Firme de constructii - Instalatii

  FAROM SRL

  Foraje pentru alimentari cu apa mare medie si mica adancime, denisipari, lucrari edilitare, instalatii, automatizari.

  www.farom.etare.ro

  EXPRESCONSTRUCT ANK SRL

  Executie obiective civile si industriale, reparatii capitale, amenajari interioare, lucrari "la cheie", zidarie, zugraveli, lucrari gresie si faianta, lucrari instalatii.

  www.expresconstruct.ro

  CASA BOHN SRL

  Lucrari de instalatii. Comercializam materiale de constructii in Timisoara.

  PROIMSAT SA Rm.Valcea

  Inginerie si integrator de sistem: sisteme electrice de medie tensiune, joasa tensiune si de iluminat, sisteme HVAC (incalzire, ventilatie, climatizare), sisteme de automatizari civile si industriale, sisteme de securitate, sisteme de telecomunicatii.

  www.proimsat.ro

  PLUTOS IMPEX srl

  Firma noastra comercializeaza echipamente si accesorii pentru instalatii termice, de climatizare si sanitare, radiatoare aluminiu sau otel, teava multistrat, si alte materiale de instalatii. PRODUSE: boilere, cazane din fonta, centrale cu condensare, centrale murale, cazane pe combustibil solid, panouri solare, radiatoare otel, pompe de circulatie.

  www.plutos.ro

  IPCMG SA

  Proiectare: Zone rezidentiale, hoteluri, piete, spatii comerciale, hale industriale, pavilioane administrative, reabilitare cladiri, expertize tehnice, reabilitare instalatii, studii de solutie si proiecte la cheie.

  www.ipcmg.ro

  Natilus exim arca srl

  Instalatii electrice la cheie de la proiect pina la punere in functiune fara ca beneficiarul sa alerge dupa aprobari, autorizatii etc amenajari interioare pereti de rigips, plafoane false, zugraveli, instalatii.

  EPI CONSTRUCT SRL

  www.instalatii.ro -Executie-Proiectare-Instalatii: incalziri, centreale termice, climatizare, ventilatii, frigorifice, sanitare, alimentari cu apa, gaze, electrice, automatizari, case inteligente.

  www.instalatii.ro

  PROINSTAL PIPE SRL

  Comert en-gros cu materiale de instalatii, materiale de constructii, etc Executie de instalatii (termice, sanitare, climatizare) Lucrari profesionale de amenajari interioare.

  www.proinstalpipe.ro

  Certificat Energetic Bucuresti

  Cum se obtine un certificat energetic, actele necesare si tarife pentru certificat energetic. <p><a href='http://www.cesconsulting.ro/certificat-energetic.html'>Certificat energetic</a></p>

  http://www.cesconsulting.ro/certificat-energetic.html

  ARCONI GRUP

  Executia si service-ul urmatoarelor categorii de instalatii: instalatii tehnico-sanitare, termo-ventilatii/ climatizare, instalatii electrice de joasa si medie tensiune, instalatii hidraulice sub presiune, instalatii tehnologice, automatizari, avertizare si stingere incendiu, anti-efractie, telefonie, sonorizare/ voce-date, TV, TV.C.I., traducere simultana, gestiune hoteliera.

  www.arconi.ro

  ASCON S.A.

  Organizarea de santiere si pregatirea terenului. Constructii de cladiri si de geniu civil. Lucrari de instalatii si izolatii. Lucrari de finisare.

  ATAS 02 PRODEXIM

  AXIOME CONSTRUCT

  Proiectarea si executia unei game largi de lucrari de instalatii de încalzire centrala: centrale termice, panouri solare, boilere, pompe si hidrofoare, sisteme de incalzire cu radiatoare + ACM, incalzire prin pardoseala, incalzire cu ventiloconvectoare, sisteme de degrivrare.

  www.axiome.ro

  BLACK SEA SUPPLIERS

  Comercializare de produse si echipamente pentru: sisteme si echipamente de incalzire, alimentari cu apa, articole sanitare, aer conditionat, instalatii de gaz, materiale de constructii si amenajari, industria alimentara. Service pentru produsele comercializate. Consultanta tehnica pentru instalatii

  www.blackseasuppliers.ro

  CIPEC

  Incalzire prin pardoseala cu cabluri electrice. Executia de sisteme de incalzire cu cabluri electrice. Producere si comercializare: covoraselor incalzite electric; rogojini electrice incalzitoare; incalzitoare electrice pentru sticle (alimentate la bateria auto) - 12 Vcc; incalzitoarelor electrice pentru butoaie; benzi incalzitoare. Executia de sisteme de incalziri spatiale: Panouri radiante de incalzire pentru spatii inalte (supermarketuri; spatii de depozitare; sali de sport; hale de productie; spatii de prezentare). Executia de sisteme de incalzire industriale, prin inductie pentru rezervoare cu capacitate între 100 litri si 14 mc. Noi solutii de incalzire si racire bazate pe resurse energetice neconventionale (instalatii solare, pompe de caldura etc). Producere si comercializare de (dispozitive de tratare magnetica) utilizate pentru inlaturarea depunerilor de crusta (piatra) de pe peretii metalici interiori ai instalatiilor. Producerea de dispozitive de tratare magnetica a combustibilului lichid - utilizate pentru imbunatatirea arderii si reducerea consumului de combustibil lichid de pana la 10%. Proiectarea si realizarea de sisteme centralizate de masura a consumurilor energetice, cu oferirea de solutii pentru reducerea acestor consumuri. Asiguram servicii de proiectare si executie pentru: instalatii termice (casnice si industriale); instalatii sanitare, electrice, de ventilare, de automatizare, utilaje si linii tehnologice pentru industria chimica, instalatii electrice de forta si comanda, tablouri electrice de forta, instalatii de automatizare, tablouri de comanda, instalatii electrice de iluminat interior si exterior.

  www.cipec.ro

  CRICOS

  DANALIS

  DUE P BILL

  ELBA

  Prin activitatea ce o desfsoara, ELBA asigura iluminatul pentru toate domeniile de activitate: industrial, comercial, public, casnic, pentru terenuri de sport, etc. realizând în acelasi timp „sisteme de iluminat la cheie" pentru toate domeniile.

  www.elba.ro

  GE-PO GRUP

  Import de echipamente destinate instalatiilor termice, de ventilatie si de climatizare: cazane, centrale termice pentru orice fel de combustibil, arzatoare, pompe de caldura, vane de amestec si reglaj, echipamente de climatizare, saune.

  www.ge-po.ro

  LOIAL IMPEX

  Proiectare, executie si service: instalatii electrice si automatizari, instalatii sanitare, termice si de gaze, instalatii de ventilatie si climatizare, productie tubulatura de ventilatie, sisteme de securitate control acces, antiefractie si antiincendiu, telecomunicatii, DTP, echipamente de supraveghere si dirijare trafic rutier.

  www.loial.ro

  MARICON

  Comercializarea materialelor de instalatiilor si constructii. Incalzire: centrale termice, boilere, radiatoare, panouri solare. Apa: pompe, hidrofoare, vase expansiune, rezervoare. Ob. sanitare. Materiale de constructii. Electrice. Scule si dispozitive.

  www.maricon.ro

  MILENIUM CLIMA

  Centrale termice si instalatii de incalzire: cazane, instalatii solare, automatizari, arzatoare, pompe de caldura, Instalatii de climatizare rezidentiala si climatizare comercial-industriala. Accesorii de montaj pentru instalatii. Studiu de solutie si proiectare. Consultanta si asistenta tehnica la montaj. Lucrari de constructii-montaj, punere in functiune, autorizarea functionarii. Garantie si postgarantie. Service si intretinere pentru intreaga gama de produse.

  www.mileniumclima.ro, www.voolkan.ro

  PANEBO '94

  PLASTUNION GROUP

  Producatori de tubulatura din diferite materiale paetru transportul si distributia diferitor fluide si gaze combustibile, substsntelor chimice agresive, apa calda etc.

  www.plastunion.ro

  POMPE INSTAL

  Importator direct si service autorizat Grundfos, ofera o gama larga de electropompe, instalatii de pompare si accesorii pentru: circulatie, uz casnic, alimentare cu apa, ridicarea presiunii, evacuare ape uzate si aplicatii speciale.

  www.pompeinstal.ro

  ROMSTAL

  Importului si comercializare de echipamente pentru instalatii termo-hidro-sanitare, ceramica (gresie si faianta), corpuri de iluminat si echipament electric.

  www.romstal.ro

  SICOR

  TIAB

  Montaj instalatii in constructii Proiectare tehnica si tehnologica Probe si verificari pentru instalatii si echipamente Service si mentenanta Protectie prin zincare Inchirieri, reparatii scule si utilaje pentru constructii Sistem de management integrat calitate- mediu- sanatate si securitate in munca certificat de SRAC sub acreditarea IQ-NET Prelucrarea petrolului, petrochimie si chimie Constructii de masini si echipamente Metalurgie si siderurgie Constructii civile si social-culturale Industria materialelor de constructii Industria produselor agricole si alimentara Industria energetica Transporturi Industria textila si pielariei Produse de cauciuc si mase plastice

  www.tiab.ro

  TOTAL ELECTRIC CO

  www.totalelectric.ro

  VALROM INDUSTRIE

  DANSTAL MONDE S.R.L.

  www.danstalmonde.go.ro

  Menatwork Est Prefabricate srl

  Menatwork Est Prefabricate este specializata in distributia materialelor prefabricate utilizate in constructii, amenajari interioare si finisaje, dar si a produselor si echipamentelor specifice sectorului electric, de ventilatie si de climatizare. Compania dispune de personal calificat care ofera asistenta tehnica si comerciala in activitatile derulate.

  www.menatwork.ro

  FREON Trading International

  Instalatii climatizare, instalatii automatizare, instalatii ventilatie, instalatii frig comercial si industrial, instalatii incalzire. Reparatii: climatizare, automatizare, ventilatie, frig comercial si industrial, incalzire.

  www.freonti.ro

  TECTON TRUST

  Structuri civile si industriale (hale metalice si infrastructuri), amenajari interioare si exterioare pentru sedii administrative, vile la cheie, reparatii capitale, pardoseli industriale si decorative, instalatii termice si sanitare.

  www.tectontrust.ro

  HOLDREICH Bau-System-Technik

  www.holdreich.de

  XYMEX PREST S.R.L

  Executie si proiectare lucrari de constructii civile (locuinte, spatii comerciale, sedii firme, constructii social - culturale, etc). Executie si proiectare constructii industriale (hale de productie). Alimentari cu apa (aductiuni, distributii, racorduri). Amenajari de drumuri (betonate, balastate, din dale prefabricate). Instalatii electrice si sanitare. Comert cu materiale de constructi.

  www.xymex.ro

  GEVIS PROTEAM SRL

  Consulting, expertizare, proiectare, executie, comercializare si service, instalatii pentru constructii.

  www.gevisproteam.ro

  RDV GROUP srl

  Executam instalatii termice cu eficienta ridicata si consumuri specifice reduse. Detinem autorizatii I.S.C.I.R.

  http://www.rdvgroup.ro

  MONDOSERVICE srl

  D&T Industrial Equipment

  www.dtie.ro

  H2O International srl

  Echipamente dedurizare, deferizare, desulfurare, eliminare amoniac, azotat, azotit, sterilizare cu ultra violete, clorinare, etc. Distributie filtre apa, casnice, comerciale, industriale, municipale, filtre pentru chiuveta sau pentru intrarea in cladire

  www.h2ofilter.ro

  General MPM Impex S.R.L

  Societatea comerciala General MPM Impex S.R.L ofera: lucrari de proiectare, întocmirea documentatiei tehnico-economice si montarea conductelor, retelor interioare si exterioare de gaze naturale, bransamente si instalatii de gaze naturale.

  ACVA CONSTRUCTII srl

  Societatea functioneaza din anul 1993, are asociat unic si capital integral privat. Societatea dispune de personal de conducere si executie cu experienta dobandita in tara si pe santiere de constructii din intrega lume.

  www.acva.ro

  STACO 94 CONSTRUCTII

  Societatea comerciala STACO 94 CONSTRUCTII SRL este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate proiectarea, consultanta, asistenta tehnica si executia de constructii civile si industriale si instalatii electrice, sanitare si de

  IB Instalatii Solare srl

  Firma romana cu capital german, reprezentanta comerciala consulting / service pentru: instalatii solare utilizate in producerea apei calde menajere, instalatii de sustinere a incalzirii centrale, incalzire piscine, instalatii de epurare, fose septice biologice.

  www.instalatii-solare.de

  VLANDA COMPANY SRL

  Proiectare, furnizare, montaj instalatii alimentare gaze naturale, instalatii sanitare, alimentari apa, instalatii de incalzire, aer conditionat, ventilatie.

  SI SERVICE srl

  Executie instalatii sanitare, instalare, punere in funtiune si service pentru centrale termice

  VALPLAST Industrie SRL

  PRODUCATOR: Tubulatura, camine si fitinguri din PVC pt canalizare. Tubulatura si filtre PVC pentru tubarea puturilor. Tubulatura PVC pentru drenaj. Tubulatura PVC pentru protectia cablurilor electrice. Glafuri, lambriu interior, siding, sageac, PVC expandat.

  www.valplast.ro

  Eco Industrial srl

  Executie centrale si puncte termice, echipamente pentru centralele termice, cazane, schimbatoare de caldura, retele alimentare combustibil, retele instalatii de stins incendiul, istalatii sanitare, climatizare, izolatii, constructii metalice, service.

  www.ecoindustrial.ro

  AMI SA BAIA MARE

  Compania AMISA (Antrepriza Montaj Instalatii SA) proiecteaza, executa si comercializeaza lucrari din domeniul constructiilor. Lucrari de constructii montaj: constructii civile si industriale, instalatii sanitare, electrice, incalzire centrala, automatizari si climatizare, reparatii centrale termice si instalatii. Alimentari cu apa, izolari de tevi si conducte, service si reparatii. Retele electrice: extinderi si reparatii retele electrice de joasa si medie tensiune, reparatii retele iluminat public. Executie instalatii interioare si exterioare de gaz, apa, electrice, canalizare, termice, ventntilatie, centrale termice, statie de reglare si masura gaz, retele magistrale de gaz, reparatii capitale conducte de gaz. Retele de telecomunicatii. Modernizari si inchideri de mina. Acoperiri metalice (zincare). Confectii metalice diverse. Verificari si reparatii metrologie. Lucrari de montaj instalatii diverse. Activitati de testari (control nedistructiv, analize gaze). Comercializeaza echipamente termice produse de firma MESCOLI - CALDAIE din Italia Elaborarea de studii si documentatii pentru lucrari de instalatii in domeniul constructiilor. AMISA PROIECT are ca activitate principala elaborarea de studii de prefezabilitate / fezabilitate, proiecte tehnice si de executie pentru instalatii in constructii (apa-canal, termice, electrice, ventilatie - climatizare, gaz). Servicii de consultanta tehnica de specialitate in domeniul instalatiilor.

  www.amisa.ro

  GAPA SUD 21

  Specializare in executarea sau dotarea cu materiale si echipamente a unor lucrari complexe de instalatii pentru constructii individuale si civile.

  GEMOSTAL IMEX SRL

  Executie instalatii termosanitare, climatizare, instalatii electrice si automatizari, echipare tablouri electrice, proiectare instalatii electrice

  GPM INTERNATIONAL SRL

  Import, distributie materiale instalatii termice si sanitare, proiectare montaj-centrale termice, piscine, rigips, echipamente electrice iluminat, tamplarie lemn, pvc si aluminiu. Livrari la santiere si magazine. Termene de plata avantajoase-posibilitati rate.

  www.gpm-international.ro

  SPARTACUS SRL

  Va oferim la preturi de producator, urmatorele produse pentru instalatii: coturi forjate, flanse plate si flanse cu gat, reductii, capace bombate.

  www.spartacus.ro

  Energoproiect srl

  Instalatii termice, sanitare, aer conditionat, cazane, arzatoare, pompe, boilere, izolatii, utilaje profesionale de bucatarie, dotari hoteliere, proiectare, servicii.

  www.energo-proiect.ro

  TERMGAZ PROIECT SRL

  Lucrari de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale si sisteme de distributie (Autorizata A.N.R.G.N), instalatii termice (Autorizata I.S.C.I.R.) pentru montare/instalare conform PT-A1- 2002). Instalatii sanitare, lucrari de apa si canal. Tipuri de servicii oferite: Proiectare si avizari de documentatii instalatii de utilizare, statii de reglare - masurare, bransamente si extinderi retele sisteme de distributie. Asistenta tehnica in domeniul luicrarilor de gaze naturale. Conultanta si asistenta tehnica la beneficiar. Executii instalatii de utilizare: reparatii la instalatii de utilizare, montare instalatii de utilizare, intretinere instalatii de utilizare, executie bransamente, executie - extinderi retele de distributie, modificari sisteme de incalzire, executie instalate centrala de apartament in bloc termoficat sau imobil cu centrala termica proprie.

  www.termgazproiect.ro

  scSICONFECT srl

  executa lucrari de : instalatii:-apa -gaz -incalziri -etc confectii metalice

  PLASTOTERM SRL

  SC PLASTO TERM SRL comercializeaza centrale termice, calorifere, instalatii termice si obiecte sanitare. Plastoterm este autorizata ISCIR pentru montare/instalare, PIF, service si reparare pentru echipamente si instalatii termice.

  THERMO COM srl

  Comercializare centrale termice DE DIETRICH, FERROLI, LOGICA-lemne, aer cald TECNOCLIMA, aeroterme SABIANA, aparate de aer conditionat DAIKIN, TRANE, CITIZEN, HENSON, ventilatoare DYNAIR, SOLER&PALAU, perdele de aer FRICO(Suedia).

  www.thermocom.ro

  IMSAT ALBA S.A.

  Instalatii electrice civile si industriale. Sisteme de securitate. Automatizari porti si usi. Confectii metalice diverse. Activitati in domeniul nuclear.

  REGAL SRL

  Sisteme de drenaj a apelor pluviale, menajere si industriale Hauraton-Germania (rigole si separatoare de hidrocarburi si grasimi). REGAL S.R.L. Iasi este dealer SOTRALENTZŽ, TECHNEAUŽ, MUFLEŽ, BIRCOŽ, FORBOŽ, PLANNJAŽ, VELUXŽ si a statiilor modulare de epurare a apelor uzate menajere. Pentru toate produsele asiguram gratuit asistenta tehnica la cerere.

  www.regalis.ro

  91 COSTYON CONSTRUCTII srl

  Servicii profesionale in domeniul constructiilor civile si industriale. Constructii cladiri. Restaurari, renovari, consolidari. Amenajari interioare. Lucrari de izolatii. Confectii metalice. Instalatii termice, electrice, sanitare si de gaze.

  www.costyon.ro

  Marconstruct S.R.L.

  Executie de instalatii electrice, sanitare, termice, foraje orizontale, inchirieri de utilaje pentru constructii edilitare.

  Agafia Construct S.R.L.

  Proiecteaza si executa urmatoarele lucrari: bransamente gaze, contorizari individuale de gaze, separari si renominalizari etc.

  Industrial MD Trading S.R.L.

  Importator de armaturi, tevi, izolatie si accesorii ale acestora pentru industria de petrol si gaze, apa, canal, si pentru aplicatii industriale. Produse: obturatoare multidimensionale, gari de lansare/primire pentru godevil, vane, materiale termocontractile pentru izolatii, cuplaje izolatoare electric monobloc, cuplaje universale, teuri, benzi termocontractile, coliere de reparatie din otel inox, robinete, distantiere si burdufuri de etanseizare, hidranti subterani, tevi izolate cu polietilena, tevi din otel izolate.

  www.imd.ro

  Selin's

  Import si distributie de materiale pentru instalatii, tehnica incalzire, radiatoare, centrale termice, filtre apa, robineti, fitinguri, baterii, toata gama de accesorii pentru instalatiile de apa si gaz, cabine dus, mobilier baie, ceramice.

  www.selin.ro

  ABC Systems

  Centrale termice, instalatii de climatizare, instalatii frigorifice comerciale si industriale, scule electrice BOSH, MAKITA, piese de schimb, compresoare si agregate frigorifice, tevi din cupru, otel, multistrat, profile, table din otel si cupru, fitinguri si armaturi, inclusiv pentru oxigen inalta presiune, elemente de masura si control, elemente de protectie si automatizare, freoni, filtre, uleiuri frigorifice.

  www.abcsystems.ro

  Rominserv Valves IAIFO

  Proiectare, fabricare si comercializare armaturi industriale din fonta si otel (robineti, filtre, separatoare, indicatoare de nivel), supape de siguranta cu arc. Membra a Grupului Rompetrol. Produse cu diverse utilizari in domeniile: petrolier, petrochimic, transport de gaze, centrale termice, retele de distributie a apei, pentru temperaturi de lucru joase si ridicate, precum si pentru medii de lucru specifice.

  www.rominservvalves.ro

  AQUAPOLIS S.R.L.

  Executam la nivel occidental, cu preturi rezonabile, instalatii termice si montaj centrale, instalatii sanitare, instalatii de ventilatie, instalatii de climatizare si instalatii electrice pentru orice tip de cladiri.

  INSTAL MESTERUL CASEI srl

  Constructii, renovari, instalatii de climatizare, incalziri si aer conditionat, canalizare, instalatii sanitare, jacuzzi, piscine, amenajari interioare. Sistemele REHAU de incalzire prin pereti, incalzire prin pardoseala, sisteme pentru instalatii electrice.

  www.instalmc.ro

  ALFA BIT SRL

  Furnizor de instalatii solare pentru producerea apei calde menajere, incalzirea imobilelor, incalzirea PISCINELOR, dusurilor de pe plaja etc

  www.alfabit.ro

  Apdeva SRL

  Constructii case, arhitectura, proiectare, design, amenajari, ambiental, consultanta, instalatii, reparatii, renovari etc.

  www.case-apartamente.ro

  PAVONE IMPEX S.R.L

  Amenajari interioare, instalatii, confectii metalice.

  B.C. PROCON S.R.L.

  PROIECTARE INSTALATII ELECTRICE,SANITARE TERMICE PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

  Imperial Star SRL

  Proiectare, executie instalatii sanitare, termice, electrice. Contoare de apa rece/calda, contoare energie termica, repartitoare de costuri. Centrale termice, aer Conditionat si ventilatie. Hidroizolatii si amenajari interioare.

  www.lamborghini-constanta.ro

  DEO GRUP srl

  Firma de instalatii monteaza centrale termice (inclusiv debransari), executa separari de gaze, reparatii sanitare, inclusive service pentru Asociatii de Proprietari.

  SBM - Ro SRL

  In calitate de reprezentant al unor importanti producatori internationali de echipamente de incalzire, ventilatie, climatizare, aer conditionat, alimentari cu apa, promoveaza pe piata romaneasca tehnologia absoluta.

  LEFMAN srl

  Proiectare si Executie Instalatii pentru Constructii (Termice, Sanitare, Climatizare, Electrice)

  www.lefman.ro

  URBIS ARMATURI SANITARE S.A.

  Societatea noastra produce si comercializeaza armaturi sanitare si accesorii pentru camera de baie si bucatarie.

  www.urbisas.ro

  TERMOPLUS SRL

  Servicii instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii gaz, punere in functiune si service, verificare tehnica periodica si avize de functionare pentru centrale termice.

  www.termoplus.com.ro

  Eurocraft Instal SRL

  Societatea noastra executa instalatii termice sanitare si electrice pentru case, apartamente, hale industriale etc.

  Nelsim Instal SRL

  Suntem inregistrati ca subantreprenori pentru executia programului de contorizare a Bucurestiului. Ne ocupam de: Constructii civile si industriale. Instalatii de alimentare cu energie electrica a cladirilor. Instalatii pentru iluminare interioare si exterioare. Instalatii de protectie la descarcari electrice. Automatizari. Echipamente si materiale pentru instalatii electrice. Montari de tablouri electrice, puncte de automatizare, comanda si control, semnalizari industriale. Sisteme de supraveghere antiefractie si control acces. Acoperisuri, sisteme de scurgere si rigole, sisteme de invelitori. Drumuri si platforme, terase. Platforme de mare rezistenta. Drumuri si cai de acces din asfalt si pavele. Tamplarie din PVC si aluminiu: ferestre, usi, inchideri de balcoane, partitionari, vitrine, sere, geamuri termopan, glafuti interioare si exterioare, jaluzele, obloane si plase de insecte. Izolari si amenajari, lucrari rigips si tavane false. Instalatii de incalzire: centrale termice, boilere, radiatoare, puncte termice, retele termice, sisteme de incalzire prin pardoseala. Canalizare. Echipamente si materiale pentru instalatii sanitare. Montarea contoarelor de apa rece si calda menajera. Instalare contoare de apa, gaze si energie termica: bransamente, retele civile, retele industriale.

  www.nelsim.ro

  SANITERM SERVICE SRL

  Distribuitor autorizat centrale termice Vaillant si Ferroli, autorizat ISCIR, pompe WILO, automatizari, climatizari, calorifere, instatii piscina, sisteme tevi, robineti, izolatii, materiale sanitare. Executa lucrari instalatii in constructii, proiectare instalatii.

  TAFY INTERNATIONAL

  Realizam în tara si strainatate pentru persoane juridice si fizice lucrari de: constructii, montaje, instalatii, izolatii, lucrari speciale la obiectivele civile si industriale, turistice, socio-culturale etc.

  www.tafy.ro

  TERMOFARC srl

  Producator de centrale termice pe rumegus, lemn, gaz, mixte; cosuri de fum inox sau galvanizate, radiatoare, boilere, sisteme de filtrare si evacuare a aerului.

  www.termofarc.ro

  SERV-ELECTRON srl

  Executam instalatii de incalzire, climatizare, aer conditionat, service autorizat I.S.C.I.R pentru centrale termice, arzatoare, tuburi radiante si alte aparate consumatoare de combustibili gazosi. Distribuitori autorizati: Ariston, Termomax, Immergas, Lambo.

  www.servelectron.ro

  GENERAL INVEST srl

  Hidranti, cutii hidrant, pichete PSI, furtunuri pompieri, stingatoare, tevi refulare, reductii, racorduri, echipamente de protectie, centuri siguranta.

  www.generalinvest.ro

  LOGIMAETICS ELECTRIC

  Proiectare-executie instalatii electrice, tablouri electrice, automatizari si actionari, paratrasnete INGESCO, prize pamant, protectii la supratensiuni, sisteme detectie si semnalizare incendiu, retele voce-date. Import-distributie aparataj electric SIEMENS: intrerupatoare, contactoare, relee, motoare, convertizoare de frecventa, automate programabile, sigurante automate, protectii diferentiale, prize/intrerupatoare, cleme, butoane. Conductor cupru stanat 50mmp pentru prize pamant si paratraznete.

  www.paratrasnet.ro

  THERMA SERVICE SRL

  Instalatii climatizare, incalzire, ventilatie, automatizari. (HVAC) Proiectare, comercializare, executie, mentenanta.

  www.therma.ro

  Ora Exacta SRL

  Ceasuri stradale, Orologii, Afisoare temperatura si text, Sisteme de Ceasuri, Ceasuri florale, Cronometre pentru siguranta circulatiei Ora Exacta SRL infintat in anul 2002 are ca principal Obiect de activitate proiectarea, executia, montajul, service-ul

  www.oraexacta.com

  CAPITAL SRL

  Vanzare, distributie, montaj si punere in functiune: echipamente termice, sisteme de reglare, boilere, contoare, repartitoare, accesorii termice. Servicii flexibile. Lucrari in orice zona a tarii, executate de profesionisti, garantie, post garantie, cel mai bun raport pret/calitate.

  www.instalatori.ro

  COMAT GRUP S.A.

  "COMAT GRUP" Buzău, este o societate comercială pe actiuni cu capital privat, distribuitor autorizat al tuturor societătilor comerciale din siderurgie si partial al celor de materiale de constructii, comercializează o gamă largă de produse metalurgice si materiale de constructii, Societatea isi desfăsoară activitatea în trei mari depozite: Depozit Buzău Depozit Bucuresti-Afumati Depozit Constanta

  www.comatgrup.ro

  COMPANIA ENERGOPETROL S.A.

  During a century of existence, our company has managed to impose on the national and international by highly qualified specialists and the quality of its work done in areas such as: design, installation and operation of electrical installations and automation.

  www.energo.ro

  TELECONSTRUCTIA S.A.

  Teleconstructia realizeaza retele telefonice locale, publice si private pentru platforme industriale, intreprinderi, porturi, spitale, banci, hoteluri, etc. Lucrari de canalizatii telefonice (conducte, camere de tragere), instalari si jonctionari de cabluri (de cupru si fibra optica) masuratori, teste. Sisteme de transmisiuni si retele interurbane. Serviciile noastre in domeniul realizarii de sisteme de transmisiuni si retele interurbane implica lucrari de canalizatii telefonice, instalari si jonctionari de cablu (de cupru si fibra optica), instalare echipamente de transmisie (PDH, SDH, etc.), masuratori, teste si implementari. Centrale telefonice publice. Lucrari de montare centrale telefonice. Cablare locala. Interconectare. Teste si implementare. Sisteme de alimentari electrice, tablouri electrice, unitati de baterii, redresoare. Transmisii radio si televiziune, legaturi de comunicatii prin microunde, instalare echipament de comunicatii, instalare, confectionare, realizarea fundatiilor pilonilor, turnurilor. Instalarea si reglarea antenelor. Masuratori specifice. Alte servicii instalare sisteme de cumutatie privat (PABX) reabilitari de drumuri. Lucrari specifice domeniului cailor ferate, lucrari si instalatii de gaze, instalatii conducte alimentare cu apa si canalizare, cablare structurata instalatii de alarmare incendiu si antiefractie in incinta, instalatii televiziune circuit inchis, dispecerat, constructii structuri metalice, distributie materiale de constructie.

  www.teleconstructia.ro

  Tebodin Romania Consultants & Engineers s.r.l.

  Tebodin Romania furnizeaza o gama larga de servicii pentru procesele tehnologice: Productie (separare, tratamentul hidrocarburilor). Transport / Depozitare (tevi, rezervoare, terminale de incarcare – descarcare). Distributie (proiectare, autorizare si supervizare statii distrubutie carburanti). Imobiliare - Consultanta si proiectare de: cladiri de birouri, centre comerciale, cartiere rezidentiale, studii de fezabilitate, basic engineering, detailed engineering, urmarire executie proiect, management de proiect. Industrie: produce materiale de constructii.

  www.tebodin.com

  AMBER TECHNOLOGIES S.R.L.

  Centrale termice germane VAILLANT, radiatoare RADSON, incalzire in pardoseala, aer conditionat DAIKIN, LG, pompe si hidrofoare WILO, izolatii ARMSTRONG, materiale pentru instalatii.

  www.amber.ro

  FIAMMA BRENNER SERVICE S.R.L.

  Vindem-montam-asiguram service in garantie si extragarantie pentru instalatii de incalzire, sanitare, antiincendiu, piscine, aer comprimat, cazane si instalatii de abur, centrale termice.

  www.fiamma.ro

  FAM INSTAL CONSTRUCT SRL

  Comercializam o gama variata de materiale pentru instalatii: robineti, vane fluture, vane sferice, flanse, coturi pentru sudura, garnituri, fitinguri, electrozi pentru sudura,teava, mufe tiganesti, reductii forjate, canepa

  www.faminstal.ro

  UNIVERSAL CONSTRUCT SA

  Constructii de cladiri si lucrari de geniu;Lucrari de imbunatatiri funciare, edilitare, instalatii electrice, incal;zire apa canal,gaze, drumuri, alei si platforme, confectii metalice, tamplarie metalica si aluminiu, pvc.

  Silconprest S.R.L.

  Proiectare: instalatii sanitare, instalatii incalzire centrala, gaze naturale, constructii civile si industriale. Executie: sisteme de incalzire, instalatii sanitare, instalatii gaze naturale, lucrari edilitare.

  CHIRU&CHIRU SRL

  Executam lucrari de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale. Oferim seriozitate si profesionalism.

  MICORS srl

  Constructii civile, proiectare, finisari, instalatii, renovari, acoperisuri.

  MERCO INSTAL CONSTRUCT SRL

  INSTALNET SERVICE srl

  Montaj instalatii termice, de incalzire, sanitare si gaze; Partener autorizat ROMSTAL, BUDERUS, BLACKSEA, BALTUR.

  SOLART International srl

  Importator de pompe de caldura geothermale si panouri solare, asiguram montaj si service. Sisteme de incalzire profesionale cu coeficient de performanta ridicat. Echipamente pentru incalzirea prin pardoseala sau ventiloconvectoare.

  www.termice.ro

  SOLTECH AG serv srl

  Comercializam si punem in functie instalatii termice solare, compatibile cu orice tip de constructii.

  www.soltech.ro

  EPA CONSULT SRL

  Comercializare si instalare in domeniile climatizare (echipamente in expansiune directa, racitoare de apa, ventiloconvertoare) ventilatie (ventilatoare home confort, ventilatoare profesionale) si incalzire (centrale termice). Confectionare si montaj tubulaturi ALP si tabla.

  www.epaconsult.ro

  ROBMET SRL

  SC Robmet SRL Piatra Neamt este reprezentant exclusiv al Bolder Valve,oferind o gama variata de robineti si armaturi industriale din otel si fonta(robinete sertar pana, robinete inchidere ventil,robinete inchidere cu sfera,robinete clapa fluture,etc.) la un excelent raport calitate-pret.Stocurile considerabile ne permit livrarea produselor solicitate in 24 de ore de la primirea comenzii.

  www.robmet.ro

  CONCRET CONSTRUCT SRL

  Societate comerciala avand ca activitate principala constructiile civile si industriale cat si instalatii generale.

  www.cct.xyz.ro

  METALROM INDUSTRY

  Distribuitor scule abrazive, scule aschietoare, scule electrice, materiale pentru instalatii, fitinguri sudabile (coturi, teuri, reductii, flanse), fitinguri filetate.

  Alba Instalatii Srl

  Instalatii termice, sanitare, gaz, microcentrale, cazane, mobiliere de baie si obiecte sanitare, accesorii baie, fitinguri si tubulaturi cupru, pp-r, pexal, robineti apa si gaz, radiatoare fonta otel si aluminiu.

  ISET CONSTRUCT srl

  Societatea asigura instalatii tehnico-sanitare (ventilatie, termoficare, prevenire si stingere incendii, sanitare), instalatii electrice si automatizari, termoizolatii si hidroizolatii, fose septice.

  M.C.A. Videocom

  Sisteme profesionale antiefractie (alarme, video), sisteme CCTV (DVR) pentru, sedii de firme, depozite. Sisteme telefonice (centrale de orice capacitate).

  www.mcavideocom.ro

  GENERAL INSTAL srl

  firma de instalatii autoriz. ANRGN,ISCIR, ISO 2001,IQnet,sudori aut. ISCIR cautam lucrari mari in subantrepriza

  EUROOLI ION CONSTRUCT

  Constructii la rosu, finisaje, instalatii, acoperisuri, tot ceea ce va doriti sa fie de calitate in casa dumneavoastra, noi facem posibil acest vis. Calitatea in constructii este ceea ce noi facem.

  AQUA INSTAL CONSTRUCT SRL

  Realizeaza constructii in domeniul instalatiilor sanitare. Experienta vasta in acest domeniu (fosti salariati APA NOVA Bucuresti). AquaInstal Executa racorduri de canalizare si bransamente de apa, stradal si interior. AquaInstal Construieste: • camine de inspectie , conform cerintelor APA NOVA • separatoare de grasimi • fose septice

  www.aquainstal.ro

  AMRA Srl

  Foraje, alimentari cu apa, lucrari geologice, fundatii speciale, piloti, micropiloti, instalatii de incalzire cu pompe termice.

  ITALFLO TRADING srl

  Instalatii-Reprezentanta Romstal

  CESA AUTOMATIC

  Cesa Automatic - montam instalatii de interfoane si videointerfoane in zona Ramnicu Sarat-Buzau-Focsani. Instalatii de interfon pentru scari de bloc cu centrala telefonica incorporata, cartele de proximitate, automatizarea iluminatului pe scara.Vezi site

  www.cesaautomatic.go.ro

  ENERGIE SOLARA, MONSSON ALMA

  Pompele de caldura DIMPLEX sunt fabricate in Germania conform standardelor de calitate europene. Sunt cele mai performante centrale din lume, ajungand pana la un coeficientul de performanta de 5.5 !! INSTALATORI ! Ca unic importator pentru Romania a produselor de incalzire marca DIMPLEX GERMANIA, cautam colaboratori in vederea extinderii retelei de distributie in toata tara. Doriti sa aveti confort maxim la costuri reduse? Doriti sa va instalati in locuinta o pompa de caldura? Contactati-ne!

  www.solaria.ro

  INSTAN STIL srl

  SC INSTAN STIL SRL executa lucrari de instalatii termice, sanitare, electrice de ultima generatie! Echipe de ingineri si viitori ingineri de instalatii.

  MPA Construct

  Importator direct de separatoare (grasimi si hidrocarburi) si rigole Hauraton Germania. Importator direct de covor PVC si linoleum de trafic comercial intens Forbo Franta.

  ORAMONT Impex srl Oradea

  Consultanta si furnizare de echipamente pentru activitati de gospodarie comunala: utilaje pentru puncte termice, sisteme de incalzire si acm, sisteme de alimentare cu apa, tratarea apelor uzate, consultanta si proiectare.

  www.oramont.com/

  MARAL

  Firma are urmatoarele departamente :Ć CONSTRUCTII Ć INSTALATII Ć MAINTENANTA Companiile cu care a lucrat firma noastra sunt din diverse domenii de activitate : HIDROELECTRICA, ORANGE, ARCOM, KAUFLAND, MICHELIN, PHILLIP MORRIS, etc.

  www.maralro.ro

  INSACO SRL

  INSTALATII DE CAZANE DE ABUR SI APA CALDA,SERVICE PENTRU CAZANE SI ARZATOARE WEISHAUPT, RIELO , MAN. DISTRIBUITOR CAZANE LOOS , BUDERUS, FEROLI , HOVAL . EXECUTIE DE LUCRARI DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE

  COSMONIC SRL

  Executam instalatii electrice, instalatii termice, canalizare, instalatii sanitare, placari cu gresie, faianta, marmura, sape, tencuieli, gleturi, zugraveli, lucrari rigips, montaj parchet, mocheta lambriuri.

  INSTIRIG S.A.

  Instirig S.A., produce si comercializeaza, mobilier gradina din fonta, usi de soba, tucerie (turnatorie) din fonta, instalatii de irigat, utilaje - instalatii si unelte agricole etc.

  www.instirig.ro

  ECOSYSTEM INTERNATIONAL

  S.C. EcoSystem International S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, care este reprezentantul Concernului NIBE in Romania. Domeniul de activitate este importul si comercializarea produselor concernului Suedez Nibe. Produsele de baza sunt: - Pompele de caldura geotermale Fighter - Boilere si alte accesorii de imbunatatire, care se pot folosi la acest sistem de incalzire. Alte Produse: - Ventiloconvertoare - Panouri Solare - Centrale pentru lemn si pellets 70% economie cu Fighter

  www.ecosysteminternational.ro

  FORTRANS SRL

  Proiectam instalatii electrice de joasa tensiune pentru locuinte, vile si spatii industriale sau comerciale. Va oferim proiecte complete, insclusiv proiectarea tabloului electric si executia lui. Cu noi aveti siguranta unei lucrari de calitate.

  www.fortrans.tk

  THERMA COM srl

  Importator, distribuitor si reprezentanta tehnica a marcii Thermona Cehia. Centrale termice murale cu combustibil gazos (tiraj natural, fortat si in condensatie) si electrice cu puteri cuprinse intre 8 – 90 kW cu posibilitate de cascadare la 32 unitati.

  www.thermacom.ro

  TERAX srl

  Sisteme si solutii pentru eficienta energetica. Tu stii ce inseamna confortul? Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Pompe de caldura, camere video pentru termoscanare pentru determinarea pierderilor de caldura.

  www.terax.ro

  MYHOUSE srl

  Proiectare case/vile - cu proiecte tip, incluzind proiect arhitectura, rezistenta, instalatii, design, la preturi extrem de avantajoase, si executie

  Onistua Com srl

  Proiectare si executie instalatii gaz, sanitare, incalziri centrale. Executam si constructii metalice, confectii metalice de orice fel. Executam deasemenea constructii din fier forjat: garduri, porti, balustrade, parapeti, obiecte decor, mobilier.

  www.onistua.ro

  ECOTRUST AB srl

  Comercializam si montam Statii de Epurare a Apelor Reziduale cu marimi cuprinse intre 5 si 10.000p.e., cu aplicatii si in industrie. Toate produsele noastre sunt agrementate tehnic in Romania.

  IOANNINA IMPEX S.R.L.

  Importul si comercializarea: ventilatoarelor de uz casnic si industrial, aparatelor de climatizare de mica si mare capacitate, accesoriilor electrice. Montajul si service-ul aparatelor comercializate. Proiectarea si executia instalatiilor de climatizare si ventilatie.

  www.ventilation.ro

  ASCOMI TRADE COMPANY

  Importator si distribuitor echipamente de la: Nobel, Unical, Wilo, Geberit, Riello, Reflex, De Longhi, Trane, Honeywell. Statii de tratare apa si centrale termice. Echipamente tratare apa: statii de dedurizare, filtre cu nisip cuartos, filtre cu carbune activ, filtre deferizare, filtre denitrare, dozare chimicale, demineralizare, osmoza inversa, UV+sisteme de dozare. Echipamente instalatii: arzatoare, pompe, centrale termice, cazane incalzire, cazane de abur, vase de expansiune, storcatoare, boilere, echipamente climatizare, boilere, radiatoare, echipamente auxiliare.

  www.ascomi.ro

  V.E.S.T

  Instalatii de incalzire centrala, instalatii de incalzire sub pardoseala (pardoseala calda), centrale termice, instalatii complexe de ventilatie - climatizare, instalatii sanitare si de canalizare, sisteme profesionale de irigatii pentru gradini, instalatii de filtrare la piscine interioare sau exterioare, instalatii de incalzire si preparare apa calda menajera, folosind surse de energie neconventionale - panouri solare sau pompe de caldura.

  www.vestinstalatii.ro

  SISTECH EXPERT S.R.L.

  Societate de proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate, (sisteme de alarma, supraveghere video, control acces si marfa, avertizare si stingere incendii, video-interfonie) constructii si automatizari porti, sisteme de comunicatii si calcul.

  TERMODINAMIC SRL

  Armaturi industriale pentru retele de apa, termoficare, abur, gaze, fluide, petrochimice etc. - Danfoss, ARI, END, StarLine, Fromme, Pekos, Valvosider etc.

  www.termodinamic.com

  IRIGARDEN.SRL

  SC IRIGARDEN SRL, distribuitor al produselor Rain Bird, vine in intampinarea dvs prin comercializarea de aspersoare telescopice, rotoare, electrovalve de diferite dimensiuni, camine vizitare, controlere, senzori de ploaie, microaspersoare, accesorii.

  www.irigarden.ro

  Pro Master Sound

  Sisteme si instalatii de sonorizare profesionale, sisteme de traducere simultana si de conferinta, de amplificare mobile, de vot simultan, sisteme digitale de control si avertizare sonora! Va oferim montaj, transport si aparatura pentru toate sistemele.

  www.promastersound.go.ro

  SOLID INSTALL GROUP S.R.L.

  Proiectare si executie: instalatii sanitare, instalatii electrice, incalzire, ventilatie, climatizare, aer comprimat, abur.

  www.sigroup.ro

  COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY srl

  Produse din sticla, portelan, ceramica, produse din metal si din lemn. Bricolaj (cutii de scule, bancuri de lucru, dulapuri de scule, etajere metalice). Mobilier metalic (paturi, scaune, mese, dulapuri metalice, dulapuri vestiar, rafturi comerciale, expozitoare, seifuri dulapuri de armament). Fier forjat (mese, scaune, paturi, seturi semineu, lampi, sfesnice). Sticlarie (pahare, cani, decantere, vaze, sfesnice, boluri, bomboniere). Portelan (cesti, cani, farfurii, platouri, scrumiere, vaze, servicii de masa). Ceramica (cesti, cani, farfurii, platouri, scrumiere, ghivece de flori, vaze, servicii de masa). Diferite produse conform modelelor si desenelor de executie ale clientilor. Unic distribuitor de produse de fixare in constructii marcile Fix-Ring, Fix-Ring +, Connect-Ring, Fix-Asphalte, Fix-Elec, Speedy-Fix) din Franta.

  www.coreximftc.ro

  HIDROMIX SRL

  Hidraulica industriala, Furtunuri hidraulice, pneumatice, industriale, racorduri, teava hidraulica, armaturi pt furtunuri peste 600 de tipuri pe stoc, prelucrari mecanice cu CNC, tuburi calibarte pt pneumatica, racorduri push-in. Toate produsele sunt pe stoc.

  www.furtun.ro

  BOLOGNA SERVICE SRL

  Nacele autoridicatoare, platforme pentru lucru la inaltime montate pe autosasiu (reprezentanti unici in Romania pentru OIL&STEEL), autopropulsate, tractabile. VANZARI / INCHIRIERI / SERVICE ana.iosif@bolognaservice.ro

  www.bolognaservice.ro

  M-TECH SERVICE srl

  Executam lucrari instalatii: termice si sanitare, montari centrale termice la preturi fara concurenta!

  1ROMINSTAL PRO s.r.l.

  Proiectare, executie, service, pentru instalatii termice, sanitare, gaze, arzatoare si ventilatie. Promotii

  PETROUZINEX SRL

  Petrouzinex este importator direct si distribuitor de ROBINETI INDUSTRIALI . Oferim toate produsele din stoc, la cele mai mici preturi. Va asteptam pe www.ROBINETI-INDUSTRIALI.ro, www.PETROUZINEX.ro, sau la sediul nostru.

  www.robineti-industriali.ro

  EMGAZ CONSTRUCT srl

  Proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale, termice si sanitare, bransamente de apa si gaz.

  www.emgaz.ro

  EUROM ELECTRIC SISTEMS srl

  Efectuam masuratori P.R.A.M (masurarea rezistentei prizei de pamant si a continuitatilor), instalatii electrice si electronice de precizie cu personal calificat si componente de buna calitate.

  euromelectricsistem.tripod.com

  FIMT srl

  Societate infiintata in 1992, cu activitate in executia instalatiilor pentru constructii. Lucrari toate tipurile de instalatii.

  www.fimt.ro

  Rai Cezar Prest

  Executa lucrari de instalatii sanitare si termice.

  Kemorad grup srl

  Kemorad Grup societate comerciala cu capital integral romanesc, societate care comercializeaza instalatii de tratare a apei: dedurizare, osmoza inversa, filtrare UV, denitrificare.

  www.kemoradgrup.ro

  MAIAN CONST SERV SRL

  Proiecteaza si executa lucrari de constructii: zugraveli, tencuieli, vopsitorii, gresie, faianta, rigips ,confecti metalice, izolati terase, pavaje, borduri si instalati sanitare, termice, apa-canal, gaze, electrice). Colaboram pentru lucrari orice firma.

  ANT CONST D&I srl

  Constructii de cladiri, lucrari speciale de constructii, izolatii, protectie anticoroziva, instalatii tehnico-sanitare, ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri etc.

  EXTREMIS COMPANY

  Scetatea noastra executa lucrari de instalati electrice sanitare si termice precum si service la domenile enumerate mai sus, este infintata in anul 2003.

  Ena Design Construct S.r.l

  Constructia de cladiri si lucrarii de geniu, constructia de cladiri din structuri usoare, montaj, instalatii, amenajari.

  www.ena-group.ro

  PROMOTERM DOBROGEA SRL

  Centrale termice si instalatii de incalzire, instalatii de ventilare–climatizare, instalatii de pompare. Import si distributie: echipamente pentru centrale termice, radiatoare, coliere si izolatie, echipamente de ventilare - climatizare, sisteme de pompare.

  www.promotermdobrogea.ro

  Mono Activ Grup SRL

  Societatea noastra ofera o gama larga de produse si echipamente pt instalatii (robinete industriale, flanse plate si cu gat, coturi pt. sudura, reductii, teuri, capace etc

  www.monoactivgrup.ro

  Instalatii termice si sanitare

  Magazin instalatii termice si sanitare: centrale termice, radiatoare, pompe, hidrofoare, cupru, ppr, pexal, cabine dus, cazi hidromasaj, wc, lavoare, mobilier baie.

  www.maginstal.ro

  CRISTAR PROIECT srl

  Proiecte de instalare, reparatii cazane apa calda/abur avizate ISCIR. Proiecte instalatii constructii civile /industriale. Avize, autorizatii construire, autorizatii de mediu, AN APELE ROMANE. Studii, audituri, expertiza energetica constructii si instalatii.

  TEAM INSTAL MANAGEMENT srl

  comert cu materiale de instalatii, precum si proiectere si executie in instalatii

  Amro Electronic Grup Srl

  Unic importator: sisteme de sonorizare, sisteme de audioconferinta, traducere simultana, votare simultana, audio-videiconferinta etc. Sisteme profesionale, fabricate in UE, configurabile in fuctie de cerinte, la un excelent raport calitate/pret !

  www.amro.ro

  INTERNATURAL SRL

  SC Internatural SRL are ca obiect de activitate montarea repartitoarelor de cost, montarea si verificarea apometrelor si executarea reparatiilor la instalatiile termice si sanitare.

  PRIORICONSTRUCT srl

  Constructii civile, lucrari de geniu, lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, instalatii tehnico-sanitare, lucrari de ipsoserie, tamplarie si dulgherie, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, zugraveli, montari de geamuri etc.

  STONECO srl

  Constructii ivile si industriale "la cheie". Finisaje interioare si exterioare, zugraveli, montaj pereti GPS-carton, montaj termoizolatii, montaj tamplarii PVC, montaj geam de ornament. Instalatii sanitare. Executie aductiuni apa si canalizare. Instalatii termice pexal, cupru, ppr. Tamplarie PVC cu 5 camere, sticla geam termopan, feronerie ROTO, Profie Euroline S70.

  www.stoneco.ro

  COLEN IMPEX srl

  Executam lucrari de instalatii sanitare, termice, gaze, electrice. Montaj centrale termice autorizat ISCIR, apometre,. Vanzari centrale termice si orice echipament tehnico-sanitar. Preturi minime!

  IHR KOLOSS SRL

  Suntem executanti de retele de distributie apa si gaz prin conducte de polietilena (PEHD) si otel, retele de canalizare, distribuitori de materiale necesare instalatiilor precum si de aparate de sudura in polietilena (cap la cap si electrofuziune).

  http://www.artfv.com/genres/

  ALL-CONSTRUCT SERVICES

  Constructii civile si constructii industriale, instalatii, renovari, amenajari, reparatii, precum si toata gama de lucrari partiale sau totale in constructii.

  CONIN PLUS SRL

  S.C. CONIN PLUS S.R.L. autorizata A.N.R.G.N. si I.S.C.I.R. va sta la dispozitie pentru instalatii gaze naturale, separari de gaze naturale cu contor individual, proiectare, instalatii sanitare, instalatii de incalzire. Comercializam centrale termice.

  www.coninplus.ro

  Eko Linea SRL

  EKO LINEA reprezentant al firmelor Germane OSTERMEIER Gmbh specializata in proiectarea si fabricarea de tubulatura pentru ghene pentru cladiri inalte. GRUNDEI Gmbh proiectare si fabricare de mese, lifturi si platforme hidraulice.

  Euro cargo Ro

  Lucrari de constructii , zidarie , zugraveli , picturi , aplicari pereti si tavane gipscarton sau PVC , montaj parchet normal, laminat si triplustrat Instalatii. Sisteme termopan.

  www.eurocargo.ro

  MAGDE DESIGN CONSTRUCT SRL

  Montam, comercializam si reglam antene satelit si terestre. Construim retele CATV, MATV, IT si electrice pentru case, vile sau s.c. Executam toate tipurile de amenajari interioare si instalatii.

  STRES 2003 SRL

  Detinem atelier confectii metalice, garduri, grilaje, porti, amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, plafoane false, hidroizolatii cu membrane bituminoase, instalatii polipropilena, termosisteme fatada. Distribuim fitinguri polipropilena.

  www.stres2003.cabanova.ro

  ARCADA srl

  Firma noastra executa lucrari de instalatii termice de calitate intr-un timp redus de executie pentru case vile cu alimentare pe lemne gaz electric.

  INSTAL PLUS D&G

  Firma de proiectare si executie instalatii gaze naturale, sanitare, termice, montaj centrale termice, pluviale. Debransari RADET, montaj obiecte sanitare.

  BTD GROUP srl

  BTD Group are ca domeniu principal de activitate constructii civile si industriale. Pe langa acesta firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice.

  www.btdgroup.ro

  CHRISIM Instal S.R.L.

  Impreuna cu partenerii nostrii, propunem in atentia Dvs., o gama diversificata de RIGOLE prefabricate, SIFOANE DE PARDOSEALA industriale, SEPARATOARE de hidrocarburi, grasimi ai amidon, respectiv STATII DE EPURARE biologice.

  Soprex IMI S.A. Sucursala Vital Instal

  Cel mai vizitat magazin online de instalatii. Instalatii termice, sanitare, centrale termice, radiatoare otel, fonta si aluminiu, robineti, izolatii, cazane lemn si gaz, executie, montaj, proiectare si consultanta, oferte speciale, Ariston, Ferroli, Buderus, Vaillant, Immergas, Saunier Duval, Baxi.

  www.vital-instal.ro

  REAL-INSTALL SRL

  Executam lucrari de instalatii, centrale termice, climatizare, gaze in apartamente, instalatii canalizare, sanitare, proiectare instalatii, climatizare, montaj aer conditionat, montare repartitoare de costuri, calorifere, boilere, bai, amenajari interioare.

  www.instalatii.srv.ro

  M & M

  Compania M&M are ca obiectiv proiectarea si executia la inalte standarde de calitate a instalatiilor: climatizare-ventilatie, sanitare, incalzire, electrice.

  www.instalatiitermice.com

  BASIC INSTAL CONSTRUCT srl

  Executam lucrari de instalatii sanitare, termice, electrice, canalizari, irigatii, montaj pompe, hidrofoare, centrale,automatizari. Oferim 60 luni garantie pentru manopera si contracte de mentenanta.Asiguram necesarul de materiale la preturi avantajoase

  UNISTAHL SRL Brasov

  Reprezentanta in Romania a producatorui austriac de sisteme solare GASOKOL. Tehnologie de varf, randament mare, amortizare in perioada minima. SOARELE NU VA TRIMITE FACTURA. Competenta, Seriozitate, Promptitudine.

  www.unistahl.at

  Euroact construction

  Executam Instalatii termice si sanitare

  www.euroacts.com

  Schnell Technology

  S.C. Schnell Technology este reprezentantul companiei "Christine Prantl" in Romania. Domeniul principal de activitate este distributia, calculul energo-termic necesar si instalarea sistemului de incalzire prin plinta de tip Best Board.

  www.schnelltech.com

  INSATERM srl

  Obiectul de activitate principal al societatii il constituie comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire sanitare si climatizare cu toata gama de servicii referitoare la acestea, adica consultanta, proiectare, service, montaj. Suntem autorizati ISCIR si am implementat sistemul de management a calitatii conform ISO 9001:2000

  www.insaterm.ro

  SIMPLEX INTERNATIONAL SRL

  Importator Citizen Clima, oferim urmatoarele produse: splituri, casete de tubulatura, mobile, coloane, dezumidificatoare, umidificatoare, ventiloconvectoare, tevi, fitinguri din polipropilena, izolatie ECOFLEX, purificatoare MITSUI, radiatoare otel, panouri sandwich (tip ALP).

  www.simplexromania.ro

  Weiss Solar SRL

  Importul si comercializarea aparaturii pentru producere de energie alternativa si stocare inteligenta de caldura. Economisire pina la 70%. Conditii exceptionale

  www.weiss-solar.com

  CRIS-CRISCO srl

  Constructii civile. Structuri de rezistenta de orice tip, din zidarie, beton armat monolit sau metalice. Finisaje simple sau complexe, interioare sau exterioare, cu materiale traditionale sau moderne. Amenajari si sisteme uscate (betonyp, gipscarton). Reparatii capitale, consolidari si amenajari. Termo si hidroizolatii. Canalizari, canale termice si sistematizari. Instalatii electrice si sanitare. Instalatii de încalzire si climatizare. Sarpante si învelitori. Tamplarie, pardoseli, placaje.

  www.cris-crisco.ro

  NELSIM INSTAL S.R.L

  Executam instalatii gaze, canal, apa, electrice, automatizarii, constructii civile si industriale. Suntem autorizati ANRGN! Echipa specializata, servicii prompte, garantie.

  www.nelsim.ro

  Instal Sting '99 Srl

  Firma noastra ofera o gama larga de produse: grupuri de pompe, hidranti, robinete, coturi. De asemenea ne oucpam de echipamente P.S.I, racorduri, furtune.

  www.instalsting.ro

  BRINDUSA srl

  Foraje, alimentari cu apa, lucrari geologice, piloti, micropiloti, instalatii de incalzire cu pompe termice.

  www.brindusa.ro

  BEST PISCINE SRRL

  Firma noastra executa instalatii sanitare,incalzire si piscine,centrale termice,service centrale si piscine,intretinere piscine,substante pentru tratarea apei,partener romstal.

  www.bestpiscine.ro

  STOCON SRL

  COMERCIALIZARE SI MONTAJ PRODUSE PT INSTALATII TERMICE SI SANITARE REHAU GERMANIA. ASIGURAM TRUSA DE MONTAJ GRATUITA SI CONSULTANTA. OFERIM CELE MAI BUNE CONDITII DE PLATA SI DISCOUNT.

  www.stocon.ro

  DOL INSTAL SRL

  Constructii civile, amenajari interioare si exterioare, orice tip de lucrari, inclusiv subantrepriza. Fundatii, garduri, zidarie, tencuieli, reparatii exterioare, varuit, montat gresie, faianta, instalatii.

  MEN EN GROS SRL

  Suntem importatori de baterii, chiuvete inox, robineti, pexal si fitinguri, rezervoare wc Visam si Donau, oglinzi baie lux, accesorii baie, uscatoare corp, radiatoare si tuburi hota. Producatori de jacuzzi, cabine si cadite, panouri hidromasaj.

  COMPAGNIA ITALIANA S.r.l.

  Constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare. Profesionalitate si seriozitate.

  EXCES GROUP

  Proiectare si executie piscine, comercializare echipamente sisteme de acoperire piscine, sisteme de incalzire cu panouri solare pentru apa calda menajera si piscine. Intretinere piscine. Executie saune.

  www.excesgroup.ro

  ACUM Construct

  Firma efectueaza lucrari de executie si proiectare in domeniul instalatii si constructii. Lucram atat in Bucresti cat si in tara.

  ASPIRO SRL

  ASPIRATOR CENTRAL Societatea nostra comercializeaza, proiecteaza, instaleaza Sisteme de Aspiratie Centralizata a Prafului. Lucrarile executate in cei 6 ani de activitate confirma calitatea produselor si experienta noastra.

  BEIA CONSULT INTERNATIONAL

  Oferta completa centrale telefonice Siemens Alcatel Tiptel, retele de date, echipamente pasive si active networking, sisteme voip i-pbx, centrala telefonica IP, telefoane voip dect, preturi minime, optimizare costuri, software contorizare, call-center.

  www.beia.ro

  IMSAT RESITA srl

  Proiectare si executie instalatii electrice & automatizari, sisteme de securitate si cablare structurata. Aria de acoperire este nationala.

  GENERAL INSTAL COM srl

  Autorizat ISCIR vtp/af, instalatii piscine, sanitare-hidrofoare, statii pompare, inlocuiri tevi subsol blocuri, centrale termice, instalatii incalziri. Consultanta montare centrale termice+instalatie incalziri.

  CORVIN TERMO INSTAL

  Proiectare si executie de instalatii pentru incalzire, instalatii electrice, instalatii interioare si exterioare de gaz, repartitoare de costuri, apometre.

  www.corvin-termo-instal.go.ro

  Contrast Prest S.R.L.

  Dotarea tehnica superioara si calificarea fortei de munca ne permite executarea celor mai diverse tipuri de lucrari: structuri, finisaje, restaurari, consolidari, instalatii, hale industriale, etc.

  www.fm-construct.ro

  INSTALATORUL COMPLEX srl

  Proiectare si executie retele apa potabila, gaze naturale, canalizare, retele termice, retele electrice, instalatii sanitare, termice, gaze naturale, aer conditionat, centrale termice, autorizari ISCIR toate domeniile.

  ECOAPASOL SRL

  Instalatii de producerea biogazului si valorificarea lui prin cogenerare, potabilizare, epurare, incineratoare, peletare sau brichetare. EcoApaSol analizeaza procesele de productie din unitatea dv., determina necesarul de solutii relevante si intocmeste impreuna cu partenerii din Germania, un concept de realizarea lor in practica. Oferă servicii specializate de supraveghere si intretinere pe timpul exploatarii instalatiei. Pregateste incheierea contractului de livrare cu societatile exportatoare din Germania si indruma contractantii in perioada constructiva in domeniul coordonarii lucrarilor.

  www.ecoapasol.uv.ro

  Multisan Expert

  Multisan executa toate tipurile de instalatii (centrale termice, subsoluri, instalatii noi in case si vile). NOU acum multisan ofera si abonamentul de servicii cu 3 lei lunar /de apartament. Reparam gratuit toate avarile din apartamente si subsol.

  AVI PROD GRUP srl

  Executarea lucrarilor de retele, bransamente (executate din otel si PEHD) si instalatii de utilizare gaze naturale. Executarea de lucrari de instalatii sanitare si lucrari de instalatii de incalzire centrala.

  ANVOLL Prod

  Proiectare de arhitecura, rezistenta, instalatii, expertize tehnice de specialitate, amenajari, consultanta pentru proiectare, obtinere autorizatii.

  RAFFA INSTALATII COM SRL

  Fose septice, vidanjari, desfundari canalizare, separatoare de grasimi si hidrocarburi, instalatii canalizare, spalare canalizare.

  www.raffa.ro

  INSTAL ELECTRONIC TOP SRL

  Proiecteaza, vinde si monteaza instalatii de apa si energie termica, incalzire prin pardoseala, panouri solare pentru case, vile, societati comerciale.

  Blue Ocean srl

  Blue Ocean este o firma romano-portugheza specialzata in constructia de piscine din beton proiectat placate cu mozaic vidroceramic, reconditionari piscine, spa, detectari fisuri, automatizari. Piscine unicat. Dumneavoastra desenati forma de restul ne ocupam noi.

  www.blue-ocean.ro

  TURIDAN srl

  Suntem importatori si distribuitori pe piata romaneasca ai robinetilor industriali marca Bolder Valve , producatori cu o veche traditie in domeniu, Cele mai mari stocuri din tara. Preturile si termenul de livrare sunt excelente

  www.turidan.ro

  RUADY

  Executam urmatoarele servicii: instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajarii interioare (zugravelii, vopsiotorii), reparatii articole personale si gospodaresti, servicii curierat, servicii curatenie.

  www.ruady-service.ro

  DATA BIT CONSULTING srl

  Distribuitor al produselor firmelor: PHILIPS, CAN&POWER, ICME, NEXANS, LEGRAND, va ofera produse din stoc sau pe baza de comanda ferma, de asemenea executam proiecte luminotehnice si sisteme date-voce.

  www.databitconsulting.ro

  S.C. GLOBAL PROIECT S.R.L.

  Proiectare si executie instalatii pentru constructii. Servicii de proiectare structura pentru constructii civile si industriale.

  www.globalproiect.eu

  HB INSTAL S.R.L.

  Societatea noastra proiecteaza si executa la cerere documentatii pentru lucrari de instalatii: termice, sanitare, ventilare-climatizare, electrice, gaz pentru persoane fizice sau juridice. Asiguram cele mai profesioniste doc. si executii.

  PROINSTALATII srl

  Comercializam instalatii termice, sanitare, electrice. Executam lucrari de instalatii termice, sanitare si electrice.

  SUGESTIVE

  Compania Sugestive ofera servicii de proiectare integrata, specializata pe arhitectura, rezistenta, instalatii. Proiecte case, proiecte vile, apartamnte, hoteluri, caldiri industriale-precum si consultanta tehnica legata de acestea, AUTORIZATII.

  www.sugestive.ro

  bidi construct

  Suntem specializati in montaj de paratraznete instalatii sanitare aer conditionat

  BCD CONSTRUCT EXPERT SRL

  Suntem o firma de constructii tanara si dinamica infiintata in anul 2005, fiind specializati in orice tip de constructii: constructii si instalatii, constructii metalice, amenajari interioare, drumuri si poduri, consultanta, proiectare.

  www.bcdconstructexpert.ro

  CRISMAX GRUP SRL

  Consultanta, proiectare, vanzare, montaj echipamente termice, climatizare ptr. instalatii civile si industriale. Firma autorizata ISCIR.

  BUILD.ING CONSULT SRL srl

  Lucrari de dirigintie de santier,management proiect,

  Instapart s.r.l.

  Executie, reparatii, proiectare instalatii termice (instalatii de incalzire interioare, canale termice, centrale termice clasice si in condensatie), instalatii sanitare (instalatii interioare de apa si canalizare, instalatii de hidrofor etc.). Autorizatie ISCIR - PTA1 - montare / instalare centrale termice pina la 300 Kw.

  ACTIV 3C SOLUTIONS S.R.L.

  Proiectare instalatii electrice (iluminat, prize, forta, curenti slabi), sanitare, termice, ventilare/climatizare. Realizam proiecte tehnice cu detalii de executie si proiecte de avizare a constructiei.

  www.activ3c.ro

  PIPENET SRL, CENTRALE TERMICE

  Firma noastra monteaza la un nivel ridicat de calitate centrale termice: murale, de pardoseala de mica sau mare putere, cu boiler incorporat sau separat, automatizate in cascada, cazane cu injectoare, puncte termice. Pompele de caldura sunt o varianta alternativa de incalzire/racire si preparare a apei calde menajere care functioneaza cu energie electrica ceea ce face ca sistemul sa fie 100% nepoluant. Pompa de caldura este optiunea ideala in special pentru locatiile unde nu exista acces la combustibilii clasici (in special gaze naturale). Executam si instalatii de incalzire clasice, in pardoseala, etc.

  www.pipenet.ro

  Bell Term srl

  Renovari imobile, consolidari, reparatii instalatii termice, sanitare, electrice, canalizare, reparatii sarpante, invelitori, gresie, faianta, parchet, reparatii imprejmuiri, accesorii, automatizari, refacere fatade, termosistem pereti.

  REGENT SRL

  Regent S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc fondata in anul 1997. Inca de la inceput firma noastra a avut o prezenta energica si profesionista pe piata armaturilor industriale din Romania. Va punem la dispozitie toata gama de armaturi industriale si hidranti subterani. Putem asigura transportul produselor oriunde in tara, cat si consultanta tehnica pentru implementarea solutiilor oferite.La solicitarea beneficiarului, societatea noastra asigura o intreaga gama de accesorii.

  www.scregent.ro

  FAN CONSULT srl

  DESCRIERE: Instalatii si utilaje frigorifice pentru uz industrial si comercial. Instalatii climatizare/ventilatie. OFERTA PRODUSE/SERVICII: solutia completa pentru dotari/ amenajari: fabrici procesare carne, lactate, abatoare, magazine - proiectare.

  www.interfrig.ro

  Inis

  Incalzire electrica prin pardoseala (20 euro/mp), protectie la inghet zone exterioare, tevi, jgheaburi si burlane.

  www.inis.ro

  RSS GROUP SRL

  Romania Security Systems Group va ofera proiectare, instalare si intretinere pentru: sisteme de alarma, supraveghere video, control access, interfoane, video interfoane, instalatii electrice, retele IT, calculatoare precum si intretinerea lor.

  www.rssgroup.ro

  LEUGEN COMEXIM SRL

  LEUGEN COMEXIM - consultanta, proiectare, asamblare, fabricare, dezvoltare si instalare echipamente ce integreaza solutii complete automatizate - pompare apa, tratare apa, rezervoare apa, piscine.

  www.leugen.ro

  ICEBERG SRL

  Montaj intretinere si service instalatii frigorifice, instalatii aer conditionat, service echipamente electrocasnice. La echipamentele frigorifice asiguram service non stop.

  CLIMALUX CENTER SRL

  Distribuitor echipamente si accesorii HVAC- Incalzire, Ventilatie, Aer Conditionat, Camere Curate si Close Control; Antreprenor de specialitate in lucrari de instalatii. Service specializat instalatii climatizare. Importator Tadiran, Carrier, 2VV, Tecnair.

  www.climalux.ro

  SEPROCOM SRL Braila

  Firma specializata in proiectarea instalatiilor termice si ventilatie in sector industrial si civil. Agrement ISCIR PT C9; C10; C1.

  1

  HIDRO PREST SERVICE SRL

  Confectii metalice, instalatii hidraulice, sudura de rezistenta si presiune autorizata, demolari, hale prefabricate, renovari, consolidari.

  PROIECT COST INVEST srl

  Servicii proiectare, proiect instalatii, proiecte constructii, consultanta devize oferta lucrari proiect, proiecte arhitectura, devize constructii, deviz oferta licitatii publice, verificari de proiecte, servicii de consultanta.

  www.proiectinvest.ro

  MARIO CONSTRUCT SRL

  Executam amenajari interioare si exterioare, finisaje de calitate, case la rosu si la cheie instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, canalizari, montaj pavele, geamuri termopan cu tamplarie aluminiu si pvc.

  LCON TOP FAMILY SRL

  Punem la dispozitia D-voastra o experienta de peste cincisprezece ani in domeniul electric. Segmentul predominant al activitatii noastre este reprezentat de executarea instalatiilor pentru cladiri (apartamente, birouri, magazine, vile etc) dar si intretinere.

  RODIMAR I EXIMP 96 SRL

  Instalatii gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare. Distribuitor echipamente marca Viessman, Vaillant, Sarigas, Wilo, Sanyo

  www.rodimar.ro

  CONCRET TRADE CONSTRUCT SRL

  Inchirieri utilaje constructii: compactoare diverse, placi compactoare, maiuri mecanice, motocompresoare, picamere, platforma transport, incarcatoare frontale, excavatoare, buldoexcavatoare. Lucrari de terasamente, drumuri, instalatii, apa, canal.

  www.inchirieriutilajeconstructii.ro

  REGALE KLIMATECHNIKA RO Srl

  Furnizor de solutii complete de climatizare. Proiectant sisteme HVAC, BMS; Antreprenor de specialitate in lucrari de instalare; Furnizor de echipamente HVAC (Incalzire, Ventilatie, Ventiloconvectoare, Aer Conditionat, Centrale de tratare a aerului, Chillere, Turnuri de racire, Pompe de caldura; Schimbatoare de caldura cu placi etc) fabricate de firme de renume mondial (Lennox, Mammoth, Ebara, Decsa, Bini, Alfa Laval). Service specializat pentru instalatii de climatizare.

  www.regale.hu

  IDYLIS SERV srl

  Magazin online - IDYLIS SERV - Utilaje de constructii si instalatii, scule profesionale, grupuri electrogene. Consultanta tehnica gratuita si service performant pentru utilaje si echipamente! Dispunem de o gama sortimentala de mii de produse.

  PIPEPEX

  Pipepex este producator de teava polipropilena, teava multistrat sau din pexal, racorduri polipropilena si multe accesorii din domeniul instalatiilor termice si sanitare. Teava polipropilena de la Pipepex prezinta garantia calitatii superioare.

  www.tuboplast.ro

  COPRIN srl

  Servicii de executie si comercializare echipamnete termico-sanitare complete. Am format un colectiv de tineri specialisti cu aspiratii profesionale nelimitate. Echipele noastre ofera servicii de calitate/preturi avantajoase.

  KRIZO srl

  Firma specializat in instalatii tehnico-sanitare, termice si canalizare, cu o echipa tanara si dinamica. Avem ca principiu de a face o lucrare la standarde inalte, indiferent de tipul instalatiei. Serviciile: consultanta, proiectare, executie si intretnere.

  www.krizo.ro

  EURO COM ZET 2005 S.R.L.

  EURO COM ZET - Societate constructii construim la rosu sau la cheie case, vile, blocuri. Dispunem de echipe de profesionisti, inginer cu experienta. Preturi incepand de la 70 Euro/mp-manopera-pret negociabil. Executam si instalatii gaze, amenajari gradini.

  ALPIN SERVICE TELECONSTRUCT

  Toate serviciile indomeniul telecomunicatiilor, reparatie si intretinere fatade edilitare sau industriale, termoizolatii, montari panouri publicitare, operatiuni delicate in locuri greu accesibile, alpinism utilitar pentru situatii de urgenta etc.

  ROBERT INSTAL SERV SRL

  Executam instalatii sanitare, termice, electrice, aer condtionat, centrale termice, statii de filtrare a apei. Lucram si in tara.

  UNIQUE CONSTRUCT S.R.L.

  Servicii de un inalt nivel profesional, lucrari de rezistenta, consolidari, subzidiri, zidarie, tencuieli, finisaje, montaje de pereti despartitori si tavan fals, hidroizolatii si termoizolatii, platforme betonate, montaj instalatii sanitare, electrice, termice.

  www.uniconstruct.ro

  Mond Max Serv SRL

  Administrare - intretinere cladiri. Constructii case: constructie din BCA, caramida Porotherm, caramida GVP, constructie caramida plina. Amenajari interioare: inchideri exterioare caramida, izolatie suplimentara polistiren, tencuiala, tamplarie, acoperis.

  www.administrare-constructii.ro

  INSTAL CONSULTING SRL

  Firma noastra proiecteaza, executa si intretine instalatii termice, electrice si sanitare. Asiguram Garantie si service postgarantie pentru lucrarile executate. Moto-ul nostru este 'Nu avem timp de garantii', calitatea ne defineste.

  World of Air-Conditioning

  Your Source of Quality , Comfort , Endurance.Make sure your heating and cooling system is operating at highest peformance.Installation of central air-conditioning equipment: chillers, air treatment units, complete roof units,boilers central room

  www.Woac.Webs.com

  GRADINARUL

  Seminte de plante, gazon si material saditor. Substante pentru protectia plantelor: erbicide, fungigide, insecticide. Unelte Wolf-Garten, aparate pentru stropit. Motoutilaje. Consultanta in domeniu.

  www.gradinarul.ro

  SC Solar Therm SRL

  Societatea noastra executa instalatii termosanitare si de gaz.

  ALFERA CONSULTING SRL

  Sisteme de automatizare, tablouri electrice de distributie, tablouri electrice de automatizari, - sisteme de comanda si control de la distanta, - sisteme decompensarea energiei reactive, sisteme de monitorizare, convertizoare de frecventa.

  www.alferagroup.ro

  INCDTP

  Institut de cercetari, produce si tesaturi filtrante (saci filtranti) cu aplicatie tehnica, si materiale netesute, destinate filtrarii prafului, particulelor, gazelor si lichidelor poluate. Executam saci filtranti dupa specificatia clientului.

  www.certex.ro

  X-TAL srl

  Instalatii sanitare, de aer conditionat, de climatizare si ventilatie. Constructii civile si industriale

  www.xtal.ro

  WEST INVEST IMMOGROUP

  In orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde. Va oferim servicii de constructii, instalatii, amenajari interioare, hidroizolatii, termoizolati.

  www.immogroup.ro

  MOVI CONSTRUCT SRL

  Firma Movi Construct SRL Bucuresti realizeaza proiectare, montaj si service - aer conditonat, centrale termice, ventilatoare, tubulatura, radiatoare. Firma noastra acorda pentru vanzarea produselor comercializate garantie si postgarantie.

  www.moviconstruct.ro

  RADION INSTAL SRL

  Executam lucrari de instalatii sanitare, termice, electrice, aer conditionat cu un raport calitate-pret exceptional. Montam centrale termice de orice tip si lucram in orice fel de material. Cerem si oferim seriozitate.

  http://www.radioninstal.ro

  PROIECT INSTAL COM srl

  proiectare instalatii sanitare, termice, electrice, ventilare, climatizare, automatizare stins incendii, aer comprimat fluide speciale, constructii instalatii industriale

  www.proiect-instal.ro

  RODIMAR EXIMP 96 .S.R.L.

  Suntem distribuitori centrale termice ARISTON VIESSMAN BAXI RENDAMAX. La alegerea clientului asiguram montarea precum si intretinerea centralei conform standardelor in vigoare. Reprezentant vanzari Purcherea Stefan 0763322535

  www.rodimar.ro

  ACVAPLAN SISTEME srl

  Distribuitor de sisteme de asambare si fixare.

  FLUXON

  Pompe si hidrofoare pentru alimentare cu apa Grupuri de pompare pentru alimentarea cu apa, ridicarea presiunii si antiincendiu Pompe pentru vehicularea, evacuarea, tratarea si epurarea apelor uzate Pompe pentru desecari in constructii si industria miniera

  www.fluxon.ro

  HOVARIUS INDUSTRIAL METAL

  Incalzirea electrica Incalzirea electrica ofera o serie de avantaje pentru casa dumneavoastra: * incalzirea electrica ofera un aspect placut casei si lasa mai multa libertate pentru amenajari * sistemele de incalzire electrica sunt usor de montat * are o durata mare de viata si sunt garantate 10 ani * nu necesita service de intretinere si nu treuiesc schimbate piesele; nu este supusa uzurii mecanice Aplicatiile incalzirii electrice Aplicatiile incalzirii electrice sunt nenumarate, fiind limitate doar de imaginatia dumneavoastra. Iata cateva dintre ele: * incalzirea electrica prin pardoseala * topirea zapezii si a ghetii * incalzirea terenurilor pentru sport si pentru gazon citeste mai mult Vezi aici toate aplicatiile incalzirii electrice, in detaliu * incalzire electrica prin pardoseala * topirea ghetii si a zapezii * dezghetarea drumurilor si a trotuarelor * dezghetarea scarilor exterioare * dezghetarea platformelor de incarcare * sisteme de incalzire pentru agricultura * protejarea podelelor impotriva condensului * aplicatii pentru acoperisuri * protejarea antenelor si a cablurilor * protejarea usilor si a portilor * protejarea la inghet a sistemelor de drenaj a apei * protejarea sistemelor de rezervoare impotriva inghetului * dezghetarea solului * incalzirea conductelor * incalzirea grajdurilor * incalzirea subterana a terenurilor de sport

  www.devihov.ro

  PROIECT MONTAJ

  Proiecteaza si avizeaza documentatie completa debransare RADET (cerere, proiect, verificari, avizari, autorizatii, obtinerea referatului tehnic de specialitate, in orice sezon, termen 5 zile, pret minim de pe piata garantat, rate). Instalatii Gaze - Termice

  ADEX CAD PROIECT srl

  Servicii de proiectare instalatii pentru constructii - sanitare - termice - electrice - ventilatii: PROIECTARE INSTALATII TERMICE Memoriu justificativ, calcul pierderi caldura, plan amplasare radiatoare/ventilo-convectoare/incalzire in pardoseala, calculul si planul retelei de distributie, schema coloanelor, planul centralei termice, schema de functionare a centralei termice,lista de materiale si echipamente. PROIECTARE INSTALATII ELECTRICE Memoriu justificativ, calcul iluminat, breviar de calcul; planuri amplasare aparate electrice, schema tablouri electrice, calcul paratrasnet, plan paratraznet si priza de pamant, plan curenti slabi (TV+telefon+retea de calculatoare), plan amplasare detectoare de fum si centrala detectie incendiu (dupa caz), lista de materiale si echipamente. PROIECTARE INSTALATII SANITARE Memoriu justificativ, calcul debite necesare, planuri amplasare obiecte sanitare si conducte distributie, plan amplasare hidranti interiori si exteriori (dupa caz), plan sprinklere (dupa caz),schema coloanelor, schema fosa septica, schema put captare, lista de materiale si echipamente. PROIECTARE INSTALATII DE VENTILARE SI CLIMATIZARE Memoriu justificativ, calcul aport caldura, planuri amplasare aparate climatizare, planuri tubulatura ventilatie, scheme ventilare,plan desfumare (dupa caz), lista de materiale si echipamente.

  www.adexcad.ro

  AB INSTAL ECO UNIVERSAL

  Comercializeaza si monteaza: pompe caldura Wepum Germania, instalatii sanitare si termice, tevi, centrale termice, microcentrale, instalatii, echipamente de climatizare, radiatoare, statii dedurizare filtrare si tratare a apei.

  www.ekoinstal.ro

  INSTAL CONSTRUCT COM

  SC Instal Construct Com presteaza o gama larga de constructii precum instalatii termice, sanitare, climatizare si comercializeaza produse si materiale de constructie - www.instalshop.ro

  www.shopinstal.ro

  GAMMA-TOTAL INSTAL

  Distribuitor zona Moldovei, cazane combustibil solid, puteri 16-1120KW, MESCOLI, ATMOS, ATTACK, TERMOFARC, THERMOSTAHL, VIADRUS, OPOP, BOINK, BIODOM executa lucrari de instalatii totale

  www.gti.aaz.ro

  SOLAR THERM

  Societatea are ca domeniu de activitate proiectarea, executia si servisarea instalatiilor termosanitare si gaze naturale. Este in curs de certificare ISO.

  BVC ROMANIA srl

  Comercializare, proiectare, instalare sisteme de aspiratie centralizata BVC. Reprezentant al firmei germane BVC, producator de instalatii centralizate de aspiratie, cautam distribuitori regionali pentru acest produs de inalta calitate.

  www.bvc-romania.ro

  SIRALMI SERVICES SRL

  Producator bazine rezervoare si fose septice din poliesteri armati cu fibra de sticla. Producem dupa specificatiile clientului orice recipient intre 3000-30000 litri.

  EST GAZ S.R.L.

  Oferim servicii de proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor termice (incalziri, aer conditionat, ventilatii), sanitare, canalizari, instalatii electrice, proiectare utilizand resurse regenerabile pentru incalzirea/racirea cladirilor si apa calda.

  www.estgaz.ro

  ADRAX CONSTRUCT SRL

  Instalatii gaze naturale, bransamente gaz metan, proiectare si executie, autorizatie ANRE ANRGN (Distrigaz). Executie instalatii termice, instalare centrale termice, instalari autorizate ISCIR. Vanzare centrale termice, radiatoare, tevi cupru si PPR. Experienta echipei noastre, dublata de solicitudine si profesionalism, constituie o carte de vizita solida. Consultanta gratuita. Calitate garantata!

  www.adrax.ro

  AQUA-BIOTEC srl

  Tevi, fitinguri , accesorii pentru Instalatii apa, termice, canalizare , Sistemul Revel-PEX cu tevi pentru instala&#355;ii sanitare,de înc&#259;lzire &#351;i de aer comprimat Fose septice ecologice : se pot acoperi cu 100 cm de pamant fata de 30 cm la celelalte fose septice , canalizarea poate sa fie la o adancime de 90 cm, fata de 50 cm la celelalte fose septice, exacutie lucrar

  www.aqua-biotec.ro

  INSTAL CONSTRUCT 2003

  In domeniul principal de activitate se regasesc lucrari de instalatii sanitare, instalatii de incalzire sau aer conditionat, instalatii electrice, sisteme gips-carton, constructii metalice, placari ceramice, cu sticla, marmura sau alte materiale.

  www.instalatiiamenajari.ro

  APCA STIL srl

  proiectare, distributie, montaj, service echipamente incalzire, climatizare, cosuri de fum Compania dispune de personal calificat care ofera asistenta tehnica si comerciala in activitatile derulate

  www.apca.ro

  TOTAL PROIECT CONSTRUCT INSTAL

  Suntem o firma care presteaza servicii in domeniul instalatiilor sanitare, termice, electrice si al amenajarilor interioare.

  www.prestari-instalatii.ro

  MEGAFIX

  De mai bine de 5 ani sunte lideri in comercializarea de sisteme de fixare si montare a tevilor pentru instalatii sanitare, termice, ventilatie destinate tuturor tipurilor de constructii din Romania. Oferim clientilor nostri o gama larga de sisteme de prindere si sustinere pentru tevi atata in varianta standard cat si personalizata in functie de cerinte.

  www.megafix.ro

  Mall Connect SRL

  Executam instalatii electrice, termice, sanitare si de climatizare. Montaj grupuri electrogene, masuratori prize de pamant, instalatii de paratraznet, prize de pamant.

  www.mallconnect.ro

  MESTERII CASEI TALE

  Oferim o gama larga de servicii cu echipe de profesionisti cu o mare experienta in domeniu la prenturi rezonabile. Case la rosu , instalatii sanitare, instalatii electrice, parchet, finisaje interioare si exterioare.

  www.mesteriicaseitale.ro

  NOVAINSTAL CONSULTING SRL

  Pachetul de servicii oferit include consultanta si executie in constructii: dirigentie santier, executie instalatii termice, sanitare, electrice, ventilatii, gaze si amenajari interioare.

  www.novainstal.ro

  Instalatii

  Tarife manopera instalatii electrice sanitare termice . Garantam cele mai mici preturi la manopera. Prestam servicii in Bucuresti si imprejurimi in urmatoarele domenii: instalatii sanitare, termice, electrice, ,automatizari,supraveghere.

  instalatii-electrice.webgarden.ro

  HPIT 2000 SRL

  Firma S.C HPIT 2000 SRL, avand o experienta vasta in domeniul instalatiilor hidraulice, pneumatice,termice,sanitare si ungere pentru utilaje complexe ofera servicii de calitate clientilor sai.

  www.hpit2000.ghidul.ro

  SEE SRL

  Panouri solare apa calda si incalzire de inalta calitate la cele mai bune preturi. Mai multe detalii, modele si informatii gasiti pe www.solaro.ro

  www.solaro.ro

  ABB IDROTERMEDIL srl

  INSTALATII SANITARE (obiecte sanitare,grupuri de pompare ape uzate,etc), INSTALATII TERMICE (incalzire in pardoseala, incalzire cu calorifere), INSTALATII ELECTRICE (circuite si aparate electrice, corpuri de iluminat)

  www.idrotermedil.ro

  REAL INSTAL SRL

  Supape de siguranta. Comercializam, verificam/ reglam supape de siguranta. Supapele noastre de siguranta sunt destinate domeniilor in care se utilizeaza echipamente sub presiune,

  www.supape.ro

  GEITIS

  Firma executa instalatii informatica-retele, instalare si configurare a sistemelor informatice-desktop, laptop; retele date-voce, supraveghere video, interfonie, videointerfonie, imprimante, periferice, produse hardware si software

  www.geitis.com

  INTES SRL

  Case inteligente, instalatii electrice, termice , sanitare , mentenanta, canalizari ,ventilatie ,proiectare

  in-tes.ro

  Green Stal Trading SRL

  Firma noastra furnizeaza teava otel sudata longitudinal folosita pentru instalatii (cu test de presiune facut), importata direct de la cea mai mare fabrica de produse otel din Turcia : BORUSAN MANNESMANN. Suntem cel mai mare importator BORUSAN in Romania.

  www.greenstal.ro

  AREXMAN SRL

  SC AREXMAN SRL ofer&#259; solu&#355;ii profesioniste la orice problem&#259; legat&#259; de: -instala&#355;ii de gaze, -instala&#355;ii termice, -instalatii de incalzire -instalatii de climatizare -audit energetic

  www.arexman.ro

  Anima Augusta Com SRL

  Echipamente pentru filtrarea si dedurizarea apei: Filtre de apa | Dedurizatoare | Echipamente filtrare | Filtre sedimente | Filtre automate

  www.purificatoare-apa.com

  TERMOPLAN SRL

  termoplan instalatii va ofera servicii de: - proiectare instalatii termice ventilare climatizare sanitare s,i electrice - avizare-întocmire documentatii iscir dupa noua legislatie: radti radtp radta radte rvt rsl - certificat energetic constructii si instalatii pentru toate tipurile de cladiri rezidentiale avizari RADTI pentru centrale termice echipate cu cazane cu puteri mai mari de 70 kW, certificate energetice pentru apartamente de locuit

  www.termoplan.ro

  ALLINSTALTM

  Echipa serioasa de instalatori specialisti executam in cel mai scurt timp lucrari profesionale de instalatii sanitare,incalzire,ventilatie , civile (apartamente, case,vile,blocuri) si industriale (hale, depozite, birouri) ,reconditionari

  allinstaltm.com

  INSTALTERMO

  !NOU! eliberam certificate energetice. Prin acest site incercam sa va facem cunoscute cele mai noi sisteme profesionale de instalatii in constructii.

  www.instaltermo.ro

  DGAelectric

  Electrician autorizat proiectez si execut instalatii electrice de orice fel in Bucuresti si Ilfov la preturi avantajoase

  dgaelectric.blogspot.com

  FAR INFRA srl

  SC Far Infra SRL este unic importator &#351;i disrtibuitor al foliei termice cu raze infrarosii Hot-Film produsa de firma Korea Heating Co., Ltd, din Corea de Sud, Proiect&#259;m &#351;i instal&#259;m sistemul de incalzire cu folie infrarosie Hot-Film .

  www.korea-heating.eu

  EUCRISINSTALTERM srl

  Proiectare si executie instalatii sanitare,termice si instalatii solare,vanzare panouri solare ,prestari servicii si service Asoc.de Proprietari si lucrari iesite din garantie inclusiv instalatii solare.

  BELVEDERE 96 COMEX srl

  Proiectam si construim instalatii din inox pentru apa purificata, apa distilata, abur pur si sisteme de osmoza inversa. Suntem specializati in sisteme de preparare sterila. Distribuim tevi capilare din inox si subansamble de tuburi capilare.

  instalatiiinox.ro

  AQUAGAZ INSTALATII srl

  Proiectare si Executie Instalatii - gaze naturale, termice, apa, canalizare. Verificari / Revizii instalatii gaze naturale. Racorduri de canalizare si bransamente de apa. Sapaturi manuale santuri. Subtraversari pentru fibra optica , cabluri etc...

  www.aquagaz.ro

  TOP GAZ SRL

  Proiectare si executie instalatii gaze naturale.Executie sisteme de incalzire centrala pe baza de cupru. Montare detectoare gaze naturale. Firma este autorizata ANRE

  GRAND GAZ SRL

  Autorizata anre, compania noastra ofera servicii de inalta calitate: proiectare si executie instalatii gaze,verificari si revizii tehnice periodice,montari sisteme de protectie formate din senzori si electrovalve,coloane gaze naturale etc

  www.grandgaz.ro

  VALMAR TRUST BUSINESS

  Executam constructii case la rosu sau la gata, amenajari interioare-exterioare, hidroizolatii, instalatii sanitare-incalzire, instalatii electrice, zugraveli, placari rigips, faianata, gresie, parchet, garduri.

  Terra&Construct Development

  T & C Development este o companie de constructii cu capital privat, una dintre cele mai dinamice si inovatoare din domeniul constructiilor si proiectarii pe piata romaneasca. Sediul central se afla in Bucuresti, iar proiectele noastre sunt prezente la nivel national. Misiunea noastra incepe din stadiul de proiectare, antemasuratoare si verificare. Reusim astfel sa executam constructii civile, industriale si edilitare la cele mai inalte standarde de calitate, acceptate la nivel european. Compania noastra dispune de un sistem de management integrat si personal tehnic si de executie specializat, care utilizeaza si implementeaza in permanenta cele mai noi tehnologii din domeniul constructiilor. Datorita experientei noastre, selectiei materialelor si tehnologiilor utilizate, reusim cu succes sa asiguram toata gama de servicii in constructii, cu atentie pentru respectarea termenelor contractuale si a bugetului lucrarilor. Haideti sa discutam!

  www.t-c.ro

  <%Firma%>