocasa Consulting srl

  Distribuim feronerie, profile pvc, utilaje pentru productia de ferestre PVC. Producem timplarie pvc, rolete si site.

  www.termocasa.ro

  SC GOG METAL SRL

  Firma specializata pe turnatorie neferoasa si reciclarea oricarui tip de deseuri feroase sau neferoase.

  www.gogmetal.ro

  GRESTINCOM SRL

  PRODUCATOR de tigla metalica GRESTROOF, tabla cutata vopsita si zincata si accesorii metalice. Calitatea GRESTROOF este asigurata de materia prima superioara si de folosirea utilajelor ultramoderne.

  www.grestincom.ro

  BIGSERV CONSTRUCT S.R.L.

  Distribuitor - montator tigle metalice, tabla plana, sistem de jgheaburi si burlane , accesorii acoperis Ruukki / Arcelor, acoperisuri metalice, sarpante, tigle, precum si ferestre de mansarda si accesorii pod Fakro.

  www.bigserv.ro

  WINDOORDESIGN srl

  WINDOORDESIGN - tamplarie PVC si aluminiu, geam termoizolator, plase insecte, glafuri, feronerie, jaluzele

  www.windoordesign.ro

  PRO CAD-COM srl

  Distribuitor: Tabla tip tigla, tabla cutata, tabla plana, accesorii, jgheaburi si burlane, suruburi, folie anticondens, ferestre de mansarda, scari acces pod.

  Romextil

  Romextil se ocupa in Timisoara cu productia de piese si accesorii metalice din fier forjat si din zamac turnate centrifugal. Zamacul, un aliaj de zinc se preteaza foarte bine la acoperiri metalice deosebite prin galvanizare si anume acoperiri cu zinc lucios, cupru, nichel.

  www.romextil.ro

  ALGEN PROD

  Calitate europeana pentru executia si montajul de tamplarie din AL si PVC interioara si exterioara, pereti cortina (fatade structurale si semistructurale), placari de tip BOND.

  www.algen.ro

  Bel Profile S.R.L

  Sistemele de acoperis metalic Bel Profile: tigla metalica, accesorii pentru tigla metalica. Sisteme de scurgere Bel Profile, zincat, din PVC. Sisteme complementare pentru acoperisuri usoare si luminatoare din policarbona, acril, PVC.

  www.belprofile.ro

  EXPO TEST CONSTRUCT

  Comercializarea unui sistem complet de acoperis din tigla metalica GERARD – acoperita cu piatra naturala si sistem de drenaj adecvat (in functie de configuratia sarpantei), brand fara concurenta pe piata romaneasca. Oferim servicii complete: servicii de montaj acoperis - GERARD; servicii de montaj ferestre de mansarda FAKRO; servicii de mansardare (realizarea termoizolatiei mansardelor locuibile); tratament ignifugare si fungicid; servicii de refacere sistem complet acoperis (reparatii, modificari, intretinere sistem dulgherie, invelitoare, acesorii, sistem drenaj); Servicii de transport.

  www.testconstruct.ro

  ThyssenKrupp Sisteme pentru Constructii S.R.L.

  Sisteme pentru Constructii. Acoperisuri: profile trapezoidale, profile arcuite, profile poligonale arcuite, profile sinusoidale, sistem pentru acoperisuri. Pereti: profile trapezoidale, arcuite, poligonale arcuite, sinusoidale, casete structurale, elemente pentru usi metalice. Plansee. Accesorii.

  www.tk-hoesch.ro

  PANDOOR COM srl

  Accesorii si feronerie sticla securizata. Manere, balamale usi, sisteme de glisare, balamale dus, sisteme perimetrale, sisteme spider pereti cortine, conectori sticla, accesorii copertine, balustrade din inox, sisteme pentru scari din sticla.

  www.pandoor.ro

  H Metal

  Firma cu capital privat ce distribuie produse metalurgice. tabla, tevi, profile otel.

  www.h-metal.ro

  IMARO Group

  Balustrade si Garduri ornamentale de gradina - prefabricate Gata de pus in opera, doar cu ajutorul unor dibluri si suruburi. Modulare, usor de montat Se pot adapta la orice situatie din teren Pret de producator - incepand de la 50 lei/m fara TVA Panouri l

  www.imaro.ro

  FeroTech Distribution

  feronerie usi, feronerie tamplarie lemn, pvc, heicko, suruburi, spuma poliuretanica, amortizoare, marere usi, maestro, hoppe, agb, balamele usi, inchidere multipunct, lacate, import germania, den braven, manere inox, silicon universal, glafuri, pervaze, p

  www.ferotech.ro

  Amas Electric s.r.l.

  Importator direct si distribuitor STABILUS GmbH, vindem Arcuri cu gaz si Amortizoare hidraulice de vibratie, fabricate de firma germana (Arcuri cu gaz=Echilibroare pe gaz=Telescoape de compensare).

  www.amaselectric.ro

  <%Firma%>